Jump to content

wimb

Members
 • Content Count

  1701
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  48

wimb last won the day on November 3

wimb had the most liked content!

Community Reputation

392 Toppertje

About wimb

 • Birthday 01/14/1966
 • Age 53

Contact Methods

 • MSN
  wimvanbakel@hotmail.com
 • Skype
  wimvanbakel@hotmail.com
 • Age 53

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Huizen
 • Age 53

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Wim, wonend in Huizen en werkzaam in Amsterdam als ambtenaar.
 • Age 53

Recent Profile Visitors

1361 profile views
 1. Toch snap ik het niet. Je hebt met de reservesleutel de kofferklep geopend? Dan heb je toch weer je afstandbediening en kun je daarmee het alarm uitzetten? Overigens is een extra 12V draadje prima te doen: Over de tank kom je onder de hoedenplank uit.
 2. Intrigerend. Wie heeft hem daar neergelegd? Ik hoop voor je niet de postbode.
 3. Ik moest heel erg nadenken voordat ik de situatie doorhad: je hebt dus alleen de achterklep ontgrendeld terwijl de auto op slot stond? Als dat het geval is dan is de wijze les voor de volgende keer om de hele auto van het slot te halen als je in de kofferbak wilt. Nog simpeler dan een draadje trekken. Krijg je de kofferbak wel handmatig open: sleutel in het slot van de achterklep? Lijkt me van wel.
 4. Ikke ook. Ik heb nog geen tijd gehad om 'm uit te pakken en te lezen. Daar is het weekeinde voor.
 5. Qua prijs te doen; ik ga hem vast bestellen. Dan heb ik alvast een stukje E-type, de rest komt als ik het geld wel heb. Ooit.
 6. wimb

  Wimb's X308

  Ha, nee hoor. Nadat ik het had opgeschreven, bedacht ik dat het wat te kort door de bocht was. De garagist heeft de auto naar het keuringsstation gereden. Het is hun beider mening.
 7. wimb

  Wimb's X308

  Zo, da's alweer een tijd geleden dat ik wat in mijn eigen topic gepost heb. De reden is dan ook heel simpel: er valt niets te posten omdat de auto buitengewoon saai is. Nu, is dat niet helemaal waar want ik heb nog steeds een to-do lijstje. Maar dit jaar heb ik het simpelweg uitermate druk gehad. Zelfs het buitenschilderwerk aan mijn huis is er bij ingeschoten.☹️ Maar... eindelijk is er weer wat gebeurd: de auto heeft nieuwe APK. Zonder opmerkingen. Ehh….. Dat is niet helemaal waar. Toen ik de auto ophaalde kreeg ik van de keurmeester complimenten over de algehele staat van de auto. Met als kers op de pudding dat 'aan hoe de auto rijdt helemaal niet te merken is dat hij al zo oud is."😎 Dus om dat te vieren twee plaatjes die ik vorige week geschoten heb:
 8. Dat begreep ik ook uit een ander artikel en is in lijn met een gesprek dat ik had met een Belgische vrachtwagenchauffeur toen ik vorige week bij onze zuiderburen was. Die zei doodleuk, toen we het over de Jag hadden dat die Antwerpen niet meer in mag. Hij voegde er aan toe dat dat ook verklaart waarom Belgen in nieuwe auto's rijden: vanwege die milieuterreur. Ik ben me er mentaal al een tijd op aan het instellen dat binnen een paar jaar de mogelijkheid, en dus de lol, om met de 308 kilometers te maken er af is. Helaas dat er op zo'n manier een einde aan een hobby lijkt te komen. Dan maar postzegels verzamelen.😅
 9. Het is al vaker gezegd dat zowel Ultimate als V-power geen ethanol bevatten.
 10. Tja, ik zie regelmatig verschillende artikelen langskomen uit de Britse en Indiase pers. De rode draad is dat het met Tata in zijn geheel niet best gaat de laatste tijd en dat met name de automobieltak een financieel probleem is. En die tak is meer dan alleen JLR.
 11. Kroymans Jaguar in Hillbilliedorp heeft eerder dit jaar een nieuw pand betrokken. Enerzijds jammer want nu staan de Jaaags niet meer samen met Aston Martin en Ferrari. Maar ze hebben nu wel meer ruimte (nog meer ruimte!) én, wat ik ook belangrijk vind, zijn oprecht geïnteresseerd in onze 'ouwe lijken'. Ik wil best informeren of er van die kant belangstelling is.
 12. Raymond, Ook van mijn kant nogmaals beterschap. Jou kennende valt het je vooral zwaar dat je het rustig aan moet doen, dus daar wens ik je vooral veel sterkte mee. En die technische dag? Mwoah, dat is a minor thing, jouw herstel is veel belangrijker dus is het volkomen logisch dat die dag niet doorgaat.
 13. wimb

  Inbreker gezocht

  Ik realiseer me ineens dat de afdeling parkeerterreur in Amsterdam speciaal gereedschap hadden om autodeuren open te maken. Dat hadden ze nodig om auto's die weggesleept werden van de handrem te halen. Simpel gezegd een soort ijzeren lat. Die staken ze langs het raam de deur in om naar de stangetjes te hengelen om zo de deur te ontgrendelen. De ANWB zal ook wel dat gereedschap hebben.
 14. Technici van Jaguar hebben een lichtgewicht 3D-geprinte veiligheidshandschoen ontwikkeld die gewrichtsslijtage moet voorkomen. Een derde van de verzuimkosten die Jaguar Land Rover uitkeert, is te wijten aan deze kwaal.: https://www.engineersonline.nl/nieuws/id31951-jaguar-3d-print-veiligheidshandschoen.html?utm_medium=email
×
×
 • Create New...