Jump to content

wimb

Members
 • Posts

  2,413
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  70

wimb last won the day on November 18

wimb had the most liked content!

Reputation

792 Toppertje

1 Follower

About wimb

 • Birthday 01/14/1966
 • Age 55

Contact Methods

 • MSN
  wimvanbakel@hotmail.com
 • Skype
  wimvanbakel@hotmail.com

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Huizen

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Wim, wonend in Huizen en werkzaam in Amsterdam als ambtenaar.

Recent Profile Visitors

2,254 profile views
 1. De auto is niet geaard. Dat heeft de fabriek bewust gedaan door de auto te voorzien van vier hele dikke rubberen isolatoren. Massaprobleem is waarschijnlijker.
 2. Ik ben benieuwd wat ze bij Jagpoint vinden. Niet lullig bedoeld naar jou, maar dit topic leest toch wel als een spannend jongensboek voor mij.
 3. Ze hebben een haalservice; vraag maar aan Raymond of Joke. Overigens, waarom heb je Logicx de auto niet naar Jagpoint laten brengen i.p.v. met een escorte naar huis gereden?
 4. Waarom ga je niet naar Jagpoint in Soest? Dat zijn specialisten waar ik veel goede verhalen over heb gehoord. Jacob Schaap is volgens mij 'slechts' een algemene dealer zoals van Mossel.
 5. Ik vind het een wijs besluit waarvoor jij en Joke je absoluut niet hoeft te verontschuldigen. Die meeting komt er echt wel. Vorige week hoorde ik van een collega dat hij er per ongeluk achter kwam dat hij Corona had. Hij is volledig ingeënt en was, zoals gebruikelijk in deze periode van het jaar (ik heb het ook elk jaar) aan het snotteren en voelde zich wat slapjes. 's middags komt zijn dochter thuis omdat er op school Corona was geconstateerd en uit meligheid deed hij een zelftest: positief! Waarmee ik wil zeggen dat het juist in de herfstperiode waarin veel mensen verkouden zijn, het sowieso beter is om niet samen te komen. Afijn, genoeg gesomberd. Laten we uitkijken naar een nieuwe meeting later in de tijd. En in het achterhoofd houden dat het voorspel minstens zo leuk is.
 6. Ik ben benieuwd hoe de gemeente reageert. Wie kiep ouwer vingers krost.
 7. Ik vind het ook lastig in te schatten. Regels zijn regels. En hoe onzinnig ook, vind ik het logisch dat we voor de meeting ons aan de regels houden. Als dat betekent dat we een mondkapje moeten dragen dan meld ik me in ieder geval af, want ik word hoorndol van zo'n ding. Eerst maar eens afwachten welke maatregelen er vooraf worden uitgelekt naar de pers.
 8. Heb je hier wat aan? https://www.jagbits.com/17clearing.html Ik vond ook nog dit verhelderende document: ac drains.docx
 9. Je bent in de war met SM werkzaamheden.
 10. Als ik er aan toekom dan zal ik van zo'n filter wat foto's maken. Maar ik denk dat een alternatief heel moeilijk te maken is omdat die dingen direct onder de paravan zitten en bij regen nat worden. Zelf ben ik aan het experimenteren geweest met nylon kousen. Waar dat bij de luchtinlaat van de XM wel goed ging, lukte het hier niet.
 11. Hier het topic waar de afbeelding in staat: https://forums.jag-lovers.com/t/cabin-filter-is-there-one-i-cant-find-it/351129 Ik heb die dingen in mijn handen gehad en het lijkt inderdaad op zo'n HEPA-filters in een stofzuiger, maar dan in miniatuuruitvoering.
 12. Het is maar één wisser hoor. Dat scheelt een puist werk. Ik heb tot nu toe altijd wisserarmen losgekregen door voorzichtig te wiebelen. @jeroendorrestein: Ja, de X308 kent weldegelijk de optie interieurfilter. Dat is een met stof bekleedde inlay onder de paravan, 3 in totaal. Maar zoals gezegd niet meer verkrijgbaar. Ik heb er zelfs nog ergens een docje van.
 13. Ik haal een of twee keer per jaar de paravan los. Daaronder zitten bij mij de luchtinlaten met interieurfilters (niet meer verkrijgbaar) die vol zitten met compost. Met schone, droge filters is het beslaan weer over.
×
×
 • Create New...