Jump to content

wimb

Members
 • Content Count

  2245
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  68

Everything posted by wimb

 1. Count me in. 20 maart aanstaande ben ik al een jaar aan het thuiswerken. Niet meer in een kantoortuin werken bevalt me meer dan uitstekend, maar ik heb wel de behoefte om iets meer uit te zijn dan een wandelrondje in de buurt. Qua datum heb ik geen enkele voorkeur en ook als het om de catering gaat vind ik alles best. Verhip, ik begin al af te tellen terwijl de datum nog bepaald moet worden.
 2. Of ik aan de rondrit wil meedoen? Duh! Tuurlijk.
 3. Zolang Lijden maar niet in last is.
 4. Qua verkoopaantallen is de XJ al jaren geen succesnummer. Bovendien zou de nieuwe op een ander platform komen dan het EMA. Onder aan de streep zou het dan voor JLR kunnen betekenen dat er geld op toegelegd gaat worden en dat is dan voor monsieur Bollé de reden om er een streep door te halen. Dat is dan wel het einde van een tijdperk.
 5. Misschien wel. Maar aan de andere kant; stel dat je de auto wel daar koopt en het gebrek treedt op. Dan zul je ze er ook op aanspreken. Ik gok eerder op de Nederlandse kwaal die ik zo vaak meemaak: te beroerd om even iets op te zoeken.
 6. Tja, een paar jaar geleden zag de VAG-groep ook geen heil in elektrisch rijden........... Eerst maar eens zien hoe een en ander zich ontwikkelt en wat uiteindelijk de voorkeur wordt van de consument, Nuff said.
 7. Ik hoor ze er in gedachten nu al over debatteren in de Amsterdamse gemeenteraad.
 8. Ik had het originele persbericht een aantal dagen terug al gelezen en ben verbaasd over die geringe gewichtsreductie: 35 kg op een auto van meer dan 1.800 kg is niets. Een passagier meer of minder maakt al meer verschil.
 9. Huh? En dan rij je op de A27 langs Huizen en dan kom je niet eens ff bij mij buurten?
 10. wimb

  Bobine op bougie.

  Dat klopt omdat ik de originele van Denso niet meer kon vinden. Ik heb er nu Stark in zitten en dat is puur een kosten-baten afweging geweest: iets van €28 per stuk. En als ze het dan langer dan, pakweg 30k km uithouden vind ik het een prima investering. Vervangen is wel een k*-klus omdat die Britten zo dol zijn op boutjes.
 11. wimb

  Wimb's X308

  Hoppa! Corona hakt er aardig in: de laatste posting is al enkele maanden terug. Tijd voor een update dus. Een klein jaar geleden heb ik het linker deurrubber vervangen. Omdat zo'n nieuw rubber nog niet gevormd is, sloot de deur niet goed. En dus had ik, dom, dom, dom, de deurvanger wat versteld. Het gevolg was dat bij wasbeurten en regen het water van boven naar binnen liep: via de schelp waar de handle voor de deurontgrendeling zit op het paneeltje voor de raambediening en ook op de speaker: Die luidspreker is reddeloos verloren en de print ook, hoewel ik
 12. Beste Haddock, Dat zijn acné-zuigers. Dat zie je toch?
 13. Je bent me voor Rob. No Lens no glory.
 14. Ik weet eigenlijk zeker dat het uitleesprobleem zit in de OBD-steker. Je koopt beter een goede uitlezer, b.v. een iCarsoft die is geconfigureerd voor Jaguar.
 15. Als ik deze video aan een vriend zou laten zien, dan zou hij hem 'een enorme beun' vinden omdat hij de pennen van de remklauw met een Torx 45 loshaalt i.p.v. een imbus 7.
 16. Als je natriumchloridefoob bent dan zou ik ook 's zomers niet de weg op gaan: het verhaal gaat dat ze dan zout strooien om het wegdek te koelen.
 17. Dat zeg je nou wel, maar voor hetzelfde gemak is de kerstboom geruimd en is er nu een lege plek in de woonkamer. Ech nie gezellie nie met de Kerst.
 18. Mij krijg je niet over je heen hoor. Ondanks dat je niet mijn tiepje bent, hou ik van je want je rijdt Jaguar.
 19. Hoi René, dat je je baan kan houden klinkt als goed nieuws en zeker als een goed kerstcadeau. We blijven duimen. En je hebt gelijk dat je de gemeente aansprakelijk stelt. Ja, ze zijn er niet happig op maar wel verantwoordelijk voor de openbare ruimte. Net als dat je ze kunt aanspreken wanneer je struikelt over een scheefliggende stoeptegel en daardoor b.v. je been breekt. Hetzelfde geldt voor Rijkswaterstaat. Als je auto beschadigd raakt door een losliggend voorwerp op de snelweg horen ze dat ook te vergoeden. Het aantonen is het lastigste.
 20. Dat je dat niet uit je hoofd weet! Onderdeelnummer: GJA8969AB https://parts.jaguarlandroverclassic.com/parts/index/part/id/C04.308.30862.30862310.308623105064/brand/jaguar/
 21. Het is niet het koperdraad maar de isolatie die veroudert: het breekt en er ontstaan scheurtjes waardoor er intern overslag mogelijk is.
×
×
 • Create New...