Ga naar inhoud

wimb

Members
 • Aantal items

  1,409
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  29

wimb won de laatste dag op 16 juni

wimb had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

249 Toppertje

Over wimb

 • Verjaardag 01/14/1966
 • Leeftijd 52

Contact Methods

 • MSN
  wimvanbakel@hotmail.com
 • Skype
  wimvanbakel@hotmail.com
 • Leeftijd 52

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Huizen
 • Leeftijd 52

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Wim, wonend in Huizen en werkzaam in Amsterdam als ambtenaar.
 • Leeftijd 52

Recente bezoekers van dit profiel

878 profielweergaven
 1. wimb

  AJ27 onderzoek (wat was er mis met deze motor)

  Als niemand dat blok wil waarom maak je er dan geen schitterende salontafel van?
 2. wimb

  Cruise control en niet starten

  Accu nog goed? Startonderbreking? En wat ik ook nog had: heeft de kabel naar de startmotor geen gecorrodeerde aansluitingen? Leuk een nieuwe startmotor die niets doet. Als de startmotor niet rondgaat geldt: meten = weten.
 3. wimb

  Cruise control en niet starten

  Jazekers komt de beschrijving van Gremlins die functies laten uitvallen mij bekend voor: Ik had dat soms de benzinemeter na het tanken in de laatste stand bleef staan. Later bij op contact zetten allerlei rare storingsmeldingen. Bij starten leek het of de auto met een bijna lege tank op 3 cilinders wilde lopen. Het engste was een keer op de snelweg waarbij alles uitviel (airco, verlichting, etc.), de motor stationair ging lopen en niet op het gaspedaal reageerde. Long story short: de dynamo was aan het overlijden. Omdat die daardoor een te hoge spanning af gaf, schakelde de auto ter bescherming alle minder vitale functies uit, behalve de motor. Een nieuwe dynamo en de problemen zijn over.
 4. Ik heb het berichtje een aantal keren gelezen maar wat staat er nu eigenlijk? De personeelsdossiers van ruim 600 medewerkers liggen op straat. Het bericht wekt de suggestie dat op basis van arbeidsmoraal een aantal kandidaat is voor ontslag. In Solihull verdwijnen 1.000 arbeidsplaatsen. Uit andere berichtgeving is bekend dat JLR productiecapaciteit aan het verplaatsen is. Dat ze anticiperen op een teruglopende vraag vanaf the continent vanwege de Brexit. En dat de vraag naar dieselauto's drastisch is teruggelopen. Als je dat combineert is het enige werkelijke nieuws dat er veel personeelsdossiers op straat liggen. Just my 2 pennies.
 5. Gisteren voor het eerst aanwezig geweest bij de forummeeting. Ik heb geweldig genoten. Mooie locaties, schitterend weer, prachtige auto's en natuurlijk met een aantal forumers staan praten. Ik vind het toch altijd weer interessant hoe je dankzij het online leven je meer mensen kent dan je verwacht. Dat is het mooie van zo'n forumbijeenkomst. Natuurlijk een paar obligate foto's: En last but not least een F-type met broekhoest: https://www.youtube.com/watch?v=YvZTDzRHTwE
 6. wimb

  XJ6 Series 1 4.2 van 1971 gekocht:-)

  Gootsteenontstopper is ook zo'n goedje dat prima schoonmaakt. Mijn buurman maakt elk jaar zijn tegels schoon en we kunnen na al die jaren nog steeds zien waar hij chemisch heeft gereinigd. 😂
 7. wimb

  JaguarForum op Facebook.......

  Helemaal geen gek idee Arie. Ik ben een ouwe (blocked) in een ouwe bak, dus een shirt van een stel ouwe lullen: Deep Purple.
 8. wimb

  JaguarForum op Facebook.......

  Nu vallen bij mij de puzzelstukjes op z'n plaats: Ik ben 12 jaar geleden geëmigreerd uit Mokum naar Het Gooi. En mijn facebook account heb ik ook maar aan de wilgen gehangen omdat ik er toch nooit actief was. Dat was dus geen toeval: het een heeft met het ander te maken. Hoewel fuckbook absoluut niet een omgeving is waar ik me ooit senang heb gevoeld, vind ik het toch een goede zet dat JF ook daar actief is.
 9. wimb

  spiegels

  😁
 10. wimb

  spiegels

  Groot gelijk. Op een pooierbak, wat de 308 nu eenmaal is, hoort chroom. 😍
 11. wimb

  Mijn "nieuwe" XJ

  Als het geplakt zit dan is er waarschijnlijk al een keer aan gebeund. Voor die kleppendekselpakkingen is het niet nodig om vloeibare pakking te gebruiken. Het enige waar een toefje tjap op de pakking moet is het vlakke stukje dat over de naad van het aluminium aan de voorkant van de motor gaat. Daar waar de ruimte van de kleppen wordt gescheiden van de ruimte van de kettingen.
 12. wimb

  Wimb's X308

  In de winterperiode heb ik rubberen matten van Lidl op de vloer liggen. Ziet er niet uit natuurlijk, maar alle baggerzooi trekt mooi niet in het tapijt. En in de niet-winter periode zette ik mijn maanstampers gewoon op het fabriekstapijt. Afijn, vorig jaar is het interieur gereinigd en dan ineens is het zonde om het tapijt te bezoedelen. Dus heeftk het rubber van Lidl al die tijd op het tapijt gelegen. Tot gisteren: Hoewel de kleur beduidend lichter is dan het tapijt ben ik toch tevreden.
 13. wimb

  Audiospeakers X350

  En toch. Ik heb vrijwel nooit de radio aan in de XJ omdat ik anders de motor niet hoor en ik me niet kan ergeren aan het bandengeruis. Tja, en dan is elke 10 euro investering in een goede geluidsinstallatie een tientje te veel. ;-)
 14. wimb

  Audiospeakers X350

  Pioneers is niet slecht, ik had ze ook in de Xm, maar ik vind het geluid een beetje flets klinken. Net of de versterker niet genoeg vermogen heeft, wat niet het geval was. Ik heb me er niet heel druk over gemaakt omdat de akoustiek van een Xm niet echt die van een concertzaal is. En ze waren veel beter dan de af-fabriek rebadged B-kwaliteit papieren Philips speakers. 😄
 15. Ik zou de meeting wél in het weekeinde laten vallen maar niet gelijk met een andere officiële (feest)dag. Bijvoorbeeld de zondag vóór of na Pinksteren.
×