Jump to content

paperboy62

Members
 • Content Count

  814
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Everything posted by paperboy62

 1. Arie als jij nou je datums doorgeeft dat jij echt kan passen wij ons hier wel op aan πŸ˜‚
 2. Ik hoorde van een collega die ook op Zandvoort met zijn zoon racet op semi professionelen basis. Dat hij onder zijn straat auto's de Uniroyal RainExperts heeft en hij hier erg tevreden over is.
 3. Raymond, voor ons is deze datum ook perfect. Weekend ervoor rijden we met de JDCH de 2 daagse tourrit naar Singraven – Teutoburgerwoud – Bad Bentheim en weekend daarna de jaarmeeting. Vrg Wim
 4. paperboy62

  Hemeltje

  Je kan het ook laten doen door onze forumsponsor G.J. Werkman te Kolham tegen een interessante prijs.
 5. paperboy62

  Koplamp USA

  Je kan Kees vragen die heeft er een uit de USA over laten komen.
 6. Ja dat wordt afzien morgen 😁 Maar ook namens ons voorspoedige beterschap Leon
 7. Ook de X308 had in de motorruimte plaats voor een setje. Als deze er niet uitgehaald is zoals bij mijn X308. Ik ben vorig jaar op een beurs geweest om te kijken of ze te koop staan, meer om de X308 compleet te krijgen. Maar ze vragen de hoofprijs voor dat geld kan ik een hele goede merk gereedschap set kopen. Dus ik laat het zo.
 8. @Kees en Raymond of Joke, We zouden blijven eten maar door omstandigheden moet ik dit helaas afzeggen. Dit betekend dat we alleen naar de TD komen en dan terug rijden naar Noord-Holland. Wim
 9. Dan kan je toch gelijk doorrijden kunnen we hem gelijk zien. Het is maar 3 uur rijden uit Julianadorp 😎. Heb je een mooi testritje.
 10. Ben je al voorzien Kees onze rit gaat van Amsterdam over Utrecht en dan kunnen we over Roosendaal rijden. Ik hoor het wel van je.
 11. Beterschap Leon en hopend dat je er volgende keer weer bij bent.
 12. Nou bedankt weer Arie ik maak eens een type foutje. Maar als het dan zo dramatisch moet dan maar op de bbq mijn spareribs zitten goed in het vlees 😁
 13. Ik ben ook van de partij samen met mijn zoon Richard en we blijven eten. Onze voorkeur gaat uit naar de pizzeria πŸ• van gastheer Raymond πŸ˜‰ , en anders laten we ons verassen πŸ™ˆ
 14. Naam: Wim Evenement: ALV in het Louwman Museum Datum: 21 maart 2020 Aantal personen: 2 Prijs: Gratis Betaling: Succesvol afgerond Ik neem de proef op de som om wel even in spijkerbroek te gaan. Maar eigenlijk meer om de collectie in het museum te zien 😎
 15. 0430 JAGUAR - Catalyst System Efficiency Below Threshold Bank 2 P0430 JAGUAR Possible Causes Faulty Three-way Catalyst Converter Bank 2 Exhaust Tube Intake Air Leaks Faulty Oxygen (O2) Sensor Faulty Fuel injector(s) Leaking Fuel Injector (s) Faulty Spark plugs Improper Ignition Timing Faulty Engine Control Module (ECM) Dirty Air Filter P0430 JAGUAR Tech Notes As the code description implies the P0430 code means that the vehicle's control module has detected that the three-way catalytic converter is not working properly (is not as efficient as the factory is expecting). Replacing the oxygen (O2) sensors may sometimes fix the code, but in most cases the catalytic convert needs to be replaced to fix the problem. If the P0430 code is combined with other codes, try fixing the other codes first Misschien kan je hier iets mee.
 16. Dat het originele maat duur is was ik al achter, daarom vond ik het raar dat bram61 maxxis banden onder zijn auto heeft want die gaan niet verder als ik dacht s en dat is 180 km. Maar kan je het alternatief delen.
 17. Heren, Omdat mijn auto in december APK gekeurd is en bij G&G de voorkeuring is geweest zei Raymond al dat de banden op het randje waren. Bij de keuring in Middelburg vonden ze de banden ook APK waardig genoeg maar wel naar nieuwe kijken. Echter mijn X308 kan 250 . Ik rijd het niet maar hoe zit het met de banden wat dit bereft. Welke moet ik dan nemen ???
 18. Kan je de specifieke foutcodes geven ze beginnen meestal met een P gevolgd door cijfers
 19. Je kan bij Werkman in Kolham is bij Groningen informeren deze is jaguar specialist gerelateerd aan dit forum.
