Jump to content

paperboy62

Club Donateur
 • Content Count

  876
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

paperboy62 last won the day on January 2 2020

paperboy62 had the most liked content!

Community Reputation

228 Toppertje

1 Follower

About paperboy62

 • Birthday 12/13/1959
 • Age 61

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Zaanstreek

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Wim ik woon in de zaanstreek. Ik rijd al sinds mijn jeugd al auto,s boven de 2 liter het liefs V6 of groter. Zoals de eerste een Toyota Crown Super Saloon, Chevrolet Baretta, Chrysler Stratus Cabrio, Chevrolet Lumina, Mazda Xedos 9 C, X-type 2,5 V6 en nu een Jaquar XJ 4.0 V8 Sovereing

Recent Profile Visitors

2413 profile views
 1. Nou er stond op deze foto die verwijdert is een prachtige F-Type.
 2. Kan deze wel meedoen dan. Ik zie geen poezen namelijk
 3. Noordland 10 4451 RP Heinkenszand, Zeeland Tel. (0113) 769 033 Mob. 06-46027208 hier heb je alles
 4. Ik ben maandag bij Raymond geweest voor o.a. APK. Gister gebeurde het mijn ook weer dat hij spontaan uitviel vlak voor een parkeerterrein dus ik stond behoorlijk in de weg. Maar na heel even wachten starten hij weer en ben verder gereden. Dus ik denk toch in 2021 bij Raymond zo'n gaskleppotentiometer te laten monteren want het was de 3x in een maand al.
 5. Hopelijk heeft hij ze 21 december weer op voorraad. Wat volgens Raymond telefonische staat hij mijn ook op scherp. Kreeg namelijk allemaal vreemde meldingen in de display. Maar Raymond mag hem onderhanden nemen 21 december met ook een APK.
 6. Ook namens ons uit Noord-Holland veel sterkte en beterschap.
 7. paperboy62

  De specialist !

  anders ik wel ben toevallig 1 oktober weer geweest en hiervoor dit jaar ook al 2 x en er staat nog een gepland in december of januari voor de APK. En het is maar 230 km heen en ook weer 230 km terug. Maar mijn XJ is het waard en het is een genot om met de XJ die afstand te rijden.
 8. Ondertussen zijn we ook weer in Noord-Holland Joke & Raymond het was een hele mooie rit daarvoor dan dank, mede door het mooie weer en de tussenstop bij het Veerse meer maakte deze dag nog mooier ik heb dezelfde foto's als de rest. Toch plaats ik er twee een van de eerste stop hier stuitte ik op de waakhond van deze XK8. En tijdens de tweede stop bij Hoedekenskerke waar alle jaguars op een rij stonden.
 9. Hier zeker wekker staat op 7 uur het lijkt wel werk
 10. Als jij nou dit pak aandoet herkennen we je wel Dan blijf ik niet achter en ga ik zo verkleed
 11. Ik dacht er ook zo over tot ik vorig jaar mijn X308 kocht en mede door het lobbyen van Mark en Fassett voor de JDCH. Ik ben lid geworden en ben eerst naar de toerrit in Valkenburg geweest kosten waren bijna niks en ik was enig van het JF, maar ik vond het heel gezellig en we werden onthaald als ook Jaguar liefhebbers. Gister bij een ander rondje langs de Waal, kosten € 77 voor 2 personen starten op een grote locatie waar iedereen even naar het toilet kon en koffie met gebak. de lunch werd bij een kleinschalig automuseum waar de uitstekende lunch werd geserveerd. Na de rit gingen we naar een
 12. Vandaag heb ik met de JDCH deze rondrit gereden Het weer was goed de sfeer gezellig er reden 33 Jaguars mee. De organisatie melde in het begin van de dag dat ze tot 35 waren gegaan i.m.v. corona maar ze hadden 60 aanmelding gehad . De tussenstop bij museum Metropole het was een aangename verassing voor een autoliefhebber als ik er stonden verschillende merken van heel oud tot hedendaagse supercars. Even een compilatie wat er te zien was.
 13. Tis wel zondag de 13de he dus pas op voor zwarte katten
 14. Wim, Ik kom uit de Zaanstreek en Robertvl komt uit Heiloo en wij hebben hem al verschillende keren gereden dus het is te doen
×
×
 • Create New...