Jump to content

JanO

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hi, ik woon in Amsterdam. Ben in bezit van een S-type uit eind 2002. Daarvoor heb ik 2 Rovers 800 gehad. Verder rij ik alweer m'n derde Triumph motor. Ik doe gewoon m'n broer na: die heeft een zelfde historie :-)
  Engels blijft apart en trots.

Recent Profile Visitors

115 profile views
 1. JanO

  Brochure XF 2008

  Hi, weet iemand waar ik aan de verkoopbrochure van de XF uit 2008 kan komen?
 2. Ok helder. Bedankt voor jullie reactie!
 3. Hallo, Ik overweeg een X350 uit 2004 te kopen. Helaas heeft deze XJ6 niet het grote navigatiescherm. Is dat makkelijk te vervangen door een het grote scherm? Wat ben ik daarvoor kwijt? De auto heeft ongeveer 120.000 km gereden. Hij rijdt op gas. Tips voor een goed uitbouwbedrijf in de buurt van Amsterdam? Of iemand geïnteresseerd? Groet, Jan PS: heb geprobeerd om de topic op het forum te vinden, maar kwam niets tegen.
 4. Hi, Ik heb een S-type uit eind 2002. Het is een 3.0 executive met een Alpine installatie met grote navigatie en extra versterker. Ik wil graag m'n iPod aansluiten direct op de installatie. Dus geen FM-zender of casette met snoertje. Van de dealers en de inbouwcentra begrijp ik dat dit niet mogelijk is. In de latere modellen zouden dat wel kunnen. Zou het mogelijk zijn om een wat nieuwere set tweede hands te kopen? Of heeft iemand een andere tip? Groet, Jan
×
×
 • Create New...