Jump to content

roofkat62

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Goed

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  bij DenBosch

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo, ik ben felix..geb 1962, eigenaar van media-reclamebureau MKBmedia , fanatiek squasher en een liefhebber van karakteristieke autos. Heb een getunede 1992 Saab900t16s en (was al 2 jaar op zoek) nu eindelijk een Jaguar xjr uit 1995..Sta altijd open voor vragen en advies en hoop dat hier ook te krijgen :-)
  UPDATE: de XJR heeft plaats gemaakt voor een XKR cabrio uit 2000 :-)

Recent Profile Visitors

184 profile views
 1. neem contact op met G&G zou ik zeggen., ..die weten ALLES , ik ben ook maar een a-technische liefhebber/jaguarrijder..cheers!
 2. ah okeee..ik zeg niet perse dat ze goedkoop moeten zijn , maar de duurste hoeft ook niet
 3. ah..thx voor de info!! overigens scoort deze band op nagenoeg alle banden-sites niet zo goed als t gaat om 'nat wegdek' : daar heeft hij een 'c ' terwijl vele anderen een B scoren ??
 4. eindelijk zijn alle trillingen/remmen etc opgelost. nu nog nieuwe bandjes. ik heb nu achter 255x45x18 en voor 245x45x18.... is dat echt beter? iemand een tip voor goede bandjes zonder de absolute hoofdprijs te betalen? en is 'all-seasons'dan aan te raden (ik rijd door in de winter)?..
 5. inmiddels is t gefixed bij G&G... goed geregeld daar! thx allemaal! nu nog nieuwe bandjes kiezen...
 6. Hoi!. je zegt "bij ons op voorraad"... wie is ons? ...anders kom ik misschien gewoon langs he...
 7. HOi, ja, daar is ook aan gedacht maar ik heb sowieso nieuwe schijven en blokken nodig
 8. Hallo allemaal! ik heb een xkr cabrio uit 2001 (de 4,0 -363pk) en ik ben heel dringend toe aan goede nieuwe remschijven en blokken , aan de voorkant. heb geprobeerd via mijn 'jaguar-man' om bij EBC in UK te bestellen maar die laten al weken niks horen en t trillen etc wordt erger. iemand een tip waar ik terecht kan? alvast bedankt voor de hulp!, grtz, roofkat62 (felix ) Door moderator verplaatst naar juiste subtopic.
 9. Hoi, ik heb paar maanden geleden mn xjr ingeruild voor een XKR cabrio uit 2000 (inderdaad de youngtimer regeling, op de zaak). nekkentrekker?..JA! gaaf om in te rijden?: JA! representatief?: JA! 'offensive-patserig'?: NEE.. oogt als 'well to do'?: ja, beetje wel...maar t feit dat t geen nieuwe is/nieuw model is roept eerder de vraag op 'van wanneer is die' , dan 'jaja, meneer verdient t over mijn rug'.. kortom: ik krijg alleen maar positieve reacties....men associeert bij deze auto meer naar autoliefhebber dan naar 'patser'. Bij de Porsche ligt dat toch anders...en zeker bi
 10. hahahah...nee we zitten aan de andere kant...maar tzit in de buurt..
 11. HAllo TOmmy en anderen, heel veel dank voor de veelheid aan reacties en nutiige informatie. Ik heb overigens ook al vele jaren een klassieke saab900turbo (uit 1992) en daar is het ook een bekend probleem met t hemeltje. Mijn probleem is echter dat ik , nota-bene als auto-liefhebber/hobby-ist, echt compleet onhandig ben . Ik kan tijdens het rijden voelen dat een band op 0,3 bar lichter staat (bij wijze van spreken) maar ik krijg het gewoon niet voor elkaar om iets normaal uit-, en laat staan, gereviseerd of heel in elkaar te zetten.(schaam) Ik ben dus helaas afhankeljik van , en op
 12. hmmm, okeee... overigens: ik heb een electr dakje erin... maar heb ik perse een complete schaal nodig???
 13. Hallo allemaal, ben sinds januari 2013 in bezit van een zwarte XJR uit 1995..heerlijke wagen, wel veel kleine dingetjes (bobines,uitlaat, versn..etc..) aan gehad maar t lijkt nu tot rust te komen . Nu echter begint mn hemeltje een beetje te hangen (achterin). Ik ben zelf erg onhandig: zijn er bedrijven of mede-forumleden die dit kunnen/willen verhelpen al dan niet tegen vergoeding oid??.. ik hoor t graag! woon zelf in buurt van denbosch trouwens maar afstand is relatief in een roofkat he.. grtz, felix
×
×
 • Create New...