Ga naar inhoud

Jag42

Members
 • Aantal items

  443
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Jag42 won de laatste dag op 3 november 2017

Jag42 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

45 Beter

Over Jag42

 • Verjaardag 04/01/1955
 • Leeftijd 62

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Regio Utrecht
 • Leeftijd 62

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Beste Jaguar fans,

  Na 41 auto's, waaronder veel Volvo maar ook een aantal Britse auto's had ik mijn zinnen gezet op een XJ. Echter omdat ik ooit een MKII heb gehad (een gruwel) maar met een model waar ik, als ie weer eens de geest had gegeven, een krukje bij kon zetten om te genieten van z'n vormen zag / hoorde ik laatst een een S Type V8 wegrijden. Eigenlijk vind ik dit model ook fraai en als ex Corvette eigenaar (jawel, ook hier kan in stijl van genoten worden) Dacht ik misschien is dit wel 'The best of both Worlds'.
  Oh ja en de naam Jag42 heeft geen diepere betekenis dan dat mijn 42e auto zou gaan worden.

  Met vriendelijke groeten,

  Sjef
 • Leeftijd 62

Recente bezoekers van dit profiel

417 profielweergaven
 1. Ik incognito met 'de zoute Zweed'.
 2. Mijn dagelijkse auto ziet er niet uit. Vrees dat dit weekend er zelfs nog wel wat zout bijkomt. klinkt raar maar ik hoop dat het binnenkort flink gaat regenen. Maar nu nog niet want dat zou ijzel worden.
 3. chassiebalk xf richten?

  Ja waardeloos, kan mij voorstellen dat jouw handen jeuken om te beginnen. ik zit al twee weken te wachten tot ik de auto naar een lasbedrijf kan brengen voor een klein lasklusje. misschien lukt het eind volgende week als het zout is weggespoeld.
 4. chassiebalk xf richten?

  Aha, het opbouwen is begonnen. Mooi spul. Succes.
 5. XJ12 vs XJR8 vs XJR6

  Mooi beschreven Jimmy. Weet niet of het alledrie eigen auto's zijn (of zijn geweest) want ik ben ook erg benieuwd naar de betrouwbaarheid van deze drie. Zo denk ik dat de zes in lijn wellicht de minst kostbare en meest betrouwbare is op de langere termijn maar de V8 het verschil in meer onkosten 'waard' is door zijn geluid. Maar dat is natuurlijk persoonlijk. Vroeger (1978-) bij British Leyland gewerkt en kennis mogen nemen van al hun producten van toen. Wat mij van de V12 van destijds is bijgebleven is dat het geluid (of ontbreken ervan) snel saai werd.
 6. chassiebalk xf richten?

  Wordt wel een heel raar verhaal, kun je de koop nog terugdraaien?
 7. XJ 8 blueprints gezocht

  Gaaf man, ben heel benieuwd naar het X308 eindresultaat.
 8. chassiebalk xf richten?

  Nu maar hopen dat je, in de toekomst, met deze auto nooit een noodstop hoeft te maken.
 9. Jonge Jaguar-rijders gezocht!

  Te gek. Zal ik zorgen dat ik tegen die tijd de andere helft schoongemaakt heb. Gaat allemaal niet meer zo snel op deze leeftijd.
 10. XJ6 Series 1 4.2 van 1971 gekocht:-)

  Haha die E type toch. Als wij nu eens een vier vijftal XJ's verkopen en van de opbrengst 1 E type kopen. zeg maar een deeltijd E type. 😎 Voorlopig doe ik het maar (met plezier overigens) met een 1:1 XJ en een 1:43 E type.
 11. Jaguar Land Rover in zwaar weer

  Misschien toch maar weer modellen ontwerpen die zich wat meer onderscheiden van het alledaagse. XE, XF? Ik weet het niet, het zullen prachtige performers zijn maar qua uitstraling mwah.
 12. OK OK OK

  Tja Paul, als ex Corvette eigenaar raak je een beetje gedeformeerd. Ik voel mij ook wel een beetje schuldig maar iedere goedgeaarde katholiek voelt zich altijd een beetje schuldig toch? Maar ik hou ook van mijn huidige XJ6 kont hoor
 13. OK OK OK

  Ik weet het, het is vloeken in de kerk maar toch 😛
 14. Inderdaad, het woord Thoroughbred ontbreekt
 15. Fout 😉 stuur zit bij beiden rechts. Nee er zit een ander verschil tussen deze twee bladen.
×