Ga naar inhoud

paperboy62

Members
 • Aantal items

  685
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  13

paperboy62 won de laatste dag op 11 september

paperboy62 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

142 Toppertje

1 Volger

Over paperboy62

 • Verjaardag 12/13/1959
 • Leeftijd 58

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Zaanstreek
 • Leeftijd 58

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Wim ik woon in de zaanstreek. Ik rijd al sinds mijn jeugd al auto,s boven de 2 liter het liefs V6 of groter. Zoals de eerste een Toyota Crown Super Saloon, Chevrolet Baretta, Chrysler Stratus Cabrio, Chevrolet Lumina, Mazda Xedos 9 en nu dus een Jaguar X-type 2,5 V6
 • Leeftijd 58

Recente bezoekers van dit profiel

809 profielweergaven
 1. paperboy62

  Jaguar C-X75 uit Spectre

  Voor u gevonden: Jaguar C-X75 uit Spectre Autovisie 6-9-2018 10:30 Hij staat bij Kaaimans International in het Engelse Nottinghamshire. POA, vermeldt het bedrijf bij de advertentie, oftewel 'prijs op aanvraag', oftewel 'veel te duur voor simpele stervelingen zoals wij'. Want deze C-X75 is nummer één van slechts vier voor Spectre (2015) gebouwde exemplaren. Hij is in 2016 op kenteken gezet en heeft slechts 804 kilometer gelopen. Aston Martin DB10 Even een geheugensteuntje: James Bond (Daniel Craig) reed in Spectre in een Aston Martin DB10 (voorbode van de huidige Vantage). Er zit een actiescéne in de film waarin hij wordt achtervolgd door de slechterik Hinx (Dave Bautista) in een Jaguar C-X75. Nou was de auto op het witte doek overigens oranje van kleur. Het studiemodel van de C-X75 - dat in 2010 werd onthuld op de autoshow van Parijs - had vier elektromotoren die door twee microturbines van stroom werden voorzien. Begrijpelijkerwijs heeft dit exemplaar die aandrijflijn niet. Achterin ligt gewoon de bekende 5,0 liter supercharged V8 van Jaguar, die is gekoppeld aan een sequentiële racetransmissie
 2. paperboy62

  De classic GP te Zandvoort

  Afgelopen weekend verzamelden zich iconische F1- en Le Mans-auto's, GT's en DTM bolides bij de Nederlandse kust, want het Circuit Zandvoort stond in het teken van de Historic Grand Prix. Liefhebbers konden drie dagen hun geluk op met tientallen jaren aan historisch 'speelgoed'. Naast het van dichtbij te bewonderen van de iconische race-auto's, was het ook tijd voor acties. Zo gingen vier historische FIA-raceklassen de baan op om te laten zien wat ze nog in zich hebben. Dat en nog veel meer zoals de FIA Lurani Trophy en auto's uit de Pre '66 Touring Cars passeerden de revue in het weekend van 31 augustus tot 2 september. AutoWeek was er natuurlijk ook bij.
 3. paperboy62

  Gesnapt: gefacelifte Jaguar XE

  Bron: Autoweek 30-08-2018 13:30 Jaguar heeft zijn XE op de snijtafel gelegd, maar hoe de bijgewerkte versie er precies uit komt te zien, is nog even een geheim. Wel kunnen we de gefacelifte sedan nu in camouflagetrim bekijken. Jaguars XE is alweer sinds 2014 onder ons en daarmee staat de sedan vooraan in de rij om een facelift te krijgen. De auto hangt nog zeer fanatiek in de plakkers, maar we durven al te stellen dat de auto niet al te hardhandig wordt aangepast. Zo lijkt het erop dat de lichtunits aan zowel voor- als achterzijde worden aangepast en worden voorzien van ledtechniek. Verwacht verder subtiel aangepaste bumpers en kleine wijzigingen aan het interieur, waar het vernieuwde infotainment de belangrijkste noviteit lijkt te worden. Mogelijkerwijs maakt de XE kennis met een mild hybrid-aandrijflijn, maar helemaal zeker zijn we daar nog niet van. We verwachten de bijgewerkte XE tijdens de Autosalon van Genève in zijn geheel te kunnen zien.
 4. paperboy62

