Jump to content

paperboy62

Members
 • Posts

  906
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Everything posted by paperboy62

 1. Maar dan is de vraag zit er een memory functie in een passagiers stoel. In mijn X308 zit deze nl alleen aan de kant van de bestuurder.
 2. Ik krijg de zelfde reacties van mijn zoon. Maar als ik zeg dat hij naar zeeland mag rijden heb ik een deal. Maar ook onderweg naar Heinkenszand krijg ik er wel wat grijze haren bij. De laatste keer zag hij een klein autootje over het hoofd die hem bijna in de zijkant zetten.
 3. Heb ik ook gehad met de X308 de sensor is erg gevoelig. (lees als de vloeistof maar iets onder dat niveau staat gaat hij al branden) Het gebeurd steeds als de motor warm is. Gooi er een beetje koelvloeistof bij en je heb geen last meer.
 4. Ik ben ook lid van de JDCH omdat ik de kleinere evenementen ook leuk vind. Zowel op hun website als hun magazine, maar hoe ik het te horen krijg oke. Ik kom uit Noord-Holland maar dat ze en rondrit hadden in Limburg (Valkenburg) heb ik een hotel genomen en heb deze rit gereden. Dus app groepen per regio lijkt me niet de oplossing. Zet gewoon je idee voor wat dan ook cars and coffee rondrit meetings op dit forum en kijk wie er zin in heeft. Vrg Wim
 5. Bron Autoweek Jaguar wordt per 2025 een volledig elektrisch merk, maar er verandert meer. De vorig jaar aangetreden CEO Thierry Bolloré geeft aan dat Jaguar een stuk hoger in de markt gaat opereren. Er ging een behoorlijke schok door de autowereld toen Jaguar eerder dit jaar een uiterst strakke deadline voor de verbrandingsmotor bekend maakte. Per 2025 verkoopt het enkel nog puur elektrische auto's. Wat dat betreft gaat de bezem er dus al flink doorheen bij Jaguar, maar daar houdt het niet op. In gesprek met AutoExpress doet Bolloré uit de doeken dat het 'beschadigde' Jaguar een complete verandering gaat doormaken. Houd er rekening mee dat het modellengamma vrijwel geheel verandert. De van Renault overgestapte topman verklaart namelijk dat Jaguar zijn pijlen volledig gaat richten op Bentley en Jaguars dus exclusiever en duurder worden. Volumemodellen als de XE en XF moeten we ongetwijfeld uitzwaaien. Ook de E-Pace, F-Pace en zelfs de nu al elektrische I-Pace passen er waarschijnlijk niet meer bij. Bolloré heeft het namelijk over modellen in de categorie '100.000 pond en meer'. Daarvoor wordt een nieuwe modelreeks opgezet. Naar verluidt zitten daar twee SUV's bij en een sportcoupé. De I-Pace mag volgens de CEO nog wel overlappen met de nieuwe modellen en is er dus nog zeker tot in 2025 bij. Platform Eerder werd al bekend dat een nieuwe Jaguar XJ voorlopig van de baan is. Dat is echter een model dat, mits nog iets hoger in de markt gezet, in de nieuwe strategie is in te passen. Het schrappen van de reeds ver ontwikkelde XJ heeft onder meer te maken met een andere platform-focus van Jaguar dan zustermerk Land Rover. Het modulaire MLA-platform van JLR (waarop ook de XJ zou komen) wordt enkel nog voor Land Rover gebruikt. Jaguar wil namelijk vanwege zijn snelle overstap op puur elektrisch naar een basis die slechts voor BEV's is bestemd. Daar moest het, met gezwinde spoed, naar op zoek bij een andere partij. Het lijkt erop dat Jaguar dicht bij een overeenkomst is, al is nog niet duidelijk over welke basis het gaat. Aangezien er luxe en behoorlijk dure modellen op komen te staan, lijkt bijvoorbeeld de EVA-basis van Mercedes-Benz een goede kandidaat. Wat het ook wordt, het zijn spannende tijden voor Jaguar.
 6. Damm Leon nu moeten ik met mijn zoon ook weer naar Heinkenszand ????. Die vlaaien zijn hier in N-H niet te verkrijgen
 7. Ook wij zijn op weg terug uit het zonnige Zeeland. Namens ons het was weer heel leuk en gezellig. Dank jullie team van G&G voor de leuke tocht.
 8. Over een half uur gaan we rijden. Tot zo in het mooie Zeeland.
 9. Ik heb de uiterst correcte auto hiervoor gevonden Haddock ???? Max heeft het dat weekend druk dus misschien kunnen we Tom Coronel vragen hem te rijden.
 10. gewoon 7 uur gaan rijden Robert doen wij ook ????
 11. Ouwe meuk ouwe meuk!!! mijn X308 is nog maar 20 jaar jong en pas geleden lachend zonder problemen door de APK gegaan in Zeeland, dus hoezo ouwe meuk Leon ????????
 12. Ik ben het helemaal eens met Arie. Echter gaat het al in de ronde dat er tot en met 5 mei geen evenementen mogen. Dus in dat geval zijn we al in de problemen Lees hier: bron ANP 15-03-2021 Tot en met 5 mei is er geen ruimte voor het organiseren van publieke evenementen. Grote feesten op onder andere Koningsdag (27 april) en Bevrijdingsdag (5 mei) zijn dus niet mogelijk. Zelfs als de coronamaatregelen voor die tijd aanzienlijk versoepeld zouden worden, gaan gemeenten daar tot die tijd geen vergunningen voor afgeven. Dat hebben de 25 burgemeesters die samen het Veiligheidsberaad vormen maandag afgesproken met justitieminister Ferd Grapperhaus en coronaminister Hugo de Jonge. Ze willen daarmee duidelijkheid scheppen voor de organisatoren van evenementen, aldus beraadsvoorzitter Hubert Bruls, burgemeester van Nijmegen.
 13. Tuurlijk Raymond de X308 uit Noord-Holland is er klaar voor. En als het de ondernemer is die we vorige jaar ook hadden bij het Veersmeer is het een mooie locatie en een ????Hollandse snack gaat er altijd in
 14. Nou er stond op deze foto die verwijdert is een prachtige F-Type.
 15. Kan deze wel meedoen dan. Ik zie geen poezen namelijk
 16. Noordland 10 4451 RP Heinkenszand, Zeeland Tel. (0113) 769 033 Mob. 06-46027208 hier heb je alles
 17. Ik ben maandag bij Raymond geweest voor o.a. APK. Gister gebeurde het mijn ook weer dat hij spontaan uitviel vlak voor een parkeerterrein dus ik stond behoorlijk in de weg. Maar na heel even wachten starten hij weer en ben verder gereden. Dus ik denk toch in 2021 bij Raymond zo'n gaskleppotentiometer te laten monteren want het was de 3x in een maand al.
 18. Hopelijk heeft hij ze 21 december weer op voorraad. Wat volgens Raymond telefonische staat hij mijn ook op scherp. Kreeg namelijk allemaal vreemde meldingen in de display. Maar Raymond mag hem onderhanden nemen 21 december met ook een APK.
 19. Ook namens ons uit Noord-Holland veel sterkte en beterschap.
 20. paperboy62

