Jump to content

rover114

VIP
 • Posts

  6,117
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  108

Everything posted by rover114

 1. Ceramische coating aanbrengen zal in zo’n workshop niet aan bod komen. Daarvoor moet je wel een paar stappen verder gaan. Dit is meer basics van carcare. Niet minder interessant voor de autoliefhebber die meer wil weten over hoe de wagen goed te onderhouden en wassen. ( en wellicht waxen ). Coatings gaan echt een stap verder..
 2. Advies mijnerzijds EPS contacteren. die zijn ervaren in het maken van uitlaatsystemen naar specifieke klantwens. http://www.uitlaten.com/main.html
 3. Lekker bezig Guus.. top
 4. Wat is dit nu weer? Wat een triestigheid. Kom op mede JF leden. geniet een beetje. hoe dan ook gaan wij op deze dag lekker met de XJ op pad. ( en maken wel zelf een mooie rit)
 5. rover114

  Wimb's X308

  Mwah,hoezo geen verstandige keuze? Roest is een dingetje maar die er nu nog zijn hebben vast een goed baasje gehad. ( stiekum is een Vitesse ook wel een favoriet van mij)
 6. rover114

  Wimb's X308

  Wellicht best een idee.?? ( wel zonde anderzijds je X308 weg te doen, weet nog dat je um qua carrosserie helemaal had laten aanpakken en in de kleur van de XJ van Paulus had laten spuiten)
 7. Uiteindelijk vandaag geweest. Helaas was het aantal exposanten beduidend minder dan verwacht. ( boven verdieping zelfs niet in gebruik.) Hoe dan ook leuk even rond gestruind door de folders boeken etc. En ff bakkie gedaan op de vernieuwde JDCH stand. ( en his and hers polo shirt gescoord). Altijd een leuk uitje. Maar hoop van harte dat de ontbrekende exposanten terug keren de volgende editie.
 8. De Meguiars workshops die ik heb bijgewoond waren meer dat zaken gedemonstreerd werden dan zelf doen. Bij Chemicalguys heb ik de lakcorrectie workshop gedaan en die is juist gericht op zelf het geleerde toepassen. Als we als JF dit gaan doen kunnen we uiteraard zelf ook input geven in wat we willen leren.
 9. Hoe is de status nu? wel benieuwd naar de vorderingen..
 10. Wie van onze forum leden gaat hier naar toe? Wij denken de zaterdag te gaan.
 11. Treffen we elkaar zeker nog. Fijn dat dit soort gezellige evenementen weer mogelijk zijn.
 12. Da's wel ff balen als zoiets gebeurt. mooi te zien dat er voortvarend werk gemaakt wordt van het herstel.
 13. Nooit boekingen doen als je soort van half bent na een stevige buikgriep. Maar gelukkig komp ut weer goed.
 14. Weet niet of er meer mensen een overnachting willen boeken. Wij hebben geboekt bij bij Vd Valk de Cantharel . ( weten jullie alvast waar je eventueel niet moet boeken )
 15. Wij komen graag naar de JF meet/rit. met drie personen ( waaronder 1 kleine man van 8 jaar oud)
 16. Om het behapbaar te houden qua kosten pp is 10 tot 15 personen wel wenselijk als we een professioneel detailen het laten hosten. (voor het idee als Chemicalguys 2 instructeurs in zet voor een workshop zitten we aan kosten rond de €700 ex btw.) weet niet wat de Meguiars dealer doet maar zal denk ik niet veel verschillen.
 17. Heb ook aangemeld als JDCH lid. zag dat in de nieuwsbrief de aankondiging voor het lustrum icm 100 jaar Jaguar. was de aanleiding om toch lid te worden. ( erg fraai hard cover boek trouwens aangaande deze mijlpaal) Wij hebben ook ingeschreven. mooie locatie ook trouwens.
 18. In de owners manual worden niet uitvoeringen icm bandenmaten besproken?
 19. Als je de boord documentatie hebt staat daar vast in per uitvoering wat de band/ wiel maat is. als je hieraan je eigen voorkeur koppelt kom je vast en heel eind. als je die documentatie niet hebt is het ff puzzelen ( mss via de JF database?)
 20. 245 (18) heb ik zelf op de vorige daily (Renault Talisman wagon) rondom gehad. nu 235 ( 19). ( Tesla Model3 LR) Op de X351 lijkt me een 19 inch wiel niet overdreven om eerlijk te zijn. zou ff de spec’s er bij zoeken van jouw type en uitvoering om de juiste bandenmaat te bepalen ( ook voor jouw wensen van de wagen)
 21. Alles is relatief, als het nu in Winschoten was bijvoorbeeld da’s een uithoek. Goor is vergeleken daarbij juist centraal . en we hebben gelukkig allemaal fijne wagens om comfortabel mee onderweg te zijn
 22. Ja, ze hebben een mooie ruimte voor workshops. En trainingen (die ze ook doen voor professionele detailers. )
×
×
 • Create New...