Ga naar inhoud

Mika Kindt

Members
 • Aantal items

  1,102
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  11

Mika Kindt won de laatste dag op 19 mei 2016

Mika Kindt had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

108 Toppertje

1 Volger

Over Mika Kindt

 • Verjaardag 10/01/1993
 • Leeftijd 25

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Leerdam
 • Hobbies
  Muziek, techniek, autorijden, poetsen (mijn auto dan)
 • Leeftijd 25

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Trotse bezitter van een Daimler Super V8 uit 2000, en een Alfa Romeo 166 uit 2004
 • Leeftijd 25

Recente bezoekers van dit profiel

671 profielweergaven
 1. Mika Kindt

  Forum Meeting & Puzzelrit 20 Mei 2018

  Good day folks! Mijn Super V8 zal helaas niet aanwezig zijn vanwege een probleempje in de stalling (lag nogal een plas vermoedelijk ATF onder) wat volgende week nagekeken wordt. Ik zal er uiteraard wel bij zijn, dan wel met de Alfa Romeo 166... Ach, ook geen saaie auto De kofferbakverkoop vindt ik een leuk initiatief. Helaas heb ik zelf niks te verkopen, maaaarrrrrrr... Heb jij een Jaguar met V8? Dan kan ik er voor zorgen dat jij nog lekkerder naar huis kunt rijden na de meeting. Hoe? Na al die jaren met plezier Jaguar rijden kan de gaskabel wat opgerekt zijn. Hierdoor zijn jouw eerste cm 's gaspedaal waarschijnlijk 'dead spot' De gasklep zelf is natuurlijk 'drive/fly by wire' maar de kabel vanaf het gaspedaal naar het gasklephuis niet. Voor €10 los ik dit probleem voor je op. De voordelen? - Geen speling meer op het gas - Directe gasrespons - Automaat gedraagt zich beter omdat zijn input vanuit de motor nu weer klopt! Denk hierbij aan vlotter op of terug schakelen. !!Let wel bij het wegrijden op met de hoeveelheid gas, want dat is echt een wereld van verschil!! Tot nu toe (eigen eigen ervaring en die van vrienden) hoor en merk ik alleen maar positieve reacties! Interesse? Stuur even een PB met je naam en kenteken. Dan loop ik zondag bij je langs! Of je moet zondag opzoek gaan naar iemand met een beige Gulf jack ⛽
 2. Mika Kindt

  Forum meeting 2017

  Never fight a man who has nothing to lose they say....
 3. Om even officieel op te geven: Ik ben er bij! Samen met Chris (Kees leaperloos op het forum) Uiteraard incl eten.
 4. Mika Kindt

  Specialist in het midden van het land?

  Komt omdat deze IT Engineer al vaak in die hoek zit Maar er is gewoon wifi en het is er altijd gezellig. Voor mij is een dagje G&G een dagje uit, een groter plezier kun je mij niet doen.
 5. Mika Kindt

  Forum meeting 2016

  Er staat er nu ook een op de maan hoorde ik?
 6. Mika Kindt

  Forum meeting 2016

  Lastig, 26e is waalwijk, 19e zou kunnen maar denk niet dat dat uit komt voor de voorvallen. 3 juli kan natuurlijk voor een hoop, ik ook wel, 's middags dan. Ik moet om 5 uur namelijk onze Gerrie van schiphol halen en naar het Grunns chauffeuren.
 7. Mika Kindt

  Forum meeting 2016

  ja, dan kan ik dus
 8. Mika Kindt

  XJR 2001

  Ik heb ook voor deze keuze gestaan. XJR6 met handbak, limited slip diff, is wel echt een rijders machine maar het betreffende model was in slechte staat. Daarbij was ik het x300 interieur wel zat. De X308 is een heerlijke plek om in te zijn, de automaat heel veel beter dan de 4 traps zf in de x306. Nu heb ik dus een goede Super V8, heerlijke auto, ligt als een blok op de weg. Verbaasde gezichten op snelweg knooppunten als er ineens een zwarte limousine met 140 de bocht door knalt zonder te gillen of te sputteren. Door CATS heel veel meer grip. Enige minpunt is het differentieel. Goedkoop open diff kan zichzelf opeten wanneer je TRAC uit hebt staan voor wat lol. Maar als je het netjes houdt, niks aan de hand. Zoek wel goed en laat een aankoopkeuring doen bij een specialist. Dit heeft mij eens €100 gekost, maar €5000 bespaard want die auto heb ik niet gekocht.
 9. Mika Kindt

