Jump to content

Lumo

Club Donateur
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Lumo last won the day on February 18

Lumo had the most liked content!

Community Reputation

34 Beter

About Lumo

 • Birthday 07/01/1948
 • Age 72

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Belgische kust
 • Hobbies
  Aandacht voor mijn oldtimers, oldtimertrips en -reisjes, golf, joggen, mijn tuin, reizen, veel onder de noemer 'very British' ...
 • Age 72

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Luc woont aan de Belgische kust. Ik hou erg van mijn onberispelijke Jaguar Sovereign (X300, 1997) die ik al 11 jaar koester. Kleur : Sherwood Green = very British ! Daarnaast zorg ik ook goed voor mijn Pininfarina Spider (1984) en mijn Land Rover Series One (1953), die na totaalrestauratie nu zelfs in betere staat is, dan toen die de fabriek verliet. Vele goede vrienden in Nederland in diverse oldtimermiddens, ondermeer de Nederlandse Fiat124Spider-club. ik vind nu wat evenwicht via Jaguar :):) Alledrie geven ze me immers veel genoegen en blijkbaar ook vriendschap.
 • Age 72

Recent Profile Visitors

656 profile views
 1. Boeiend artikel in The Coventry Telegraph dd. 10 Juli 2020 Vooral het laatst deel, verwijzend naar eminente Jaguar watchers, gaat over de toekomst van onze Jaguar. Leesgenot ! https://www.coventrytelegraph.net/news/coventry-news/jaguars-future-whats-next-big-18576175?fbclid=IwAR0pfoam6Wku9N49nOc_JarZmNlntu3DrSrBSmdqGztLvG1PoGkPhtCjzSw
 2. Lumo

  Sensorbeugel

  Ik ben kandidaat voor één stuk van die tien, Floorfix ! Vooral nadat ik Keesh daarover heb gelezen. Is er al iets concreets ?
 3. Lumo

  Sensorbeugel

  Ik vraag me af of die Andy Stobart beugel ook zin heeft als je op LPG rijdt ? Indien ja interesseert me het aanbod van Floorfix. Wat zijn de meningen van de techneuten ?
 4. Volgende keer wil ik er bij ! Deze keer zat ik mijn pols te vast.
 5. Mijn X300 werd af en toe roest-"behandeld" en staat altijd binnen. De waarde van de auto is voor mij van ondergeschikt belang. Ik vind hem degelijk, comfortabel en mooi om naar te kijken. Bovendien kan ik er binnen ook elke dag even naar lonken als ik naar de douche loop.
 6. Lumo

  Inbraak

  Je bent goed bezig Raymond ! En je bekijkt het reeds van op afstand. We blijven met je meevoelen. Ter info : mijn lichtje is terug aan
 7. Lumo

  Inbraak

  Oei, Raymond en Joke ! Net op de dag dat je me weer zo goed ontving/hielp. Voel mee met jullie, inderdaad hard werkende mensen met know how voor onze Jag's. Laat ons hopen dat de verzekering de pijn kan verzachten en het je moreel niet lang aantast. Toch een klap. Luc (klein stukje van de schare trouwe klanten hierboven vernoemd)
 8. Toch straf ! Ook dat dit mag. De échte kan ik wellicht niet betalen (zonder me pijn te doen of andere leuke dingen te laten). En op de vraag (onderaan) van Autovisie : Nee, ik zou hem niet meenemen. Liever old school British luxury !
 9. Ben niet rechtstreeks betrokken bij dit topic. Maar toch maar es mijn X300 "gepeild" op de hierboven opgegeven manier. Alles OK. Maar wat ik kwijt wou is dat ons forum op die manier nog bredere aanspreking heeft bij een verder publiek dan diegenen die hier de degens kruisen. Alle info is wetenswaard, zoniet stockage ...
 10. Dag John. Het is er gewoon koud omgegaan. Antwoordje laat, maar 't waren speciale dagen nietwaar Gr. Luc
 11. Dit nieuwe topic ontlokt op zijn minst nieuwsgierigheid voor het beeld waarop we kijken als we met onze X300 schrijden. Ik hou van dit edelhout van de edelkoetsenbouwer. Ook op een andere wagen heb ik het dashboard laten vernieuwen naar de kwaliteit van mijn Jag. Ik begaf me naar en grote houtimporteur, die ook een Daimler had en vroeg me hetzelfde Burr Walnut fineer van mijn X300 om een ander dashboard te beleggen. Daarna vond ik een scheepstimmerman bereid, die nog kon plakken en plooien. Een goede buurman. Het resultaat wil ik je meegeven als een weetje omtrent deze materie. Zie : https://myalbum.com/album/3OLpcbhijvux
 12. Lumo

  Stroomonderbreker

  Gegroet iedereen op deze mooie Paasdag ! Is zo'n stroomonderbreker dan 'af fabriek' of origineel geleverd ? Ik heb die niet op de X300, maar wel in mijn spider, met volledige tevredenheid. De auto overwintert er ook mee zonder stroomverlies. En start altijd. Het principe vind ik nogal eenvoudig. Greetz !
 13. Lumo

  Wimb's X308

  Vrijwillig aangegane engagementen zijn ook verplichtingen. Vaak leuke !
 14. Nog nooit gehoord van een ontdreuningsplaat, Keesh ! Is dit een origineel stuk of een bestaand part ? Of vind je zulks in de parallelle handel ? Groetjes !
×
×
 • Create New...