Jump to content

floorfix

Forum Donateur
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Goed

About floorfix

 • Birthday 04/25/1963
 • Age 56

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Haaksbergen
 • Hobbies
  Sleutelen aan auto's
 • Age 56

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo allemaal,

  Ik ben zelfstandig ondernemer en beetje autogek.
  ik woon in Haaksbergen en werk veel in de omgeving.
  Ik ben een aantal jaren uit beeld geweest.
  Ik was in het bezit van een Daimler X300 uit 1995 waar tijdens laswerkzaamheden in 2014 een brand in is ontstaan.
  Na een drukke periode waarbij er van reparatie niets terecht kwam verhuist in 2016.
  In 2017 de Daimler weggedaan.
  Sinds december 2018 in het bezit van een Jaguar XK8 cabriolet van 1999.
  En dus ook weer actief geworden.
  Ik hoop hier op het forum wat antwoorden te kunnen vinden op nog tegen te komen problemen en wie weet kan ik ook nog eens iemand helpen.
 • Age 56

Recent Profile Visitors

263 profile views
 1. Dag John, De 2e serie beugeltjes zijn nu op de goede dikte en hebben dus geen extra plaatje meer nodig ! Goed om te horen dat het gelukt is. Mijn Daimler staat nog steeds op de brug, wachtend op onderdelen van SNG Barratt. Ik ben benieuwd naar andermans ervaringen. groeten, Harm
 2. Je kunt een wringijzer door de kruiskoppeling plaatsen en dan de bouten aandraaien, de as kan dan niet mee draaien door het blokkeren.
 3. De bouten van de aandrijfassen zitten vast, je hoeft alleen de moeren eraf te draaien. En na een dag kruipolie gingen ze bij mij makkelijk los.
 4. Ik heb compleet de hele achtertrein er onderweg gehaald, heb inmiddels de bushes van het subframe vervangen maar ook een nieuwe flens besteld. Waarschijnlijk heeft 1 bout niet goed vast gezeten, daardoor is er ruimte ontstaan en is 1 gat volkomen uitgelubberd. Dus nu gelijk alle keerringen en bushes maar vervangen, en veren/schokbrekers, al met al een aardige klus gaat nog wel een poos duren voor hij weer op de wielen staat.
 5. Hallo Robert, Ik heb net zelf het differentieel er onder weggehaald en om de oliekering te vervangen moet je de borgmoer en de flens eraf halen. De borgmoer gaat wel maar de flens is er enkel met heet stoken en poelietrekkers af te krijgen (in mijn geval), als je de oliekeringen van de uitgaande assen wilt vervangen geldt daarvoor hetzelfde, eerst moet je dan het lager van de uitgaande as verwijderen voordat je de oliekering kunt vervangen.
 6. Dag Sven, als het goed is kan ik ze volgende week zaterdag ophalen, ik zal dan alle gegevens verzamelen en jullie het rekening nummer geven. groeten, harm
 7. Er ontstaat misschien verwarring over het type bracket. De bracket die ik aanbied is voor de 4.0 liter bedoeld. Ik weet dus ook niet of hij geschikt is voor de 3.6.
 8. Ze zijn in de maak jongens, maar omdat ik ze zo goedkoop mogelijk wou hebben, worden ze in een verloren uurtje gemaakt, dus nog even geduld.
 9. De bouten die doordraaien zijn vaak de korte die vast worden gedraait in een schroefhuls die in het kunststoffen Manifold zitten. De schroefhuls draait dan mee met de bout, deze blijft alleen op de plek door de rubber manchet. Waarschijnlijk kun je de bouten er zo uit trekken.
 10. Ja, met Laan erbij zijn het er inderdaad 7, dus ga ik ze laten maken ! De andere 3 raak ik dan later nog wel een keer kwijt. Ik kom hier op terug
 11. Update ! sensorbeugel Als het goed heb willen de volgende mensen graag een beugel: Robert 31 John P X300 sport Westfries Sven x300 Floorfix (zelf dus) Nog een en dan laat ik er 10 maken, (anders wordt de prijs weer hoger en dat willen we niet).
 12. Als er 7 zijn (nog 3), laat ik er 10 maken, die andere 3 raak ik misschien later wel kwijt.
 13. Ik heb een poosje geleden aangeboden om 10 beugels te laten maken. De prijs zou dan € 50,00/st zijn inclusief btw en verzenden, dus als er genoeg zijn.........
 14. Carterontluchtingsslangen beide bekeken zien er heel uit. Slang naar de rembekrachtiger is ook vervangen, hoor ook nergens ges is ook niet bij het bewegen van de slangen.
×
×
 • Create New...