Jump to content

jaapvanthoff

Members
 • Content Count

  761
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

jaapvanthoff last won the day on December 30 2019

jaapvanthoff had the most liked content!

Community Reputation

218 Toppertje

1 Follower

About jaapvanthoff

 • Birthday 10/25/1956
 • Age 63

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.entec-holland.nl
 • Age 63

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Poortugaal (net ten W van R'dam)
 • Hobbies
  Humm, lastige vraag.
  Ik heb een renovatie dijkwoning......
  Ik heb een Triumph Trophy motor en een kaart van de Alpen en Noorwegen :-)
  Een Saab 900 Cabrio Classic.
  En nog een Saabje, en nog een.
  O ja, en een eigen bedrijf.
 • Age 63

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Geboren in Rotterdam Zuid.
  Voor de mede lokalen: tegenover het oude Zuiderziekenhuis.
  Lang in Rotterdam gewoond.
  Naar de technische school gegaan, geëmigreerd naar de Hoeksewaard en ook weer weggestuurd. (letterlijk!)
  Nu woon ik alweer bijna 10 jaren in Poortugaal.
  In 2008 het ingenieurs-en handelsbureau waar ik werkte overgenomen.
  Industriële geurfilters en apparatuur voor (afvalwater) water zuiveringen is mijn ding.
  Mijn werk is mijn hobby, maar dat conflicteert weer met mijn andere hobby; “rondje” Noorwegen, rondje Schotland op het gemotoriseerd evenwichtsvoertuig.

  Ik had voor dagelijks vervoer drie jaren lang een Daimler super V8 1998 LWB. Geweldige lange afstanden auto.
  Nu heb ik een Serie III V12, 1986, om in de weekeinde boodschappen te doen.

  En sinds kort (dec 2018) staat er ook een X-TYPE 3 liter onder de carpoort.
  Aanvulling april 2019: een grijze S 3 liter van ''t meissie.
 • Age 63

Recent Profile Visitors

1143 profile views
 1. @ floorfix: ik denk dat de boodschap is: een bezoekje brengen aan Heinkenszand. Heb je gelijk een keer de kans om alles schoon te branden. En je storing wordt opgelost..
 2. Mooi, weer een X-TYPE die net is ingereden...! Ik vind-um leuk. Dat zal ze leren al die XJ's en anderen. Probeer het maar te halen met je elektrieke jag. Maar hier heeft Sjems niX aan. Zou een bevriende Ford dealer in zijn dorp iets kunnen betekenen, voor weinig? Misschien is het iets "simpels" als een defecte sensor hier of daar. Labda sonde, bobine of een haperende bougie? Hoe oud zijn de bougies? 't is nogal een dingetje om die te vervangen. Dat een auto-specifieke storingslezer nodig is, is wel duidelijk omdat de universele garage niets kon vinden. ik ben benieuwd naar de afloop.
 3. Goede dag Martin, Ik heb een X en ik denk.... dat mijn 3 liter het zelfde is als een 3 liter S. Al voelt de S van linda net even wat feller aan. Klinkt ook meer volwassen. Toen ik mijn auto voor onderhoud had gebracht bij G&G Heinekenszand had ik het met Raymond er over om te gaan gassen. En dat zou zeer goed kunnen volgens Raymond. Misschien kun je hem eens benaderen voor advies/inbouw. Op hoeveel km staat jouw S en wat is het verschil tussen voor en na het spoelen van de bak? Onze bakken schakelen alle goed. Je weet niet beter. Ik hoor graag je ervaring. Plus wat je er voor betaald hebt.
 4. jaapvanthoff

  XK8 info

  Ik ben het met Mark eens, een tik gaat niet zomaar weg. Of het moet een luie tuimelaar zijn. En olie lekkage is niet fijn. Ik zeg laten lopen. Op ons eigen forum te koop: https://www.jaguarforum.nl/forum/classifieds/category/1-jaguars-te-koop/ https://www.jdch.nl/vraag-aanbod/1998-xkr-coupe/
 5. Je rijdt op gas lees ik. Dan is het echt een must om ethanol vrije benzine als nood hulp brandstof te gebruiken. Firezone 102, Shell V power, BP 98. witte pomp 98, of als je in de buurt van Duitsland woont ARAL super.
 6. In Heinkenszand is altijd wat te doen...
 7. Ik denk dat er maar 1 goed advies is: storingslogboek laten uitlezen. In welke plaats woon je? Er zijn Jag specialisten, zie boven in de banner, die wel de kennis hebben maar niet het jaguaruurloonprijsniveauhanteren (3x woordwaarde)
 8. Ik heb onze lampglazen laten polijsten bij G&G in Heinkenszand. (je weet wel: beurt en kleine dingetjes) En ja, tevreden met het resultaat. Waar woon je in NL?
 9. Volvo, toch niet de eerste de beste heeft jaren lang de 5 cilinder diesel van VW gebruikt. DAF (ok,... DAF) gebruikte motoren uit het PSA concern. Onderstellen, aandrijflijnen, het is zo duur om te ontwikkelen. Wil je uniek, dan kun je terug vallen op Koenigsegg uit Zweden. Ik ben dik tevreden met onze S en X. SeX dus. Over het stukje in het clubblad over de X. Wat opvalt is dat op de JDCH site niets, maar dan ook helemaal niets, over de S (X200) en de X (X400) te vinden is onder het kopje "autos" of "techniek" Ook op foto's in het blad, nergens, met 1 uitzondering, zoals genoemd. Tot serie III gaat het goed, dan ineens een gat gevolgd door E en I-Pace Ondanks het schitterde clubblad heb ik mijn lidmaatschap met de JDCH weer opgezegd, omdat er niet voldoende chemie was.
 10. Hallo Groote-gast, hier Kleine-Poortugaal. Thuis heb ik een map met alle X gerelateerde spullen. Ik zal vanavond even de factuur van G&G opzoeken. Heb ik de factuur gevonden, dan krijg je een kopietje. Voor heb ik Conties en achter Fuldas. Ik nijg naar Michelins. Dat heeft ook deels te maken dat Bibendum op mijn lijf geschreven is. 🍷 Ik zal eens kijken wat Linda onder haar S heeft liggen. Als er mee lezers zijn met een mening over de beste band, ik houd me aanbevolen voor advies.
 11. Zit een tussen bak in met precies 1 jaar ervaring, omdat de vorige eigenaar een verkeerd uitgevoerde oliewissel gedaan had. Ingebouwd door G&G Heinkenszand. En vorige week met vlag en wimpel beurtje en APK. Enig aandachtspunt: voorbandjes.
 12. @Goodybag: Ik weet een Indigo bleu, 3 liter, executive, MY 2006, met minder dan 100.000 km te koop te staan in de buurt van Rotterdam.
 13. Of de accu van de daily even erin?
 14. ULTIMATE-SPEED-Auto-accuoplader-met-starthulpfunctie
 15. Dus, je draait je contact sleutel om in de start stand en je hoort snel tikken? Dat is een lege accu. Hoe lang heeft de auto stilgestaan? Ben je lid van de ANWB club? Neem anders je accu even mee naar een accu-boer.
×
×
 • Create New...