Ga naar inhoud

sonsan

Moderators +
 • Aantal items

  3,463
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  43

sonsan won de laatste dag op 5 januari

sonsan had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

399 Toppertje

1 Volger

Over sonsan

 • Titel
  JF-TEAM
 • Verjaardag 09/06/1960
 • Leeftijd 57

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Wijchen
 • Hobbies
  Motorrijden, sportduiken, martial arts, fotografie en mijn X-TYPE poetsen tot showroom staat......
 • Leeftijd 57

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Frans, getrouwd en één dochter, werk in de regio van Nijmegen. Sinds kort, na 15 jaar BMW te hebben gereden, een X-TYPE 3.0V6 aangeschaft. Mijn wens was een dikke motor, veel luxe en uitstraling. Dan kom je al snel bij Jaguar uit. Eerst voor een S-TYPE gekeken maar toch gekozen voor de X-TYPE i.v.m. de wat sportievere looks (tja, kom van BMW af...)
 • Leeftijd 57

Recente bezoekers van dit profiel

861 profielweergaven
 1. Bij mij was dat gedeelte ook droog. Het water liep via de binnenkant van de aanjagerbehuizing naar de achterkant, tegen het schutbord aan. Je zou nog even die behuizing eraf kunnen halen. Is deze aan de binnenkant ook droog dan zit het probleem waarschijnlijk ergens anders.....
 2. Het was voor mij ook een hele zoektocht maar uiteindelijk bleek het dus de houder vor het pollenfiler te zijn. Je kunt eens kijken in de voetruimte van de pass. of er druppels aan de behuizing van de aanjager hangen.
 3. Ik heb hetzelfde gehad met mijn X. Hier heb ik de oplossing gegeven. Misschien ook voor jou.....
 4. Solar sensor X-type 2003 en losse demister grilles

  Bij de oudere modellen had de sensor nog wel een functie. De airco meer of minder laten reageren op zonlicht: En ja, we zijn dol op foto's......
 5. En nog een "nieuwe" X-Type op het forum

  De spoiler op de kofferdeksel was geen optie voor de Executive en voorbehouden aan de Sportversie, net zoals de zwarte deuromlijsting. De Executive heeft ook volledig lederen stoelen en elektrische ramen achter. Zo op het eerste gezicht zou het het dus een Sport zijn met bumpers (chroomstrips) en chromen handgreep (kofferbak) van de Executive.... Maar het blijft een mooi exemplaar!
 6. En nog een "nieuwe" X-Type op het forum

  Ik snap de verwarring Executive/Sport. De chromen strips op de bumpers zeggen dat het een Executive is maar de spoiler op de achterklep en het ontbreken van de chromen sierlijsten boven de deuren horen bij een Sport uitvoering.......
 7. En nog een "nieuwe" X-Type op het forum

  Omdat ik bang ben dat er straks teveel leden afvallen heb ik de foto's opnieuw geplaatst, nu zonder reclame.....
 8. En nog een "nieuwe" X-Type op het forum

  Het is een Executive. Maar je kunt er wel heel sportief mee rijden.....:-)
 9. Koelvloeistof

  Ik moet ook wel eens wat bijgooien maar dan een klein beetje, max. 50-100 ml over enkele maanden. 1liter per twee maanden is niet normaal en zou het zeker na laten kijken.
 10. contact sleutel in motorcompartiment

  Misschien geeft een foto meer duidelijkheid.
 11. Vragen of opmerkingen aan het JF Team

  De ontbrekende S-TYPE gegevens inmiddels aangevuld en duidelijkheid gekregen over de afwijkende lay-out......
 12. Hoogteverstellers afgebroken

  En ja hoor, gisteren is er een versteller van de ander koplamp afgebroken....... Dus vandaag de boven beschreven klus nog maar eens herhaalt. Nu wel met een heteluchtbpistool ipv een föhn en ik moet zeggen dat werkt toch wel een stuk prettiger/sneller. Weer een dagje bezig geweest dus. Advies, als er een koplamp de geest heeft gegeven, doe dan gelijk ook maar de andere koplamp anders ben je twee dagen bezig ipv één.
 13. Vragen of opmerkingen aan het JF Team

  Het klopt dat de 4.0 er eerder was. Volgens mijn gegevens geleverd vanaf maart 1999 t/m september 2001. Ik zal zsm de gegevens aanvullen. Zou je mij een printscreen via PB kunnen sturen want ik zie toch echt iets anders.....
 14. Vragen of opmerkingen aan het JF Team

  Dag Jozik, "Info over alle types" is bewust niet opengezet. Het is puur informatief bedoelt, voor vragen en opmerkingen zijn er andere topics. Ik snap niet goed wat je met niet vetgedrukt en het ontbreken van een bolletje ervoor bedoelt. De opmaak ziet er bij mij hetzelfde uit als b.v. de X-TYPE of de X-308. Het zou kunnen dat er na de grote software update e.e.a. gewijzigd is t.o.v. de lay-out maar hier zie ik geen verschil. Het topic over alle types is 11 jaar geleden gemaakt, het zou best kunnen dat er toen wat over het hoofd gezien is. Ik zal het even nakijken en aanvullen.
 15. JF Team Kerst 2017 en Nieuwjaar

  Het JF Team wenst U fijne Kerstdagen en voor iedereen een fantastisch en vooral gezond nieuwjaar!
×