Jump to content

rover114

VIP
 • Content Count

  5822
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  91

rover114 last won the day on June 6

rover114 had the most liked content!

Community Reputation

721 Toppertje

About rover114

 • Birthday 06/23/1976
 • Age 43

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Noordbroek
 • Hobbies
  Auto's
  Jaguar en in het bijzonder uiteraard mijn XJ.
  Zo af en toe thuis lekker Koken
  Tuinieren.
 • Age 43

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Goedemiddag,
  Mijn naam is Michel de jager, en ben woonachtig in Groningen.
  November 2012 heb ik mijn droom een XJ te bezitten gerealiseerd.
  Het betreft een origineel Nederlandse series 3 4,2,automaat. Een van de allereerste, gekentekend in juli 1979. Via kolvenbach in boven leeuwen welke hem in consignatie had van de tweede eigenaar.
  Ik hoop dat het bezit, en het rijden me net zoveel plezier mag geven als het verlangen er naar, tot nu toe.
  De auto zal puur hobbymatig woedden gebruikt dus echt veel kilometers zullen er niet gemaakt worden, maar de ritjes die gemaakt worden zijn tot nu toe puur genieten.
  En via dit medium hoop zo gelijkgestemden te ontmoeten.
  Met vriendelijke groet,

  Michel.
 • Age 43

Recent Profile Visitors

2013 profile views
 1. Voordeel is dat het verschil in US spec bumpers en EU spec bumpers bij deze generatie XJS ( of XJ) minder opvalt als bij veel andere wagens.
 2. Man man Pim. Mooi project . petje af..
 3. Man man wat een pech hee. waar moet het heen met deze wereld. Je rijdt een ander z’n trotse bezit de vernieling in en wat doen ze. Hoppetee gewoon snel weg rijden. Had het zelf pas ( gelukkig met de daily Renault), een tegemoetkomend rijtje boeren rijdt de voorste mijn spiegel aan de bestuurderszijde er af ( terwijl ik gestopt was om hem te laten passeren) rijdt ie gewoon door en het waren drie die bij elkaar hoorden dus de tweede moet het gewoon gezien hebben. snel de wagen gekeerd en er achteraan. en verhaal gehaald. als we nu gewoon staan voor onze fouten was de wereld een stukkie leuker.
 4. Was een erg leuke meet. En er waren 3 series 3’s aanwezig. 2 V12 en mijn straight six ( en mijn series 3 heeft er zeker ook van genoten, was een erg mooie dag voor een ritje)
 5. Wat een mooie dag, super weer om een ritje te maken. En wat is er nu leuker dan een rit te maken met je Jaguar, op een mooie dag, en dan mede Jaguar/Daimler liefhebbers te ontmoeten. ( en dan ook nog es iets meer te leren over de technische aspecten er van).?.?.?. genoten van een mooi georganiseerde meeting. En naast Erik die een leuke poll deed over de toenaderingen van JDCH en JF. Een tweetal enthousiaste sprekers over brandstofpompen en banden. Al met al een top dag. Waarbij er bijgepraat kon worden met bekenden, en kennis gemaakt met nieuwe mensen. En hopelijk een voorbode van een verdere samenwerking met JDCH.
 6. XJ gereed voor de meet. tot morgen.
 7. rover114

  Wimb's X308

  Da’s toch super om te horen wim. en een bewijs dat de investeringen de moeite waard zijn geweest .
 8. In de privé wagens gaat hier alleen v power of BP ultimate . dan nog, in de tanks van de XJ (met tanks van metaal) ff anti Vocht better safe than sorry . n.b. Om de zelfde reden haal ik voor de bosmaaier en grasmaaier Aspen, die is beter houdbaar
 9. Vergis je niet ook de E5 trekt vocht aan. En verzamelt op plaatsen in je brandstofsysteem ( en met name onderin de tank) om die reden doe ik altijd voor de winter stalling In beide tanks een flesje ‘anti vocht’ dit bindt waterdeeltjes. Om corrosie van de tanks en delen van het broandstosysteem te voorkomen.
 10. Kom graag Ff langs, samen met mijn vader. zal gelijk Ff een mailtje sturen,
 11. Helaas. Dan rij ik de Rowolmer rondrit. Had er anders graag bij geweest..
 12. Helaas gaan wij gaan het helaas niet redden deze keer. een fijne dag gewenst waarde forum vrienden.
 13. Die is lekker bezig...
 14. Mijn advies, eerste veel WD40 of soortgelijk toevoegen en dagen laten inweken. Daarna evt met een brander verhitten . ( let op wel brand gevaarlijk)
 15. Heb toen in alle 4 de portieren nieuwe ( blam) speakers gezet met de originele maatvoering. ( bestaande waren compleet versleten) dit postje: hmm, dacht dat ik het ene postje had aangevinkt met de speakers. En radio
×
×
 • Create New...