Jump to content

peters

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben woonachting in Thailand. Ben in het bezit van een XJ 4.0 uit 1993. Hoop hier meer informatie te krijgen over mijn auto en de kleine problemen mee op te lossen. Daar hier zelfs bij de dealer de monteurs amateurs zijn.

Recent Profile Visitors

69 profile views
 1. Bedankt voor het delen van je goede vakmanschap. Ik wil nog toevoegen dat het gaat om een 3.2 motor en niet om een 3.6 zoals je schreef. Ook is de auto rechtsgestuurd. Ik weet niet of dat iets uit maakt ? Hoe kan ik herkennen of ik een powerlock heb ? Is er in het chasis nummer niet iets terug te vinden van welk model ik zou hebben ? Alvast weer bedankt.
 2. Bedankt voor uw bericht. Misschien kunt u mij meer informatie geven ? De auto is in 1993 op naam gekomen van de 1e eigenaar. Maar de auto is naar Thailand geexporteerd. Het zou goed kunnen dat de tijd tussen productie, transport en verkoop moment de wagen uit 1992 zou kunnen zijn. Het gaat om een 3.2 motor blok. Het is een automaat. En er zit geen powerlock op. Als u bedoeld automatische deurafsluiting ? Alvast bedankt voor de reactie.
 3. Ik heb een xj 40 staan ver in Azie. De cardan is stuk. Nu wil ik eentje over laten komen uit Europa. Kan iemand mij vertellen hoeveel verschilende cardans er zijn voor de xj 40 ? Ben bang dat ik de verkeerde in ga kopen. Het model van de mijne is uit 1993. Heeft iemand misschien ook een adresje waar ik in Nederland terecht zou kunnen voor een gereviseerde ? Bij voorbaadt al bedankt voor het lezen en de reacties. Topic door moderator verplaatst naar juiste subforum.
×
×
 • Create New...