Ga naar inhoud

RMelchers

Members
 • Aantal items

  1,406
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

RMelchers won de laatste dag op 6 maart 2016

RMelchers had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

73 Toppertje

Over RMelchers

 • Verjaardag 10/17/1989
 • Leeftijd 28

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Arnhem
 • Leeftijd 28

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ben zelf van bj 1989, bouwkundige.
 • Leeftijd 28

Recente bezoekers van dit profiel

761 profielweergaven
 1. Jag S2 `79 opknap ombouw

  groen getint, als dat de originele ruit is wss niet.
 2. Jag S2 `79 opknap ombouw

  Waar kan ik documentatie vinden over de ruit:
 3. Jag S2 `79 opknap ombouw

  Rob, ik heb de Jag naar de garage gebracht, heb er helaas geen tijd voor. Volgens mij heb ik een goede gevonden! Alleen nog bekijken of deze groen is. Marco is ie groen, netjes enz.?
 4. Jag S2 `79 opknap ombouw

  Wie heeft er nog een nette voorruit liggen? Ik ga die van mij eruit halen, deze heeft beschadigingen. Het rubber vervang ik ivm lekkage. Als de voorruit er dan toch uit is, de hemel, Wie heeft hier een goede optie voor, kant en klaar laten komen, of zelf plakken? Thanks Met betrekking tot de motor, de carbs heb ik eraf hiervan werkte een stationair schroef niet meer van. Dan weer verder kijken.
 5. Arie, De stoelen die elektrisch verstelbaar zijn hebben een onderstel waardoor de stoel hoger komt. Zonder dit onderstel kreeg ik de stoelen niet vast. Ja de stoelen staan hoger dan normaal. Geen probleem..
 6. Ja past van 3 naar 2. Enkel de achterbank leuning steuntjes heb ik aan moeten passen voor een juiste passing.
 7. Jag S2 `79 opknap ombouw

  Aan de HAN.?
 8. Jag S2 `79 opknap ombouw

  Ja Rob de motor staat op 8 graden. Ik wil graag zeker weten dat de opening max is op de juiste stand, wellicth is deze iets verlopen.. Daarna met nieuwe punten en condensator kijken of het probleem verholpen is. wil dolgraag 30 oktober nog naar druten met de jag. Dus als ik eerst het blok goed zet, op de nog bepalende manier, dan kan ik de ontsteking eruit halen. Dat tandwiel zal idd niet zomaar verlopen. goeie
 9. Jag S2 `79 opknap ombouw

  Ik wil de contactpunten vervangen en de condensator. Deze heb ik binnen. Alleen voor het afstellen meot ik weten welke verdeler ik heb. De tussenruimte is verschillend voor verschillende types. Wat is het makkelijkste punt om de motor te draaien? bij de krukaspoelie? en hoe?
 10. Jag S2 `79 opknap ombouw

  De twee relais vervangen, (start en brandstofpomp), niet het gewenste resultaat. Lijst verder af werken. Helaas. Zal vast goed komen!
 11. Ja Eric, ze heeft last van een verkoudheid, heeft soms geen power, slaat dan naar de 1000 toeren of nog erger met een nies uit. Heb haar een nieuw brandstoffilter gegeven en de nieuwe relais zijn onderweg. Hopelijk wordt het geen voorhoofd holte ontsteking.
 12. Of ik met de Jag kom betwijfel ik, ivm gezondheid Jag. Dan maar met de dagelijkse die kant op.
×