Jump to content

rover114

VIP
 • Content Count

  6004
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  101

Everything posted by rover114

 1. Is dit de meest economische keuze als daily? Zeker niet. maar leuk? Zeker wel. wil je het duurzaam vol houden is een goede anti roest behandeling een must.
 2. Weer een mooi project Marco. hoewel ik persoonlijk de AJ6 er in zou laten. zeker gezien dit best een zeldzaam exemplaar is.
 3. Mooie wagen hoor. en een fantastisch verhaal ook. super te zien dat deze fraaie coupe door de jaren heen gekoesterd is. ( en ik zou zeker de automaatbak proberen te achterhalen, dan is tie weer compleet)
 4. Fraai hoor. Ben benieuwd naar het vervolg.
 5. Ai da's niet zo fraai. beterschap ook vanuit het Groningse.
 6. Hallo Ronald. Volgens mij hoeft dat niet. Ook mijn series 3 XJ hoeft dat niet perse. ( maar wel aangeraden als de motor zwaar belast wordt) Dus lijkt me sterk dat jouw XJ40 met modernere AJ6 motor het nodig zou hebben. premium brandstof zou ik sowieso idd wel tanken.
 7. Fraai in deze kleur, complimenten Haddock. En hoewel ik erg van origineel ben is deze ombouw wel erg fraai geslaagd. Moet haast wel met gedegen kennis van zaken gedaan zijn. ( en net als jij dacht ik gelijk, jammer van het ielige automaatpookje dat vv is door de J-gate) Maar goed, enjoy...
 8. Mss bij de volgende wissel hier Toch es naar kijken. kan er eerst weer een paar jaar tegen. Met 4 verse Vredestein rubbers
 9. Heb al vanaf dat ik hem heb 215/70 net ff mooier dan de originele ( 205/70 geloof ik) qua vulling van de wielkuipen vind ik. was echt content met de nexens, maar eerlijk is eerlijk de huidige Vredestein ook niet verkeerd qua geluid, en grip.
 10. Mijn idee Arie. zijn alleen wat stiknaadjes los zo te zien. Dat is heel netjes te herstellen. was bij de bestuurdersstoel in mijn XJ ook het geval.
 11. Hoezen ben ik zelf om eerlijkt te zijn niet erg kapot van. condens blijft er al snel onder zitten waardoor ze meer slecht dan goed doen. nog los van het feit dat door wind er al snel krassen op de lak komen door het heen en weer schuren er van. heb zelf in de XJ gedurende de winterperiode altijd een vochtvreter in het interieur staan. want zelfs al is de wagen garage gestald wordt het interieur ietwat vochtig.
 12. de mijne heeft um ook. ( 1979 Series3 XJ)
 13. Heb juist Vredestein gekocht voor de mijne ivm Nexen niet vekrijgbaar. Heb gelijk maar twee extra gekocht zodat ik weer rondom de zelfde banden heb.
 14. Ik heb zo een in mijn XJ. Mooie hiervan is dat ie gewoon in de originele opening past. ( dus geen gezaag nodig ) https://www.car-products.nl/ford-mustang/5285-retrosound-laguna?utm_source=Google+Merchant+Center&utm_medium=referral&utm_term=5285&utm_content=Retrosound+LAGUNA&utm_campaign=easyads&gclid=EAIaIQobChMI8L-yrbWV7AIVcyB7Ch21FwcjEAQYASABEgITtPD_BwE
 15. Laat maar iets horen. Doen op het werk veel met "teams" momenteel werk prima, heb een fijne thermomok, dus alle tijd
 16. Zit idd niks onder dat lampje. je hebt zo te zien wel het series 3 dash. Met klokje onder het pennen bakje met draaiknop ( voor dashboard verlichting, en sigaretten aansteker ) er naast .
 17. Op de ipad staat nu een grijs rondje op de plek waar je en reactie een thumbup etc kunt geven.
 18. Mooie kleur. . En zo op de foto’s te zien een heel nette wagen..
 19. Heb zelf in 2012 de knoop doorgehakt en mezelf getrakteerd op een XJ. Voor mij stond bijvoorbaat vast dat het een 4.2 6 in lijn moest worden. ( de laatste incarnatie van de fameuze XK motor). loopt fantastisch. Snel zat en qua verbruik net ff prettiger dan de ( stiekem ook wel erg fraaie ) 5.3 V12. Ben zelf gegaan voor een origineel Nederlandse Wagen. Welke in reeds goede staat verkeerde. ( en aantoonbaar van 2e eigenaar, welke de zoon was van de eerste eigenaar ) persoonlijk zou ik er niet voor kiezen een project te kopen, maar goed da’s persoonlijke voorkeur.
 20. heb je een paneeltje met een leapertje er op onder het pennenbakje? ( dat heeft de series2 dash niet)
 21. En nog een paar. ( echt een aanrader dat boek)
 22. Een paar plaatjes uit ‘the original XJ’
×
×
 • Create New...