Jump to content

rover114

VIP
 • Content Count

  5733
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  89

rover114 last won the day on April 2

rover114 had the most liked content!

Community Reputation

681 Toppertje

About rover114

 • Birthday 06/23/1976
 • Age 42

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Noordbroek
 • Hobbies
  Auto's
  Jaguar en in het bijzonder uiteraard mijn XJ.
  Zo af en toe thuis lekker Koken
  Tuinieren.
 • Age 42

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Goedemiddag,
  Mijn naam is Michel de jager, en ben woonachtig in Groningen.
  November 2012 heb ik mijn droom een XJ te bezitten gerealiseerd.
  Het betreft een origineel Nederlandse series 3 4,2,automaat. Een van de allereerste, gekentekend in juli 1979. Via kolvenbach in boven leeuwen welke hem in consignatie had van de tweede eigenaar.
  Ik hoop dat het bezit, en het rijden me net zoveel plezier mag geven als het verlangen er naar, tot nu toe.
  De auto zal puur hobbymatig woedden gebruikt dus echt veel kilometers zullen er niet gemaakt worden, maar de ritjes die gemaakt worden zijn tot nu toe puur genieten.
  En via dit medium hoop zo gelijkgestemden te ontmoeten.
  Met vriendelijke groet,

  Michel.
 • Age 42

Recent Profile Visitors

1557 profile views
 1. Is wederom op mijn verjaardag.. leuk idee natuurlijk, maar anderzijds lastig. wil er graag weer es bij zijn.
 2. Ook hier weer thuis gearriveerd. Jammer van het weer, had een mooi toertje met de XJ geweest anders. gezellig als altijd Paar flesjes loodvervanger in de tas. En een leuk zeefdrukje gekocht bij de JDCH stand ( en een petje voor de kleine man) Niet te vergeten, uiteraard een verse voorraad collmans mosterd😋
 3. Wij gaan zaterdag. Altijd een leuk evenement om te bezoeken.
 4. rover114

  1:100

  Toekomstig winnaar “goud” bij jdch concours d’elegance heel fraai Erik👌
 5. Gefeliciteerd met je Series3 XJ. Ziet er uit als een mooie basis, om zonder al teveel gekkigheid weer in oude luister te herstellen.👍🇬🇧
 6. Mooie toevoeging hoor. een beetje ruimte voor je hobby is altijd prettig
 7. Mss eps in Hoogezand een optie? die maken uitlaten op maat. niet de goedkoopste mss. Maar wat ik er van hoor kwaliteit.
 8. Vind ik een beetje nep, zie je ook bij moderne BMW’s een pijpje is schoon en een is zwart.
 9. rover114

  Welke olie

  Niet om het een of ander maar, 0W40 is in koude toestand wel dunner dan 5W40. En zal dus meer olieverbruik geven bij koude start. anderzijds, aldus de gegevens die aangedragen worden is 5W30 preferred. waarom dan niet die nemen? is in warme toestand dunner dan de 5W30 en zal daardoor nog bijdragen aan een lager brandstofverbruik verbruik ook. Maar goed, is een detail.
 10. Maar een aardige collectie heb je toch al bij elkaar gesprokkeld. petje af..
 11. Zelf ben ik in doorsnee van origineel. ( zeker bij een klassieke wagen) Dus mijn XJ is origineel. en ik probeer dat zo te houden. Mocht ik in de toekomst de kans krijgen, dan zou ik het super vinden eens een Series 3 te voorzien van een X-300 XJR-6 aandrijflijn ( compleet met onderstel en remmen uiteraard.) Maar goed een Series2 XJ staat ook nog op mijn ‘soort van’ verlanglijstje...
 12. Die series 3 voor nicko mc Brain ( van Iron Maiden) is imo heel mooi gedaan op de ( te grote) spaakwielen na (en die horen imo sowieso niet onder welke XJ dan ook) Had imo super fraai geweest met bijvoorbeeld 17 inch pepperpots, en dat had voor de kosten van deze bolide niks uit gemaakt. Die grijze coupe ( na de rode met whitewalls, ben sowieso niet van whitewalls ) trek ik nog wel. maar ook daar denk ik , iets meer klassieke look, was leuker.. maar wat je zegt, mooie is, dat we allemaal ook in onze Jaguar liefhebberij onze persoonlijke smaak hebben.
 13. Mooi hoe hier op het JF dit soort zaken met hier onderling aanwezige kennis en info opgelost wordt. 👍👍
 14. @johnny xj6ben jij serieus?? man man. Smaken verschillen... n.b. Een mooie restomod ben ik niet vies van maar dit soort zooi.
 15. Net als Hans krijg ik bij het lezen van dit verslag spontaan zin deze locatie te bezoeken. Maar uhh, die V6 kwam idd uit de Austin Metro, ( maar dan wel de 6R4 )
×
×
 • Create New...