Jump to content

wimb

Members
 • Posts

  2,413
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  70

Everything posted by wimb

 1. De auto is niet geaard. Dat heeft de fabriek bewust gedaan door de auto te voorzien van vier hele dikke rubberen isolatoren. Massaprobleem is waarschijnlijker.
 2. Ik ben benieuwd wat ze bij Jagpoint vinden. Niet lullig bedoeld naar jou, maar dit topic leest toch wel als een spannend jongensboek voor mij.
 3. Ze hebben een haalservice; vraag maar aan Raymond of Joke. Overigens, waarom heb je Logicx de auto niet naar Jagpoint laten brengen i.p.v. met een escorte naar huis gereden?
 4. Waarom ga je niet naar Jagpoint in Soest? Dat zijn specialisten waar ik veel goede verhalen over heb gehoord. Jacob Schaap is volgens mij 'slechts' een algemene dealer zoals van Mossel.
 5. Ik vind het een wijs besluit waarvoor jij en Joke je absoluut niet hoeft te verontschuldigen. Die meeting komt er echt wel. Vorige week hoorde ik van een collega dat hij er per ongeluk achter kwam dat hij Corona had. Hij is volledig ingeënt en was, zoals gebruikelijk in deze periode van het jaar (ik heb het ook elk jaar) aan het snotteren en voelde zich wat slapjes. 's middags komt zijn dochter thuis omdat er op school Corona was geconstateerd en uit meligheid deed hij een zelftest: positief! Waarmee ik wil zeggen dat het juist in de herfstperiode waarin veel mensen verkouden zijn, het sowieso beter is om niet samen te komen. Afijn, genoeg gesomberd. Laten we uitkijken naar een nieuwe meeting later in de tijd. En in het achterhoofd houden dat het voorspel minstens zo leuk is.
 6. Ik ben benieuwd hoe de gemeente reageert. Wie kiep ouwer vingers krost.
 7. Ik vind het ook lastig in te schatten. Regels zijn regels. En hoe onzinnig ook, vind ik het logisch dat we voor de meeting ons aan de regels houden. Als dat betekent dat we een mondkapje moeten dragen dan meld ik me in ieder geval af, want ik word hoorndol van zo'n ding. Eerst maar eens afwachten welke maatregelen er vooraf worden uitgelekt naar de pers.
 8. Heb je hier wat aan? https://www.jagbits.com/17clearing.html Ik vond ook nog dit verhelderende document: ac drains.docx
 9. Je bent in de war met SM werkzaamheden.
 10. Als ik er aan toekom dan zal ik van zo'n filter wat foto's maken. Maar ik denk dat een alternatief heel moeilijk te maken is omdat die dingen direct onder de paravan zitten en bij regen nat worden. Zelf ben ik aan het experimenteren geweest met nylon kousen. Waar dat bij de luchtinlaat van de XM wel goed ging, lukte het hier niet.
 11. Hier het topic waar de afbeelding in staat: https://forums.jag-lovers.com/t/cabin-filter-is-there-one-i-cant-find-it/351129 Ik heb die dingen in mijn handen gehad en het lijkt inderdaad op zo'n HEPA-filters in een stofzuiger, maar dan in miniatuuruitvoering.
 12. Het is maar één wisser hoor. Dat scheelt een puist werk. Ik heb tot nu toe altijd wisserarmen losgekregen door voorzichtig te wiebelen. @jeroendorrestein: Ja, de X308 kent weldegelijk de optie interieurfilter. Dat is een met stof bekleedde inlay onder de paravan, 3 in totaal. Maar zoals gezegd niet meer verkrijgbaar. Ik heb er zelfs nog ergens een docje van.
 13. Ik haal een of twee keer per jaar de paravan los. Daaronder zitten bij mij de luchtinlaten met interieurfilters (niet meer verkrijgbaar) die vol zitten met compost. Met schone, droge filters is het beslaan weer over.
 14. Tja naamgenoot, ik heb het al zo vaak gezegd maar een paar jaar geleden was de reclameleus van Jaguar: "It is good to be bad." Dat dus.
 15. "Curiosity kills the cat." Ik hoop dat dit gezegde hier totaal niet op gaat.
 16. Waarom zou ZF duits zijn? Omdat Friedrichshafen toevallig in Duitsland ligt? En omdat ZF toevallig de afkorting is van Zahnradfabrik Friedrichshafen? Ik vind het nogal vergezocht hoor.
 17. En, ervanuitgaande dat dochter dol op techniek is, haar als verjaarscadeau een technische dag in het onvolprezen Zeeland schenken? Is dat geen goede polderoplossing?
 18. Ik heb er ook zo een. Als hobbybob kun je niet zonder.
 19. Op de XM had ik ook originele spatlappen en die hielden de auto inderdaad heel veel schoner. Ik heb er nooit spijt van gehad. Voor de Jag ook maar eens op zoek gaan naar mud flaps.
 20. Of het jaar daarop. Of in 2024. Of.... Eensch! Maar dat geldt voor mij ook voor Jonathan Lord, hoe goed Don Airey ook is. Ach, ze zijn intussen ouwe lullen, net als ik. Dus lekker in het verleden blijven hangen en mijmeren hoe goed het vroeger was.
 21. Nee. Blacker is al jaren geleden de band uitgegooid/ uitgestapt. Tegenwoordig treedt hij op medieval events op als minstreel. En the honourable sir Lord heeft is ook alweer jaren geleden naar zijn Schepper teruggekeerd. Dat duo maakte DP magisch voor mij. De vorige keer dat ik naar een concert van hunnie ging was in '85. Ik wil al jaren weer naar een concert maar elke keer kwam er iets tussen, zoals een vakantie. Dit kaartje is ook meer bedoeld als een trip down memory lane.
 22. Corona en evenementen, het begint vervelend te worden. In januari 2019 heb ik een kaartje gekocht voor het concert van Deep Purple in oktober van dat jaar. Dat werd vanwege Covid-19 een jaar uitgesteld. En toen ik in de rij stond voor mijn tweede vaccinatie ontving ik een mail dat het concert naar oktober volgend jaar is opgeschoven.
 23. Dat is wel een heel summiere omschrijving. Heb je al gekeken waar het geluid vandaan komt: - bij het dashboard? - uit de motorruimte? Vooraan of achteraan? - etc.
×
×
 • Create New...