Jump to content

wimb

Members
 • Content Count

  2138
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  64

wimb last won the day on August 30

wimb had the most liked content!

Community Reputation

581 Toppertje

1 Follower

About wimb

 • Birthday 01/14/1966

Contact Methods

 • MSN
  wimvanbakel@hotmail.com
 • Skype
  wimvanbakel@hotmail.com

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Huizen

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Wim, wonend in Huizen en werkzaam in Amsterdam als ambtenaar.

Recent Profile Visitors

1879 profile views
 1. Eens met Jaap. En die 'koelvloeistof te laag' melding kan ook komen doordat de sensor niet goed zit. Onder het vat zit de sensor die het vlottertje detecteert van buitenaf in het vat gestoken. Het kan best zijn dat die niet goed vast zit. Het lijkt er in ieder geval op dat je twee van elkaar losstaande problemen hebt.
 2. Als ik op P0200 & Jaguar google dan kom ik in ieder geval dit storingzoekverhaal tegen: https://www.carobdcodes.com/jaguar-p0200-injector-circuit-malfunction.shtml Ik zou hier eerst mee aan de slag gaan alvorens de ECU te vervangen.
 3. Dat heeft met zijn Duitse roots te maken. Dan weet je ook waar zijn dochter in gaat rijden wanneer zij koningin wordt.
 4. Ja, 15 pagina's over een eenvoudige luchtmassameter. Wanneer ga je eens over je motorperikelen schrijven?
 5. Ik vermoed dat je de nock sensor bedoelt in plaats van de nokkenassensor.
 6. Heb je bij de fabriek zelf al gekeken: https://parts.jaguarlandroverclassic.com/ Daar heb ik voor mijn 308 ook wel eens onderdelen besteld die SNG niet meer had.
 7. Dat schijnt mooi te zijn want je ziet het bij eigenlijk alle nieuwe auto's.
 8. Dat dacht je. Ik ben met de fiets sneller bij Mediapark dan met de auto.
 9. Nee hoor, je bent niet in de war. Voordat ik de XJ had, had ik een XM. Dat ding had ik gekocht voor 60 pleuries en ik had vanwege de 'fantastische' onderdelenvoorziening van PSA, de zinloze ambitie om 'm zo veel als mogelijk in technische nieuwstaat te krijgen. Maar ik heb er nooit een klik mee gehad. Ineens, toen ik een foto van een XJ zag, wist ik het!
 10. Ik heb heel wat uurtjes doorgebracht bij de ASK om de XM probleemloos rijdend te houden.
 11. Heb je ook al geprobeerd duidelijk te maken wie er de baas is? Dat doe ik af en toe met mijn huistijgers ook als ze weer eens rotvervelend zijn en dat werkt perfect bij katten.
 12. Ook ik heb enorm genoten van de toerrit. Jaren heb ik die aan mijn neus voorbij moeten laten gaan omdat ik elders was, maar voor dit jaar wilde ik er hoedanook aan meedoen. Even leek corona roet in het eten te gooien, maar: waar een wil is, is een weg! Ik was samen met een vriend en die was zéér onder de indruk van de garage. @Raymond: hij heeft een paar keer tegen mij gezegd: "Ik begrijp nu heel goed waarom jij naar Zeeland gaat." Verder heb ik hem de toerrit laten rijden, zodat ik op mijn gemak kun genieten van mijn Jag en van de omgeving. Hoewel hij nog steeds loert naar ee
 13. wimb

  Wimb's X308

  Zoooooo! Het was een drukke week, een druk weekeinde met o.a. de Zeelandtour en nu weer een drukke werkweek. Ergo, ik heb nu pas tijd kunnen maken om dit draadje bij te werken. Eerst het allerbelangrijkste: afgelopen zaterdag ben ik naar Maastricht gekacheld waar Joël Verstrate de auto heeft getaxeerd. Hij heeft het de vorige keer ook gedaan en ik heb vertrouwen in hem. Het rapport had ik afgelopen maandag al binnen. Top! Op weg terug naar Huizen de dagteller gereset en thuis was dit de verbruiksscore: Gewoon op de cruise control, bandjes op spanning en airco aan.
 14. wimb

  XK8 ff sjekke

  Een kleine nuancering: je loopt leeg aan achterstallig onderhoud. Is alles up to date dan vind ik Jaguars best vriendelijk qua onderhoudskosten.
 15. Mooi, die had ik nog niet. Van me mattie Vladimir Putin natuurlijk wel: 00749-56063602. En nog een last minute change, voor zover het van belang is: ik kom met een bijrijder
×
×
 • Create New...