Jump to content

rover114

VIP
 • Content Count

  5900
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  97

rover114 last won the day on May 24

rover114 had the most liked content!

Community Reputation

779 Toppertje

About rover114

 • Birthday 06/23/1976
 • Age 44

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Noordbroek
 • Hobbies
  Auto's
  Jaguar en in het bijzonder uiteraard mijn XJ.
  Zo af en toe thuis lekker Koken
  Tuinieren.
 • Age 44

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Goedemiddag,
  Mijn naam is Michel de jager, en ben woonachtig in Groningen.
  November 2012 heb ik mijn droom een XJ te bezitten gerealiseerd.
  Het betreft een origineel Nederlandse series 3 4,2,automaat. Een van de allereerste, gekentekend in juli 1979. Via kolvenbach in boven leeuwen welke hem in consignatie had van de tweede eigenaar.
  Ik hoop dat het bezit, en het rijden me net zoveel plezier mag geven als het verlangen er naar, tot nu toe.
  De auto zal puur hobbymatig woedden gebruikt dus echt veel kilometers zullen er niet gemaakt worden, maar de ritjes die gemaakt worden zijn tot nu toe puur genieten.
  En via dit medium hoop zo gelijkgestemden te ontmoeten.
  Met vriendelijke groet,

  Michel.
 • Age 44

Recent Profile Visitors

2422 profile views
 1. Zou er mijn vingers niet aan willen branden Als ik jou was. en opheldering vragen alvorens verder te gaan. ( mss typfout,??)
 2. Een beetje ruimte om je huis ( en ruimte voor de wagen is altijd prettig.
 3. Wat een gaaf project Pim. Heel mooi je verslagen te volgen.
 4. rover114

  Inbraak

  Klote Raymond. Ze zijn er helaas van die lieden die niet wensen te werken voor hun centjes. sterker nog het zijn vaak juist lieden die al op " onze" kosten leven die dit soort bijverdienste als hoofdactiviteit hebben. los nog van het gespuis wat van over de grens winkeld... en na gedane schade weer snel de grens over wipt, sterkte bij het enerzijds verwerken van deze gebeurtenis en het weer op orde bregnen van je gebruikelijke dienstverening.
 5. Hierbij een afbeelding van onder de motorkap en een fotootje van de betreffende pagina in het originele instructieboekje. ( let wel, is series 3, met 4.2 motor) Hierbij snijdt de post van Hans wel hout, immers er is een vulpijp die als referentie kan dienen. Bij het reservoir dat Joop M post lijkt het me dat deze om en nabij halfvol moet zijn. Maar ook hier zal een handleiding voor zijn neem ik aan.
 6. Zijn verschillende reservoirs, kunststof, ( dus soort van doorzichtig) en metaal. was er miet van op de hoogte dat in de metalen variant ook nog weer verschillen zijn. Mijn series 3 heeft een metalen reservoir, maar dan weer anders dan dat op de foto. ik gebruik een zelf gemaakte "niveaumeter". ( gemaakt van houten verf roestaafjes ) omdat het niet goed te zien is.
 7. Wel een handbak, die zijn wel zeldzaam..
 8. Wat een narigheid Wilfred. We duimen dat er een goed blok op je pad komt en de XJ snel weer on the road is.
 9. Meer Noordelijk heb je als specialist Werkman, hebben hier zelf de XJ ( en ook de Rover200BRM) al jaren in onderoud. hij heeft ook heel veel X300 X308 X350 in omderhoud. mss is dat een betere optie,
 10. Klinkt al beter maar liever nog gewoon weer een straight six. imo zonde zo'n strakke vroege series 3 te gaan verbouwen, suc6 met dit project.
 11. Hey Wilfred, nu ben je toch wel een beetje in de war geloof ik
 12. Suc6 met de zoektocht Wilfred. koppakking hier van de XJ ook gehad twee jaar geleden. zure hap. maar hij loopt mooier wel mooier dan ooit sindsdien. da’s dan weer een fijne bijkomstigheid. ( een paar weken geleden hadden we de koppakking van onze andere Engelse bolide, blijft wat met die Engelse wagens) hopelijk valt het allemaal nog een beetje mee.
×
×
 • Create New...