Jump to content

Jag42

Members
 • Content Count

  717
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Jag42 last won the day on May 17

Jag42 had the most liked content!

Community Reputation

120 Toppertje

1 Follower

About Jag42

 • Birthday 04/01/1955
 • Age 64

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Regio Utrecht
 • Age 64

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Beste Jaguar fans,

  Gewoon een autoliefhebber pur sang die momenteel twee auto’s heeft met beiden hun kwaliteiten.
  Een Volvo C70 D5 met klapdak uit 2008 die ik, omdat men momenteel niet zo ‘blij’ is met diesels maar blijf rijden totdat hij er mee ophoudt. Echter na bijna 350.000km blijft hij probleemloos, heerlijk klinkend zo’n 5 cyl zonder problemen mij van A naar B brengen. Ernaast sinds kort een ‘95 XJR in de introductiekleur turquoise en met slechts 35.000 miles op de teller. Kortom een happy driver.
 • Age 64

Recent Profile Visitors

1007 profile views
 1. Weet een van jullie of dit überhaupt bestaat? Zou graag een PDF, papieren of CD versie willen aanschaffen.
 2. Welkom terug en bedankt aan iedereen die zijn/haar tijd steekt in dit fijne forum.
 3. Dan moet dit wel heel erg zijn. Hij zal er i.i.g. niet om afgekeurd worden maar om het goed op te lossen moet de ruit er toch echt uit. Het ontroesten en weer opbouwen en afdoende beschermen van materiaal is een zorgvuldige klus. Niet voor een 1 of 2 sterren doe het zelver.
 4. Time Left: 1 month and 25 days

  • Gezocht
  • Gebruikt

  Heb twee weken geleden twee stuks, nog zeer goede gebruikte banden met nog 7 mm aan kunnen schaffen maar helaas had men er maar twee. Schijnt een lastige maat te zijn. Het geluid van de Japanse glasharde en gecupte 2008 banden is hiermee voor helft verminderd. Achter nog de oude die ik graag wil vervangen door een setje goede gebruikte van pl/m 2014 of jonger. Heeft iemand toevallig zoiets liggen ter overname. Hoor het graag. Nieuw kopen kan altijd nog maar liever even zo beginnen. Deze advertentie kan, wat mij betreft, gesloten of verwijderd worden. Inmiddels geslaagd met een set nieuwe Dunlops.

  NO VALUE SPECIFIED

 5. Mooi als je zo kunt plaatwerken.
 6. Jag42

  Portfolio

  Tja ik denk dat, zodra een X350 er een beetje luxe uit ziet een handelaar al snel de naam 'Portfolio' er aan hangt. Dit lijkt idd een 'neppert'. Maar nog steeds mooi om te zien.
 7. Jag42

  Portfolio

  Thanks beiden. Zal dit even doorgeven. Lijkt mij nog best spannend om een goed exemplaar te vinden met een duidelijke onderhouds historie.
 8. Jag42

  Portfolio

  Een familielid van mij is op zoek naar een X350 en vindt de ‘portfolio’ uitvoering zo mooi. Weet een van jullie wat een X350 een Portfolio maakt? Men doet er nogal over alsof het iets heel bijzonders is. Welke kenmerken heeft deze boven een ‘normale’ X350 4,2?
 9. Da's mooi en klinkt simpel Raymond, bedankt.
 10. Heeft iemand een plaatje of tips hoe ik netjes mijn achterbumper tijdelijk kan verwijderen. Dit in verband met het willen aanbrengen van een onzichtbare parkeer sensor strip. Zijn er forumleden die huer al ervaring mee hebben? Wil niet in de bumper gaten boren.
 11. Zekeringen branden niet voor niets door Dus i.i.g. geen zwaardere exemplaren inzetten. Eerst maar eens proberen uit te zoeken wat de reden van doorbranden is.
 12. Mooi voorbeeld van hulp op afstand.👍
 13. De IPC betreft bijna 200(!) pagina’s met XK8 onderdeelnummers en zeer veel afbeeldingen in ‘exploded view’. Het andere dokument betreft 58 pagina’s hoe XK8 onderdelen, trim e.d. te verwijderen alvorens over te kunnen gaan tot het overspuiten van de carrosserie. In beide gevallen zijn het copieën maar goed leesbaar. Iemand geïnteresseerd? Ben zelf op zoek naar XJR (95-97) dokumentatie.
 14. Jag42

  XJR300 1:18

  Fijn, van die gelijkgezinden. Net mensen op bezoek gehad die alles met OV doen en het liefst niet zelf rijden. Ook prima maar ik zou het vreselijk vinden en echt missen.
 15. Jag42

  XJR300 1:18

  Spuiten. Geeft het mooiste resultaat. Lijkt hier grijs maar is toch echt ice blue
×
×
 • Create New...