Ga naar inhoud

Erkan

Members
 • Aantal items

  40
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Goed

Over Erkan

 • Verjaardag 01/01/1974
 • Leeftijd 45

Contact Methods

 • MSN
  Kocclubgent@hotmail.com
 • Website URL
  http://Facebook.com/Koc Club Gent
 • Leeftijd 45

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Belgie in stad Gent
 • Hobbies
  Werken aan mijn Jaguar Xj6 x300 , Quad Yamaha (werk er aan en in bezit van een Yamaha Blaster 250cc) , sport = Taekwondo / Lesgever , pc internet , ...
 • Leeftijd 45

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Effe voorstellen ;
  Ik ben Erkan ,heb een beroep als sportlesgever , ık ben een JAGUAR liefhebber ( jaguar = is een ziekte , je slaapt en word wakker met een Jaguar in je hoofd ) , ik woon in België en geboren in Gent , heb een Jaguar xj6 4000 cc van het bwj. 1996 in Turkije / Istanbul gekocht op 15.08.2012 . . Als hobby werk ik er aan en ik rij tijdens grootvakantie in Turkije rond (zomervakantie tussen juni -september ) . Prachtige wagen en luxe .
  Ik wou ook melden dat ik een Jaguar sovereign heb in België/Gent van het bwj. 1994 , 3200cc en staat stil in een garage sinds 2008 .Soms laat ik motor warm lopen en zorg ervoor dat het gezond blijft . Heeft 250.000 km en staat in goede staat , ik wil ze graag verkopen indien je interesse in hebt anders staat hij in mijn weg in een gesloten garagebox .
 • Leeftijd 45

Recente bezoekers van dit profiel

295 profielweergaven
 1. Erkan

  Geen remlichten en klikend geluid

  Hey, Meestal is het rempedaalschakelaar dat niet meer werkt en storing geeft, ik heb het ook moeten veranderden. -Rempedaalschakelaar (werking van remlichten) Jaguar LNB6420BB Rempedaalschakelaar 125€ incl. korting(8%) incl. btw. bij Jaguar verdeler heb ik betaal. Mvg .
 2. Erkan

  Achterlicht omlijsting kleur

  Hey, Ik heb het Crome afgetrokken, lichtjes geschuurd en erover in het zwart kleur van de auto geschilderd. Ik vond het mooiste van allemaal en straalt moderner uit . Mvg, Erkan
 3. Erkan

  Motor slaat niet meer aan

  Hallo, Eerst beginnen met de simpele , -1 als je wagen niet meer demarreert bij starten dan is het je starter natuurlijk. Als je eraan kan kan je een tik slaan met een hamer op de cilinder van je starter (cilinder,kleine ronde buis op de starter met massa kabel eraan). Zo niet dan stap twee. -2 als het wel demarreert maar start niet ! Dan kan het inderdaad benzine en eventueel ontsteking kunnen zijn. Eerst controleren om zeker te zijn. Mvg, Erkan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 4. Erkan

  ombouwen koplampen van een x300 naar een x308

  Dag Keesh, Als ik goed begrepen heb kabels van de stekker knippen van x300 en deze van x308 erop solderen volgens de kleuren ? Alvast bedankt Mvg, Erkan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 5. Erkan

  x300 benzine tank

  Dag John, Ik had het zelfde probleem gehad met het niet willen starten op benzine. Dus een nieuwe benzinepomp wees gaan kopen bij de Jaguar zelf voor rond de 550 euro betaald. Na onderzoek en een deel kunnen los maken van de benzinetank heb ik te weten gekomen dat het benzinepomp nog goed was en dat er geen stroom op kwam. Dus erna de relais beginnen zoeken en heb het gevonden in het koffer, de zekeringkast naast de batterij. De blauw relais voorlaatste rechts van de vijf op een rij relais nummer 38 vermoed ik vernieuwd. Ondertussen rijd hij weer op benzine. Hopelijk kan ik je helpen hiermee zonder verdere kosten te doen. Mvg, Erkan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 6. Hallo, ik heb een vraag ivm blauwe relais in het koffer dat het stoplicht doet werken. Stoplichten + 3 de remlicht werkte niet = Zekeringkast in de kofferbak, blauw relais helemaal rechts van de vijf op een rij relais nummer 39 verandert en het werkte weer maar... relais is weer kapot gesprongen. Weet iemand waarom het relais 39 kapot gaat ? Benzinepomp werkte eerder ook niet. Blauwe relais nummer 38 verandert en het werkt weer. Auto rijdt weer normaal op benzine. Mvg Erkan
 7. Erkan