  Forum meeting 2016

  Nee, hij zat er met zijn neus op. En tijdens de concours liep hij steeds te dicht in de buurt en zou het opvallen als ik ineens weg was.
 10. Mika Kindt

  Forum meeting 2016

  Dat moeten 120 zware minuten geweest zijn! Maargoed, wanneer ben je weer terug uit Mex? Die koffie is ondertussen koud geworden We hebben de komende tijd wat meetings in het westen (danwel zuidwest) en midden/zuid in het vooruitzicht. British autojumble eind Juni, ooit geweest? Zeker als het mooi weer is de moeite waard! Een klein toegeëigend veldje met wat forumleden (geen badges hier vanwege kleine opkomst) en een hele hoop Engelse wagens uit alle fabrieken en tijdperken. Een hoop leyland roest en prachtig restauratiewerk. JDCH staat er ook altijd met hun ....
 11. Mika Kindt

  Forum meeting 2016

  Zoals jullie wel kunnen zien heb ik al een paar dagen geen tijd gehad om te reageren. over en sluiten
 12. Mika Kindt

  Forum meeting 2016

  Ben het wat rijden betreft met je eens, alleen een beetje jammer was de staat van de auto. Als je gaten opvult met duct tape om er vervolgens rood overheen te schilderen.... Beetje jammer dit. Aan de andere kant, duct tape roest niet!
 13. Mika Kindt

  Forum meeting 2016

  Clubhuis? Goh, toen had ik net mijn X300, dat was lang geleden! In de tussentijd is qua meetings het midden van het land zeker ten sprake gekomen, maar is het niet geworden. Geen geschikte, of veel te dure locaties. 2e keer Ellecom, ik vond het heerlijk daar, jammer van die catering, maar daar is het ook catering voor: om het te verprutsen. Dit jaar was Ellecom ineens heel dichtbij voor mij sinds mijn vriendin nu in Velp studeert. Even weg gelaten dat ik die dag toch uit Utrecht ben vertrokken om een verslapen Chris te treffen bij de texaco, en samen onze weg in konvooi te vervolgen richting het oosten. 2 zwarte supercharged Jaguars over de A12, dan gaan mensen wel aan de kant voor je. Arnhem noord er af om het laatste stuk van onze reis af te leggen via de Veluwse Posbank. Bij Rozendaal het bos in, dakkie open en laten brullen die V8. Voorzichtigheid geboden want heeft geregend en we zijn (helaas) niet de enige hier!
 14. Mika Kindt

  Forum meeting 2016

  Kom dan zelf ook eens langs, dan kun je op de badge schrijven wat je maar wilt. Persoonlijk kijk ik niet op de badges, maar spreek gewoon gezellig met alles en iedereen. Ik werd al overvallen door bekenden en onbekenden met groeten en vragen voordat ik mijn deur weer dicht kon doen. Het voordeel van de badges zit hem in het feit dat als je iemand graag spreekt op het forum, dat je hem of haar meteen kunt herkennen en aanspreken. Weet je nog de technische meeting waar ik jou voor het eerst zag Harro? Hoe moest ik nou weten hoe die vent er uit zag, uiteindelijk toch gevonden door wat met elkaar te praten over vanalles en nog wat. Iedereen komt met andere verwachtingen naar de meeting. bijvoorbeeld Julian komt graag om de auto's te zien, Han komt om mensen te leren kennen achter de forumnaam of auto. Ik kom voor allebei, om Simone te pesten, een duel aan te gaan met Chris , en om op Peter's matjes te azen. Dit keer was ik nog jurylid van de concours ook! Tja, je moet wat als je vorig jaar al gewonnen hebt
 15. Mika Kindt

  Forum meeting 2016

  Zo lang je die borstel maar ver links laat liggen. Dat ding zit altijd vol met zand en troep.
×