  Jaguar Land Rover geeft 'pods' ogen

  Jaguar Land Rover geeft 'pods' ogen Lars Krijgsman 3 uur geleden Aangeboden door AutoWeek Jaguar Land Rover Pod Jaguar Land Rover heeft digitale ogen geplakt op kleine zelfrijdende autonome voertuigen. © Aangeboden door AutoWeek Jaguar Land Rover Pod Op een speciaal aangelegd straatdeel in het Engelse Coventry heeft Jaguar Land Rover een stel kleine autonome voertuigen, 'pods' genaamd, rondrijden waarmee het concern wil analyseren hoe voetgangers zich gedragen tijdens bijvoorbeeld het oversteken als er een autonome auto aankomt. Op de autonoom rijdende karretjes zijn ogen geplakt. Opvallend gegeven: het zijn geen sensoren, maar daadwerkelijk 'digitale ogen' die aan voetgangers duidelijk maken dat de auto de voetganger heeft gesignaleerd. Onderzoekers van Jaguar Land Rover zeggen het vertrouwensniveau van de persoon voor- en nadat de 'pod' oogcontact heeft gemaakt te meten om uit te zoeken of de voetgangers genoeg vertrouwen in de autonome auto hebben om veilig over te steken. Eerder onderzoek toonde aan dat ruim 60 procent van de voetgangers en fietsers aangeeft zich minder veilig te voelen als ze de weg moeten delen met zelfrijdende voertuigen.
 5. paperboy62

  In stijl tijdens de Bloemcorso

  Ook tijdens het bloemencorso in Rijnsburg weten ze in stijl te rijden. Dit was op 11 augustus 2018.
 6. paperboy62

