Ga naar inhoud

Jag42

Members
 • Aantal items

  512
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Jag42 won de laatste dag op 20 mei

Jag42 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

62 Toppertje

Over Jag42

 • Verjaardag 04/01/1955
 • Leeftijd 63

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Regio Utrecht
 • Leeftijd 63

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Beste Jaguar fans,

  Na 41 auto's, waaronder veel Volvo maar ook een aantal Britse auto's had ik mijn zinnen gezet op een XJ. Echter omdat ik ooit een MKII heb gehad (een gruwel) maar met een model waar ik, als ie weer eens de geest had gegeven, een krukje bij kon zetten om te genieten van z'n vormen zag / hoorde ik laatst een een S Type V8 wegrijden. Eigenlijk vind ik dit model ook fraai en als ex Corvette eigenaar (jawel, ook hier kan in stijl van genoten worden) Dacht ik misschien is dit wel 'The best of both Worlds'.
  Oh ja en de naam Jag42 heeft geen diepere betekenis dan dat mijn 42e auto zou gaan worden.

  Met vriendelijke groeten,

  Sjef
 • Leeftijd 63

Recente bezoekers van dit profiel

545 profielweergaven
 1. Jag42

  chassiebalk xf richten?

  Huppekee, genieten maar van deze bijzondere aanschaf.
 2. Helaas de rit niet kunnen meemaken maar hoorde er veel positiefs over. Het was ook in een pracht omgeving. Gisteren liep ik te kleumen tijdens een bezoek aan 's Hertogenbosch en vandaag hoogzomer. TOP. Dank aan de organisatie. Mooi getimed 😎 Leuk om veel complimenten te krijgen voor mijn niet helemaal originele 'Charcoal black' kleur met een bruine gloed maar ook een dikke compliment uitgedeeld voor de rode XKR. Wat staat die kleur dit model goed.
 3. Noteer het nog maar even hier omdat ik niet de kofferbak open wil laten staan wanneer ik elders ben Ik heb in de kofferbak: 3x Jaguar XJ6 Series 1 grills 1x L Richtingaanwijzerglas Series 3 1:43 Vanguard Jaguar XJ6 Series 1 1:18 Paragon Jaguar XJ6 Series 1 4x flatstoppers (tegen platte vlakken op de banden na langere tijd stallen) Haynes workshop manual Jaguar XJ6 Series 1 jaguar XJS. XJ-S motorkap badge. Jaguar XK8 voorbumper badge Groeten en iedereen veel plezier.
 4. Jag42

  XJ6 Series 1 4.2 van 1971 gekocht:-)

  Zelfde gehad maar dan met bijna alle gitzwarte carterolie uit mijn V70 D5. Zag er verschrikkelijk uit. Hagesan heeft hiervoor een PERFECT goedje. Goed inschrobben en grondig naspoelen met de tuinslang. de oprit heeft er nog nooit zo kraakhelder uitgezien.
 5. Jag42

  Bediening zijruiten programmeren.

  Bij mijn XK moet je bij raam omhoog de knop vasthouden tot je een zacht klikje hoort. Dan naar beneden en weer knop ingedrukt houden tot het klikje. Klaar. Hoop dat dit bij de S Type ook zo werkt. Succes.
 6. Jag42

  Hood / bonnet badge

  En dus een fraaie XJS badge over voor de liefhebber. Ook in de kofferbak zondag.
 7. Jag42

  Jim

  Leuk is dat. Heb mijn dochter ooit een rode Golf voorgehouden maar zij zei toen, "Pap een rode auto win je, die koop je niet". Maar een XK8 / XKR staat rood fantastisch.
 8. Jag42

  JaguarForum op Facebook.......

  Ik weet het, ik ben waarschijnlijk ouderwets (of een voorloper 😬) maar ik zit niet op Facebook en zal dit waarschijnlijk ook niet in de toekomst doen. ik zie het toch meer als spreiding van leuke/nuttige info die ook op dit forum een plek zou kunnen krijgen. Maar ik sta natuurlijk altijd open voor argumenten om toch enthousiast te worden.
 9. Jag42

  Hood / bonnet badge

  Met dank aan Henk. TopπŸ‘
 10. Mocht je nog op zoek zijn naar een erg goedkope maar nette XKR weet ik nog wel een te staan. Marktplaats selecteer XKR bouwjaar 1999 (en even door de striping en zilveren roostertjes heenkijken)πŸ˜‰
 11. Jag42

  Hood / bonnet badge

  Je hebt een PM
 12. Jag42

  Hood / bonnet badge

  Wat kostte deze? Ik zie ze op Ebay voor $160,- en hoger. Dat wordt mij een beetje te gortig. heb nu eentje op het oog die wat matte plekjes schijnt te hebben maar voor slechts €30,-. Misschien valt hier nog wat aan te polijsten.
 13. Jag42

  Wie weet hoe...

  Ach dit plaatje zie ik nu pas Rob. Op Beide foto's is de onderkant boven. Dus door de lipjes aan weerszijden zitten van die ronde plastic pluggen maar het haaklipje aan de onderkant had ik nog niet gezien. Anyway ik ben maar aan de slag gegaan met staalplamuur (om de ZES(!) gaatjes kennelijk voor de nummerplaat te dichten, schuurpapier en van Hammerite de matzwarte hittebestendige verf omdat ik deze het meest op rubber vond lijken.
 14. Jag42

  Hood / bonnet badge

  Weet iemand toevallig nog zo'n groene 4.0 badge te liggen of misschien een dismantling bedrijf waar ik kans heb zo'n badge voor een redelijke prijs te kopen? Beste die ik tot nu toe kon krijgen was een beschadigde voor € 30,-. Hij wordt zondag as. getaxeerd en zou het dan fijn vinden wanneer er dan een originele badge op zit. Hoewel de huidige XJS badge niet misstaat qua kleur.
 15. Jag42

  Wie weet hoe...

  Aha daar zie ik inderdaad aan weerszijden van de alu beam twee boutjes maar om die niet te laten vallen in de bumper vraagt eigenlijk om demontage van de bumper. 😳 zal eens kijken of het te doen is wanneer ik ze laat zitten en alles eromheen goed af tape.
Γ—