Jump to content

Jag42

Members
 • Posts

  841
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Jag42 last won the day on November 4 2019

Jag42 had the most liked content!

Reputation

150 Toppertje

About Jag42

 • Birthday 04/01/1955
 • Age 66

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Regio Utrecht

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Beste Jaguar fans,

  Gewoon een autoliefhebber pur sang die momenteel twee auto’s heeft met beiden hun kwaliteiten.
  Een Volvo C70 D5 met klapdak uit 2008 die ik, omdat men momenteel niet zo ‘blij’ is met diesels maar blijf rijden totdat hij er mee ophoudt. Echter na bijna 350.000km blijft hij probleemloos, heerlijk klinkend zo’n 5 cyl zonder problemen mij van A naar B brengen. Ernaast sinds kort een ‘95 XJR in de introductiekleur turquoise en met slechts 35.000 miles op de teller. Kortom een happy driver.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het enige ‘rottige’ is een kapotte kofferbak bodemplaat welke niet meer te redden is. ik wil een nieuwe maken maar ben op zoek naar een adres waar men stootstrips verkoopt die lijken op de originele. Bij mij niet te redden.
 2. Beste Jaguar forummers, Na de verkoop van mijn X300 ben ik een tijdje off line geweest maar ik kan jullie meedelen dat ik verschrikkelijk blij ben met mijn nieuwe aanwinst. Een X150 uit 2008 met net 50.000 km ervaring. Het enige onderdeel wat hij mist is de kofferbak bodemplaat (zwart). ik ga er niet van uit dat een van jullie dit deel heeft liggen voor de verkoop maar ik sta open voor alle tips die leiden tot het vinden van eentje. Zodra ik hem netjes gepoetst heb (of ge detailed) zoals dit tegenwoordig genoemd wordt stel ik hem aan jullie voor.
 3. Jag42

  Radiocode kwijt

  @ Jaap & PB62 Kan er niet uit opmaken of jullie het VIN nr of het S/N van de radio hebben moeten opgeven. Het VIN gaat in dit geval niet werken omdat de radio kennelijk ooit is vervangen. De in het boekje staande code werkt i.i.g. niet. S/N van de radio kan de koper natuurlijk wel checken en doorgeven. Tot zover allemaal bedankt. Hoop dat hij er uitkomt want bij een Harman Kardon installatie wil je ook wel dat e.e.a. werkt.
 4. Jag42

  Radiocode kwijt

  Ok thanks Heb net ‘onlineradiocodes.co.uk ge contact. Men zou per mail hier op terugkomen. Ben benieuwd.
 5. Jag42

  Radiocode kwijt

  En wat kostte dat, meer of minder dan pl/m €/$10,-?
 6. Jag42

  Radiocode kwijt

  Ok dus hetzij een code op de ooit vervangen radio of misschien richting de dealer met het s/n van de radio of op internet een code kopen. Dat laatste wil ik best doen. Is dit wel vertrouwd? Er zijn vele aanbieders.
 7. Jag42

  Radiocode kwijt

  De persoon die mijn XJR heeft gekocht zegt dat hij de accu heeft losgekoppeld en weer aangesloten en sindsdien de radio niet aan de praat krijgt met de bijgeleverde code. Op een Engelstalig forum staat dit; If so try this Enter any code 3 times so that the display shows "PLEASE WAIT" Simultaneously press ">>" "PTY" "A.MEM" should only take 2 or 3 seconds and the radio turns on. you must press the buttons together i.e. at the same time Echter dit werkt niet. Heb ook geen PTY toets. Ik wil hem natuurlijk graag helpen en vraag daarom jullie hulp. Is er een andere manier om de radio aan de praat te krijgen of moet hij met Jaguar contact opnemen en welke info heeft hij dan nodig? Misschien dat dit lastig gaat vanuit Estland dus ik wil dit ook graag voor hem doen maar wil dan wel even weten wat benodigd is. Hoop niet dat hij de radio moet uitbouwen. stel jullie ‘tips and tricks’ zeer op prijs.
 8. Haha, Mag toch wel in off topic?
 9. Haha wat een fantastisch verhaal. Had er zelfs ook nog een keer op gereageerd maar verder niet meer gevolgd. past inderdaad bij eenzelfde soort story ‘effe me chassisbalk richten’. Mijn X300 is dit weekend gearriveerd in Estland bij zijn nieuwe gelukkige eigenaar. Ik inmiddels druk klussend aan mijn nieuwe aanwinst. (TR6). Geen Jaguar maar wilde er al zo lang een en nu deed zich een fraaie kans voor dus heb ik die aangegrepen.
 10. Leuk. In 1964 ging ik als 9 jarige 'autogek' met mijn buurman naar een garage in Utrecht om zijn nieuw gekochte Ford 12M in bezit te nemen en zijn Renault Dauphine achter te laten. In de showroom stond toen een nieuwe BR green TR4 of 4A of wellicht 5. Weet niet de exacte bouwperiodes van deze modellen. Ik weet nog dat ik er helemaal niets van snapte dat hij zo'n lelijke Ford kocht (lichtgrijs met meegekleurde koplampringen) en zwart gespoten dak. (dat dan weer wel) in plaats van die Triumph. Blijf de TR4 ook een fraai model vinden maar nog boven mijn budget. Maar goed het middendeel van de TR6 is praktisch identiek en het geluid fantastisch.
 11. Wie weet tot dan. Ik zal even gaan neuzen op de Triumph stand.
 12. Met pijn in het hart, want wat een fijne auto was dit, maar ik ben bezig mijn auto bucket list a/h afwerken en ik wilde, zolang het nog kan, een Triumph TR6 hebben. Dit was al vanaf eind jaren 70 een wens maar nu moest het er maar eens van komen. Ga volgende week een mooi exemplaar ophalen en wordt de XJR met een trailer opgehaald om naar een ver gelegen land te gaan. Ik hoop over een jaar als ik met pensioen ga nog een mooie XJ te vinden om als dagelijkse auto te gaan gebruiken. De Volvo cabriolet tikt dan bijna de 500.000 aan en zal tegen die tijd wel moe zijn en wellicht verbannen omdat het een diesel is maar met fantastische 5 cylinder motoren. Voorlopig zal ik dus iets minder op dit forum van mij laten horen maar ik blijf e.e.a. wel met interesse volgen. Het ga jullie goed en wellicht tot in Gorinchem dit weekend. Zal vreemd zijn Jaguarloos ????
 13. Gezien op Marktplaats. Lijkt mij voor een onderdeelzoeker niet teveel geld
 14. Even Googelen en je vindt genoeg...
 15. Beste Raymond, hou vol. Met kleine stapjes weer terug naar een gezonde rug. Waardeloos dat dit genezingsproces zo langzaam verloopt. Een goed herstel gewenst.
×
×
 • Create New...