Jump to content

26-07-2013

Members
 • Content Count

  313
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

26-07-2013 last won the day on August 28 2015

26-07-2013 had the most liked content!

Community Reputation

50 Toppertje

About 26-07-2013

 • Birthday 09/22/1956
 • Age 64

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Vlissingen
 • Hobbies
  Beetje cruisen in mijn jaguar...... Verder geen hobby's.
  Ik doe waar ik op een bepaald moment, indien mogelijk zin in heb.!

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Alex en woon en werk in Vlissingen. (Ambtenaar) al 28 jaar. Na 4 jaar een rover 75 te hebben gereden ben ik overgestapt op een jaguar S-Type 3.0 executive uit 2005 met 141000 op de teller en die er ook nog geweldig uitziet. Ik hoop hier nog veel plezier van te hebben. Ben niet echt een sleutelaar dus voor het onderhoud ga ik naar Heinkenzand in Zeeland. Naar horen zeggen de beste in zijn vak.
  Sinds 30-01-2016 mijn S-Type ingeruild voor een XJ 3.5 V8.
  Dat wordt weer een nieuwe ervaring.!
  De X350 is de deur uit.
  Per 2-6-2017 een nieuwe telg..... Een XF 4.2 V8 met 32000 km op de teller
  In een topstaat.
  Benieuwd hoe dit gaat bevallen.!!

Recent Profile Visitors

1175 profile views
 1. Hey Raymond, ik wist niet dat je in de lappenmand zat/zit. houwwie taai man.!!!
 2. Klinkt echt als een mechatronic probleem. had ik ook met een S die ik in het verleden heb gehad.
 3. Inderdaad alle twee tegelijk vervangen. Ik denk een jaar geleden. gebruik de wagen dagelijks en altijd verlichting aan..! maar goed ..... Gelukkig een eenvoudige oplossing. maar wat wel appart is..... Inderdaad Geen melding op het dashboard. kon er voor dat geld toen zeker niet vanaf,
 4. Beste Jaap. kom net van de garage... (In dit geval van de dealer.) je hebt helemaal gelijk alle twee op het zelfde moment doorgebrand. voor mij dus een openbaring. Wist niet dat dit voorkwam.!! de twee lampjes zijn vervangen en ik kon weer op weg.
 5. Vandaag bemerkt dan mijn dimlichten van mijn xf links en rechts niet meer branden.! groot licht is in orde. kan dit een zekering zijn? en zo ja, welke of beter gezegd, waar zit die zekering dan.? ik kan het even niet vinden. Alex.
 6. Mooi hoor glimt als een hondenkeutel in de maneschijn.
 7. het is alweer een tijdje opgelost maar vergeten het hier te melden en dat is natuurlijk wel zo handig Het probleem zit hem zo goed als altijd in de Blue-tooth module. Deze geeft een dusdanige storing dat de heleboel ontregeld raakt. De optische bekabeling is omgeleid en de bewuste module buiten werking gesteld. Nu totaal geen problemen meer. Wel moet ik nog een nieuwe module aanschaffen en weer aan laten sluiten. Dat ga ik in september weer eens op laten pakken. gr.
 8. Knap gedaan hoor. je hebt er echt iets moois van gemaakt. top.!
 9. Ik zie je tekstje nu pas. Das een goede vraag. dat kan ik niet meer zomaar oplepelen moet ik zeggen. ik zal het wel uitzoeken dan geef ik het aan je door. gr.
 10. De boel heeft het een dagje gedaan....... En het is ook weer gedaan met de pret. hij knippert weer. los stekertje dat kan natuurlijk maar ik denk toch dat het wat anders is. eigenlijk kan het wel heul veul zijn. al aardig wat kunnen vinden op het Engelse Jaguar forum van vele modules tot en met de glasvezelkabel of niet meer goed werkende software. kan nogal een dingetje zijn.!
 11. Sinds een aantal dagen een probleem met de XF 4.2 V8. mijn touchscreen in de middenconsole staat alleen nog maar te knipperen. aan uit aan uit aan uit met steeds het jaguarlogo in beeld. lijkt wel of hij niet goed door kan starten ook lijkt het of de dashboard ventilatoren wat later opkomen. ook doet de radio het dan niet maar het scherm blijft dus knipperen. vanmiddag op weg naar een afspraak gaat gaat de boel ineens aan. muziek touchscreen etc. Doet het weer (voor zolang het duurt denk ik dan) wordt vast nog een dingetje om uit te vogelen. Apart
 12. Mooie foto's. ziet er knap uit. gaat helemaal goedkomen zo te zien!!!
 13. Goed bezig hoor. Een behoorlijke uitdaging. zal een knappe wagen worden.! goed gedaan...!
 14. Vanmorgen spulletjes en mijn telefoon in de kofferbak gedaan van mijn XF 4.2v8 kom ik op mijn werk aan...... Dus niet meer open. Vanmiddag geopend met de sleutel, dat ging gelukkig wel. Op zoek gegaan op jaguarforum uk of daar dezelfde klachten voor kwamen. Een item ging over het compleet afgebroken zijn van een kabel in een bossie van ongeveer 6. de boel maar eens open gemaakt....... En jawel hoor echt compleet afgebroken. Draadje ertussen gezet en alles werkt weer als vanouds. Fluitje van een cent.
 15. Zeer mooi gedaan. En ziet er goed uit. kost een cent maar dan heb je ook wat.
×
×
 • Create New...