Jump to content

paperboy62

Members
 • Content Count

  750
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Everything posted by paperboy62

 1. ja ik kon er alles meedoen. Maar laat je anders even informeren in een auto electronica zaak. Misschien is er op dat gebied wel nieuwe of andere technieken.
 2. Ik heb in 2 auto's een carkit van parrot gehad en was daar erg tevreden over.
 3. Jaguar XE Project 8 verpulvert eigen Ringrecord Jan Lemkes 4 uur geleden © Aangeboden door Sanoma Media Netherlands BV Jaguar heeft met de XE Project 8 z’n eigen record verbroken op de Nordschleife van de Nürburgring © Aangeboden door Sanoma Media Netherlands BV De honger naar records van de Jaguar XE Project 8 lijkt moeilijk te stillen. Nu de auto verschillende ronderecords op z’n naam heeft gezet, is het kennelijk tijd om ook de eigen records te verbreken. Het laatste stamt uit 2017, toen de auto in 7:21,23 over het legendarische asfalt werd gejaagd. Testrijder Vincent Radermecker duikt daar nu nog eens 2,9 tellen onder, met als resultaat een exacte tijd van 7:18:361. De bizarre topversie van de XE heeft daarmee z’n positie als snelste sedan op dit circuit verstevigd. De auto zette het record uiteraard in z’n meest extreme vorm. Het onderstel werd ervoor in de track-modus gezet en de spoilers zijn afgesteld voor maximale downforce. Ook was het zogenaamde Track Pack aanwezig, zodat de achterbank schittert door afwezigheid. De XE Project 8 heeft ook de ronderecords voor sedans op het Amerikaanse Laguna Seca en het Dubai Autodrome in handen.
 4. P140A = Exhaust Gas Recirculation Sensor C Circuit Low P132E = Turbocharger/Supercharger Boost Control B Performance Dit heb ik uit de lijst met OBD codes. Hier op deze site de hele lijst met OBD storingen: https://mechanicalee.blogspot.com/2013/03/ford-engine-management-fault-code.html Vrg.
 5. Een kogel uit een Kalasjnikov
 6. je kan ook G.J. werkman bellen in de provincie Groningen of hij deze service ook nog doet. In het verleden wel nu kan ik het niet vinden op de site al hier
 7. paperboy62

  Portfolio

  https://www.autowereld.nl/jaguar/xjr/4-2-s-c-portofolio-30128410/details.html Hier staat er een te koop nog bij je in de buurt ook.
 8. paperboy62