 20. Dat zal moeilijk worden aangezien een X308 in goede conditie rond die prijs of hoger ligt. en dan zijn het nog 3,2 of 4.0 de XJR ligt in goede conditie hoger. Tuurlijk zijn ze goedkoper te krijgen maar dan mankeert er meer aan.
 21. Je zou naar stouten Amsterdam kunnen gaan. dit is de Jaguar specialist in deze regio. Maar ik als Noord-Hollander geef de voorkeur aan G & G te Heinkenszand ben er net weer geweest 18 december
 22. In de Autoweek die net even las zag ik dit dus het kan Bron: Autoweek 18 april 2019 om 19:09 Jaguar XJ8 4.2 Executive (2003) 275.800 km 18 april 2019 Twee maanden geleden deze achtcilinder aangeschaft. Ik moet voor de review al sterren geven. Sommige met een korrel zout derhalve! De XJ heeft al een respectabel aantal kilometers, maar dat merk je aan de motor niet. Wat loopt dat 4.2 liter blok prachtig. Bij de aankoopprijs rekening gehouden met wat (deels achterstallig) onderhoud. En ach, het blijft natuurlijk een gok. Weet niet hoe er mee omgegaan is. Comfort geef ik vier sterren vanwege de ongelofelijke stilte in de auto. De luchtvering doet het prima maar kan niet tippen aan de hydropneumatiek van een Citroën. Het zij gezegd! Er is in eerste instantie het nodige aan onderhoud gepleegd. Lastige klus is het vervangen van bussen in de achterwiel en voorwiel ophanging. Ze worden aan de auto vervangen omdat anders de luchtvering los moet. De vraag was of die het nog zou doen daarna. Vandaar. Daarnaast een LPG installatie in laten bouwen. Prins VSi 2 met electronische kleppenbeschermer. En dan wel geen G3 maar wel met R115, de opvolger. Allemaal gelu. met de certificaten en de zogenaamde belastingkorting natuurlijk. Die krijg ik nu wel. Feit blijft dat er schoftig veel wegenbelasting betaald moet worden. LPG is milieuvriendelijker, maar voor de overheid doet dat er niet toe. Die zet in op electrisch via de kolenstook, tsja Het fijn afstellen van de Prins installatie zorgt dat de Jag toch even terug is naar de LPG inbouwer. Maar heb er alle vertrouwen in dat het goedkomt. Verder is de 15 jaar ouwe roofkat erg luxe aangekleed. Uiteraard (zwart) leer en wortelnotenhout. Groot aanraakscherm, super Alpine audio systeem dat door een vorige eigenaar nog is opgewaardeerd. Beeldschermen in de hoofdsteunen, zestrapsautomaat, 16 voudig electrisch verstelbare stoelen met geheugen, xenon verlichting voor, led achter en ga maar door. O ja, er zijn gloednieuwe één inch kleinere Jaguar velgen ondergekomen. Die rare mode van enorme wielen gaat alleen maar ten koste van het comfort. Ik vind 18" mooi zat. Vanaf volgende week mag hij kilometers gaan draaien. De LPG tank ligt op de plek van het reservewiel, dus indien je dat weglaat, geen ruimteverlies. Ik kan er ongeveer 68 liter in kwijt. Hij staat ietsje ruimer dan de onzinnige 80%. De fijnafstelling komt wel erg nauw. Of de OBD begint te piepen, of hij rijdt net niet lekker. Ik denk nog één kleine bijstelling nodig te hebben. Verbruik ligt ongeveer op 1:8,3, op LPG dus, dat is goed te doen ;-). Certificering R115 dus minder LPG boete dan bij G2 en een gelijke lpg boete als op G3.
 23. Je kan die whisky toch een keertje laten staan Robert πŸ˜‰
 24. Het is weer raak, tussen zaterdag 16 november 13:00 en 17 november 11:00 2019 is er een onbekend persoon bij indraaien of uitgaan van de parkeerplaats een witte auto in mijn deur gereden van mijn zwarte XJ. Hier ben ik behoorlijk ziek van. Morgen even Raymond bellen en Mark hoe nu verder en wat de kans is op herstel van mijn katje.
 25. Ook ik ben er ook geweest samen met mijn zoon we hebben erg genoten. Tevens een leuke uitleg over SU benzinepompen door Pel de Haas en later die middag de vragen die we konden stellen over banden voor klassiekers en de uitleg door Cees van den Heuvel. Cees kon het gevat uitleggen zodat het een leuk verhaal werd. Zeker het wachten waard was de rij /vaartocht met de Amphicar 770 en de leuke uitleg van het voertuig door de eigenaar iedereen die mee ging met dit voertuig kwam met een lach van oor tot oor terug. Tevens wil ik via deze weg Henk en zijn team bedanken voor de gastvrijheid in zijn garage en de innerlijke verzorging.
Γ—
Γ—
 • Create New...