Jump to content

joost bunnik

Members
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Goed

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  monster
 • Hobbies
  jaguar

Wie ben ik

 • Voorstellen
  ik ben dus Joost, 50 jaar, ik werk bij een installatie bedrijf, in het westland.
  als hobby heb ik een xjs v12 uit 1985

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Afgelopen middag bij een adres (Nootdorp) geweest welke ik van John37 had gekregen. Daar de juiste bouten kunnen kopen (dus geen helicoil en lekker origineel gehouden) Dus opgelost. Bedankt voor het adres John. Gr Joost.
 2. Bijna vergeten, zaterdag post gehad uit Zeeland, met daarin de ultrasoon gereinigde injectors. Netjes en snel afgehandeld door Raymond. Leuk, die kunnen weer terug gemonteerd worden op de rails, weer een stapje dichterbij naar een mooi lopende v12 hoop ik...
 3. Afgelopen zaterdagmiddag heb ik even wat tijd gehad om bij diverse speciaalzaken langs te te gaan, helaas had niemand de juiste bouten. Wel een adres gehad van een bedrijf in (voor mij niet ver uit de buurt) Zoetermeer, dit bedrijf heeft Engelse bouten en moeren enz. Dus het komt wel goed denk ik. Ik hou het graag origineel, maar een helicoil er in zetten kan anders ook nog natuurlijk, maar liever niet. Wordt vervolgd.
 4. Bedankt voor de reacties, Het is echt wel apart hoor, gewoon niet aan te komen, alleen het adres van pimgmx kan ik nog proberen. De rest heb ik al geprobeerd, ook henderikus heeft ze helaas niet. Ik ben bezig met het vervangen van de pakkingen kleppendeksels, luchtinlaten, enz, en dacht ik zet er een nieuwe extra air Valve op. Toen braken helaas de bouten af bij het losnemen van de oude extra air Valve, ik was al blij dat ik na veel getop de afgebroken stukken er uit heb gekregen. Nu nog een paar nieuwe bouten zien te regelen. Dan ga ik verder met een n
 5. Keesh, beterschap toegewenst. Gr Joost.
 6. Goedemiddag allen, Ik ben op zoek naar nieuwe bevestigings bouten van de extra air Valve (Hulp luchtklep) EAC2273G Mijn engelse vrienden verkopen wel een nieuwe klep, maar de bevestiging bouten hebben ze niet. Wie o wie weet, waar ik deze kan bestellen, of heeft ze nog ergens liggen ? De spoed van de draad is waarschijnlijk engels.... lijkt op m6 maar is het niet ! Wie kan mij even helpen. Auto komt uit 1985. Xjs v12 he Gr Joost.
 7. Mijn 308 staat altijd in een garagebox, ondanks dat ik ook wel weet dat het roest proces van het verleden niet te stoppen is. Maar ik probeer het wel te vertragen op deze manier, zodat je er langer plezier van kan hebben. Dus ik zou zeggen als je kans heb, zet hem binnen, is mijn mening. Gr Joost.
 8. Inbraak, heel vervelend dit. Ik kan er ook niet zo goed tegen dat er mensen zijn die spullen van een ander pikken. Jullie hebben zo een mooi bedrijf met heel erg veel kennis van zaken, en een zeer goede service. (Zelf ook mogen ervaren) En dan gebeurt er dit ! Veel sterkte met de afhandeling hiervan. Gr Joost.
 9. Ik ben er vanmiddag met de xjs geweest, op het parkeerterrein veel leuke en mooie auto's gezien waaronder een mooie groene xj serie 1 Verder was het binnen in de hal gezellig druk met veel kraampjes, helaas geen dingetjes kunnen kopen voor mijn xjs, zoals een binnenwerk voor mijn linker asbak Niet dat er gerookt mag worden in mijn auto ! Maar om hem compleet te krijgen Leuke middag gehad. Gr Joost.
 10. Leuk en redelijk dicht bij, ik heb het in mijn agenda gezet. Gr Joost.
 11. iedereen de allerbeste wensen, en een gelukkig en gezond 2017 Joost.
 12. ik zet de xjs (in de garage) tijdens de winter, ook altijd op as steunen, deze plaats ik ook onder de draagarmen van de ophanging, en dan de banden er af, kan ik gelijk de velgen goed schoon maken, (en de wielkasten) accu er uit, deze zet ik in huis op een druppelaar, gaat prima doe ik al jaren. groet Joost.
 13. hoi Eddy, bij mijn xjs zit de ontluchting schroef boven op de radiateur, (maar ik heb er een met een v12 motor) het is een klein ontluchting nippeltje, bereikbaar via het ronde gaatje in die zwarte stalen plaat boven de radiateur, - er zal veel lucht in je koelsysteem zitten gr Joost.
 14. Willem bedoel je waar ze zitten ? als je de twee dikke koelwater slangen, links en rechts van je radiateur volgt naar het motorblok kom je de thermostaat huizen vanzelf tegen, paar moeren en bouten los draaien en je haalt ze er zo uit groet Joost.
 15. hallo willem, ik had ook als maar van die zelfde problemen , de temp die maar op loopt , fan schakelaar vervangen , bleek defect , 2 nieuwe thermostaten van 82 graden , nieuwe koel slangen , nieuwe koelvloeistof , radiateur er uit gehaald , schoon gespoeld , ontluchting dopje op de radiateur gangbaar gemaakt ,(dat ontlucht pas goed) en echt bij mijn auto xjs v12 he, een wereld van verschil , de temp blijft vrijwel constant , ook bij warm weer , en file rijden gr joost.
×
×
 • Create New...