Jump to content

Jag42

Members
 • Content Count

  839
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Everything posted by Jag42

 1. Jag42

  Radiocode kwijt

  @ Jaap & PB62 Kan er niet uit opmaken of jullie het VIN nr of het S/N van de radio hebben moeten opgeven. Het VIN gaat in dit geval niet werken omdat de radio kennelijk ooit is vervangen. De in het boekje staande code werkt i.i.g. niet. S/N van de radio kan de koper natuurlijk wel checken en doorgeven. Tot zover allemaal bedankt. Hoop dat hij er uitkomt want bij een Harman Kardon installatie wil je ook wel dat e.e.a. werkt.
 2. Jag42

  Radiocode kwijt

  Ok thanks Heb net ‘onlineradiocodes.co.uk ge contact. Men zou per mail hier op terugkomen. Ben benieuwd.
 3. Jag42

  Radiocode kwijt

  En wat kostte dat, meer of minder dan pl/m €/$10,-?
 4. Jag42

  Radiocode kwijt

  Ok dus hetzij een code op de ooit vervangen radio of misschien richting de dealer met het s/n van de radio of op internet een code kopen. Dat laatste wil ik best doen. Is dit wel vertrouwd? Er zijn vele aanbieders.
 5. Jag42

  Radiocode kwijt

  De persoon die mijn XJR heeft gekocht zegt dat hij de accu heeft losgekoppeld en weer aangesloten en sindsdien de radio niet aan de praat krijgt met de bijgeleverde code. Op een Engelstalig forum staat dit; If so try this Enter any code 3 times so that the display shows "PLEASE WAIT" Simultaneously press ">>" "PTY" "A.MEM" should only take 2 or 3 seconds and the radio turns on. you must press the buttons together i.e. at the same time Echter dit werkt niet. Heb ook geen PTY toets. Ik wil hem natuurlijk graag helpen en vraag daarom jullie hulp. Is
 6. Haha, Mag toch wel in off topic?
 7. Haha wat een fantastisch verhaal. Had er zelfs ook nog een keer op gereageerd maar verder niet meer gevolgd. past inderdaad bij eenzelfde soort story ‘effe me chassisbalk richten’. Mijn X300 is dit weekend gearriveerd in Estland bij zijn nieuwe gelukkige eigenaar. Ik inmiddels druk klussend aan mijn nieuwe aanwinst. (TR6). Geen Jaguar maar wilde er al zo lang een en nu deed zich een fraaie kans voor dus heb ik die aangegrepen.
 8. Leuk. In 1964 ging ik als 9 jarige 'autogek' met mijn buurman naar een garage in Utrecht om zijn nieuw gekochte Ford 12M in bezit te nemen en zijn Renault Dauphine achter te laten. In de showroom stond toen een nieuwe BR green TR4 of 4A of wellicht 5. Weet niet de exacte bouwperiodes van deze modellen. Ik weet nog dat ik er helemaal niets van snapte dat hij zo'n lelijke Ford kocht (lichtgrijs met meegekleurde koplampringen) en zwart gespoten dak. (dat dan weer wel) in plaats van die Triumph. Blijf de TR4 ook een fraai model vinden maar nog boven mijn budget. Maar goed het midden
 9. Wie weet tot dan. Ik zal even gaan neuzen op de Triumph stand.
 10. Met pijn in het hart, want wat een fijne auto was dit, maar ik ben bezig mijn auto bucket list a/h afwerken en ik wilde, zolang het nog kan, een Triumph TR6 hebben. Dit was al vanaf eind jaren 70 een wens maar nu moest het er maar eens van komen. Ga volgende week een mooi exemplaar ophalen en wordt de XJR met een trailer opgehaald om naar een ver gelegen land te gaan. Ik hoop over een jaar als ik met pensioen ga nog een mooie XJ te vinden om als dagelijkse auto te gaan gebruiken. De Volvo cabriolet tikt dan bijna de 500.000 aan en zal tegen die tijd wel moe zijn en wellicht ver
 11. Gezien op Marktplaats. Lijkt mij voor een onderdeelzoeker niet teveel geld
 12. Even Googelen en je vindt genoeg...
 13. Beste Raymond, hou vol. Met kleine stapjes weer terug naar een gezonde rug. Waardeloos dat dit genezingsproces zo langzaam verloopt. Een goed herstel gewenst.
 14. Inderdaad wel wat verschillen. Deze is helemaal overgespoten, geen schuifdak en de standaard matzwarte raamomlijsting en ook nog een hangend hemeltje. Verder behoorlijk identiek.
 15. Ik twijfelde destijds of ik dit erbij moest melden maar denk dat je gelijk hebt. Zojuist de zin aangepast.? Bedankt voor het meedenken. wordt gewaardeerd.
 16. Kennelijk weinig G3 rijders op het forum. Ben inmiddels een stuk wijzer. Kosten vallen mij niet tegen.
 17. Heeft hier op dit forum iemand goede ervaring met het inbouwen van G3 in een XJR (X300)? Heb inmiddels twee geïnteresseerden gehad en 1 serieus bod maar ik zou toch wel eens willen weten wat het inbouwen van een G3 installatie ongeveer kost maar belangrijker nog of jullie goede ervaringen hebben met specifieke bedrijven. Het lijkt mij toch een niet alledaagse auto om een dergelijk systeem in te bouwen.
 18. Thanks, ik ga het vandaag proberen. De code stond in de id card die bij het onderhouds en instructieboek zat maar het zou natuurlijk kunnen dat er ooit een nieuwe radio in is gebouwd. ik laat even horen het bovenstaande werkt. Bedankt alvast.
 19. Sinds het vervangen van de accu de radio kennelijk niet meer gebruikt. Code staat in de originele map maar de ene keer na het intoetsen zie ik direct weer —CODE— en een andere keer staat er —WAIT— maar tot ik een ons weeg want verder gebeurd er niets. Hij heeft het met deze code wel gedaan want deze moest ik ook gebruiken net nadat ik ‘m gekocht had. Iemand een idee?
 20. Ik vind het zo zonde om een auto die 'nieuw uit de doos' lijkt te komen dagelijks te gaan gebruiken. Hoeft van mij ook geen 'show piece' te zijn maar wel technisch goed.
 21. Met pijn in het hart maar ik rij er teveel mee en dat vind ik met de huidige km stand + (60.000) zonde. https://link.marktplaats.nl/m1459422516 Heb een exemplaar op het oog met veel meer ervaring maar goed onderhouden waar een G3 installatie in zal komen.
 22. Ha Kees, Fijn dat je een foto hebt genomen. Dat was ik van plan maar vergat dit bij het zien van zoveel moois. Mooi plaatje zo thanks
 23. Was leuk om dit keer eens wat minder en onbekende gezichten te zien. Ondanks mijn in bijna nieuwstaat verkerende XJR wist ‘Fassett’ ‘m nog mooier te laten worden door met, dacht ik poor boys trim conditioner het weinige aan zwart kunststof en wat rubber strips nog mooier te maken. Leuk om hem ook eens fysiek naast de XJS van Kees te zien staan waarbij bleek dat er toch miniem verschil tussen beide dezelfde kleurnummers was. Weer mooie Jaguars gespot. Ondanks de enorme drukte t.h.v. de Ginkelse Heide is het toch iedere keer een plezier om ermee op stap te gaan.
 24. Dat is een alleszins redelijk bedrag. Neem aan gereviseerd en niet vervangen door een gebruikt exxemplaar.
 25. Volgens mij lees ik ‘neem een 420G’. Niet neem geen 420G.
×
×
 • Create New...