Jump to content

paperboy62

Club Donateur
 • Posts

  902
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

paperboy62 last won the day on July 23

paperboy62 had the most liked content!

Reputation

252 Toppertje

1 Follower

About paperboy62

 • Birthday 12/13/1959
 • Age 61

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Zaanstreek

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Wim ik woon in de zaanstreek. Ik rijd al sinds mijn jeugd al auto,s boven de 2 liter het liefs V6 of groter. Zoals de eerste een Toyota Crown Super Saloon, Chevrolet Baretta, Chrysler Stratus Cabrio, Chevrolet Lumina, Mazda Xedos 9 C, X-type 2,5 V6 en nu een Jaquar XJ 4.0 V8 Sovereing

Recent Profile Visitors

2,651 profile views
 1. Heb ik ook gehad met de X308 de sensor is erg gevoelig. (lees als de vloeistof maar iets onder dat niveau staat gaat hij al branden) Het gebeurd steeds als de motor warm is. Gooi er een beetje koelvloeistof bij en je heb geen last meer.
 2. Ik ben ook lid van de JDCH omdat ik de kleinere evenementen ook leuk vind. Zowel op hun website als hun magazine, maar hoe ik het te horen krijg oke. Ik kom uit Noord-Holland maar dat ze en rondrit hadden in Limburg (Valkenburg) heb ik een hotel genomen en heb deze rit gereden. Dus app groepen per regio lijkt me niet de oplossing. Zet gewoon je idee voor wat dan ook cars and coffee rondrit meetings op dit forum en kijk wie er zin in heeft. Vrg Wim
 3. Bron Autoweek Jaguar wordt per 2025 een volledig elektrisch merk, maar er verandert meer. De vorig jaar aangetreden CEO Thierry Bolloré geeft aan dat Jaguar een stuk hoger in de markt gaat opereren. Er ging een behoorlijke schok door de autowereld toen Jaguar eerder dit jaar een uiterst strakke deadline voor de verbrandingsmotor bekend maakte. Per 2025 verkoopt het enkel nog puur elektrische auto's. Wat dat betreft gaat de bezem er dus al flink doorheen bij Jaguar, maar daar houdt het niet op. In gesprek met AutoExpress doet Bolloré uit de doeken dat het 'beschadigde' Jaguar een complete verandering gaat doormaken. Houd er rekening mee dat het modellengamma vrijwel geheel verandert. De van Renault overgestapte topman verklaart namelijk dat Jaguar zijn pijlen volledig gaat richten op Bentley en Jaguars dus exclusiever en duurder worden. Volumemodellen als de XE en XF moeten we ongetwijfeld uitzwaaien. Ook de E-Pace, F-Pace en zelfs de nu al elektrische I-Pace passen er waarschijnlijk niet meer bij. Bolloré heeft het namelijk over modellen in de categorie '100.000 pond en meer'. Daarvoor wordt een nieuwe modelreeks opgezet. Naar verluidt zitten daar twee SUV's bij en een sportcoupé. De I-Pace mag volgens de CEO nog wel overlappen met de nieuwe modellen en is er dus nog zeker tot in 2025 bij. Platform Eerder werd al bekend dat een nieuwe Jaguar XJ voorlopig van de baan is. Dat is echter een model dat, mits nog iets hoger in de markt gezet, in de nieuwe strategie is in te passen. Het schrappen van de reeds ver ontwikkelde XJ heeft onder meer te maken met een andere platform-focus van Jaguar dan zustermerk Land Rover. Het modulaire MLA-platform van JLR (waarop ook de XJ zou komen) wordt enkel nog voor Land Rover gebruikt. Jaguar wil namelijk vanwege zijn snelle overstap op puur elektrisch naar een basis die slechts voor BEV's is bestemd. Daar moest het, met gezwinde spoed, naar op zoek bij een andere partij. Het lijkt erop dat Jaguar dicht bij een overeenkomst is, al is nog niet duidelijk over welke basis het gaat. Aangezien er luxe en behoorlijk dure modellen op komen te staan, lijkt bijvoorbeeld de EVA-basis van Mercedes-Benz een goede kandidaat. Wat het ook wordt, het zijn spannende tijden voor Jaguar.
 4. Damm Leon nu moeten ik met mijn zoon ook weer naar Heinkenszand ????. Die vlaaien zijn hier in N-H niet te verkrijgen
 5. Ook wij zijn op weg terug uit het zonnige Zeeland. Namens ons het was weer heel leuk en gezellig. Dank jullie team van G&G voor de leuke tocht.
 6. Over een half uur gaan we rijden. Tot zo in het mooie Zeeland.
 7. Ik heb de uiterst correcte auto hiervoor gevonden Haddock ???? Max heeft het dat weekend druk dus misschien kunnen we Tom Coronel vragen hem te rijden.
 8. gewoon 7 uur gaan rijden Robert doen wij ook ????
 9. Ouwe meuk ouwe meuk!!! mijn X308 is nog maar 20 jaar jong en pas geleden lachend zonder problemen door de APK gegaan in Zeeland, dus hoezo ouwe meuk Leon ????????
 10. Ik ben het helemaal eens met Arie. Echter gaat het al in de ronde dat er tot en met 5 mei geen evenementen mogen. Dus in dat geval zijn we al in de problemen Lees hier: bron ANP 15-03-2021 Tot en met 5 mei is er geen ruimte voor het organiseren van publieke evenementen. Grote feesten op onder andere Koningsdag (27 april) en Bevrijdingsdag (5 mei) zijn dus niet mogelijk. Zelfs als de coronamaatregelen voor die tijd aanzienlijk versoepeld zouden worden, gaan gemeenten daar tot die tijd geen vergunningen voor afgeven. Dat hebben de 25 burgemeesters die samen het Veiligheidsberaad vormen maandag afgesproken met justitieminister Ferd Grapperhaus en coronaminister Hugo de Jonge. Ze willen daarmee duidelijkheid scheppen voor de organisatoren van evenementen, aldus beraadsvoorzitter Hubert Bruls, burgemeester van Nijmegen.
 11. Tuurlijk Raymond de X308 uit Noord-Holland is er klaar voor. En als het de ondernemer is die we vorige jaar ook hadden bij het Veersmeer is het een mooie locatie en een ????Hollandse snack gaat er altijd in
 12. Nou er stond op deze foto die verwijdert is een prachtige F-Type.
 13. Kan deze wel meedoen dan. Ik zie geen poezen namelijk
 14. Noordland 10 4451 RP Heinkenszand, Zeeland Tel. (0113) 769 033 Mob. 06-46027208 hier heb je alles
×
×
 • Create New...