Jump to content

sonsan

Moderators +
 • Posts

  4,107
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

sonsan last won the day on August 28

sonsan had the most liked content!

Reputation

534 Toppertje

2 Followers

About sonsan

 • Birthday 09/06/1960
 • Age 61

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Wijchen
 • Hobbies
  Motorrijden en mijn X-TYPE poetsen tot showroom staat......

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Frans, getrouwd en één dochter, werk in de regio van Nijmegen. Sinds kort, na 15 jaar BMW te hebben gereden, een X-TYPE 3.0V6 aangeschaft. Mijn wens was een dikke motor, veel luxe en uitstraling. Dan kom je al snel bij Jaguar uit. Eerst voor een S-TYPE gekeken maar toch gekozen voor de X-TYPE i.v.m. de wat sportievere looks (tja, kom van BMW af...)

Recent Profile Visitors

3,760 profile views
 1. Ik weet niet precies hoe het bij een S-TYPE werkt maar bij mijn X bleef de recirculatieklep dicht staan. Kwam door een versleten asje van een stappenmotor. Daardoor had ik ook last van beslagen ramen. Hier de oplossing voor mijn X.
 2. Dit mis ik ook wel bij mijn X...... Zou mooi zijn als dit softwarematig is aan te passen!
 3. Ik kan het niet goed zien maar bij mijn X zit daar de accumulator van de airco. Daar komt bij warm weer soms ook vocht uit. Het meeste onder de auto maar ook dus bij de rechter voorbumper. Ik kan me voorstellen als daar een klomp schuim onder zit dat dit drijfnat word. Maar ik weet dus niet of dat ook zo bij een X350 werkt..... Accumulator.pdf
 4. Succes en graag horen we hoe het gegaan is....!
 5. Sommige gebruiken inderdaad een oven. Ik heb daar niet zo'n vertrouwen in. Daarom het heteluchtpistool. Die is ook makkelijk om de autoruitenkit wat vloeibaar te maken.
 6. Het is wat werk maar goed te doen. De bumper moet eraf, dat was nog het meeste werk. Daarna met een hete luchtpistool de randen van de koplamp verwarmen waardoor de kitrand los laat. Daarna de nieuwe adjusters plaatsen en de oude kit zorgvuldig verwijderen. Daarna inderdaad, zoals Hansvh aangeeft, de zaak weer afdichten met autoruitenkit. Verwarmen met het heteluchtpistool en daarna de kunstof kap erin persen. Je bent er even zoet mee maar geeft wel voldoening! Ik zou wel de juiste adjusters aanschaffen. Ik heb deze. Met "levenslange garantie" En nu de bumper er toch af ligt zou ik beide kanten doen. Geheid dat die andere koplamp na het monteren van de bumper hetzelfde gaat vertonen....
 7. Over het uitlezen van de OBD stekker, want zo heet die aansluiting, is al een hoop geschreven op dit Forum. Zoals hier. En, gebruik de zoekfunctie maar eens met de term OBD. Dan zie je veel informatie....
 8. Met mijn X had ik hetzelfde probleem met het portier aan de passagiers zijde. Het probleem was weg toen ik een nieuwe accu geplaatst had.
 9. Van een cabriospecialist kreeg ik te horen dat je de mechanische delen het beste met teflon spray kon behandelen. Niet met WD40 omdat dit stof zou aantrekken. Zo iets als dit.
 10. Kan je ook aangeven welk bedrijf in Nijmegen? Altijd makkelijk om te weten.....
 11. Probeer eens een Android telefoon. Mijn ervaring is dat die wat makkelijker te koppelen zijn.
 12. Het is maar de vraag of er een bluetooth module inzit, volgens mij was dat toe een extra optie. Bij mijn X, van 2004, zit deze er ook niet in en was een extra optie. Bij de latere versies zat dit er wel standaard in. Zie je wel een bluetooth signaal op je Appel of wel een signaal maar wilt geen verbinding maken??
 13. Er bestaat een mogelijk om een tag (label) een een bericht te koppelen. Dit maakt de lezer direct duidelijk om welk type Jaguar het gaat. Het gaat als volgt. Linksboven in het bericht zie je de tekst "+Tag toevoegen". Klik daar op. Klik dan weer op "+Tag toevoegen". Daarna zie je een uitklapscherm met een groot aantal labels. Kies het juiste label. Vervolgens klik je op de tekst "Item voorvoegsel". Daar vink je het gekozen label aan en daarna klik op "opslaan". Het gekozen label staat nu aan de kop van je bericht.
 14. Nou, hier in de regio wel hoor! Komt door die fanatieke Verkeerspecialisten..... ????
×
×
 • Create New...