Ga naar inhoud

wimb

Members
 • Aantal items

  1,593
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  44

wimb won de laatste dag op 16 maart

wimb had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

343 Toppertje

Over wimb

 • Verjaardag 01/14/1966
 • Leeftijd 53

Contact Methods

 • MSN
  wimvanbakel@hotmail.com
 • Skype
  wimvanbakel@hotmail.com
 • Leeftijd 53

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Huizen
 • Leeftijd 53

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Wim, wonend in Huizen en werkzaam in Amsterdam als ambtenaar.
 • Leeftijd 53

Recente bezoekers van dit profiel

1,120 profielweergaven
 1. wimb

  Zeelandtour

  Met de groep gaan kanen is natuurlijk altijd leuk. Ik hou even een slag om de arm (ik weet natuurlijk nu nog niet welke andere 'verplichtingen' er op mijn pad komen) maar wil wel mee gaan eten.
 2. wimb

  Marcov's zwarte X308 Executive

  En dat is dan toch een van de verschilletjes met de KNAC: die repatriëren wel waarbij overigens gewoon de ANWB wordt ingezet. "All animals are equal, but some ar more than others."
 3. wimb

  Marcov's zwarte X308 Executive

  Een aantal jaren geleden deed de ANWB niets met auto's ouder dan 9 jaar. Dat is waarom ik destijds naar de KNAC ben overgestapt. Sindsdien is de dienstverlening van de ANWB enorm veranderd; de leeftijd van de auto zou geen argument meer zijn.
 4. wimb

  Wimb's X308

  Goeie tip. Moderne verfafbijt is milieuvriendelijke ecologisch verantwoorde zooi die niet doet waarvoor je het koopt. Motorolie dus.😁
 5. wimb

  Wimb's X308

  Ik snap je theorie en ik kan me goed in je theorie vinden. Echter, ik heb een paar jaar geleden zowel links als rechts de seals vervangen. Rechts zweet/lekt niet en de linker was met een jaar of 3 alweer aan vervanging toe. Ach, het zal wel een maandagochtend exemplaar zijn geweest. Hij ligt nu in ieder geval zijn zonde te overdenken.😄
 6. wimb

  Zeelandtour

  En dan moeten we 4 uur eerder beginnen om al die 'oude wijven' te helpen Voxxer geïnstalleerd te krijgen. 😂
 7. wimb

  Wimb's X308

  Een paar jaar geleden had ik de seals van de VVT's vervangen omdat het daar waar die dingen door het deksel steken wel erg nat was. Sinds enige tijd werd het links weer langzaamaan een oliebadje: 😡 Heel irritant, vooral omdat de multiriem er min of meer onderdoor loopt. Afijn, 5 minuten prutsen en toen zat de nieuwe seal op zijn plek: Okay, het is geen wereldklus, maar vervelend dat zo'n seal na een paar jaar zijn werk niet meer doet. En nu ik het toch over nuisances heb: het stuur gaat niet meer heen en weer. Het motortje hoor ik wel. Never a dull moment met een oud lijk.😅
 8. wimb

  Zeelandtour

  Het staat in de agenda.
 9. P'soonlijk zou ik niet voor pur gaan. Tenzij je het goed dichtgevuld wilt hebben.
 10. wimb

  X308 1998 XJR opknappen

  Heel herkenbaar en top dat je het zelf doet. Door jou krijg ik toch weer de behoefte om een lascursus te volgen. Ik heb ooit 'ns een middagje wat mogen stoeien en het lukte me heel goed om gaten te bakken.
 11. wimb

  Zeelandtour

  Ik doe ook mee, voor het eerst. Datum maakt mij niet uit.
 12. wimb

  Marcov's zwarte X308 Executive

  De afgelopen jaren minstens 1x per jaar met de 308 naar Hongarije gereden. Geen enkel probleem. De auto is juist bedoeld voor het rijden van lange afstanden. Ook die ongelooflijke k*tfiles in Zuid Duitsland in de zomer leverden geen probleem zoals oververhitting op. Verder weet ik dat Hongarije geen Jaguarland is. De meeste (3 in totaal) heb ik rond het Balatonmeer gezien. Dat zal in Tsjechië niet anders zijn. Maar nogmaals, als de auto nu probleemvrij is dan zal dat tijdens de roadtrip niet anders zijn. Hou er wel rekening mee dat je olie verbruikt op die lange afstanden. Tja, en je kunt natuurlijk een lekke band krijgen onderweg. Of lampjes die stuk gaan.
 13. Overigens staan de APK eisen online: https://handboek.rdw.nl
 14. wimb

  Wimb's X308

  Zat ik gisteren zomaar ineens in een Dreier: Nu op weg naar de Fünfer.
 15. Zoals ik in een ander topic al aanhaalde, geldt dit ook voor o.a. Tesla's. Hiermee wil ik niet Jaguar verdedigen, dat kunnen ze zelf veel beter, maar aangeven dat elektrisch rijden met accu's verre van ideaal is.
×