Ga naar inhoud

wvdl

Members
 • Aantal items

  679
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

wvdl won de laatste dag op 1 mei

wvdl had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

100 Toppertje

Over wvdl

 • Verjaardag 10/19/1988
 • Leeftijd 29

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Gouda
 • Leeftijd 29

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Willem, woonachtig in Gouda en de trotse(!) bezitter van een prachtige XK8 (BRG, bj 1997).
 • Leeftijd 29

Recente bezoekers van dit profiel

658 profielweergaven
 1. wvdl

  Beperkte Trekkracht ??

  In 1999 was de introductie van de AJ27 Maar inderdaad makkelijk te zien, en een 308 uit 2000 zou van origine een AJ27 moeten hebben.
 2. wvdl

  Ervaringen met carbon cleaning?

  Dat heb ik bij m'n XK8 gedaan bij forumsponsor G&G (Heinkenszand) laten doen. Dat beviel uitstekend. Motor liep daarvoor uitstekend dus ik had er geen specifieke reden voor - behalve dat ik er toch was en "baat het niet, dan schaadt het niet"... Het voelde of ik na de cleaning 30 of 40 pk weer terug had - een wereld van verschil! (en dat voor de prijs van maar een paar tientjes als ik het me goed herinner) Prachtige 308 trouwens!
 3. wvdl

  Verschil XK8 specs 1996 - 1997

  Badge op de kofferbak is inderdaad voor modeljaar 98 geintroduceerd, maar heeft het (als ik het goed heb) nog geen jaar volgehouden. Viel kennelijk niet in de smaak.
 4. wvdl

  Oliedruk en Ampèremeter bewegingloos

  Het metertje van de accu kan nog wel een echte waarde doorgeven (vandaar dat daar ook echt getallen bijstaan), maar het "oliedrukmetertje" is meer een oliestroommetertje. Geeft alleen aan of er wel olie stroomt of niet. Temperatuursmeter is ook niet een heel directe meter (staan dus ook geen getallen bij). Wat Rob zegt, een leuke uitbreiding voor je XK is RealGauge: http://www.thejagwrangler.com/xk8--xkr--xj-realgauge.html (is wel even sparen, maar dan weet je zeker dat je echte waardes hebt)
 5. wvdl

  Hemeltje

  Hier alles goed. De Jag rijdt nog uitstekend. Heb ondertussen een eigen garage zodat ik niet iedere keer naar Goudse poort hoef... Vooral dit (overwegend) droge weer is uitstekend om heerlijk open te rijden. Bij jou ook alles goed? Wil je het hemeltje zelf doen? Of laten doen?
 6. wvdl

  Hemeltje

  Hallo Ton, leuk om je hier op het forum weer tegen te komen - en ook leuk om te zien dat je je XK8 nog hebt! Een nieuw hemeltje laten maken? Ook gelijk erin laten zetten? Je kunt het proberen bij forumsponsor Classic&Ko - een stukje rijden naar Vorden, maar wel een goed adres. Ko heeft meestal behoorlijk wat (ingrijpende, maar indrukwekkende) restauratieprojecten lopen en verscheidene Jags onder handen. Ondanks dat het wat verder rijden is, is het wel een goed adres.
 7. Zo hoort het - met stijl boodschappen doen 👍
 8. wvdl

  Hood / bonnet badge

  Ik heb 94€ betaald. Ik dacht dat sng nog een paar tientjes duurder was. 30€ is al een stuk vriendelijker. Jammer dat die dingen zo duur zijn. Ik sprak een collega die een Mercedes rijdt, die had het over 40€ voor zo'n ster. Ik neem aan dat ze die nog produceren, terwijl Jaguar al een serie updates heeft gehad qua logo...
 9. wvdl

  Hood / bonnet badge

  Ik heb die van mij vorige maand (bij forumsponsor Classic&Ko in Vorden) laten vervangen. Of eigenlijk een nieuwe erop laten zetten. De oude was eraf gevallen. De hele bonnet badge zit met een dikke, goed plakkende schuimlaag vast. Om er eentje heelhuids en zonder beschadigingen van een sloopwagen te krijgen lijkt niet heel makkelijk/niet te doen. In ieder geval is het een aardig gepriegel. Ik vrees dat een nieuwe (dure) de beste optie is, want de kans dat je een goede 2e hands vind, is klein denk ik (hoewel ik hoop dat ik het mis heb ).
 10. Ik kan er helaas niet bij zijn. Ben dan de Jag aan het uitlaten in Schotland. Jammer, want ik was er graag bij geweest...
 11. wvdl

  XKR 4.0 tot leven wekken

  Ik vond mijn 245s en 255s ook aan de prijs - daarom is het ook een pré als je zo'n auto koopt en het profiel en de leeftijd van de banden is nog goed Kun je wel weer even vooruit (tenzij je overal de kwaliteit van het asfalt wil controleren met je achterbanden... 😉 )
 12. wvdl

  achteruitrijverlichting

  Bedankt voor de terugkoppeling! Geeft anderen ook gelijk weer een zoekrichting als ze het zelfde probleem hebben
 13. wvdl

  Jaguar D-Type weer in (beperkte) productie

  Maar dan wel nieuwe chassis-nummers gebruiken? Die overgebleven 25 zijn gebruikt voor 16+9 XKSS'en...
 14. wvdl

  XKR 4.0 tot leven wekken

  Heb je ruimte nodig? Jammer dat verkopen een optie is, zeker na al het werk dat je erin hebt zitten...
 15. wvdl

  XKR 4.0 tot leven wekken

  Ben je uitgekeken op je xkr?!
×