Jump to content

jaapvanthoff

Members
 • Content Count

  959
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

jaapvanthoff last won the day on May 13

jaapvanthoff had the most liked content!

Community Reputation

285 Toppertje

About jaapvanthoff

 • Birthday 10/25/1956
 • Age 63

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.entec-holland.nl
 • Age 63

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Poortugaal (net ten W van R'dam)
 • Hobbies
  Humm, lastige vraag.
  Ik heb een renovatie dijkwoning......
  Ik heb een Triumph Trophy motor en een kaart van de Alpen en Noorwegen :-)
  Een Saab 900 Cabrio Classic.
  En nog een Saabje, en nog een.
  O ja, en een eigen bedrijf.
 • Age 63

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Geboren in Rotterdam Zuid.
  Voor de mede lokalen: tegenover het oude Zuiderziekenhuis.
  Lang in Rotterdam gewoond.
  Naar de technische school gegaan, geëmigreerd naar de Hoeksewaard en ook weer weggestuurd. (letterlijk!)
  Nu woon ik alweer bijna 10 jaren in Poortugaal.
  In 2008 het ingenieurs-en handelsbureau waar ik werkte overgenomen.
  Industriële geurfilters en apparatuur voor (afvalwater) water zuiveringen is mijn ding.
  Mijn werk is mijn hobby, maar dat conflicteert weer met mijn andere hobby; “rondje” Noorwegen, rondje Schotland op het gemotoriseerd evenwichtsvoertuig.

  Ik had voor dagelijks vervoer drie jaren lang een Daimler super V8 1998 LWB. Geweldige lange afstanden auto.
  Nu heb ik een Serie III V12, 1986, om in de weekeinde boodschappen te doen.

  En sinds kort (dec 2018) staat er ook een X-TYPE 3 liter onder de carpoort.
  Aanvulling april 2019: een grijze S 3 liter van ''t meissie.
 • Age 63

Recent Profile Visitors

1344 profile views
 1. Zou een jaartje sharia rechtspraak in Nederland helpen Humm, de Sharia rechtspraak vindt zijn oorsprong in de Koran. Heroverweeg je idee je idee voor het te laat is. Ik ken er 1 die sterk tegen inmenging van ons Nederlands rechtssysteem is. Als Napoleon Bonaparte het zou horen, dan draaide hij zich om...
 2. Ik hoorde WATERstof. Het is allemaal niet zo ingewikkeld. De Batavieren hadden er al ervaring mee.
 3. Met water tegen de stroming in doorspoelen met de tuinslang, hozen.
 4. jaapvanthoff

  de P stand !!

  Niet doen! Als de zekering wel heel blijft heb je kans dat er elders iets heet wordt. Ja en nee. Als eerste zou ik controleren of de juiste waarde geplaatst is in de zekering houder. En als je van 20 naar 25 A gaat valt de toename mee denk ik?
 5. Wat een marketing-commercieel gewauwel. Waar ik ziek van word is de ellende van een/de pandemie aan te grijpen en dat commercieel uit te buiten, zie laatste alinea. Dit is net zo gek als wat Volvo doet; hun auto's maximale snelheid beperken tot 180 km/uur.
 6. Hallo Albert, Hoe was het met de roestvorming in de tank? Ik vind de spiegels een mooi en eigenwijs detail! Straalt klasse uit.
 7. jaapvanthoff

  de P stand !!

  Nee Bert, niet de moed verliezen. Ik heb ook zo een Jag gehad. ’n Plaatje om te zien maar 1000en1 kleine storingen. Spiegels die niet inklapten, achterraampjes die niet op en neer wilden, kapotte binnenspiegel, soort lek… elektrische antenne die op eigen gezag op en neer ging. Open dak welke het niet deed. Niet dat het kapot was toen in Jaqueline kocht, maar wel een week later!!! Jag’s zijn geen goedkope auto’s om te rijden hoor ik wel eens. Mij Jag was “wat achter” met regulier onderhoud. Mijn grootste ergernis was het soms niet starten. Wel stroom, alles op contact werkte, maar die startmotor…. Na een jaar bleek de micro switch in de J-gate vast te zitten met 1 boutje. Vaak maakte de schakelaar contact, eens per maand niet. En natuurlijk als je met iemand onderweg was. Nu ook weer, Linda’s Stype had vorige week een storing: motor management. Bij Smeets een storings-uitlees-apparaat gekocht. Uit lees-ding komt op dinsdag binnen en op woensdagmorgen was de melding alweer verdwenen. Moed houden, we staan allemaal achter je! O, en wat is die andere Jagopstand?
 8. jaapvanthoff

  Ratelllll

  Er zijn meerdere hier die 200+ rijden voor deskundig advies en reparaties bij G&G Da's nie verstandig-nie. Op de A 58 bij de Wouse plantage heb je een traject controle... detothonderdbegrensdexin27minuten
 9. jaapvanthoff

  Ratelllll

  Ik bedoelde met de mening van Raymond kun je onderbouwd een goed gesprek hebben met de vorige eigenaar
 10. jaapvanthoff

  Ratelllll

  Raymond is wat ver vanaf Nijmegen Nou, alles is relatief. Een goed advies is (heel) veel waard. Enerzijds voor je eigen gemoedsrust. Anderzijds om een goed gesprek met de vorige eigenaar/verkoper te hebben. Ik wed dat je er wijzer van wordt. my $ 0.02
 11. jaapvanthoff

  Telefoon

  Ik heb in mijn X de I-simple. Wordt je gebeld dan druk je op het toetsje met het groene telefoon horntje. Wil je via Bluetooth muziek streamen, dan kies je een van te voren vast gezette frequentie. = vaste voorkeuze plek op je radio. 4 seconden op het knopje drukken onderbreekt het signaal van de antenne en het BT signaal wordt als een FM signaal frequentie aan de radio aangeboden. Omdat het een bedrade BT ingang frequentie plaats op je radio is, maar niet "aangestraald" wordt door een mini FM zendertje, zijn storingen en inbreken van interferentie signalen onmogelijk. Tot nu toe is dit voor mij het beste wat ik gehad heb op auto telefoon gebied. De eerlijkheid gebied me te melden dal al m'n auto's + 13 jaar zijn. Dus kennis en ervaring met moderne auto's is me onbekend. I-simple komt uit de USA. Daar zijn ze goedkoper dan in Europa. Vergis je niet, bestel je in de USA dan komt er nog een importheffing overheen.
 12. Foto's maken wij wel. We komen op de borrel (drie dagen) deborelendefotograagofdegravendeborrel.
 13. jaapvanthoff

  Telefoon

  Van Isimple voor Disciplus Simplex. Het bel knopje in de Jag zal wel een monostabiel signaal gevertje zijn. Dus, in de dash uitbellen en de functie van de belknop van de Isimple aan elkaar lassen. (lassen: je bent WTB-er of niet!)
 14. jaapvanthoff

  Telefoon

  @Zeurpieten en Silvana. Je kunt toch met bluetooth alles overbrengen op je auto radio, mits je een klein ontvangertje er tussen plaatst? Zo kan ik telefoneren met mijn chineese bel-apparaat en als ik gek doe kan ik Lex-Classic muziek via de radio laten lopen. Van internet, naar BT, naar radio. Zonder kaken of storingen.
 15. 5 jaar geleden werd geen bio ethanol-troep bijgemengd. En het manco aan wat vluchtige stoffen komt de smering alleen maar ten goede... 't Is gewoon een diesel-Jag. De eerste op het forum! Daarom is de CO waarde wat te hoog.
×
×
 • Create New...