Jump to content

wvdl

Club Donateur
 • Content Count

  715
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

wvdl last won the day on May 23

wvdl had the most liked content!

Community Reputation

113 Toppertje

About wvdl

 • Birthday 10/19/1988
 • Age 30

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Gouda
 • Age 30

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Willem, woonachtig in Gouda en de trotse(!) bezitter van een prachtige XK8 (BRG, bj 1997).
 • Age 30

Recent Profile Visitors

925 profile views
 1. Ben benieuwd hoe het bij jouw auto uitpakt!
 2. Ik heb die behandeling toen bij G&G gedaan met mn XK8tje, en dat maakte echt goed verschil, als dag en nacht
 3. De laatste keer dat ik checkte had de KNAC wel een wegenwacht-service die zo werkt, maar dan alleen voor auto's vanaf 25 jaar (maar ANWB niet)
 4. Ik heb me ook aangemeld en betaald - heb er nu al zin in!
 5. Hij heeft een mooie reeks nieuwe Jaguars neer gezet, met verfrissende nieuwe lijnen. Is inderdaad afweachten waar Thomson ( opvolger van Callum) mee komt. Die 2 werken kennelijk al 18 jaar samen, dus Callum weet aan wie hij het over draagt.
 6. Voor mij idem - als ik kan helpen, stuur mij dan ook maar een PB
 7. wvdl

  Samenwerking JDCH

  Samenwerking kan voordelen hebben, maar het is ook de vraag hoe het vorm krijgt. Ik vind het wel fijn dat het forum gratis is (benodigde donaties daargelaten). Maar het model van de JDCH is toch juist dat je een (vaste) jaarlijkse contributie betaalt en in ruil daar voor een aantal voordelen krijgt. Dat valt toch moeilijk te combineren met het forum? Staat het de JDCH trouwens niet nu al vrij om allerlei events, ritten en rallys aan te melden bij de forum-agenda? (en dan een extra regel te plaatsen in de trant van "niet-JDCH-leden betalen een kleine onkostenvergoeding van ...euro") En de JDCH-leden die dat willen kunnen nu toch al een topic aanmaken met als onderwerp "geklets van JDCH-leden van en over de club"? Met andere woorden - zijn de huidige mogelijkheden niet voldoende? Mogelijk is het actief en op vaste tijden uitwisselen van de activiteiten-agenda een goed aanvullend idee op de huidige mogelijkheden? Zodat forum-leden en JDCH-leden makkelijker bij allebei mee kunnen doen? (als dat natuurlijk mogelijk is)
 8. En daar sluit ik me weer bij aan! :-)
 9. Lijkt me leuk! Ik ben er ook bij!
 10. wvdl

  1:100

  Wow! Prachtige DCD6 Erik!
 11. wvdl

  Lekke koplampen XK8!

  Klik op z'n profielnaam/nickname en dan kun je zien dat Ton in Waddinxveen woont. Ton heeft een mooie XK8 trouwens Vwb de X100 XK8 weet ik dat er eigenaren zijn geweest die een extra gat in de lampen/lampunits hebben geboord (achterzijde vd lamp, natuurlijk, in de motorruimte) waardoor er ventilatie in de lichtunits is en het vocht weg kan. Durf niet te zeggen of dat voor een X150 XK een goede oplossing is.
 12. Leuk dat je dit hebt bijgehouden, inclusief de spreiding
 13. Inderdaad, heel veel convertibles. Tenzij je een X150 zoekt, dan heb je gelijk weer heel veel keus voor zowel coupe als convertible...
 14. Andere optie is Classic&Ko (ook forumsponsor) in Vorden - dat zijn zeker restaurateurs en heel goed bekend met Jaguar (ook XJS). Weet niet hoe bekend ze zijn met "moderniseren", maar ze hebben wel recent nog een Volvo volledig elektrisch gemaakt, dus niet onbekend met afwijken van de standaard. Elke keer wanneer mijn XK8 daar is, is er voldoende aandacht voor originaliteit (geef ik zelf de voorkeur aan). Het spuitwerk van Ko is trouwens ook prachtig! Het beste is even bellen om te overleggen...
×
×
 • Create New...