Jump to content

Jag42

Members
 • Content Count

  669
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Jag42 last won the day on September 30 2018

Jag42 had the most liked content!

Community Reputation

98 Toppertje

1 Follower

About Jag42

 • Birthday 04/01/1955
 • Age 64

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Regio Utrecht
 • Age 64

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Beste Jaguar fans,

  Na 41 auto's, waaronder veel Volvo maar ook een aantal Britse auto's had ik mijn zinnen gezet op een XJ. Echter omdat ik ooit een MKII heb gehad (een gruwel) maar met een model waar ik, als ie weer eens de geest had gegeven, een krukje bij kon zetten om te genieten van z'n vormen zag / hoorde ik laatst een een S Type V8 wegrijden. Eigenlijk vind ik dit model ook fraai en als ex Corvette eigenaar (jawel, ook hier kan in stijl van genoten worden) Dacht ik misschien is dit wel 'The best of both Worlds'.
  Oh ja en de naam Jag42 heeft geen diepere betekenis dan dat mijn 42e auto zou gaan worden.

  Met vriendelijke groeten,

  Sjef
 • Age 64

Recent Profile Visitors

899 profile views
 1. Heeft niets met het bovenstaande tipje te maken hoor maar het lijkt er naar uit te zien dat wij helaas niet mee kunnen doen. Jammer want twee jaar geleden tijdens de Molentocht met veel plezier, en verbazing hoe mooi Zeeland is, deze rit gereden. Wij wilden voor deze gelegenheid een vakantiehuis boeken maar onze (klein)kinderen willen ons verrassen met een bezoek dat weekend. aangezien zij alleen za en zo kunnen moeten wij de plannen veranderen. Probeer nu om te boeken naar een huis met minimaal 5 slaapkamers. Zal nog spannend worden of dat gaat lukken. Keuzes keuzes🤔 Ik wens jullie in ieder geval een pracht rit met dito weer.
 2. Wat is dit toch een geweldig model en dito kleur. Fantastisch.
 3. And here too. Ook het opstarten van het Jaguarforum duurt nog steeds ruim 10 tellen. Ipad maar ook op de zaak met toch wel state of art apparatuur.
 4. ipad met wifi, en Ziggo als provider.
 5. Hier wel opstartproblemen. De voortgangsbalk staat op 10-15% een tijdje stil en na een tel of vijf a tien gaat ie weer verder.
 6. Je zou dan ook nog kunnen kiezen voor een X pipe demper. (Met iets meer dempingsmateriaal).
 7. Wat een fantastische dashboard. Een plezier om naar te kijken.
 8. Qua geluid van mijn C4 was iedere keer weer een feest maar dat past absoluut niet bij een XK8. Trouwens bij mijn voorlaatste XK8 had ik een X pipe aangebracht plus beide dempers voor de achteras verwijderd. Achterdempers gewoon in tact gelaten. Volgens mij was, wanneer ik die achterdempers had laten vervangen door iets meer open dempers, het geluid het mooist was geweest. Nu een klein beetje V8 burble bij stationair en wegrijden maar verder (bij normaal rijden) zeer stil. Tijdens gebruik van zijn volle vermogen is ie wat luidruchtiger geworden. Je rijdt wel iets vaker met het raam open. 😀
 9. Mijn XK8 heeft onlangs een X pipe gekregen. Flow zal hierdoor dus beter zijn maar het geluid zeker ook. Heb ook twee straight pipes ipv de twee achterste dempers. En als ex Corvette rijder vind ik ‘m nog steeds uiterst beschaafd klinken behalve bij ‘full throttle’. Heerlijk geluid.
 10. Net terug. Voor de liefhebber, op de bovenring staat een stand met modellen waaronder één XKR Coupé (X100). Bijna niet te vinden.
 11. Zo, net kaartje besteld. Zaterdag lijkt redelijk droog te worden dus de Jaguar mag mee 🙂
 12. € 7 euro per tank meer...help mij even 80 ltr premium a 1.65 versus 80 liter LPG a .065 ? of tank jij maar 7 liter iedere keer 😉
 13. Haha de berichten m.b.t. LPG worden steeds realistischer. Destijds overgestapt op diesel maar vele auto's op LPG gereden. Mijn laatste LPG auto was de line 6 Volvo V90 die ik pas met 430.000 km met pijn i/h hart heb weggedaan. Vele jaren later belde de 'nieuwe' eigenaar dat hij de accu had vervangen en of ik de radiocode nog wist. Inmiddels stond ie op bijna 6 ton. LPG ik vond en vind dit een uitstekend alternatief maar het koppel van mijn huidige ge chip tunede D5 is wel heel feestelijk. Inmiddels ook bijna 350.000 km's en blijf er mee doorrijden tot er een minister met opgeheven hand voor gaat staan. En dan weer terug naar LPG.
×
×
 • Create New...