Jump to content

Lumo

Members
 • Posts

  154
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Lumo last won the day on April 27

Lumo had the most liked content!

Reputation

88 Toppertje

About Lumo

 • Birthday 07/01/1948
 • Age 73

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Belgische kust
 • Hobbies
  Aandacht voor mijn oldtimers, oldtimertrips en -reisjes, golf, joggen, mijn tuin, reizen, veel onder de noemer 'very British' ...

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Luc woont aan de Belgische kust. Ik hou erg van mijn onberispelijke Jaguar Sovereign (X300, 1997) die ik al 11 jaar koester. Kleur : Sherwood Green = very British ! Daarnaast zorg ik ook goed voor mijn Pininfarina Spider (1984) en mijn Land Rover Series One (1953), die na totaalrestauratie nu zelfs in betere staat is, dan toen die de fabriek verliet. Vele goede vrienden in Nederland in diverse oldtimermiddens, ondermeer de Nederlandse Fiat124Spider-club. ik vind nu wat evenwicht via Jaguar :):) Alledrie geven ze me immers veel genoegen en blijkbaar ook vriendschap.

Recent Profile Visitors

1,085 profile views
 1. Jaguar maakt slechts één sedan meer ? https://carbuzz.com/news/jaguars-only-surviving-sedan-has-a-waitlist?fbclid=IwAR16ohZRNL-BXsi0Z0dkOdNullxIgZASNsWH4DOhyq4GRiDu8qN4nfB6DLo
 2. Zo'n zuivering is zalig. In een eerste tijd zie je in het bos de bomen niet meer. In een tweede stadium doe je sommige topics niet meer open. Hoe ver staan we dan met het verbreiden van dit nuttig medium ??
 3. Wij vertrekken dan maar donderdag naar GOODWOOD REVIVAL (Vr-Za-Zo). Kan niet slechter zijn. Nog mensen van ons ? Luc
 4. De titel alleen, doet al pijn ...
 5. Bij het minste stipje roest ben je er best vlug bij. Dus vaak kikvorsperspectief onder de brug . Ook binnen slapen of droge en winderige staanplaats. Last surgery in 2015 : https://myalbum.com/album/PAzH3kBMTYXo
 6. Hierbij schrijf ik me graag in op onze TD van 13 november ! groetjes iedereen.
 7. Ik ontwaar een onduidelijkheid omtrent onze geplande Technische Dag. Orkestleider Raymond stelt hierboven voor op 2 november. Nu post Keesh een reminder voor zaterdag 13 november. Ondertussen iets veranderd ? Of een verschrijving ? Greetz !
 8. Zo'n naambadge helpt ook hoor bij de geanimeerde gesprekken. Moesten we terug invoeren !
 9. Blij voor jou en jullie, Jeroen. Volgend jaar is van ons dus !
 10. Nu pas kunnen wij reageren op die heerlijke zaterdag . Maar de nasmaak begon bij ons reeds op een terrasje in GOES. Onze grote dank aan Raymond, orkestleider, aan Joke en Max, eerste violen, aan Leonneke voor het traditionele vlaaienfestival, aan vriend Kees voor de extra animatie. En aan alle stille werkers in de schaduw … We nemen deel sinds 2017 en het wordt alsmaar beter en vloeiender. De crew is op elkander ingespeeld en de deelnemers weten op voorhand voor wat goeds ze zich engageren. Ook merk ik meer geanimeerde gesprekken onder elkaar bij de liefhebbers van ons edelkoetsenmerk . Dat schenkt eveneens een warm hart. Tot volgend jaar dus !
 11. Ik denk niet dat "de mensen die het breed hebben" hun auto zo opsmukken. Behalve die van "so gewonnen so geronnen"
 12. Ikke zin voor zo'n rondje eiland ! Altijd klaar ! Ook voor een hap met de gelijkge(s)temden. (En het is al lang geleden dat we dan ons naamplaatje droegen !)
×
×
 • Create New...