Jump to content

subdriver

Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Goed

About subdriver

 • Birthday 11/24/1956

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Curaçao

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo,mijn naam is Carlos, ben gek op auto's, Porsche, Land Rover Defender en Jaguar in het bijzonder en bezit een 2006 XJ Super V8 LWB.

Recent Profile Visitors

476 profile views
 1. Inderdaad veel te lang weg geweest!
 2. Even een berichtje sturen op jaguarforum.com
 3. Wat heeft het jouw gekost als ik zo vrij mag zijn subdriver? Om eerlijk te zijn weet ik het niet precies meer. Een paar honderd euro dacht ik.
 4. Dat weet ik niet. Stuur hem een emailtje, vragen staat vrij toch? Misschien als er meerdere liefhebbers hier zijn kun je een 'groupbuy' organiseren en hem op jullie kosten naar Nederland laten komen voor een korte 'werkvakantie'.
 5. Nou, ik heb het niet zelf gedaan. Ik heb een korte vakantie naar Engeland genomen en Ben Willcox heeft het ingebouwd. Los van zijn voorbereidingen (aanpassen headunit etc.) heeft hij het in een paar uurtjes ingebouwd. Werkt echt perfect!
 6. Leuk man, helemaal top!
 7. Ik ergerde me al geruime tijd aan het feit dat ik geen updates kon krijgen voor mijn auto en dus mijn mob in een houder aan het dashboard moest plaatsen. Onlangs kwam ik via jaguarforum.com in contact met Ben Willcox die een totale upgrade voor de navigatie/touchscreen heeft. http://www.jaguarforum.com/showthread.php?t=89210 (erg lang draadje) Zie hier een Youtube filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=6pqhpaa8E2w Geweldige oplossing, mijn auto kan weer jaren mee!
 8. Die foto maken we nog wel een keertje!
 9. Lijkt me een goed plan! Zondag vlieg ik naar huis en (zoals de planning nu is) kom ik in augustus terug. Ga er nog een nachtje over slapen maar ik denk dat die JM Tuning uitlaat er wel komt Je hoort nog van me.
 10. Vandaag even bij XJR langsgeweest om het in real-life te beluisteren. Super mod! P.s. bedankt voor de koffie en je tijd. Was erg leuk!
 11. De garage vertelde me dat het probleem bij de (aansluiting van?) kachelradiator zat. De details weet ik niet.
 12. Mooi verhaal. Leuk dat de garage zoveel moeite doet om een 2ehands auto aan je te geven. Maakt er toch iets extra speciaals van! Veel fijne km's.
 13. Dat weet mijn zoon niet, hebben ze hem niet verteld. Volgende week zal ik het de garage vragen.
×
×
 • Create New...