Ga naar inhoud

Jag42

Members
 • Aantal items

  384
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Jag42 won de laatste dag op 3 november

Jag42 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

36 Beter

Over Jag42

 • Verjaardag 04/01/1955
 • Leeftijd 62

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Regio Utrecht
 • Leeftijd 62

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Beste Jaguar fans,

  Na 41 auto's, waaronder veel Volvo maar ook een aantal Britse auto's had ik mijn zinnen gezet op een XJ. Echter omdat ik ooit een MKII heb gehad (een gruwel) maar met een model waar ik, als ie weer eens de geest had gegeven, een krukje bij kon zetten om te genieten van z'n vormen zag / hoorde ik laatst een een S Type V8 wegrijden. Eigenlijk vind ik dit model ook fraai en als ex Corvette eigenaar (jawel, ook hier kan in stijl van genoten worden) Dacht ik misschien is dit wel 'The best of both Worlds'.
  Oh ja en de naam Jag42 heeft geen diepere betekenis dan dat mijn 42e auto zou gaan worden.

  Met vriendelijke groeten,

  Sjef
 • Leeftijd 62

Recente bezoekers van dit profiel

230 profielweergaven
 1. Toch een XF Sportbrake

  Het is inderdaad bij de 'gewone' modellen van Jaguar al lang niet meer een lust voor het oog. Jammer. Waarschijnlijk voor het merk nodig om te kunnen overleven.
 2. Jaguar&Daimler onderdelendag 2017

  Het is inderdaad geen beurs waar je nu echt jouw slag kunt slaan. Gaat mij ook meer om gezellig met 'gelijkgestemden' daar rond te hangen. In mijn geval meestal een uurtje of zo en dan heb ik het wel gezien. En dan nog even een rondje buiten. Vorig jaar stond er een groepje mensen rond mijn auto en dat werd een leuk gesprek waarbij nuttige informatie uitgewisseld kon worden. En wat Arie al zei, een mooi excuus om even de XJ te pakken. Heb ook nog een verjaardag rond het middaguur dus erg lang zal ik er niet zijn.
 3. Wimb's X308

  Nou, fingers crossed dan maar en succes, er van uitgaand dat alles goed zal gaan is ook de voorpret leuk.
 4. Wimb's X308

  Hmm het wordt wel steeds griezeliger. Je ziet hier in NL af en toe van die bedrijven rijden met een dikke pick up truck met gesloten aanhanger die auto's ophalen en brengen om gereinigd/gepoetst te worden. Lijkt mij niet de goedkoopste maar wel de meest veilige manier. En ik zou zelf natuurlijk (mee)rijden en er een leuke 'road trip' van maken. En anders zijn er toch ook wel transporteurs uit Nederland die regelmatig die richting uitgaan. Het is maar pl/m 1.500 km toch.
 5. Furflex

  Kijk eens aan. Kon ik zo niet vinden. Even opmeten hoeveel ik nodig heb en dan bestellen.Thanks.
 6. Furflex

  Heb hen een bericht gestuurd. Zag alleen de groene versie dus hoop dat men ook biscuit heeft. Prijs/m valt niet tegen. bedankt voor deze tip.
 7. Furflex

  Iemand een idee waar ik aan de stoffen 'lining' kan komen wat langs de A, B en C stijlen en dak loopt?(Furflex) SNG biedt het op dit moment niet aan en denk dat ik dit het beste nieuw kan kopen, mits nog ergens verkrijgbaar. ga er een beetje van uit dat de lining uit slopers ook hun beste tijd hebben gehad. of heeft iemand ervaring met het 'restaureren' ervan. De stof is nog wel netjes maar lijkt losgetrokken van de (metalen?) strip.
 8. kachel amplifier

  Misschien handig om het type Jaguar erbij te melden.
 9. Herfst toertocht JDCH

  Ik miste het open rijden, na de Corvette, en heb zitten (meer 's nachts liggen) denken aan een XK(R) cabrio maar (niet verder vertellen) ik vind persoonlijk de coupe mooier maar vond het ook te gortig om er nog een V8 op na te houden als daily driver. Dus de keuze is gevallen op een Volvo CC70 D5 in plaats van mijn zeer geliefde V70 D5 Beetje makkelijk dak maar wel heerlijk dat met een druk op de knop je weer een nog geeneens zo verkeerd getekende coupe rijdt. Voorlopig is dit mijn 'best of both worlds'. En nog een plaatje van de Sprite die in mei '97 voor het laatst te naam gesteld is. Zou er een lief ding voor over hebben om deze nog eens te zien. Staat vast ergens in een oude schuur weg te kwijnen. Toen ik 'm kocht in 1978 (ook het jaar waarin de foto genomen is) was hij net heel mooi gerestaureerd. had alleen zelf (omdat ik dit mooier vond de alu grille matzwart gespoten 😱). Tja je was jong en originaliteit speelde toen, althans bij mij, nog helemaal niet. Gek idee dat de Healey toen slechts 14 jaar oud was.
 10. Herfst toertocht JDCH

  Nope, gaat niet werken, al eerder een B.R. green Austin Healey Sprite gehad. Nee een E type is 'THE THING'. Ging haar vooral om het model en kleur. Ik zou liever een coupe hebben maar gelukkig behoeft dit verder geen strijd. Slechts een winnend lot.
 11. Herfst toertocht JDCH

  Niet echt onderdelen nodig maar ga zeker 's ochtends even kiek'n je weet maar nooit of er toch iets te vinden is. een E type bijvoorbeeld. Mijn vrouw zag afgelopen zondag een mintgroene en was helemaal verkocht......dure smaak 😥
 12. Herfst toertocht JDCH

  Was een mooie dag en rit. Met een grote diversiteit van SS100 tot X350 en heel veel modellen ertussen. Opvallend veel XK's en E type's. en drie Series 1 van minder dan 10 km bij mij vandaan. Arie heel kort nog even gesproken. Ook probleemloos kunnen genieten vandaag?
 13. Ook niet maar verheug mij ook op de tourtocht morgen. Wat een kadootje dit weer in dit weekend. Heerlijk. zag vandaag ook weer veel mooi spul. O.a. een Ford Anglia. Waar zie je die nog in het wild.
 14. series 2 met XK of AJ6 met motormanagement

  Kan het bovenstaande beamen. Ook ik rij, voor zover mogelijk, alleen bij droog weer. Hij heeft mij 1 keer in de steek gelaten op zijn 1e rit van verkoper naar mijn huis. (vastgelopen handrem). Verder rijdt hij probleemloos zijn km's op benzine en LPG en doet dit desgevraagd ook nog eens best vlot.
×