Jump to content

Djurre1980

Members
 • Content Count

  1043
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Djurre1980 last won the day on January 12

Djurre1980 had the most liked content!

Community Reputation

172 Toppertje

About Djurre1980

 • Birthday 03/12/1980
 • Age 40

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Friesland
 • Hobbies
  Mijn Daimlers: Series 3, XJ40 & X300

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo,

  Ik ben een autoliefhebber en in het bezit van drie Daimlers: Series 3, XJ40 & X300.
  Voor dagelijks vervoer heb ik een in nieuwstaat zijnde MG ZT uit 2004.

Recent Profile Visitors

1001 profile views
 1. Maar je hebt ook een voltmeter op je dash toch? Of zit die er niet meer op in een S-type? Kan het me niet meer van mijn S-type herinneren eigenlijk.
 2. Ik heb er standaard zo'n usb stekker met 2 poorten inzitten, kan er ook geen muntje in vallen Wel fijn dat het op contact geschakeld is, kan je apparatuur (navigatie, telefoonoplader) gewoon aangesloten laten.
 3. Sterkte gewenst Kees, fikse operatie. Hoop dat je snel weer beter bent en het forum kan volgen.
 4. Dan is het een mooie aanvulling inderdaad!
 5. Hij is al sinds juni 2019 niet meer gekeurd dus ik denk dat hij weer gestald is, wachtende op betere tijden.
 6. Jagdroid is er niet voor de XJ40 denk ik. En ik wil graag de originele wisselaar behouden.. past helemaal in de tijdsgeest. Geluid is prima en cdtje is zo gebrandt Wel mooi systeem om je modernere XJ te upgraden hoor!
 7. Van de vorige eigenaar zaten er nog 5 cd's in de wisselaar, toevallig met hele goede muziek Laatste keer deed de cd wisselaar het ineens niet meer en kreeg ik foutcode CD02 en later CD01 in het scherm van de radio. Vandaag maar eens naar gekeken maar de foutcodes gingen niet weg, ook niet met een leeg magazijn erin. Op een gegeven moment wilde het hele magazijn niet meer uit de wisselaar. Na veel gebeuk en geklop op de wisselaar en het magazijn (tips die je veel tegenkomt bij dit probleem) gebeurde er nog niks. Tot ik 1 tip voorbij zag komen en dat was om een bankpas
 8. Ik vind oude Jags het leukste om te rijden. Ik moet zeggen dat ik echt enorm geniet van elke rit. Ik rij steeds minimaal 112 km heen en weer 112 km terug, is goed voor het ding. Het rijdt erg comfortabel, je hebt totaal niet het gevoel dat je in een auto uit 1994 onderweg bent. Lekker de cruise control erop, muziekje erbij. Ik hoop dat ik het vol kan houden als straks corona voorbij is. Omdat deze Jag "over" is zou hij anders of weg gaan, of buiten staan weg te kwijnen. Verstandiger is dus om er gewoon lekker veel mee te rijden en ervan te genieten.
 9. Oh wacht dat legde je al uit
 10. Dat rijdt ook prima denk ik, altijd mooi gevonden zo'n S8. Maar waarom rij je geen Jag dagelijks?
 11. Haha ik kan me het verhaal weer herinneren ja. Wat rij jij dagelijks momenteel?
 12. Maar is het geen Daimler Insignia dan?
 13. Wat een supergave wagen is dit toch: https://www.flickr.com/photos/pimgmx/albums/72157656533016063/page3 Mijn bootlid op mijn 94er ziet er ook zo uit, maar hoort er niet nog een metalen strip te zitten hier? Bij mijn Daimler XJ40 is dat wel zo:
×
×
 • Create New...