  De specialist !

  anders ik wel ben toevallig 1 oktober weer geweest en hiervoor dit jaar ook al 2 x en er staat nog een gepland in december of januari voor de APK. En het is maar 230 km heen en ook weer 230 km terug. Maar mijn XJ is het waard en het is een genot om met de XJ die afstand te rijden.
 21. Ondertussen zijn we ook weer in Noord-Holland Joke & Raymond het was een hele mooie rit daarvoor dan dank, mede door het mooie weer en de tussenstop bij het Veerse meer maakte deze dag nog mooier ik heb dezelfde foto's als de rest. Toch plaats ik er twee een van de eerste stop hier stuitte ik op de waakhond van deze XK8. En tijdens de tweede stop bij Hoedekenskerke waar alle jaguars op een rij stonden.
 22. Hier zeker wekker staat op 7 uur het lijkt wel werk ????
 23. Als jij nou dit pak aandoet herkennen we je wel ???? Dan blijf ik niet achter en ga ik zo verkleed
 24. Ik dacht er ook zo over tot ik vorig jaar mijn X308 kocht en mede door het lobbyen van Mark en Fassett voor de JDCH. Ik ben lid geworden en ben eerst naar de toerrit in Valkenburg geweest kosten waren bijna niks en ik was enig van het JF, maar ik vond het heel gezellig en we werden onthaald als ook Jaguar liefhebbers. Gister bij een ander rondje langs de Waal, kosten € 77 voor 2 personen starten op een grote locatie waar iedereen even naar het toilet kon en koffie met gebak. de lunch werd bij een kleinschalig automuseum waar de uitstekende lunch werd geserveerd. Na de rit gingen we naar een locatie in Zaltbommel waar de auto's op de kade langs de Waal gezet mochten worden met ontheffing van de gemeente. Hier werd nog een hapje en en drankje gedaan werd en dit alles voor die € 77 dus ik vond dat niet duur. Enig verschil tussen JF en JDCH ze praten niet over hun Jaguar (ik heb er maar een vorig jaar hadden we er nog 2 maar x-type nu een XJ) ze hebben het bij het JDCH over hun Jaguars en meestal zitten hier auto's bij die meer kosten dan mijn jaarsalaris, dus daar moet je je even overheen zetten. En ik weet ook bij JF zitten deze mensen maar het lijkt over er hier minder over gepraat wordt. Tevens ben ik ook nog bij de technische dag van JDCH geweest kosten 0 en ik zag ook hier weinig JF leden. Maar volgende week ben ik ook bij Raymond en Joke weer van de partij want dat blijft thuiskomen zeker voor mijn XJ ????
×
×
 • Create New...