Jump to content

sonsan

Moderators +
 • Posts

  4,229
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

sonsan last won the day on July 18 2022

sonsan had the most liked content!

Reputation

653 Toppertje

2 Followers

About sonsan

 • Birthday 09/06/1960

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Wijchen
 • Hobbies
  Audio en mijn X-TYPE poetsen tot showroom staat......

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Frans, getrouwd en één dochter, werk bij de overheid in de regio van Nijmegen. Sinds kort, na 15 jaar BMW te hebben gereden, een X-TYPE 3.0V6 aangeschaft. Mijn wens was een dikke motor, veel luxe en uitstraling. Dan kom je al snel bij Jaguar uit. Eerst voor een S-TYPE gekeken maar toch gekozen voor de X-TYPE i.v.m. de wat sportievere looks (tja, kom van BMW af...)

Recent Profile Visitors

4,374 profile views
 1. Jee, wat een triest bericht zeg! Heel veel sterkte aan zijn vrouw Helene en naasten!
 2. Als je rechts op Categorieën klikt en helemaal naar beneden scrolt zie je de 'normale' emoticons'.
 3. Ik bemerk geen problemen. Zowel met Edge als IOS werken de emoticons: 🤔🙄
 4. Ik heb dan wel de "mini" XJ maar ik ben zeer tevreden over de Vredestein Quatrac. Komen ook vaak als zeer goed uit de testen. Met Three Peak Mountain Snow Flake, dus ook voor de landen waar winterbanden 's winters verplicht zijn te gebruiken. Eerst Goodyear All Seasons gehad maar die waren te luidruchtig.
 5. Niet in jouw buurt maar wel een specialist juist gespecialiseerd in de oudere Jaguars: Onderhoud en restauratie van Jaguar en Daimler | Autobedrijf Kolvenbach https://jaguar-kolvenbach.com
 6. Bij mijn X werkt het zo. 1x drukken alle deuren op slot, bewegingssensoren in de auto uitgeschakeld. 2x drukken alle deuren op slot, dead lock én sensoren ingeschakeld.
 7. Ik hetzelfde. Ook deze codes. Ik heb er een keer 2 liter Aspen ingegooid en toen bleef de foutmelding veel langer weg,
 8. Ja, voor mij ook zoiets. Maar geen straf toch als je dit met een Jááág mag doen ....?😜
 9. sonsan

  Beste accu?

  Volgens een specialist uit Zeeland zijn de Bosch Silver of S5 (verbeterde versie t.o.v. Silver) hele goede.....
 10. Mijn X ook zo'n 75K geleden laten flushen in Zeeland en alleen maar een beter schakelende bak aan overgehouden. Nu is een X niet zo'n geavanceerde masjien als een X358 maar de specialist kan je daar prima over informeren.
 11. Ik ben voor het afpakken van het rijbewijs! Voor een lange tijd en bij recidive voor altijd! De huidige €350 is nog veel te weinig.....
 12. Ik verwacht dat je er anders over denkt als je een aantal dodelijk slachtoffers uit hun voertuig hebt moeten lepelen omdat ze hun gordel niet om hadden.....
 13. Volgens mij betreft het een XF uit 2015.
 14. Ik krijg deze foutmeldingen: P0420, Catalyst System Efficiency Below Treshold Bank 1 en P0430, hetzelfde maar dan bank 2. Ik zou bij terugkomst de auto even laten uitlezen door een specialist met de juiste (Jaguar) apparatuur. (zie banners) Ik las op het Jaguarforum.com dat deze foutmeldingen ook te maken kan hebben met een niet goed werkende carterontluchting. Maar zoals gezegd, ga even naar een specialist.
 15. Ik zou toch even je auto laten uitlezen met een Jaguar computer. Slechte benzine zou kunnen, maar er kan aan onze auto's nog zo veel meer mankeren..... Ga even langs een specialist (zie banners) dan weet je het direct.
×
×
 • Create New...