Jump to content

jaapvanthoff

Members
 • Content Count

  633
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

jaapvanthoff last won the day on April 28

jaapvanthoff had the most liked content!

Community Reputation

185 Toppertje

1 Follower

About jaapvanthoff

 • Birthday 10/25/1956
 • Age 62

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.entec-holland.nl
 • Age 62

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Poortugaal (net ten W van R'dam)
 • Hobbies
  Humm, lastige vraag.
  Ik heb een renovatie dijkwoning......
  Ik heb een Triumph Trophy motor en een kaart van de Alpen en Noorwegen :-)
  Een Saab 900 Cabrio Classic.
  En nog een Saabje, en nog een.
  O ja, en een eigen bedrijf.
 • Age 62

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Geboren in Rotterdam Zuid.
  Voor de mede lokalen: tegenover het oude Zuiderziekenhuis.
  Lang in Rotterdam gewoond.
  Naar de technische school gegaan, geëmigreerd naar de Hoeksewaard en ook weer weggestuurd. (letterlijk!)
  Nu woon ik alweer bijna 10 jaren in Poortugaal.
  In 2008 het ingenieurs-en handelsbureau waar ik werkte overgenomen.
  Industriële geurfilters en apparatuur voor (afvalwater) water zuiveringen is mijn ding.
  Mijn werk is mijn hobby, maar dat conflicteert weer met mijn andere hobby; “rondje” Noorwegen, rondje Schotland op het gemotoriseerd evenwichtsvoertuig.

  Ik had voor dagelijks vervoer drie jaren lang een Daimler super V8 1998 LWB. Geweldige lange afstanden auto.
  Nu heb ik een Serie III V12, 1986, om in de weekeinde boodschappen te doen.

  En sinds kort (dec 2018) staat er ook een X-TYPE 3 liter onder de carpoort.
  Aanvulling april 2019: een grijze S 3 liter van ''t meissie.
 • Age 62

Recent Profile Visitors

942 profile views
 1. A! nu zie ik waar de fotos gemaakt zijn, Waalhaven Rotterdam....
 2. Mooi, weer een X er bij. Ga je de auto als yountimer inzetten? 35% bijtelling over de waarde voor je IB... Heel verstandig! Over het naar een kant trekken; ik heb begrepen van G&G dat niet alleen je voorwielen uitgelijnd kunnen worden, maar dat je achterwielen ook betrokken moeten worden in het uitlijn spel. Op hoeveel km staat de auto? Ziet er netjes uit. Kijk ook eens hier; Engelsen zijn door op diesels: https://www.jaguarforum.com/forumdisplay.php?f=26
 3. Kees, eens over de kleur. Ziet er goed uit. Zie ik op de massa electrode een uitgesleten holletje? Dat betekent een grotere afstand wat niet goed is. Maar er zitten nu toch nieuwe in? Ik denk dat een wissel een goede zet is/was.
 4. Ik zal straks even kijken of dit omschreven/zichtbaar is in mijn werkplaats manuel. Dan kan ik die pagina morgen voor je inscannen.
 5. "De stalling is een kas" Zet je je auto onder een hoes? en wat voor vloer zit er in de kas? Let op vocht wat door stenen omhoog komt...
 6. Hummm, ben je net lid van de club, wordt je er bijna uitgebonjourd. Not Bad-Not Bad; Michael Jackson is hier slechts bij een enkeling populair. (en die gaat reageren) Ik heb er meer zien kielhalen voor minder. Weest (met "t") in de toekomst voorzichtiger.
 7. Misschien kun je overwegen om dan een DAB+ radio te plaatsen. Geen raam antenne plaatsen, gewoon een plak antenne aan de binnen kant van je achterbumper.
 8. of: M-Serial Radio Code Decoder
 9. Misschien kun je een hoop tijd besparen door een tweedehands er in te zetten. https://www.gebruiktejaguaronderdelen.nl/product/radio-s-type-1999-2002-zwart/ Op enig moment stopte de radio van mijn MY 2004 Saab er ook mee: zenders werden niet meer vast gehouden. Electronica van 15 jaar oud... Ik heb in de Saab de fout gemaakt een DAB+ radio te monteren. Zou ik het over moeten doen; dan zou ik op de sloop/dealer een compleet andere radio gekocht hebben. Tussen paus: een busje contact spay kopen om alle contacten mee te behandelen. Maar ik denk dat het probleem dieper ligt. Maar er zijn hier kundige "vonketrekkers" op het forum aanwezig.
 10. Ha ha. wij hebben die probleem precies de andere kant op. Ook linda heeft zo een schakelaar voor op de dach. Linda komt uit een Saab 93 met-altijd-licht-aan en beklaagt zich dat in haar S-je het licht alleen 's avonds automatisch aangaat. Dus wordt het licht handmatig aangezet en de gong wordt genegeerd bij het uitstappen en parkeren. (Accu test...) Mijn diXi heeft de lichtsensor in de spiegel zitten, dus ik overweeg ook die aan te pakken met de volgende methode: Zaterdag ga ik een kilogram kersenbonbons kopen. Door iedere keer een rood cellofaantje van de kersenbonbons op/voor de sensor te plakken wil ik zo invallend licht verminderen. Net zo lang tot de licht automaat schakelt bij iets bewolkt weer. Die oplossing ga ik ook toepassen in de S. Ben ik volgende maand een kilootje of 25 zwaarder, jullie weten de oorzaak.
 11. Los krimpen denk ik. Een flinke prop aluminium folie en een open geknipt conserven blikje als hitte schild achter je werkstuk. Warm stoken met spot verwarming. Door de plaatselijke verwarming zet je moer uit. Bij het afkoelen komt het materiaal nooit meer terug in het oude spanningsveld. De moer moet uitzetten, niet de rest. Ik zou wel een tuinslang in de buurt houden. https://www.bol.com/nl/p/soldeerbrander-basetech-700-c-15-min/9200000112972936/?Referrer=ADVNLGOO002042-G-54859230941-S-294357559827-9200000112972936&gclid=CjwKCAjwx_boBRA9EiwA4kIELotORe6sdwr0FgBConE568MG4TcrxKH_pLuQh9gIMOI9n6K_avcJlhoCsd8QAvD_BwE
 12. Ik heb nooit gehoord van JenF Cars Jawel Kees, J&F adverteren op de JDCH site altijd met de standaard zin: "de auto is uitgevoerd met de prachtige kleuren combinatie..." Voor € 125,- wordt de auto verzekerd opgehaald door G&G. Daar huur je zelf geen auto ambulance voor.
×
×
 • Create New...