Jump to content

wimb

Members
 • Content Count

  2,345
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  68

Everything posted by wimb

 1. Je drukt je wel heel voorzichtig uit. Zelfs de workshop manual beschrijft het als een drama.
 2. Jij hebt toch ook elektrisch bedienbare ramen? Of een elektrisch bedienbaar dak? Toch ook afstandbediening om de portiersloten te openen? Je kachelkleppen worden toch ook met motortjes gesteld? En heb je geen elektrisch bediende achterklep?
 3. En wat nog niemand je heeft verteld: omdat het contactslot zonder sleutel de verbinding tussen sigarettenaansteker en accu heeft verbroken, wordt je accu niet opgeladen.
 4. Deal! Ik heb een reden nodig om te rijden. Of het nu mooi weer is, slecht weer, mooie omgeving, verveling, de benzine die op moet voor het is verouderd, of versgezette koffie. Dat maakt niet uit.
 5. Jaap, ze vraagt je zeker of je een bord voor je kop hebt?
 6. To convert, or not to convert. That is the question.
 7. Pfff.... Amersfoort is niet bepaald om de hoek voor mij: het is volgens het altijd optimistische Google wel bijna een half uur rijden! ???? Lekker bandjes trappen, slap ouwenelen en interessant doen op een parking. Ik zeg: Doen!
 8. Goh, dat is mij de afgelopen jaren dan toch volledig ontgaan. ????
 9. Jij denkt in problemen, ik in oplossingen: https://www.leonsonlinevlaaienservice.nl Dan hoef je niet tot november te wachten. ????
 10. Als Mokummer heb ik een uitermate teer zieltje gap.????
 11. Sjeezes, moedt ik hier ook al op me taal letten.
 12. Tuurlijk niet. Ik citeer nog regelmatig een reclameleus van Jaguar van een paar jaar terug: "It's good to be bad."
 13. Hmmm, niet helemaal. Volgens de tag van dit topic is het exclusief voor Daimleristen en zijn jij en ik uitgesloten. ????
 14. Tuurlijk kan dat. Tegen die tijd is een elk ingeënt met een inentingsbewijs. Depositiefdenkendeomdathijaleenjaarophetuitgesteldeconcertvandeeppurplewacht
 15. En met die dingen rijden ze dus al een tijdje proef volgens The Engineer.
 16. Intussen foto's van camera (the real one) naar de pc verhuisd. En natuurlijk het wachten na de strakke actie van Kees: VID_20210501_120620.mp4
 17. Het was fantastisch vandaag. Heerlijk weer, een fijne tour en (natuurlijk) gezellige mensen. Geweldig om weer met een stel mensen iets gezamenlijks te dien. Daar was ik wel aan toe. Wij zijn na de laatste stop naar de Zeelandbrug gereden omdat mijn vriendin die wilde zien (en ik stiekem ook wel). Al met al laat en moe maar voldaan thuis. Ergo, de foto's komen morgen wel. En Joke, Raymond en Max bedankt voor het organiseren. Het was top!
 18. Thanks Bertus. Er komt vast wel weer een meeting waarin we elkaar in levende lijve kunnen dwarszitten. ????
 19. Ik heb spontane last van menslievendheid en ik wil niet dat je tobt en lijdt, dus doneer die XK maar aan mij: jij een zorg minder. En ik? Ach, maak je over mij maar niet druk. ????
 20. We're counting in hours now, not in days.
 21. wimb

  Wimb's X308

  Hmmmm, da's raar. Als ik rechtuit rij staat het stuur een stukje naar links. Dat was niet voordat ik de remmenboel had vervangen. ????
×
×
 • Create New...