Ga naar inhoud

sonsan

Moderators
 • Aantal items

  3,357
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  38

sonsan won de laatste dag op 9 augustus

sonsan had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

370 Toppertje

Over sonsan

 • Titel
  JF-TEAM
 • Verjaardag 09/06/1960

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Wijchen
 • Hobbies
  Motorrijden, sportduiken, martial arts, fotografie en mijn X-TYPE poetsen tot showroom staat......

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Frans, getrouwd en één dochter, werk in de regio van Nijmegen. Sinds kort, na 15 jaar BMW te hebben gereden, een X-TYPE 3.0V6 aangeschaft. Mijn wens was een dikke motor, veel luxe en uitstraling. Dan kom je al snel bij Jaguar uit. Eerst voor een S-TYPE gekeken maar toch gekozen voor de X-TYPE i.v.m. de wat sportievere looks (tja, kom van BMW af...)

Recente bezoekers van dit profiel

567 profielweergaven
 1. X308, hemel bekleden

  Er staan er toch echt twee...Zonder aan te klikken.
 2. Jaguar X760, de XE

  Dat was de Kuga.
 3. Ruitenwisser

  Is het niet eenvoudiger om de arm een tandje te verzetten op de pin? Er zit volgens mij altijd wel wat speling op die pin.
 4. PaulusP overleden

  Ondanks dat ik op de hoogte was van zijn ziekte komt dit bericht toch nog onverwacht voor mij. Ik zal Paul missen, bij meetings zochten we elkaar altijd op voor een gezellig gesprek. Paul was nagenoeg bij elk evenement aanwezig en was een enthousiast Jaguarliefhebber. Ik wens alle nabestaanden veel sterkte en kracht komende tijd.
 5. Voila, F-type officieel

  Ik heb jouw bericht dan ook hier samengevoegd.
 6. Motor xjr supercharged 2002

  LPI is de afkorting van Liquid Propane Injection en betekent vloeibaar propaan injectie. De Nederlandse producent Vialle Alternative Fuel Systems BV heeft de naam LPI als merknaam geregistreerd.
 7. Binnen dit forum hebben we een aantal filmtopics. Deze waren aanvankelijk gesloten maar zijn nu openbaar. Gelieve alleen film of verwijzing naar filmpjes te plaatsen in deze topics en geen reacties. Tekstberichten zullen verwijderd worden, daar hebben we andere topics voor.
 8. Moer draait mee van draagarm

  Zo goed?
 9. Prima aanvulling! Het kleurenlabel word door een Moderator achteraf toegevoegd. Daarom is het handig om het juiste label al direct bij je bericht toe te voegen. Bij het ontbreken van een label is het soms lastig voor ons om de correcte kleurenlabel toe te voegen omdat we niet altijd uit het bericht op kunnen maken om welk type Jaguar het gaat.
 10. Kunnen jullie het type/model Jaguar in het onderwerp vermelden? Het is soms lastig om dit te achterhalen in een bericht, zeker ook als het niet vermeld staat bij "Wie ben ik" of Voorstel topic. B.v. X-TYPE , deur gaat niet meer open!
 11. Airbag passagier cover

  Gewoon geen risico lopen, even de min kabel van de accu af halen. Kleine moeite en geeft je zekerheid dat er niks kan gebeuren. Werkt wel zo fijn....
 12. Mijn "nieuwe" kat voor iedere dag

  Deze b.v.:https://www.conrad.nl/nl/belkin-adaptercassette-1367570.html?WT.mc_id=gshop&insert=8J&gclid=EAIaIQobChMIkrjr1IaR1QIV4TLTCh1bQgX0EAQYAiABEgLS5PD_BwE&tid=819986081_43073153915_pla-61859538613_pla-1367570&WT.srch=1
 13. Dit slangetje heet een Brake booster vacuüm take-off tube. Die loopt inderdaad van je inlaatspruitstuk naar je rembekrachtiger.
 14. Deze dus (rembekrachtiger vacuumslang):
 15. Bedoel je misschien de geribbelde slang zoals op de foto? Komt vaker voor bij een X-TYPE en daar is een keer een modificatie op geweest. Deze geribbelde slang is zo'n gemodificeerde slang. (Hier ligt het inlaatspruitstuk los i.v.m. een bougiewissel)
×