Ga naar inhoud

wimb

Members
 • Aantal items

  1,160
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  20

wimb won de laatste dag op 3 oktober

wimb had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

169 Toppertje

Over wimb

 • Verjaardag 01/14/1966
 • Leeftijd 51

Contact Methods

 • MSN
  wimvanbakel@hotmail.com
 • Skype
  wimvanbakel@hotmail.com
 • Leeftijd 51

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Huizen
 • Leeftijd 51

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Wim, wonend in Huizen en werkzaam in Amsterdam als ambtenaar.
 • Leeftijd 51

Recente bezoekers van dit profiel

305 profielweergaven
 1. Wimb's X308

  Huisje weltevree kon dit weekeinde de naam niet echt dragen, maar wij zien intussen licht aan het einde van de transporttunnel gloren. Moeders heeft gisteravond met nummer 4 of 5 gesproken (ik ben de tel kwijt). De man nam de telefoon op met een reactie in de trant van: "Oh ja, jij belt over het transport. Dat heb ik van Gábor gehoord." Nou, dat lijkt positief. Later belde hij terug en toen leek het weer de kant op te gaan van vage afspraken zoals kijken wanneer er gereden kan worden. Om een lang verhaal kort te maken; deze man haalt auto's uit het buitenland naar Hongarije, loopt ze na en verkoopt ze. Hij is een goede bekende van Gábor en had een tijdje geleden de Jag zien staan. Omdat er Nederlandse nummerplaten op zaten had hij gevraagd of er behoefte aan was dat hij de auto te zijner tijd naar Nederland zou kunnen brengen. Dinsdag heeft hij zijn planning rond. Dan weet hij wanneer hij richting Nederland gaat en krijgen wij dat te horen. En zo gaat het verhaal richting eind oktober. Eerlijk gezegd ga ik er van uit dat ik de auto pas na de technische dag bij Classic en Ko terug heb. Jammer, maar het is nu eenmaal zo. Maar het moet wel heel gek lopen als ik de 25e geen acte de présènce kan geven in Heinkenszand.
 2. Technische dag Heinkenszand

  En om tegendraads te zijn: Ik verwacht dan niet bij de meeting in Vorden kan zijn, maar voor Heinkenszand weet ik vrij zeker dat het wel lukt.
 3. Wimb's X308

  Dat zou gaaf zijn.
 4. Wimb's X308

  Ik ga er van uit dat 11 november niet realistisch is, maar 25 november MOET lukken.
 5. Wimb's X308

  Tuurlijk, dat is een andere mogelijkheid. En zo zijn er voldoende plannen B. Ik hou ook serieus nog de optie van plan C open: Via de KNAC de auto naar Nederland laten repatriëren. Maar voordat ik daar aan begin wacht ik eerst de reactie af. Beter rustig gelopen dan snel gevallen.* (* Lokaal bekend Wims gezegde.)
 6. Wimb's X308

  Dat is plan B. Echter, het is logistiek aanmerkelijk complexer: Wij voor een habbekrats met cheap-ass airways naar Hongarije. Daar met de auto bij een garage langs voor het remsysteem en de uitlijning. Dan van daaro naar België. Daar in een goedkoop hotelletje overnachten en de volgende dag naar Heinkenszand. Die overnachting is noodzaak omdat de APK enkele maanden verlopen is en ik er vanuit ga dat onze overheid niet gelooft dat ik in de avond op weg ben naar de keuring. Wat betreft het geduld: dat is al maanden op dus die paar weken kunnen er ook nog wel bij.
 7. Wimb's X308

  Nee De auto staat al een paar weken bij Gábor klaar om opgehaald te worden. Echter, ..... We hebben mijnheer nummer 1 die destijds al had aangeboden om de auto naar Nederland te brengen, benaderd om nadere afspraken te maken. Ja hij wilde het nog steeds doen. Hij zou de auto drie weken geleden in het weekeinde naar Zeeland brengen. En toen werd het stil. Nadat mijn vriendin had geïnformeerd naar de stand van zaken zou het, met de hand op zijn hart, twee weken geleden gebeuren. Gábor zit nog steeds op zijn verschijnen te wachten. Gábor wist wel een paar andere mensen die het kunnen doen. Dus nummer twee gebeld. Het antwoord: geen probleem, meestal rijden we op dinsdag. En dat is dan ook de laatste reactie geweest...... Vanochtend heeft mijn stiefdochter nummer drie gebeld. Ja, die wil en kan dat doen. Hij komt morgen in Hongarije en wil dan weer terug rijden maar heeft wel een tweede chauffeur nodig. En vanmiddag: "Ja sorry hoor. Ik krijg mijn maatje niet te pakken, zoek maar een ander." Moeders zit nu nog op de reactie van nummer vier te wachten. En als dat niets wordt hebben we nog een nummer vijf. Het lijkt wel of de auto niet naar Nederland terug wil.
 8. Jaguar X760, de XE

  Het lijkt mij een goede zet als de XEL ook naar de rest van de wereld komt want het voornaamste kritiekpunt op de XE (en eigenlijk op alle Jaguars) is de beperkte ruimte voor de achterpassagiers t.o.v. BMW en Mercedes.
 9. Technische dag Heinkenszand

  Tja, wat versta je onder 'onderweg'? Hij staat klaar voor transport en de transporteur heeft het ophaal- en afleveradres. Verder weet ik dat het 'dit weekeinde wordt'. Of hij dan begint met rijden, de auto ophaalt of aflevert weet ik niet. Voor 200 pleuries zeur ik niet. Alles sal reg kom. Is het niet vandaag dan is het morgen.
 10. Technische dag Heinkenszand

  Ik heb er mijn zinnen op gezet om er bij te zijn. Moet natuurlijk eerst me waggie in Nederland arriveren....
 11. Wimb's X308

  Een korte update. Vorige week zijn de afspraken gemaakt over het transport, dit weekeinde zou de auto bij G&G worden afgeleverd. Eindelijk! Echter, het bleef wel errug stil, dus heeft mijn vriendin gisteren nog eens een rondje gebeld. De man is nog een aantal dingen aan het regelen dus hij vertrekt een paar dagen later. De auto wordt pas komende dinsdag of woensdag afgeleverd. In huisje weltevree is de snijding intussen om te spannen. ....... Met Raymond heb ik afgesproken dat hij de auto eerst helemaal naloopt. Ik ben zeer zeker van plan daar naar toe te gaan, dus dat zou zomaar moeten kunnen.
 12. Nieuw kentekenplaat met 2-tje????

  Maar dan heb je in ieder geval het genoegen dat je het van de wetgever MOET wegpoetsen.
 13. XKR 4.0 tot leven wekken

  Waarom? Hij draait toch? Het ergste bij zo'n wereldklus als wat jij hebt gedaan, is dat de timing verkeerd staat met tot gevolg kromme, of zelfs gebroken kleppen. Dat is niet gebeurd. Hij lekt geen koelvloeistof en olie door de koppakking, dus wat mij betreft is de operatie meer dan geslaagd. Chapeau!
 14. Wimb's X308

  Nee, dat niet. Het leer is op één klein winkelhaakje gaaf, dus dat wil ik opnieuw verven. Wel moeten er een nieuw hemeltje en voorruit in. En natuurlijk moeten de velgen opgeknapt worden. De velgen op de foto's geloof ik wel, maar de 20 spokes waar de zomerbanden omheen zitten moeten wel bij de auto matchen.
×