Jump to content

jaapvanthoff

Members
 • Content Count

  588
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

jaapvanthoff last won the day on April 28

jaapvanthoff had the most liked content!

Community Reputation

174 Toppertje

1 Follower

About jaapvanthoff

 • Birthday 10/25/1956
 • Age 62

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.entec-holland.nl
 • Age 62

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Poortugaal (net ten W van R'dam)
 • Hobbies
  Humm, lastige vraag.
  Ik heb een renovatie dijkwoning......
  Ik heb een Triumph Trophy motor en een kaart van de Alpen en Noorwegen :-)
  Een Saab 900 Cabrio Classic.
  En nog een Saabje, en nog een.
  O ja, en een eigen bedrijf.
 • Age 62

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Geboren in Rotterdam Zuid.
  Voor de mede lokalen: tegenover het oude Zuiderziekenhuis.
  Lang in Rotterdam gewoond.
  Naar de technische school gegaan, geëmigreerd naar de Hoeksewaard en ook weer weggestuurd. (letterlijk!)
  Nu woon ik alweer bijna 10 jaren in Poortugaal.
  In 2008 het ingenieurs-en handelsbureau waar ik werkte overgenomen.
  Industriële geurfilters en apparatuur voor (afvalwater) water zuiveringen is mijn ding.
  Mijn werk is mijn hobby, maar dat conflicteert weer met mijn andere hobby; “rondje” Noorwegen, rondje Schotland op het gemotoriseerd evenwichtsvoertuig.

  Ik had voor dagelijks vervoer drie jaren lang een Daimler super V8 1998 LWB. Geweldige lange afstanden auto.
  Nu heb ik een Serie III V12, 1986, om in de weekeinde boodschappen te doen.

  En sinds kort (dec 2018) staat er ook een X-TYPE 3 liter onder de carpoort.
  Aanvulling april 2019: een grijze S 3 liter van ''t meissie.
 • Age 62

Recent Profile Visitors

870 profile views
 1. Ja, en deftige auto. 25-LHV-8 25 K€ BPM - Left Hand Vehicle - 8 cylinder. Ik wil ook mijn eigen nummerplaat…
 2. Goededag. Ik vond een aantal XK8 PDF manuals. Geen idee of het interessant is, maar ik heb ze op mijn PC staan. Stuur me een mailtje ik ik stuur ze door. jaap@entec-holland.nl
 3. https://www.elektronicawereld.nl/zoek/product/5463/draadlampje_12v_0_04a/details Met betrekking tot de winkel op de Waalhaven ZZ. Als ik op het dak van mijn huis zou gaan staan, (doe ik niet met die storm) dan kan ik de PTT toren zien. Met andere woorden; ik kan er langs rijden.
 4. Even off topic. Aad, wat een geweldig adres. Ik ben een ozon generator aan het bouwen om als test stank van riool slib af te breken. Daarvoor heb ik signaal lampjes 230V nodig. Vroeger zat er in Rotterdam zuid een electronica winkeltje waar je al dat spul kon kopen. Met nadruk op kon. En bij EW voor 1,95. Leuk! 't wordt mooi op de weg, al die Jaguars met brandende draadlampjes....
 5. We hebben een S 2003. Als we bij een winkel naar binnen springen voor een snelle boodschap, of betalen na het tanken, dan gaat het ruimte alarm af omdat onze hond als insluiper gezien wordt. Kan het alarm uitgezet worden, helpen stukjes ducktape over de sensoren, of moet ik wachten op de volgende onderhoudsbeurt en het alarm met de werkplaats computer uit te zetten?
 6. Frank, ik heb een 308 gehad, met de ovale knippers voor, en die had onder de achterstoelen, links en rechts zekeringen...
 7. Is dit wat? https://www.ebay.co.uk/itm/Jaguar-XJ6-XJ40-Owners-Workshop-Manual-1986-to-1994-by-Haynes/273863359520?hash=item3fc3873c20:g:3RoAAOSwvblc4U1l
 8. Ik vroeg me al af wie er (het eerste) zo zou reageren De wannebee SR of RS bezitter.
 9. Iemand moet het toch tegen je durven zeggen...
 10. Goedemorgen, Ik heb een X-type en van de A stijlen begint de bekleding wat los te laten. (ja ieder zijn eigen malheur) Bestaat er dunne lijm die met een injectie spuitje tussen de stof en het drager materiaal gespoten kan worden?
 11. Goedemorgen, En wat deden de laaggeplaatste remlichten dan? Ik kan me voorstellen dat de remlichten en het derde remlicht splitsen in de kofferbak.
 12. #17 Jaap van t Hoff op de lijst moet zich verontschuldigen. Ik ben straks voor de baas onderweg. Ik kom "ergens" op zaterdag terug in NL en ik wil graag fris en fruitig zijn , maar zondag, dat ga ik niet redden. 50-tinten-grijs staat afgetankt klaar in de loods, geen werkende verwarming en of airco, maar wel gewassen en een volle accu. En vol goede moed. Maar helaas. Veel plezier allen!
 13. Ik heb me laten vertellen: Slinger een hijsbandje om de greep van een Saab deurslotgreep en je kunt de complete auto zo ophijsen. Waarom je het zou willen is me onduidelijk. Maar het kan. Saab. Sterk. Stoer. (eens:-))
 14. Ik hoor direct na het starten de kleppen tikken. t=2 s. Als de motor olie druk levert is het tikken weg. Ik zou me geen zorgen maken.
 15. Ja, ik ga niet in in tegen "Isabella" maar nieuwe batterijen in de AB? Je mag mijn accu proberen en aansluiten, ik woon in Rotterdam. Of een keer de accu aan een "echte" oplader vol maken....? Ik heb begrepen een vet vrij smeermiddel/contact spray in de AB kan soms ook helpen. Twee AB's heb ik over, (leen) probeer die te pairen met je auto, dan zijn de AB's uit gesloten.
×
×
 • Create New...