Jump to content

sonsan

Moderators +
 • Posts

  4,090
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

sonsan last won the day on December 18 2020

sonsan had the most liked content!

Reputation

518 Toppertje

2 Followers

About sonsan

 • Birthday 09/06/1960
 • Age 60

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Wijchen
 • Hobbies
  Motorrijden en mijn X-TYPE poetsen tot showroom staat......

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Frans, getrouwd en één dochter, werk in de regio van Nijmegen. Sinds kort, na 15 jaar BMW te hebben gereden, een X-TYPE 3.0V6 aangeschaft. Mijn wens was een dikke motor, veel luxe en uitstraling. Dan kom je al snel bij Jaguar uit. Eerst voor een S-TYPE gekeken maar toch gekozen voor de X-TYPE i.v.m. de wat sportievere looks (tja, kom van BMW af...)

Recent Profile Visitors

3,634 profile views
 1. Met mijn X had ik hetzelfde probleem met het portier aan de passagiers zijde. Het probleem was weg toen ik een nieuwe accu geplaatst had.
 2. Van een cabriospecialist kreeg ik te horen dat je de mechanische delen het beste met teflon spray kon behandelen. Niet met WD40 omdat dit stof zou aantrekken. Zo iets als dit.
 3. Kan je ook aangeven welk bedrijf in Nijmegen? Altijd makkelijk om te weten.....
 4. Probeer eens een Android telefoon. Mijn ervaring is dat die wat makkelijker te koppelen zijn.
 5. Het is maar de vraag of er een bluetooth module inzit, volgens mij was dat toe een extra optie. Bij mijn X, van 2004, zit deze er ook niet in en was een extra optie. Bij de latere versies zat dit er wel standaard in. Zie je wel een bluetooth signaal op je Appel of wel een signaal maar wilt geen verbinding maken??
 6. Er bestaat een mogelijk om een tag (label) een een bericht te koppelen. Dit maakt de lezer direct duidelijk om welk type Jaguar het gaat. Het gaat als volgt. Linksboven in het bericht zie je de tekst "+Tag toevoegen". Klik daar op. Klik dan weer op "+Tag toevoegen". Daarna zie je een uitklapscherm met een groot aantal labels. Kies het juiste label. Vervolgens klik je op de tekst "Item voorvoegsel". Daar vink je het gekozen label aan en daarna klik op "opslaan". Het gekozen label staat nu aan de kop van je bericht.
 7. Nou, hier in de regio wel hoor! Komt door die fanatieke Verkeerspecialisten..... ????
 8. Volgens mij zijn dat dezelfde systemen. Je hoeft er niet perse een originele cd voor te hebben. Let er wel op dat de installatie secuur verloopt. Bij de laatste update van dit systeem zit ook een software update waarbij b.v. het jaguarlogo wat mooier gedetailleerd is. Wordt deze software update om wat voor reden ook onderbroken loop je de kans dat je hele display onbruikbaar word, dus ook je radio, climacontrol en navi etc. Wees voorzichtig dus! Hier is er ook al eens een vraag over gesteld.
 9. Lijkt me ook wel een leuk idee, een fotowedstrijd! Maar dan wil ik, als ex-fotograaf, wel in de jury zitten.....????
 10. Na wat Google kwam ik deze info tegen: "A3/B3 heeft de nadruk meer op slijtagebescherming A3/B4 staat nog wat meer anti-slijtageadditieven toe, noodzakelijk om het product geschikt te maken voor direct ingespoten snellopende personenautodiesels " En dit: " A3/B3" omvat de minimumkwaliteiteisen voor benzine en (indirect ingespoten) dieselmotoren. "A3/B4" omvat dezelfde vereisten maar is tevens bedoeld voor direct ingespoten dieselmotoren. "A3/B4" kan dus "A3/B3" volledig vervangen . " Deze tekst geeft aan dat een B4 een verbeterde versie van de B3 zou zijn. Lijkt me geen probleem om die B4 te gebruiken.
 11. Mooi dat het opgelost is! Kan je aangeven welke connectors de boosdoeners waren?
 12. Ik maak al jaren gebruik van een Optimate. Op mijn werk (waar vele motoren 24/7 geladen worden) maken ze ook gebruik van dit merk. https://optimate1.com/nl/ https://www.acculaders.nl/druppellader/?filter[]=173804
 13. Kijk eens voor een slot bij een sponsor van ons forum: https://www.gebruiktejaguaronderdelen.nl/product/deurslot-links-achter-s-type/
×
×
 • Create New...