Jump to content

Jag42

Club Donateur
 • Content Count

  820
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Jag42 last won the day on September 17

Jag42 had the most liked content!

Community Reputation

146 Toppertje

1 Follower

About Jag42

 • Birthday 04/01/1955
 • Age 64

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Regio Utrecht
 • Age 64

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Beste Jaguar fans,

  Gewoon een autoliefhebber pur sang die momenteel twee auto’s heeft met beiden hun kwaliteiten.
  Een Volvo C70 D5 met klapdak uit 2008 die ik, omdat men momenteel niet zo ‘blij’ is met diesels maar blijf rijden totdat hij er mee ophoudt. Echter na bijna 350.000km blijft hij probleemloos, heerlijk klinkend zo’n 5 cyl zonder problemen mij van A naar B brengen. Ernaast sinds kort een ‘95 XJR in de introductiekleur turquoise en met slechts 35.000 miles op de teller. Kortom een happy driver.
 • Age 64

Recent Profile Visitors

1196 profile views
 1. Beste Raymond, hou vol. Met kleine stapjes weer terug naar een gezonde rug. Waardeloos dat dit genezingsproces zo langzaam verloopt. Een goed herstel gewenst.
 2. Jag42

  Mijn XJR 300

  Inderdaad wel wat verschillen. Deze is helemaal overgespoten, geen schuifdak en de standaard matzwarte raamomlijsting en ook nog een hangend hemeltje. Verder behoorlijk identiek.
 3. Jag42

  Mijn XJR 300

  Ik twijfelde destijds of ik dit erbij moest melden maar denk dat je gelijk hebt. Zojuist de zin aangepast.? Bedankt voor het meedenken. wordt gewaardeerd.
 4. Jag42

  Mijn XJR 300

  Kennelijk weinig G3 rijders op het forum. Ben inmiddels een stuk wijzer. Kosten vallen mij niet tegen.
 5. Jag42

  Mijn XJR 300

  Heeft hier op dit forum iemand goede ervaring met het inbouwen van G3 in een XJR (X300)? Heb inmiddels twee geïnteresseerden gehad en 1 serieus bod maar ik zou toch wel eens willen weten wat het inbouwen van een G3 installatie ongeveer kost maar belangrijker nog of jullie goede ervaringen hebben met specifieke bedrijven. Het lijkt mij toch een niet alledaagse auto om een dergelijk systeem in te bouwen.
 6. Thanks, ik ga het vandaag proberen. De code stond in de id card die bij het onderhouds en instructieboek zat maar het zou natuurlijk kunnen dat er ooit een nieuwe radio in is gebouwd. ik laat even horen het bovenstaande werkt. Bedankt alvast.
 7. Sinds het vervangen van de accu de radio kennelijk niet meer gebruikt. Code staat in de originele map maar de ene keer na het intoetsen zie ik direct weer —CODE— en een andere keer staat er —WAIT— maar tot ik een ons weeg want verder gebeurd er niets. Hij heeft het met deze code wel gedaan want deze moest ik ook gebruiken net nadat ik ‘m gekocht had. Iemand een idee?
 8. Jag42

  Mijn XJR 300

  Ik vind het zo zonde om een auto die 'nieuw uit de doos' lijkt te komen dagelijks te gaan gebruiken. Hoeft van mij ook geen 'show piece' te zijn maar wel technisch goed.
 9. Met pijn in het hart maar ik rij er teveel mee en dat vind ik met de huidige km stand + (60.000) zonde. https://link.marktplaats.nl/m1459422516 Heb een exemplaar op het oog met veel meer ervaring maar goed onderhouden waar een G3 installatie in zal komen.
 10. Ha Kees, Fijn dat je een foto hebt genomen. Dat was ik van plan maar vergat dit bij het zien van zoveel moois. Mooi plaatje zo thanks
 11. Was leuk om dit keer eens wat minder en onbekende gezichten te zien. Ondanks mijn in bijna nieuwstaat verkerende XJR wist ‘Fassett’ ‘m nog mooier te laten worden door met, dacht ik poor boys trim conditioner het weinige aan zwart kunststof en wat rubber strips nog mooier te maken. Leuk om hem ook eens fysiek naast de XJS van Kees te zien staan waarbij bleek dat er toch miniem verschil tussen beide dezelfde kleurnummers was. Weer mooie Jaguars gespot. Ondanks de enorme drukte t.h.v. de Ginkelse Heide is het toch iedere keer een plezier om ermee op stap te gaan.
 12. Dat is een alleszins redelijk bedrag. Neem aan gereviseerd en niet vervangen door een gebruikt exxemplaar.
 13. Volgens mij lees ik ‘neem een 420G’. Niet neem geen 420G.
 14. Pas bij 20.0 is er risico dat de banden klappen. De mijne staan altijd op 2,7. Zowel zomer als mijn winterbanden. Bevalt prima.
 15. Ik bedoelde met 'geblazen' de versie (XJR) met een compressor.
×
×
 • Create New...