Ga naar inhoud

sonsan

Moderators
 • Aantal items

  3,413
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  41

sonsan won de laatste dag op 9 oktober

sonsan had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

381 Toppertje

1 Volger

Over sonsan

 • Titel
  JF-TEAM
 • Verjaardag 09/06/1960
 • Leeftijd 57

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Wijchen
 • Hobbies
  Motorrijden, sportduiken, martial arts, fotografie en mijn X-TYPE poetsen tot showroom staat......
 • Leeftijd 57

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Frans, getrouwd en één dochter, werk in de regio van Nijmegen. Sinds kort, na 15 jaar BMW te hebben gereden, een X-TYPE 3.0V6 aangeschaft. Mijn wens was een dikke motor, veel luxe en uitstraling. Dan kom je al snel bij Jaguar uit. Eerst voor een S-TYPE gekeken maar toch gekozen voor de X-TYPE i.v.m. de wat sportievere looks (tja, kom van BMW af...)
 • Leeftijd 57

Recente bezoekers van dit profiel

645 profielweergaven
 1. Navigatie dvd s type 2002 (nieuwe versies en updates)

  2012 was inderdaad de laatste update. Daarna zijn er geen updates meer uitgekomen voor deze navigatie. Ik zou nog maar even navragen of hun informatie wel klopt. Anders is €300 voor een oude update best wel veel....
 2. Verlichting erg laag

  Waarschijnlijk de hoogteverstelling afgebroken. Komt vaak voor bij de S-en X-TYPE. De kunstof verstellers verliezen in de loop der jaren hun elasticiteit en als je dan bij het verwisselen van een lamp te hard drukt dan breken deze verstellers af. Hier is er al eens over geschreven.
 3. Boenk? Wat nou, boenk?

  De meeste X'en (2.5 en 3.0) hebben AWD , alleen de 2.0 heeft voorwielaandrijving.
 4. Nieuw kentekenplaat met 2-tje????

  Kentekenplaat voldoet niet aan de gestelde eisen (K405): €149 Deze zou ook nog kunnen: Als bestuurder van een voertuig rijden (terwijl): het niet in overeenstemming is met de gegevens op de kentekenplaten, het kentekenbewijs of met de in het kentekenregister vermelde gegevens. (N010A): €239
 5. Fout code P0105

  Inderdaad zie ik nu dat het P0105 en niet P0150 waar ik op gezocht heb.....
 6. Fout code P0105

  Na even googelen kwam dit eruit: P0150 O2 Sensor Circuit Malfunction (Bank 2 Sensor 1) Lijkt me dus een lambdasonde. Ik zou een van onze sponsoren even benaderen (zie banners) Dan heb je die 4x120ex euro snel verdient....
 7. En nog een "nieuwe" X-Type op het forum

  Welkom op dit forum! Veel plezier met deze mooie X-TYPE. De kleur die jij omschrijft heet Emerald Green, kleurcode HGG. Deze heeft inderdaad afhankelijk van het lichtinval, een groene of donkerblauwe kleur.
 8. Centrale vergrendeling achterdeuren S-type

  B.v. deze. Maar het is een hele klus om die te vervangen (bij een X-TYPE tenminste) omdat je er moeilijk bij kan. Maar er zijn forumleden die het zelf gedaan hebben.
 9. Centrale vergrendeling achterdeuren S-type

  Kan je de deuren wel van binnen met de hand dicht maken? Het is een veelvoorkomende kwaal bij zowel de S als X-TYPE. Meestal is vervangen voor een nieuwe (of goed werkende gebruikte) de enige remedie. Het vergrendelsysteem (wat je aan de zijkant van de geopende deur ziet) inspuiten met WD40 wilt ook wel eens helpen. De achterdeuren worden vaak minder gebruikt waardoor deze sluitingen wat stroever kunnen gaan worden.
 10. X308, hemel bekleden

  Er staan er toch echt twee...Zonder aan te klikken.
 11. Jaguar X760, de XE

  Dat was de Kuga.
 12. Ruitenwisser

  Is het niet eenvoudiger om de arm een tandje te verzetten op de pin? Er zit volgens mij altijd wel wat speling op die pin.
 13. PaulusP overleden

  Ondanks dat ik op de hoogte was van zijn ziekte komt dit bericht toch nog onverwacht voor mij. Ik zal Paul missen, bij meetings zochten we elkaar altijd op voor een gezellig gesprek. Paul was nagenoeg bij elk evenement aanwezig en was een enthousiast Jaguarliefhebber. Ik wens alle nabestaanden veel sterkte en kracht komende tijd.
 14. Voila, F-type officieel

  Ik heb jouw bericht dan ook hier samengevoegd.
×