Jump to content

jaapvanthoff

Members
 • Posts

  1,837
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  71

Everything posted by jaapvanthoff

 1. Ja, Kees, Roosendaal he....😁 Je hebt gelijk. Dijken worden afgesloten vanwege de herrie. (voornamelijk motorfietsen) Moeten we dit willen en accepteren? Dus: geen herrie, dijken open. Ik weet wat ik zou willen, open dijken, geen open uitlaten.
 2. Waarom ligt Rotterdam toch zo dwars? Iets met overlast? https://www.autoblog.nl/nieuws/rotterdam-deels-dicht-voor-asos-in-te-luide-autos-3502360
 3. Vraag aan Raymond van https://gg-autoservice.nl/ Volgens bij heeft Raymond ingang op de juiste adressen in de UK. Dat is, als je originele spullen wilt. Imitatie lijkt me bij die auto niet nuttig.
 4. Jongens, praat er nou niet omheen en geef MJ een compliment voor zijn creatieviteit en slim zijn. Gewoon een 200 kOhm weerstand uit het naaimandje plukken en werkend krijgen. Misschien moeten we terug naar lag-compressie motoren, zonder automatische vervroeging. Ron 91. Haddock, kom er eens in met je Panda 4*4
 5. Verstopt brandstof filter? En dan bedoel ik niet een filter die zich achter een boom verschuild, maar een vervuild filter. Kun je ook eens starten zonder benzine dop?
 6. Knopje jaloerse stem aan: 't Is ècht een plaatje. Donkere dash, champagne kleur leder en een perfecte exterieur kleur. Ummm. Knopje jaloerese stem uit.
 7. Hallo Jan, ik denk aan de volgende vergelijking: verkoopwaarde = emotionele waarde + ketting mod. Als links significant meer is moet je het direct doen. Ik had een identieke Daimler als jij. LWB. In zeer perfecte staat. Een plaatje, lak en leder. Alleen waren de krikpunten achter net is meer bros dan een beschuitje. Met heel veel pijn in het hart heb ik die auto weggedaan. Als de rest van je auto roestvrij is, en alles werkt zoals het hoort, je hebt overdekt parkeren... dan zou ik aan een ketting mod denken. G&G adverteerde vroeger dacht ik met een vaste prijs van 3-4 k€. Das een hoop geld, maar voor mij wel het overwegen waard. Je hebt iets bijzonders onder je billen. In Rotterdam kun je nergens parkeren met zo een hoerensloep, nep parkeergarages. Maar woon je daar niet: koesteren dat slagschip. Doe eens een plaatje...
 8. In plaats van mij zwart te maken met mijn kleur van mn STR en nog erger, de draak te steken met mn Saabjes (Haddock!!😖), moeten jullie niet wat aardiger doen tegen ons nieuwe forumlid Christa? Behalve Sjuul zijn er niet veel dames hier. Dan komt er een aan boord, en dan gaan jullie allemaal, niet èèn uitgezonderd, zo nonchalant voorbij aan deze blije gebeurtenis. @CMA: Voel je gewoon heel welkom. Een S verwijst naar een bovenmatig mooi model. Jaloerse kerels, allemaal. Sommigen hebben gewoon een F**t.
 9. Ooooo, soms mis ik het Saab forum zo....
 10. Welke kleur? Zwart is altijd heeeel snel.. Dat weet ik van een vriend.
 11. Ik wist het wel hoor, dat je een dokter bent.
 12. Halo Christa, Ja! ik kan er iets zinnigs overzeggen Het koelvloeistof tankje heeft een overloop tuitje. Dat schijnt nogal zwak te zijn. Bij Linda is dat tankje ook al eens vervangen (is goed zelf te doen) Vraag anders even bij de garage of ze het koelsysteem onder druk willen zetten, is de tank de schuldige dan weet je snel het antwoord. Komt er geen koelvloeistof naar buiten, dan raad ik je aan om een CO meting in het koelvloeistof tankje te doen. Snift de meter CO: lekke kop pakking --> "dure" reparatie.
 13. Zomaar een losse vraag, maar naar welk type ga je kijken?
 14. Ik denk dat Keesh de afstand Belgie - Heinekenszand in gedachte had tijdens het advies geven. Belgie - Groningen ligt wat minder voor de hand, maar had evengoed gekund.
 15. jaapvanthoff

  radio x250

  Waarom zet je geen acculader op de polen tijdens het wisselen, of plug de lader in de cigaretten aansteker plu (wel conact aan zetten)
 16. Ooo, maar dat is het werk niet. Zelfs een eenvoudig kantoorpikkie als ik kan dat. Zoek even op radio verwijderen Jaguar S
 17. https://www.bol.com/nl/nl/p/isimple-isfm2351-carkit/9300000000580127/?Referrer=ADVNLGOO002036-G-140657195434-S-1672062381553-9300000000580127&gclid=Cj0KCQiAx6ugBhCcARIsAGNmMbiq0u-kQi05EbGT41R5ZQXtBSoJGhgi3dz7_Ci1ISfx6g5zWZZ1IukaAgNzEALw_wcB
 18. Stel je vraag even aan bv G&G.
 19. Ik ben fan van de Tranzitin onze S. Je onderbreekt allen de antenne signaal kabel. Een echte aanrader als je DAB+ muziek wil luisteren. In mn 351 heb ik ook weer zo iets. Heel fijn. Met FM transmitters heb ik slechte ervaringen.
 20. Pfff, Nee hoor, ik heb de luxere uitvoering. Daarmee kun je met de flippers aan het stuur zef schakelen, al was het een... ehh hoet zo een ding; schakelbak. Zelf als ik achteruit rijd gebruik ik de automaat bak.
 21. https://gg-autoservice.nl/ Een AANKOOPKEURING doet G&G voor je (volgens mij nog gratis ook). Gratis. Nee dat is niet waar. Ik weet uit zeer betrouwbare bron, dat er minimaal een aantal gevulde koeken, gebakjes met veel slagroom en lokale home-lekkernijen nodig zijn om überhaupt binnen te mogen komen. Voeg daar aan toe, een hapje voor de hond. Positieve meningen over mensen op een tweewielig motor voertuig, ook wel motorrijders genoemd, helpen mee om toe te treden tot de selecte G&G clientèle. Maar eenmaal daar….
 22. @CMA: Ik zou een Italiaanse laten staan. Is vaak herkenbaar aan de afwezigheid van stoel verwarming. Waarom Italiaans laten staan: ik heb twee oudere Saabs, welke vanaf 2004 in onderhoud zijn bij een ex Saab dealer. Ik ben daar door al die jaren heen kind aan huis en mag in de koffiepauze mee naar het koffiehok. Die garage importeert veel uit Italie. Van afstand prachtige pareltjes. Tot de monteurs me wijzen op details... Ik heb mijn STR zelf uit Zwitserland gehaald. Met afgestempeld onderhoudsboekje. Dus import hoeft geen probleem te zijn. my2ct.
 23. Volgens mij zijn de "Sills" van de oudere modellen wel een dingetje. Oud silletje = oud beschuitje. Denk daar niet te licht over; je ziet de roest niet, maar het kan er wel zijn! Op de site van de JDCH staan een paar S types te koop. Combineer dat model met een te vertrouwen "banner advers" en doe je ding.
×
×
 • Create New...