  Portfolio

  Dit heb ik van Wikipedia gehaald: Super V8 Portfolio: In early 2005, Jaguar announced the Super V8 Portfolio for the 2006 model year, a limited-edition trim level of the flagship Super V8 saloon. It debuted at the New York International Auto Show in March 2005 with a base price of US$115,995. The Portfolio trim level included a DVD player and 7-inch screens in the rear headrests. The Super V8 Portfolio, marketed in North American markets, became available in August 2005 and was exclusively available in two colors, Black Cherry and Winter Gold. The Super V8 Portfolio was powered by Jaguar's supercharged 400 PS (294 kW), 4.2 L, 32-valve, AJ-V8 engine with a top speed of 249 km/h (155 mph) and a 0 to 97 km/h (0 to 60 mph) acceleration time under 5 seconds.[citation needed]
 9. Ziet er zeker netjes uit en toch de oude looks 👍
 10. Ook vanuit Wormerveer wilde we Joke en Raymond bedanken voor de reuze gezellige dag en weer een mooi stukje Zeeland. Jammer dat de weergoden niet met ons waren maar de oplossing bij de friettent was top. En ook Leon bedankt voor weer de lekker vlaai.
 11. Wij gaan vertrekken tot straks in Heinkenszand
 12. Frans zorg even de (flits)controles 🚔 niet langs de weg Amsterdam Goes staan en 's avonds terug 😉. Ik ben mijn nieuwe auto nog aan het inrijden en hij gaat als de 🚒😂
 13. Arie ik offer me wel op om jou stukje vlaai te eten. Zonde om die te laten liggen, Tenslotte hebben wij die lekker dingen niet in Noord-Holland.
 14. En vergeet niet de mooie Zaanstreek 😎. De plaatjes van de laatste sinterklaas optocht heeft toch iedereen gezien 2 km van mijn Zaanse huis ☺️. Ohh 🤔 toen zat ik overigens in Zeeland voor een technische dag in het mooie Zeeland.
 15. Wij komen met 2 auto's en 4 personen en eten mee
 16. Welke 4 cijfers moest je in vullen dan als je de code niet weet
 17. Hoe laat gaat de rit van start. Aangezien ik ook nog uit Noord-Holland moet komen.
 18. Lekker weer dan wordt het van die Franse meuk waar Max Verstappen ook mee is gestopt. 😎
 19. © Ricardo van de Bor Jaguar E-Type van Jort Kelder Bron TopGear Gelukkig had de Jaguar E-Type van Jort Kelder geen last van hoog water, want daar kan het staal van Engelse klassiekers over het algemeen slecht tegen. Mooi voor jou, want jij kunt de twaalfcilinder van de televisiemaker en pakkenontwerper kopen. De Jaguar E-Type van Jort Kelder is een gitzwart exemplaar uit 1971. In 1993 maakte de auto de oversteek naar Nederland, en Jort kocht de Jaguar in 2009. Het interieur is grijs en de kenmerkende spaakwielen zijn uiteraard aanwezig. Afzien is het allerminst in de E-Type, dankzij airconditioning, stuurbekrachtiging en een automaat. Onder de langgerekte motorkap van de Jaguar E-Type Series III ligt een 5,3-liter V12 die ooit ontwikkeld was voor Le Mans. Het vermogen ligt rond de 270 pk en de sprinttijd naar de 100 duurt minder dan 7 seconden. Je moet een topsnelheid van 217 km/u kunnen halen, als je dat wilt. De tellers lezen 61.033 mijl, bijna 100.000 kilometer, en de boekjes zijn aanwezig. Enzo Ferrari vond de Jaguar E-Type de mooiste auto ooit gebouwd. Oké, dat ging over de Series I, maar een E-Type is net als pizza: zelfs als het niet de beste soort is, is het nog altijd pizza en daarom niet te versmaden. De prijs is – zoals dat gaat – op aanvraag. Volgens de Hagerty Valuation Tool zal hij de euroton niet passeren, al weet je het nooit. Foto’s: Ricardo van de Bor
 20. De 2019-editie van het British Race Festival zal plaats vinden op 6 & 7 juli 2019. Het wordt weer een heerlijk weekend in Zandvoort. Met niet alleen een British Festival in het centrum van Zandvoort, maar ook volop autosportspektakel tijdens het British Race Festival op Circuit Zandvoort met verschillende Britse raceseries, waaronder de terugkeer van de populaire Ginetta merkencups en de Caterham Graduates. Bekijk bij Raceklassen was je kunt verwachten! En wat te denken van de reis terug in de tijd met de betoverende klassiekers van de Vintage Revival Zandvoort. Elke Pre-War met een eigen en uniek verhaal. Daarnaast is ook Louwman Exclusive weer aanwezig tijdens het British Race Festival met een geweldige collectie van bijzondere supercars. Let the fun begin!
 21. De eerste keer dat ik op een meeting van ons forum kwam in Waalwijk (dacht ik) in 2014 zag ik de Jaquarvlag al in de verte wapperen dus ik er heen met mijn X-Type. Toen werd ik ook met de nekharen aangekeken. Echter vorig jaar oldtimer festival te Zantvoord waar ik heen ging met mijn zoon. Werd er gevraagd door de organisatie van welke club ik was echter ons forum was niet vertegenwoordigd. Dus werd gezegd dat ik me maar bij de JDCH moest melden, ik ging er met lood in mijn schoenen heen. Ik heb me netjes gemeld en werd uiterst vriendelijk te woord gestaan en kreeg zelfs een bakje koffie. Dus ja ik heb gemende gevoelens.
 22. paperboy62

  Waterpomp

  En wissel gelijk je spanrol (lijrol) als je de waterpomp vervangt als deze vast loopt zijn het dure reparaties kan ik je zeggen. Mijn liep 2 weken geleden vast op de A9 Richting Alkmaar in file tijd, motor werd te heet en hier door is de radiator gescheurd.
 23. Ik wil me ook nog opgeven. Ik moet alleen even puzzelen i.v.m de X van mijn zoon. Maar Raymond 😜 zou er alles aan doen dit te realiseren. Dan rijden we hem mee met 2 Jaquars Ik en Richard075
 24. Ik weet niet wat je budget is maar hotel Katoen in Goes is een aanrader. Maar als dit te duur wordt kan ik je HRC de Kroon in Wissenkerke ook aan raden een gezellig familie hotel.
×
×
 • Create New...