Jump to content

jaapvanthoff

Club Donateur
 • Content Count

  1233
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

jaapvanthoff last won the day on February 7

jaapvanthoff had the most liked content!

Community Reputation

395 Toppertje

About jaapvanthoff

 • Birthday 10/25/1956
 • Age 64

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.entec-holland.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Poortugaal (net ten W van R'dam)
 • Hobbies
  Humm, lastige vraag.
  Ik heb een renovatie dijkwoning......
  Ik heb een Triumph Trophy motor en een kaart van de Alpen en Noorwegen :-)
  Een Saab 900 Cabrio Classic. En nog een Saabje.
  O ja, en een eigen bedrijf.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Geboren in Rotterdam Zuid.
  Voor de mede lokalen: tegenover het oude Zuiderziekenhuis.
  Lang in Rotterdam gewoond.
  Naar de technische school gegaan, geëmigreerd naar de Hoeksewaard en ook weer weggestuurd. (letterlijk!)
  Nu woon ik vanaf 2005 in Poortugaal.
  In 2008 het ingenieurs-en handelsbureau waar ik werkte overgenomen.
  Industriële geurfilters en apparatuur voor (afvalwater) waterzuiveringen is mijn ding.
  Mijn werk is mijn hobby, maar dat conflicteert weer met mijn andere hobby; “rondje” Noorwegen, rondje Schotland op het gemotoriseerd evenwichtsvoertuig.

  Ik had voor dagelijks vervoer drie jaren lang een Daimler super V8 1998 LWB. Geweldige lange afstanden auto.
  Nu heb ik een Serie III V12, 1986, om in de weekeinde boodschappen te doen.

  En sinds kort (dec 2018) staat er ook een X-TYPE 3 liter onder de carpoort.
  Aanvulling april 2019: een grijze S 3 liter van ''t meissie.
  Aanvulling augustus 2020: er komt een STR, MY 2007, zwart ter vervanging van de X.

Recent Profile Visitors

1630 profile views
 1. Iedereen gaat voorbij aan deze zin. Ben ik nou zo slim, of zijn jullie zo goed van vertrouwen?
 2. Ja, dan zie je de tankdop onder water staan. Maar ik ken 1 serie III die daar geen last van heeft. Maar ook alle 300/308 kunnen volregenen.
 3. Heb ik ook als ik 's nachts wakker word met de slaapkamer lamp uit.... Niet dat Linda snurkt, natuurlijk.
 4. Ik zou een massa schakelaar overwegen. Een accu verliest aan eigen ontlading zeer weinig. Je accu wordt leeg getrokken door het alarm, klokje, "wakker blijven" of de baas er aan komt: sleutel bediening. Waar staat je accu, achterin? controleer of je met de sleutel de achterklep kunt ontgrendelen.
 5. Morgen ga ik het jaarwerk 2020 "een zetje geven" met onze administratieve tovenaars. 2,7 % van mn oude Saab levert € 1.557,- en de S levert € 1.712, - op. Maar he, dat zijn mijn getalletjes, daar moet nog naar gekeken worden door een specialist. Misschien kan ik nog een correctie 2019 doorvoeren... Rijk worden zonder te werken
 6. Ben wel jaloers op de ruimte in z'n schuur. Dat embleem, hebbie mijn embleem nog niet gezien. Blank, of wit. Wat mag niet meer, dat dus, die kleur.
 7. Die Dolf Peeters, de schrijver over de vonst, had vroeger een columm in Promotor. Ik kom me daar heel vrolijk over maken. Jammer dattie daar weg is. Maar terug naar de gaten-kaas-Jag. Ik zeg total loss. 't Is ook een lelijke kleur, dat matte.
 8. Time Left: 17 days and 44 minutes

  • FOR SALE
  • Gebruikt

  Ik zoek een 230V compressor om de motor heftafel te bedienen. Liefst een snaar aangedreven model. Eventueel met extra losse tank om wat meer voorraad te hebben. jaap.vanthoff@gmail.com

  NO VALUE SPECIFIED

 9. Dus, bij de volgende beurt een leeg olie flesje mee nemen om thuis te kunnen optoppen...
 10. Ik denk Evert-Jan, dat dit topic dood is. De topic starter heeft > dan een jaar niets van zich laten horen. Meer rijden met de oude dame. Maar ook ik maak me schuldig aan het maken van niet voldoende vlieg uren.
 11. Tss, Kees. Ik lees net dat het heel veilig wonen is in NB. Dus een manco alarm... En wie reageert op een afgaand alarm? In Rotterdam zeker niemand met al de scooter makaken. En een klokje? ik heb voor mijn S een hypermoderne analoge klok aangeschaft op een gehoorapparaat knoop celletje (....) , in afwachting tot het moment dat de "antieke" Mint condition vintage automobile mechanical car clock binnen komt. 1 x per week opwinden, dat dan weer wel. Stukkie dubbelzijdig tape, plak, en gaan.
 12. Is een stroom onderbreker een oplossing? Een goede accu verliest 1 (?) % van zijn vermogen per maand. Als je alle stroomvreters kunt afschakelen blijft je accu vol.
 13. Jaaaaa, maar: Please note that JagDroid-CD does not support handsfree telephone calling – you must use the original Jaguar bluetooth module to handle telephone calls... en bellen wil Banjaro juist.
 14. Bougies vervangen is nog al een klusje; spruitstuk, pakkingen etc. Heb je nog een kopie van de verkoop tekst? 1,5 ton voor een Jag is niet veel; Linda, de huis"baas" heeft 230 kkm met haar S gereden, met minimale kosten. Zou dus moeten kunnen, toch?
 15. Hierbij mijn inbouw idee, wat voor mij heel prettig gewerkt heeft. De X is verkocht, inclusief de inbouw kit. Een collega van me heeft een Volvo R850 (of zo) en bij hem is het aangesloten op een kabel de tussen de radio en de CD wisselaar. Voor een X bestaat die kabel niet, mogelijk wel voor andere modellen. Maar ja, bestaaaan er andere modellen...? 'n F typje in R uitgezonderd. Als ik groot ben en ik trouw een rijke vrouw. Mopper, mopper het word doc met alle koppelingen kan ik niet in kopiëren. hier als PFD: beste
×
×
 • Create New...