Jump to content

Lumo

Club Donateur
 • Content Count

  145
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Lumo last won the day on April 27

Lumo had the most liked content!

Community Reputation

80 Toppertje

About Lumo

 • Birthday 07/01/1948
 • Age 72

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Belgische kust
 • Hobbies
  Aandacht voor mijn oldtimers, oldtimertrips en -reisjes, golf, joggen, mijn tuin, reizen, veel onder de noemer 'very British' ...

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Luc woont aan de Belgische kust. Ik hou erg van mijn onberispelijke Jaguar Sovereign (X300, 1997) die ik al 11 jaar koester. Kleur : Sherwood Green = very British ! Daarnaast zorg ik ook goed voor mijn Pininfarina Spider (1984) en mijn Land Rover Series One (1953), die na totaalrestauratie nu zelfs in betere staat is, dan toen die de fabriek verliet. Vele goede vrienden in Nederland in diverse oldtimermiddens, ondermeer de Nederlandse Fiat124Spider-club. ik vind nu wat evenwicht via Jaguar :):) Alledrie geven ze me immers veel genoegen en blijkbaar ook vriendschap.

Recent Profile Visitors

915 profile views
 1. Hierbij schrijf ik me graag in op onze TD van 13 november ! groetjes iedereen.
 2. Ik ontwaar een onduidelijkheid omtrent onze geplande Technische Dag. Orkestleider Raymond stelt hierboven voor op 2 november. Nu post Keesh een reminder voor zaterdag 13 november. Ondertussen iets veranderd ? Of een verschrijving ? Greetz !
 3. Zo'n naambadge helpt ook hoor bij de geanimeerde gesprekken. Moesten we terug invoeren !
 4. Blij voor jou en jullie, Jeroen. Volgend jaar is van ons dus !
 5. Nu pas kunnen wij reageren op die heerlijke zaterdag . Maar de nasmaak begon bij ons reeds op een terrasje in GOES. Onze grote dank aan Raymond, orkestleider, aan Joke en Max, eerste violen, aan Leonneke voor het traditionele vlaaienfestival, aan vriend Kees voor de extra animatie. En aan alle stille werkers in de schaduw … We nemen deel sinds 2017 en het wordt alsmaar beter en vloeiender. De crew is op elkander ingespeeld en de deelnemers weten op voorhand voor wat goeds ze zich engageren. Ook merk ik meer geanimeerde gesprekken onder elkaar bij de liefhebbers van ons edelkoetsenmerk .
 6. Ik denk niet dat "de mensen die het breed hebben" hun auto zo opsmukken. Behalve die van "so gewonnen so geronnen"
 7. Ikke zin voor zo'n rondje eiland ! Altijd klaar ! Ook voor een hap met de gelijkge(s)temden. (En het is al lang geleden dat we dan ons naamplaatje droegen !)
 8. Laat het Zeeuws ritje dan maar op tijd weten. Dan wordt het in onze agenda gepriemd. We komen heel graag tot daar !
 9. Kees, Weet/vind jij dan 'facts and figures' over de kleur-zeldzaamheid van onze X300 kleuren ? Mijn roofkat is in "Sherwood green", en ik dacht dat ze dit kleur slechts één of 2 jaar hebben gevoerd (op het einde van de productie) ???
 10. TXS Pim ! Dus niet rammelen in de diverse zekeringskastjes maar het dashboard openmaken ??? Had ik dit goed begrepen ?
 11. Case isn't closed ! Bij mijn X300 is momenteel een stukje van het dashboard niet verlicht (alleen te merken als je in het donker rijdt). Het onderste deel in ’t midden, nl. het deel dat de kilometerstand aangeeft en dat je kan switchen met de tripcomputer Prent in de handleiding pag. 62 bovenaan. De stand van de dimmer verhelpt dit niet. Kan het een zekering zijn ? In het andere meegeleverd boekje “verzorging van het voertuig” staat op pag. 56 een tabel van de zekeringskast, waar op 2 verschillende plaatsen (op F5 en F12) staat : “instrumentendashboard” Weet iem
 12. Kees, Hou je kranig bij dit "voorval". Wij duimen alvast voor de goede afloop ! Vele groetjes van Monique en Luc
×
×
 • Create New...