  Geen voeding op klok en airco console knopjes

  Dag Ericje , Dank je , Zekeringen zijn ok maar de relais moet eens gemeten worden dan ze allemaal goed zijn. En anders schiet er maar één ding over en dat is de module , wat kan het anders zijn ?
 8. Erkan

  Geen voeding op klok en airco console knopjes

  Harro , er zijn er 6 cilinders bij de mijne , en de uwe ? Heren , Over electriciteits probleem x300 dat was mijn mening erover . Waarschijnlijk heeft vorige eigenaar wat veranderingen laten doen en daardoor deze problemen ontstaan. Tuurlijk orginaliteit behouden is het beste en anders geeft het problemen mee, Je hebt gelijk in Herman . Denken jullie niet dat het probleem eerder aan een module ligt ??
 9. Erkan

  Geen voeding op klok en airco console knopjes

  Hallo, Zekeringen en stekker/fiches zijn ok . Ik heb het console los gemaakt en de kleine lampjes waren kapot . Ik heb er led lampen ingestoken maar achter een week later werken de led lampen ook niet meer . Dan heb ik stroom 12v van ergens anders genomen en rechtstreeks met kabels van console verbonden en op die manier werkt het wel maar werkt niet alles goed zoals het moet zijn . Dan ,sinds dat het console niet meer werkte (geen stroom dus) daarna heb ik ook gemerkt dat het enkele knopjes en lampjes ook niet werken zoals de knop van bagage opener naast mistlampen werkt niet , verlichting /dimmer van kilometer,benzine,toerental,motor en olietemperatuur,enz.. werkt niet ,interieur verlichting indien je de deur(en) open doet (boven achteruitkijkspiegel ) werkt niet. Het probleem ligt aan de modem denk ik en zo te horen van anderen is het electriciteit probleem een ziekte van Jaguar x300.
 10. Erkan

  ventilators werken niet meer

  Hoi, Na dat ik een x300 voor mijn hobby gekocht had zag ik dat de dubbele ventilator continue werkt bij het contactslot aan zetten. Nu dat het gesneeuwd en geregend heeft werkt ventilators plots niet meer en overhitting van mijn motor gehad . Na zoeken zag ik dat er geen thermostaat aanwezig is , geen warme lucht door verwarming naar binnen , water vermindering in het koelvloeistof reservoir , een zekering met nr: 11 van 30A was kapot ( kleine zekeringkast naast motor bestuurderskant ) . Dan heb ik een nieuwe zekering van 30A geplaatst maar helaas onmiddellijk afgebrand . Is het een teken van kulas ? Hoe kan ik ventilator terug doen werken voor tijdelijk gebruik ?
 11. Erkan

  Ruiten gaan wel naar beneden maar niet omhoog

  Beste Isabella, Het zou mogelijk zijn want vandaag heb ik de bekleding demonteerde en ziet er alles goed uit zoals knopjes,kabels,mechanisme motor,enz.. Morgen demonteer ik de bekleding van de bestuurdersdeur.
 12. Jaguar X300 bwj. 1996 4000cc Beste, Iemand een idee waarom er geen stroom is op mijn verwarming ( geen voeding op klok en airco console knopjes ). Is het een relai , een zekering , of een module dat kapot is ? En waar zit het ?
 13. Erkan

  Ruiten gaan wel naar beneden maar niet omhoog

  Ik heb het zelfde probleem gehad met mijn x300 bwj.1996 . Enkel achterste ruiten gaan naar beneden en gaan niet meer naar omhoog ( gaan wel omhoog als je de knop blijft drukken en houd , als je los laat gaan automatisch terug naar beneden . Het heeft gesneeuwd en daarna geregend dan begon het probleem opduiken en ervoor was er geen probleem met ruiten. Ik ben met zelfde mening van Wilfred ( safety feature ).
 14. Erkan

  Portierverlichting werkt (deels) niet

  Beste , Weet iemand wat het oorzaak kan zijn waarom het interieur verlichting ( midden bovenop achteruitkijkspiegel ) niet werkt ? Ik heb gemeten en er is geen stroom . Waarschijnlijk is er ook een relais ervan ergens dat kapot is . Mvg,
 15. Erkan

  Portierverlichting werkt (deels) niet

  Beste, Ik heb het gevonden heelboard achter chauffeur stoel de zogenaamde puddel lamp ( portier verlichting ) aan de deuren . Ik heb het bruine kleur relais van klakson uitgehaald en geprobeerd en het werkt terug . Portierverlichting werkt wel maar er is een storing bij één achterdeur .Als je de deur open doet dan begint het relai spontaan snel te werken met een tik geluid . Waarschijnlijk de kabels van binnen in (deur) eens bekijken dat er ergens een slechte contact of zo is .
×