Jump to content

paperboy62

Members
 • Content Count

  750
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

paperboy62 last won the day on March 13

paperboy62 had the most liked content!

Community Reputation

168 Toppertje

1 Follower

About paperboy62

 • Birthday 12/13/1959
 • Age 59

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Zaanstreek
 • Age 59

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Wim ik woon in de zaanstreek. Ik rijd al sinds mijn jeugd al auto,s boven de 2 liter het liefs V6 of groter. Zoals de eerste een Toyota Crown Super Saloon, Chevrolet Baretta, Chrysler Stratus Cabrio, Chevrolet Lumina, Mazda Xedos 9 C, X-type 2,5 V6 en nu een Jaquar XJ 4.0 V8 Sovereing
 • Age 59

Recent Profile Visitors

1509 profile views
 1. ja ik kon er alles meedoen. Maar laat je anders even informeren in een auto electronica zaak. Misschien is er op dat gebied wel nieuwe of andere technieken.
 2. Ik heb in 2 auto's een carkit van parrot gehad en was daar erg tevreden over.
 3. Jaguar XE Project 8 verpulvert eigen Ringrecord Jan Lemkes 4 uur geleden © Aangeboden door Sanoma Media Netherlands BV Jaguar heeft met de XE Project 8 z’n eigen record verbroken op de Nordschleife van de Nürburgring © Aangeboden door Sanoma Media Netherlands BV De honger naar records van de Jaguar XE Project 8 lijkt moeilijk te stillen. Nu de auto verschillende ronderecords op z’n naam heeft gezet, is het kennelijk tijd om ook de eigen records te verbreken. Het laatste stamt uit 2017, toen de auto in 7:21,23 over het legendarische asfalt werd gejaagd. Testrijder Vincent Radermecker duikt daar nu nog eens 2,9 tellen onder, met als resultaat een exacte tijd van 7:18:361. De bizarre topversie van de XE heeft daarmee z’n positie als snelste sedan op dit circuit verstevigd. De auto zette het record uiteraard in z’n meest extreme vorm. Het onderstel werd ervoor in de track-modus gezet en de spoilers zijn afgesteld voor maximale downforce. Ook was het zogenaamde Track Pack aanwezig, zodat de achterbank schittert door afwezigheid. De XE Project 8 heeft ook de ronderecords voor sedans op het Amerikaanse Laguna Seca en het Dubai Autodrome in handen.
 4. P140A = Exhaust Gas Recirculation Sensor C Circuit Low P132E = Turbocharger/Supercharger Boost Control B Performance Dit heb ik uit de lijst met OBD codes. Hier op deze site de hele lijst met OBD storingen: https://mechanicalee.blogspot.com/2013/03/ford-engine-management-fault-code.html Vrg.
 5. Een kogel uit een Kalasjnikov
 6. je kan ook G.J. werkman bellen in de provincie Groningen of hij deze service ook nog doet. In het verleden wel nu kan ik het niet vinden op de site al hier
 7. paperboy62

  Portfolio

  https://www.autowereld.nl/jaguar/xjr/4-2-s-c-portofolio-30128410/details.html Hier staat er een te koop nog bij je in de buurt ook.
 8. paperboy62

  Portfolio

  Dit heb ik van Wikipedia gehaald: Super V8 Portfolio: In early 2005, Jaguar announced the Super V8 Portfolio for the 2006 model year, a limited-edition trim level of the flagship Super V8 saloon. It debuted at the New York International Auto Show in March 2005 with a base price of US$115,995. The Portfolio trim level included a DVD player and 7-inch screens in the rear headrests. The Super V8 Portfolio, marketed in North American markets, became available in August 2005 and was exclusively available in two colors, Black Cherry and Winter Gold. The Super V8 Portfolio was powered by Jaguar's supercharged 400 PS (294 kW), 4.2 L, 32-valve, AJ-V8 engine with a top speed of 249 km/h (155 mph) and a 0 to 97 km/h (0 to 60 mph) acceleration time under 5 seconds.[citation needed]
 9. Ziet er zeker netjes uit en toch de oude looks 👍
 10. Ook vanuit Wormerveer wilde we Joke en Raymond bedanken voor de reuze gezellige dag en weer een mooi stukje Zeeland. Jammer dat de weergoden niet met ons waren maar de oplossing bij de friettent was top. En ook Leon bedankt voor weer de lekker vlaai.
 11. Wij gaan vertrekken tot straks in Heinkenszand
 12. Frans zorg even de (flits)controles 🚔 niet langs de weg Amsterdam Goes staan en 's avonds terug 😉. Ik ben mijn nieuwe auto nog aan het inrijden en hij gaat als de 🚒😂
 13. Arie ik offer me wel op om jou stukje vlaai te eten. Zonde om die te laten liggen, Tenslotte hebben wij die lekker dingen niet in Noord-Holland.
 14. En vergeet niet de mooie Zaanstreek 😎. De plaatjes van de laatste sinterklaas optocht heeft toch iedereen gezien 2 km van mijn Zaanse huis ☺️. Ohh 🤔 toen zat ik overigens in Zeeland voor een technische dag in het mooie Zeeland.
×
×
 • Create New...