Jump to content

jaapvanthoff

Members
 • Posts

  1,837
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  71

jaapvanthoff last won the day on March 28

jaapvanthoff had the most liked content!

Reputation

1,128 Toppertje

1 Follower

About jaapvanthoff

 • Birthday 10/25/1956

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.entec-holland.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Poortugaal (net ten W van R'dam)
 • Hobbies
  Humm, lastige vraag.
  Ik heb een renovatie dijkwoning......
  Ik heb een Triumph Trophy motor en een kaart van de Alpen en Noorwegen :-)
  Een Saab 900 Cabrio Classic. En nog een Saabje.
  O ja, en een eigen bedrijf.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Geboren in Rotterdam Zuid.
  Voor de mede lokalen: tegenover het oude Zuiderziekenhuis.
  Lang in Rotterdam gewoond.
  Naar de technische school gegaan, geëmigreerd naar de Hoeksewaard en ook weer weggestuurd. (letterlijk!)
  Nu woon ik vanaf 2005 in Poortugaal.
  In 2008 het ingenieurs-en handelsbureau waar ik werkte overgenomen.
  Industriële geurfilters en apparatuur voor (afvalwater) waterzuiveringen is mijn ding.
  Mijn werk is mijn hobby, maar dat conflicteert weer met mijn andere hobby; “rondje” Noorwegen, rondje Schotland op het gemotoriseerd evenwichtsvoertuig.

  Ik had voor dagelijks vervoer een Daimler super V8 1998 LWB. opgevolgd door een Serie III V12, 1986, een X-TYPE 3 liter.
  Actueel: een grijze S 3 liter van ''t meissie.
  Een STR, MY 2007, zwart. Gaat de motte ballen in en wordt op termijn verkocht.
  En de daily is een XJR 2014

Recent Profile Visitors

3,002 profile views
 1. Ja, Kees, Roosendaal he....😁 Je hebt gelijk. Dijken worden afgesloten vanwege de herrie. (voornamelijk motorfietsen) Moeten we dit willen en accepteren? Dus: geen herrie, dijken open. Ik weet wat ik zou willen, open dijken, geen open uitlaten.
 2. Waarom ligt Rotterdam toch zo dwars? Iets met overlast? https://www.autoblog.nl/nieuws/rotterdam-deels-dicht-voor-asos-in-te-luide-autos-3502360
 3. Vraag aan Raymond van https://gg-autoservice.nl/ Volgens bij heeft Raymond ingang op de juiste adressen in de UK. Dat is, als je originele spullen wilt. Imitatie lijkt me bij die auto niet nuttig.
 4. Jongens, praat er nou niet omheen en geef MJ een compliment voor zijn creatieviteit en slim zijn. Gewoon een 200 kOhm weerstand uit het naaimandje plukken en werkend krijgen. Misschien moeten we terug naar lag-compressie motoren, zonder automatische vervroeging. Ron 91. Haddock, kom er eens in met je Panda 4*4
 5. Verstopt brandstof filter? En dan bedoel ik niet een filter die zich achter een boom verschuild, maar een vervuild filter. Kun je ook eens starten zonder benzine dop?
 6. Knopje jaloerse stem aan: 't Is ècht een plaatje. Donkere dash, champagne kleur leder en een perfecte exterieur kleur. Ummm. Knopje jaloerese stem uit.
 7. Hallo Jan, ik denk aan de volgende vergelijking: verkoopwaarde = emotionele waarde + ketting mod. Als links significant meer is moet je het direct doen. Ik had een identieke Daimler als jij. LWB. In zeer perfecte staat. Een plaatje, lak en leder. Alleen waren de krikpunten achter net is meer bros dan een beschuitje. Met heel veel pijn in het hart heb ik die auto weggedaan. Als de rest van je auto roestvrij is, en alles werkt zoals het hoort, je hebt overdekt parkeren... dan zou ik aan een ketting mod denken. G&G adverteerde vroeger dacht ik met een vaste prijs van 3-4 k€. Das een hoop geld, maar voor mij wel het overwegen waard. Je hebt iets bijzonders onder je billen. In Rotterdam kun je nergens parkeren met zo een hoerensloep, nep parkeergarages. Maar woon je daar niet: koesteren dat slagschip. Doe eens een plaatje...
 8. In plaats van mij zwart te maken met mijn kleur van mn STR en nog erger, de draak te steken met mn Saabjes (Haddock!!😖), moeten jullie niet wat aardiger doen tegen ons nieuwe forumlid Christa? Behalve Sjuul zijn er niet veel dames hier. Dan komt er een aan boord, en dan gaan jullie allemaal, niet èèn uitgezonderd, zo nonchalant voorbij aan deze blije gebeurtenis. @CMA: Voel je gewoon heel welkom. Een S verwijst naar een bovenmatig mooi model. Jaloerse kerels, allemaal. Sommigen hebben gewoon een F**t.
 9. Ooooo, soms mis ik het Saab forum zo....
 10. Welke kleur? Zwart is altijd heeeel snel.. Dat weet ik van een vriend.
 11. Ik wist het wel hoor, dat je een dokter bent.
 12. Halo Christa, Ja! ik kan er iets zinnigs overzeggen Het koelvloeistof tankje heeft een overloop tuitje. Dat schijnt nogal zwak te zijn. Bij Linda is dat tankje ook al eens vervangen (is goed zelf te doen) Vraag anders even bij de garage of ze het koelsysteem onder druk willen zetten, is de tank de schuldige dan weet je snel het antwoord. Komt er geen koelvloeistof naar buiten, dan raad ik je aan om een CO meting in het koelvloeistof tankje te doen. Snift de meter CO: lekke kop pakking --> "dure" reparatie.
 13. Zomaar een losse vraag, maar naar welk type ga je kijken?
×
×
 • Create New...