Jump to content

jaapvanthoff

Club Donateur
 • Content Count

  1204
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

Everything posted by jaapvanthoff

 1. Morgen ga ik het jaarwerk 2020 "een zetje geven" met onze administratieve tovenaars. 2,7 % van mn oude Saab levert € 1.557,- en de S levert € 1.712, - op. Maar he, dat zijn mijn getalletjes, daar moet nog naar gekeken worden door een specialist. Misschien kan ik nog een correctie 2019 doorvoeren... Rijk worden zonder te werken
 2. Ben wel jaloers op de ruimte in z'n schuur. Dat embleem, hebbie mijn embleem nog niet gezien. Blank, of wit. Wat mag niet meer, dat dus, die kleur.
 3. Die Dolf Peeters, de schrijver over de vonst, had vroeger een columm in Promotor. Ik kom me daar heel vrolijk over maken. Jammer dattie daar weg is. Maar terug naar de gaten-kaas-Jag. Ik zeg total loss. 't Is ook een lelijke kleur, dat matte.
 4. Time Left: 1 month and 23 days

  • FOR SALE
  • Gebruikt

  Ik zoek een 230V compressor om de motor heftafel te bedienen. Liefst een snaar aangedreven model. Eventueel met extra losse tank om wat meer voorraad te hebben. jaap.vanthoff@gmail.com

  NO VALUE SPECIFIED

 5. Dus, bij de volgende beurt een leeg olie flesje mee nemen om thuis te kunnen optoppen...
 6. Ik denk Evert-Jan, dat dit topic dood is. De topic starter heeft > dan een jaar niets van zich laten horen. Meer rijden met de oude dame. Maar ook ik maak me schuldig aan het maken van niet voldoende vlieg uren.
 7. Tss, Kees. Ik lees net dat het heel veilig wonen is in NB. Dus een manco alarm... En wie reageert op een afgaand alarm? In Rotterdam zeker niemand met al de scooter makaken. En een klokje? ik heb voor mijn S een hypermoderne analoge klok aangeschaft op een gehoorapparaat knoop celletje (....) , in afwachting tot het moment dat de "antieke" Mint condition vintage automobile mechanical car clock binnen komt. 1 x per week opwinden, dat dan weer wel. Stukkie dubbelzijdig tape, plak, en gaan.
 8. Is een stroom onderbreker een oplossing? Een goede accu verliest 1 (?) % van zijn vermogen per maand. Als je alle stroomvreters kunt afschakelen blijft je accu vol.
 9. Jaaaaa, maar: Please note that JagDroid-CD does not support handsfree telephone calling – you must use the original Jaguar bluetooth module to handle telephone calls... en bellen wil Banjaro juist.
 10. Bougies vervangen is nog al een klusje; spruitstuk, pakkingen etc. Heb je nog een kopie van de verkoop tekst? 1,5 ton voor een Jag is niet veel; Linda, de huis"baas" heeft 230 kkm met haar S gereden, met minimale kosten. Zou dus moeten kunnen, toch?
 11. Hierbij mijn inbouw idee, wat voor mij heel prettig gewerkt heeft. De X is verkocht, inclusief de inbouw kit. Een collega van me heeft een Volvo R850 (of zo) en bij hem is het aangesloten op een kabel de tussen de radio en de CD wisselaar. Voor een X bestaat die kabel niet, mogelijk wel voor andere modellen. Maar ja, bestaaaan er andere modellen...? 'n F typje in R uitgezonderd. Als ik groot ben en ik trouw een rijke vrouw. Mopper, mopper het word doc met alle koppelingen kan ik niet in kopiëren. hier als PFD: beste
 12. Humm, Theo, klinkt als bad luck. Welk model en jaar heb je? Wat heb je betaalt voor je auto?
 13. Als je wilt bellen dan weet ik wel een oplossing voor je met een module die geplaats wordt voor de radio ingang. Zo iets heb ik in mijn ex-X ingebouwd en dat ging als de brandweer. Zal eens zoeken waar de transmitters nu te koop zijn. Ik heb die van mij in de States gekocht. (ehh via ebay...)
 14. Precies! dat zal hem leren. O, en ik heb voor mezelf een roze veiligheidshelm gekocht. Wordt nooit gestolen-nie.
 15. Ha Rene, kijken of het werkt: Gratis matten alleen voor. Model SType tot 2004.
 16. Ik word altijd zo hebberig van dit soort meldingen.. Maar ik heb niets nodig. Het trekt toch.
 17. Ja, maar het is niet zo eenvoudig... o.a.: https://www.jaguarforums.com/forum/x-type-x400-14/dash-clock-centre-air-vent-150468/
 18. Ik snappum. Maar een iep is een eigen naam dus met een hoofdletter? En wat nou als de boom gek doet, is het dan een lepe Iep?
 19. Zonde! Ik woon aan een Staats bosbeheer bos in Poortugaal en daar heerst gekke-Iepen-ziekte. De Iepen zijn aangetast door een schimmel die uit Oost Azie hiernaartoe gekomen is. Het is gewoon een veldslag. Dus als de Gemeente wist dat de iepen aangetast waren/zijn, dan zijn ze ingebreke toch? Staat er niet zo iets in de wet van goed huisvaderschap?
 20. Hallo Hans, Ja, ik was niet compleet vanmorgen. Ik bedoel een lampje compleet met klok in mijn S. Op het Engelse forum is iemand die de middelste ventilatie openingen aanpast tot zo iets: Wat ik als XJ wannebee errug mooi vind. Mijn S is uitgevoerd met een klein digitaal klokje bij de km teller.
 21. Kwaad? Kwaad? ziedend-is-tie. Heb je gezien hoe vroeg dat Arie op zn kissie stond? voor 05;00 uur! deandreregelfoob
 22. A!, dat is goed nieuws!! Misschien wel 10 of 11 takken waard?
 23. Binnenkort op ons Jaguar-marktplaats te koop aangeboden: Twee paar geiten wollen sokken in de aanbieding. Alleen gedragen in een Jaaggh.
 24. Nu willen we het weten, wat was er aan de hand/klep?
×
×
 • Create New...