Jump to content

jaapvanthoff

Club Donateur
 • Content Count

  1289
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

Everything posted by jaapvanthoff

 1. Compliment John, leest als een spannend jongensboek. De kleppen die het inlaattraject verkorten/verlengen zouden verdacht kunnen zijn. Maar niet alleen om zo buiten de kaders uit te komen is mijn gedachte richting. Heeft iemand het "H" woord genoemd?
 2. 'n Dutch Inspector Morse. Zelfs de kleur van de auto komen vrijwel overeen. -:)
 3. Iemand die me persoonlijk kent, denk ik....
 4. @Haddock, Ik heb goed nieuws voor je, zie onderstaande foto. En gratis. Ik maak geen grappen over de combi veel wegende - voorvering. DeblijeUralkentekenhebbert.
 5. Raymond, niet doen. Ik denk in plaatjes... Hier denk ik ook aan.
 6. Hallo, ik kompt uit Rotterdam. Daar plakken we overal een "t " tussen en aan. bv rechTerpedaal.
 7. Jaaaaha, maar het aandrijf aggregaat liep! En, zoals het heurt maat 45 op het linker pedaal. Toetere als ik in P roerde, maar ook in D. Ik denk dat het een hele dure optie was: soms, niet heel vaak toeteren. Nu is iedereen jaloers.:-)
 8. Naahh, dit is dom maar ik weet het even niet. Ik heb de ST "arrr" een maand of 4. Als ik met de Jaggh ga werken, dan is het ochtend ritueel: Achteruit de dijk op. Dan 30 meter vooruit om de kranten uit de brievenbus te halen. Schakelpook in P. Stoelgeheugen op stand 1: stoel naar voren en leuning rechterop om makkelijk uit te stappen. Krantjes scoren en weg. Maar vanmorgen; ineens een getoeter bij de J-gate toen ik de selector bewoog in P. Van P vaar D en met een beetje roeren met de pook: weer getoeter in D. Nooit gehoord. Handleiding e
 9. @Rob, Ik bedoelde met mn duimpje dat ik het helemaal met je eens ben. Ik was van plan een respons te geven, vrijwel gelijk aan jou post. Maar dat hoefde niet meer. Ik ben nu een oud zijspan nieuw leven in te blazen na 20 jaar stilstand. Na de olie wissel heb ik met de kickstarter heel vaak een slag gegeven om te pompen en de ontsteking af te stellen. Of het helpt weet ik niet, maar ik heb wat WD 40 in de cilinders gespoten; 't is het idee he.
 10. Ik woon in Poortugaal. Je bent van harte welkom om een startpoging met mijn accu uit te voeren. Ondanks dat ik een volle, grote accu heb, ondervind ik ook een zagend, traag lopende startmotor. Zal straks een filmpje maken als ik naar mn werk ga, kun je vergelijken.
 11. Ik denk dat het bij mijn auto nuttig is.... Contact aan, wachten zodat de benzine pomp rond kan pompen en druk op kan bouwen en dan na een tel of vijf starten.
 12. Een trillend licht beeld is een melding dat je lampje aan het overleiden is. Gaat straks een rose kleur uit stralen, knipperen en klaar.
 13. Iedereen gaat voorbij aan deze zin. Ben ik nou zo slim, of zijn jullie zo goed van vertrouwen?
 14. Ja, dan zie je de tankdop onder water staan. Maar ik ken 1 serie III die daar geen last van heeft. Maar ook alle 300/308 kunnen volregenen.
 15. Heb ik ook als ik 's nachts wakker word met de slaapkamer lamp uit.... Niet dat Linda snurkt, natuurlijk.
 16. Ik zou een massa schakelaar overwegen. Een accu verliest aan eigen ontlading zeer weinig. Je accu wordt leeg getrokken door het alarm, klokje, "wakker blijven" of de baas er aan komt: sleutel bediening. Waar staat je accu, achterin? controleer of je met de sleutel de achterklep kunt ontgrendelen.
 17. Morgen ga ik het jaarwerk 2020 "een zetje geven" met onze administratieve tovenaars. 2,7 % van mn oude Saab levert € 1.557,- en de S levert € 1.712, - op. Maar he, dat zijn mijn getalletjes, daar moet nog naar gekeken worden door een specialist. Misschien kan ik nog een correctie 2019 doorvoeren... Rijk worden zonder te werken
 18. Ben wel jaloers op de ruimte in z'n schuur. Dat embleem, hebbie mijn embleem nog niet gezien. Blank, of wit. Wat mag niet meer, dat dus, die kleur.
 19. Die Dolf Peeters, de schrijver over de vonst, had vroeger een columm in Promotor. Ik kom me daar heel vrolijk over maken. Jammer dattie daar weg is. Maar terug naar de gaten-kaas-Jag. Ik zeg total loss. 't Is ook een lelijke kleur, dat matte.
 20. This advert is COMPLETED!

  • FOR SALE
  • Gebruikt

  Ik zoek een 230V compressor om de motor heftafel te bedienen. Liefst een snaar aangedreven model. Eventueel met extra losse tank om wat meer voorraad te hebben. jaap.vanthoff@gmail.com

  NO VALUE SPECIFIED

 21. Dus, bij de volgende beurt een leeg olie flesje mee nemen om thuis te kunnen optoppen...
 22. Ik denk Evert-Jan, dat dit topic dood is. De topic starter heeft > dan een jaar niets van zich laten horen. Meer rijden met de oude dame. Maar ook ik maak me schuldig aan het maken van niet voldoende vlieg uren.
 23. Tss, Kees. Ik lees net dat het heel veilig wonen is in NB. Dus een manco alarm... En wie reageert op een afgaand alarm? In Rotterdam zeker niemand met al de scooter makaken. En een klokje? ik heb voor mijn S een hypermoderne analoge klok aangeschaft op een gehoorapparaat knoop celletje (....) , in afwachting tot het moment dat de "antieke" Mint condition vintage automobile mechanical car clock binnen komt. 1 x per week opwinden, dat dan weer wel. Stukkie dubbelzijdig tape, plak, en gaan.
×
×
 • Create New...