  De beruchte Gumball 3000 2018

  En ik heb er nog een gespot in Japan onder startnummer 91
 7. paperboy62

  De beruchte Gumball 3000 2018

  In de beruchte rally voor de rijken onder ons rijd een Jaguar mee onder startnummer 118. de tocht gaat dit jaar van London op 4 augustus j.l. naar Tokyo. In Milaan zijn ze op het vliegtuig gegaan. De finish is in Tokyo op 12 augustus a.s.
 8. Lister pakt door met aangepaste Jaguar NU.nl woensdag 1-08-2018 om 11:00 Lynk & Co 03 in productietrim © Provided by Lister De Britse sportwagenfabrikant Lister heeft zijn in januari aangekondigde model op basis van de Jaguar F-Type Coupé bijgeslepen en een voorzien van een nieuwe typeaanduiding: LFT-666. Het getal verwijst naar het vermogen van de Lister, te weten 666 brake-horsepower. Deze Engelse eenheid komt overeen met 675 pk en betekent een vermogenstoename ten opzichte van de Jaguar van 100 pk. Dit werd bereikt door middel van aanpassingen aan de compressor, de intercooler, het motormanagement en de luchttoevoer. Andere wijzigingen zijn een speciaal uitlaatsysteem en anders afgestelde vering. Lister doet geen mededelingen over de prestaties van de LFT-666, maar bij de aankondiging van het prototype repte de fabrikant over een acceleratietijd naar een snelheid van 96 kilometer per uur van 3,2 seconden en een topsnelheid van 334 kilometer per uur. Lichter Daarnaast is de LFT-666 lichter dan de F-Type Coupé SVR waarop hij gebaseerd is. Zo zijn onder meer de originele Jaguar voorbumper, achterspoiler en wielkasten achter vervangen door exemplaren van koolstofvezel van Lister zelf. Ook monteert de fabrikant lichtere wielen. Het merk bouwt 99 exemplaren van de LFT-666, welke vanaf 1 oktober bij de klanten afgeleverd zullen worden. Zij hebben omgerekend zo'n 157.000 euro voor de auto betaald. Een Lister met alleen de uiterlijke aanpassingen is ook mogelijk. Voor dat pakket rekent de fabrikant 9.750 pond, ongeveer 10.940 euro. De auto heet in dat geval simpelweg Lister LFT, dus zonder het vermogen in de benaming.
 9. Jaguar verhoogt Nederlandse productie volledig elektrische I-Pace volledig elektrische I-Pace NU.nl/Autoweek 59 min geleden Speciaal voor de Nederlandse markt wordt de productie van de volledig elektrische Jaguar I-Pace vergroot. Hiermee voorkomt het Britse merk dat de auto nog voor de officiële marktintroductie uitverkocht is. De productie wordt opgeschroefd, zodat consumenten dit jaar nog gebruik kunnen maken van de nog geldende bijtelling van 4 procent. De bijtellingsregels voor volledig elektrische auto's wijzigen in 2019. Kopers van elektrische auto's die voor het einde van het jaar geleverd worden, profiteren de komende vijf jaar nog van de huidige bijtelling. Voor elektrische auto's die duurder zijn dan 50.000 euro, verandert dit percentage vanaf 2019 naar 22 procent. De I-Pace beschikt over twee elektromotoren, die gepaard goed zijn voor 400 pk en 696 Nm koppel. Binnen 4,8 seconden is de snelheid van 100 kilometer per uur bereikt. De actieradius, de afstand die de auto kan afleggen voordat hij opnieuw opgeladen moet worden, ligt volgende WLTP-cyclus op 480 kilometer. Een lege accu wordt volgens de autofabrikant in 40 minuten tot 80 procent opgeladen, met een 100 kW-aansluiting. Momenteel zijn er volgens Jaguar tweeduizend orders geplaatst voor de volledig elektrische auto.
 10. Bron: RTVNH vrijdag 29 juni 2018, 20:43 Zwagers rijden 'in helse rit' bijna 5 duizend euro bij elkaar voor dierenasiel SCHAGEN - Het was af en toe een zware, maar de zwagers Hans Gouwenberg en Ramon van der Wal hebben hun monstertocht in een oude Jaguar dwars door Rusland goed weten af te ronden. Met de Baltic Sea Rally hoopten ze een hoop lol te beleven en daarnaast ook nog veel geld op te halen voor het Dierenasiel in Tuitjenhorn. De mannen vertrokken 7 juni en kwamen 24 juni weer terug met 8500 kilometers extra op de teller van hun meer dan twintig jaar oude Jaguar. Ze hebben 11 landen doorkruist. Vooral de 1300 kilometer tussen Moermansk en Sint Petersburg hebben de mannen als 'hels' ervaren. De gemiddelde snelheid lag daar rond de 30 km per uur. De rit ging over wegen van gravel, kuilen en andere obstakels. Vanavond konden de mannen een cheque overhandigen aan Christ Rodink van het Dierenasiel Schagen-Hollands Kroon. Ze kregen voor hun rit dik 3700 euro van hun weldoeners. Het bedrijf van Hans Gouwenberg heeft dit bedrag afgerond naar 4500 euro.
 11. BRon: RTVNH woensdag 6 juni 2018, 16:36 Tevens is hier ook een filmpje te zien Zwagers uit Schagen rijden duizenden kilometers door Baltische staten voor dierenasiel Foto: NH/ Matthijs Gemmink SCHAGEN - Hans Gouwenberg en Ramon van der Wal vertrekken morgenochtend voor een monstertocht van 8.500 kilometer richting het noorden van Scandinavië. Ze doen mee aan de Baltic Sea Rally en halen daarmee geld op voor het Dierenasiel in Tuitjenhorn. De mannen zelf hebben weinig voorbereid maar hun glimmende, oude Jaguar is er klaar voor. "We zien wel wat er van komt", lacht Hans Gouwenberg. Veel zorgen maken ze zich niet. Voorbereidingen, daar zijn ze niet zo van. Marion Hofland en Nicoline Gouwenberg wel. Zij zien hun mannen graag heelhuids terug. Marion werkt bij het containerservice-bedrijf van Gouwenberg en heeft alle geldzaken geregeld. Nicoline heeft geregeld dat al het sponsorgeld richting het Dierenasiel Schagen-Hollands Kroon gaat. "Sommige mensen zeggen: 'Joh, je haalt de Afsluitdijk niet eens'. Nou, dat zullen we wel eens laten zien", lacht Hans Gouwenberg aan boord van zijn Engelse Limousine. De auto is meer dan 20 jaar oud. "Maar hij is helemaal in orde." Of er al een CD-speler in de oude wagen zit, is nog de vraag. "Daar hebben we tijdens de Rally tijd genoeg voor om uit te zoeken." Dierenasiel Na een soepele rit over de N245 stopt de Jaguar voor de deur van het Dierenasiel. Een van de medewerkers laat twee jonge Spaanse windhonden zien die daar binnen zijn gekomen. "Kijk, daar doen we het nou voor", vertelt Nicoline. "De dieren zijn gevonden toen ze heel klein waren. Het is natuurlijk super dat zij hier zorgen dat die dieren die eigenlijk gedumpt zijn een nieuwe plek krijgen." Er staat inmiddels meer 3.000 euro aan sponsorgeld klaar voor het Dierenasiel. Maar ze hopen nog veel meer geld op te halen. "Tijdens de Rally kan er gewoon gestort worden. En alles gaat ook echt naar het dierenasiel." Morgenochtend gaat de Baltic Sea Rally dan echt van start.
 12. paperboy62

  Nog meer na project 7

 13. paperboy62

  Jaguar XJR Supercharged (2001): deftige bodybuilder

  Sorry Michel niet gezien 😭
 14. Hier een stukje over de XJR door Peter Hilhorst voor Autovisie met filmpje https://www.msn.com/nl-nl/auto/nieuws/jaguar-xjr-supercharged-2001-deftige-bodybuilder/ar-AAz7kxK?ocid=spartanntp
×