Ga naar inhoud

paperboy62

Club Donateur
 • Aantal items

  656
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  10

paperboy62 won de laatste dag op 11 juli 2017

paperboy62 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

125 Toppertje

Over paperboy62

 • Verjaardag 12/13/1959
 • Leeftijd 58

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Zaanstreek
 • Leeftijd 58

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Wim ik woon in de zaanstreek. Ik rijd al sinds mijn jeugd al auto,s boven de 2 liter het liefs V6 of groter. Zoals de eerste een Toyota Crown Super Saloon, Chevrolet Baretta, Chrysler Stratus Cabrio, Chevrolet Lumina, Mazda Xedos 9 en nu dus een Jaguar X-type 2,5 V6
 • Leeftijd 58

Recente bezoekers van dit profiel

522 profielweergaven
 1. Automaat revisiedag Heinkenszand

  afspraak bij Raymond staat 16 maart, hotel is geboekt. Ik ben er klaar voor. 17 maart
 2. Automaat revisiedag Heinkenszand

  ik moet even kijken in principe oke maar moet Raymond even bellen om te kijken of hij vrijdag 16 tijd heeft voor mijn X
 3. Automaat revisiedag Heinkenszand

  Nou Mark ik ben erg flexibel maar als ik een dag weet kan ik er anticiperen met mijn werk. Tevens moet ik toch een keer voor begin juni naar Raymond ik heb 2 vervelende problemen met de X te eerste is: koelvloeistof die ik om de 2 weken moet bijvullen (geen koppakking) en de portier links achter blijft op slot zitten. Dus plan maar een dag dan kan ik tevens even kijken of ik een dag eerder naar Heienkenzand kan om na deze dingen te laten kijken.
 4. Automaat revisiedag Heinkenszand

  Ik wil wel maar moet eerst wel een datum weten. Er zijn tenslotte ook mensen die de economie draaiend houden in het weekend.
 5. Jaguar Land Rover in zwaar weer

  Jaguar Land Rover in zwaar weer © Aangeboden door Sanoma Digital The Netherlands BV Bron ANP : 05-02-2018 13:45 Jaguar Land Rover heeft een lastig kwartaal achter de rug waarin de verkopen in Europa en de Verenigde Staten onder druk hebben gestaan. In China zat er nog wel groei in voor de Britse autofabrikant, maar die was wel minder sterk dan in de voorgaande periode. Dat blijkt uit de kwartaalcijfers van het Indiase moederconcern Tata Motors. De verkopen van het Britse luxemerk in Europa gingen in de laatste drie maanden van 2017 met 3,4 procent omlaag, die in Noord-Amerika met 2,4 procent. De vraag in China, inmiddels de belangrijkste afzetmarkt voor het bedrijf, nam met een kleine 15 procent toe. Jaguar Land Rover boekte een winst voor belastingen van 192 miljoen pond (217 miljoen euro). Dat is een kwart minder dan in dezelfde periode vorig jaar. Waar de resultaten bij het Britse dochterbedrijf tegenvielen presteerde Tata Motors zelf juist stukken beter. De totale winst van het autoconcern bedroeg omgerekend 150 miljoen euro, dertien keer zoveel als een jaar eerder.
 6. Test: Jaguar i-Pace (2018)

  https://www.autovisie.nl/video/autovisie-tv/test-jaguar-i-pace-2018
 7. Automaat revisiedag Heinkenszand

  Ik hoop er dit keer wel bij te kunnen zijn al 2 x door externe factoren er niet bij geweest maar ik had het vorig jaar mijn zoon al toegezegd met een overnachting in Zeeland.
 8. Daimler Super V8 LWB - Pim Fortuyn

  en hier het verkooppraatje van de Alkmaarse verkoper : https://www.telegraaf.nl/video/1572166/auto-pim-fortuyn-met-luguber-detail-te-koop
 9. En nog een "nieuwe" X-Type op het forum

  bij mij staat het gewoon op de site van de RDW: X-TYPE 2.5 V6 EXECUTIVE
 10. Koelvloeistof

  Ik zal komende tijd een afspraak met je maken Ray. Eerst worden hier in Noord-Holland de remblokken nog vernieuwd, komende maand gaat dat gebeuren. Dan maak ik in het voorjaar een dagje vrij en kom naar Zeeland toe.
 11. Koelvloeistof

  Ik ben vorig jaar nog bij Raymond geweest en die vond de auto er nog goed uitzien en niks verdachts hebben( ondanks het laadlampje wat soms nog spontaan gaat branden). Dus zolang hij niks raars gaat krijgen in de vorm qua bak of motor of als het echt in de papieren gaat lopen. Blijf ik er nog el in rijden
 12. Koelvloeistof

  allen beste wensen voor 2018, Mijn auto is een X-Type uit 2001 met bijna 300.000 op de teller. Nu mijn vraag ik moet om de 2 maanden mijn koelvloeistof bij vullen met 1 liter. Ik heb al eens het tankje vervangen dus die is goed. Maar onder de auto zie ik niks aan koelvloeistof en ook niet in het onder de motorkap. In mijn olie verdwijnt het ook niet want die controleer ik ook altijd geen schuim of vloeibaar hier en olie hoef ik om de 5000 km een kwart litertje bij te gooien. Nu is mijn vraag of een stoppil kan helpen en zo ja welk merk.
 13. Veiligheidsgordel vervangen

  Hans ik zag wel dat er een zij airback in de stijl zit kan dit last of moet ik nog wat doen.
 14. Veiligheidsgordel vervangen

  Bedankt mannen, Ik had hem al besteld dus ik ga hem vervangen zoals Hans het heeft verteld.
×