Jump to content

paperboy62

Club Donateur
 • Posts

  921
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

paperboy62 last won the day on July 23 2021

paperboy62 had the most liked content!

Reputation

277 Toppertje

1 Follower

About paperboy62

 • Birthday 12/13/1959

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Zaanstreek

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Wim ik woon in de zaanstreek. Ik rijd al sinds mijn jeugd al auto,s boven de 2 liter het liefs V6 of groter. Zoals de eerste een Toyota Crown Super Saloon, Chevrolet Baretta, Chrysler Stratus Cabrio, Chevrolet Lumina, Mazda Xedos 9 C, X-type 2,5 V6 en nu een Jaquar XJ 4.0 V8 Sovereing

Recent Profile Visitors

3,167 profile views
 1. Ik was op een Cars and Coffee van de JDCH bij Hans Manshande in Heiloo op 26 maart j.l. daar stond deze X350 met als je goed kijkt gele folie. Deze eigenaar vertelde mij dat hij gewoon door de APK kwam. Het zag er wel strak uit moet ik zeggen.
 2. Wim dus jij blijft thuis netflixen tot je vriendin thuis komt van haar werk. En dat terwijl je Jaguar familie je met veel liefde een leuk dag wil bezorgen .
 3. Het is een auto die bereden is door iemand van de JDCH die probeerde voor een bepaald bedrag ik meen 16 cent p/k in 2020/2021. Hij kocht hem niet voor de hoofdprijs om er een bepaalde tijd mee te rijden. Hij maakte er een item van in het JDCH magazine tot no:4 dit jaar en toen heeft hij hem verkocht via BVA.
 4. Ik vind dit zo jammer je zit in Zandvoort op de tribune 20 minuten van mijn huis geen vlaai dan gaat de TD in Zeeland niet door weer geen vlaai. dan mag ik hem komen halen met een auto die 1 op 7 rijd op benzine die dik 2 euro aan tikt. Is die vlaai van goud dan
 5. Ik moet ook helaas dit jaar verstek laten gaan door privé omstandig heden. Ik wens iedereen een leuke dag verder.
 6. Maar dan is de vraag zit er een memory functie in een passagiers stoel. In mijn X308 zit deze nl alleen aan de kant van de bestuurder.
 7. Ik krijg de zelfde reacties van mijn zoon. Maar als ik zeg dat hij naar zeeland mag rijden heb ik een deal. Maar ook onderweg naar Heinkenszand krijg ik er wel wat grijze haren bij. De laatste keer zag hij een klein autootje over het hoofd die hem bijna in de zijkant zetten.
 8. Heb ik ook gehad met de X308 de sensor is erg gevoelig. (lees als de vloeistof maar iets onder dat niveau staat gaat hij al branden) Het gebeurd steeds als de motor warm is. Gooi er een beetje koelvloeistof bij en je heb geen last meer.
 9. Ik ben ook lid van de JDCH omdat ik de kleinere evenementen ook leuk vind. Zowel op hun website als hun magazine, maar hoe ik het te horen krijg oke. Ik kom uit Noord-Holland maar dat ze en rondrit hadden in Limburg (Valkenburg) heb ik een hotel genomen en heb deze rit gereden. Dus app groepen per regio lijkt me niet de oplossing. Zet gewoon je idee voor wat dan ook cars and coffee rondrit meetings op dit forum en kijk wie er zin in heeft. Vrg Wim
 10. Bron Autoweek Jaguar wordt per 2025 een volledig elektrisch merk, maar er verandert meer. De vorig jaar aangetreden CEO Thierry Bolloré geeft aan dat Jaguar een stuk hoger in de markt gaat opereren. Er ging een behoorlijke schok door de autowereld toen Jaguar eerder dit jaar een uiterst strakke deadline voor de verbrandingsmotor bekend maakte. Per 2025 verkoopt het enkel nog puur elektrische auto's. Wat dat betreft gaat de bezem er dus al flink doorheen bij Jaguar, maar daar houdt het niet op. In gesprek met AutoExpress doet Bolloré uit de doeken dat het 'beschadigde' Jaguar een complete verandering gaat doormaken. Houd er rekening mee dat het modellengamma vrijwel geheel verandert. De van Renault overgestapte topman verklaart namelijk dat Jaguar zijn pijlen volledig gaat richten op Bentley en Jaguars dus exclusiever en duurder worden. Volumemodellen als de XE en XF moeten we ongetwijfeld uitzwaaien. Ook de E-Pace, F-Pace en zelfs de nu al elektrische I-Pace passen er waarschijnlijk niet meer bij. Bolloré heeft het namelijk over modellen in de categorie '100.000 pond en meer'. Daarvoor wordt een nieuwe modelreeks opgezet. Naar verluidt zitten daar twee SUV's bij en een sportcoupé. De I-Pace mag volgens de CEO nog wel overlappen met de nieuwe modellen en is er dus nog zeker tot in 2025 bij. Platform Eerder werd al bekend dat een nieuwe Jaguar XJ voorlopig van de baan is. Dat is echter een model dat, mits nog iets hoger in de markt gezet, in de nieuwe strategie is in te passen. Het schrappen van de reeds ver ontwikkelde XJ heeft onder meer te maken met een andere platform-focus van Jaguar dan zustermerk Land Rover. Het modulaire MLA-platform van JLR (waarop ook de XJ zou komen) wordt enkel nog voor Land Rover gebruikt. Jaguar wil namelijk vanwege zijn snelle overstap op puur elektrisch naar een basis die slechts voor BEV's is bestemd. Daar moest het, met gezwinde spoed, naar op zoek bij een andere partij. Het lijkt erop dat Jaguar dicht bij een overeenkomst is, al is nog niet duidelijk over welke basis het gaat. Aangezien er luxe en behoorlijk dure modellen op komen te staan, lijkt bijvoorbeeld de EVA-basis van Mercedes-Benz een goede kandidaat. Wat het ook wordt, het zijn spannende tijden voor Jaguar.
 11. Damm Leon nu moeten ik met mijn zoon ook weer naar Heinkenszand ????. Die vlaaien zijn hier in N-H niet te verkrijgen
 12. Ook wij zijn op weg terug uit het zonnige Zeeland. Namens ons het was weer heel leuk en gezellig. Dank jullie team van G&G voor de leuke tocht.
 13. Over een half uur gaan we rijden. Tot zo in het mooie Zeeland.
 14. Ik heb de uiterst correcte auto hiervoor gevonden Haddock ???? Max heeft het dat weekend druk dus misschien kunnen we Tom Coronel vragen hem te rijden.
 15. gewoon 7 uur gaan rijden Robert doen wij ook ????
×
×
 • Create New...