Jump to content

rover114

VIP
 • Content Count

  6013
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  101

rover114 last won the day on November 1 2020

rover114 had the most liked content!

Community Reputation

864 Toppertje

1 Follower

About rover114

 • Birthday 06/23/1976
 • Age 44

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Noordbroek
 • Hobbies
  Auto's
  Jaguar en in het bijzonder uiteraard mijn XJ.
  Zo af en toe thuis lekker Koken
  Tuinieren.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Goedemiddag,
  Mijn naam is Michel de jager, en ben woonachtig in Groningen.
  November 2012 heb ik mijn droom een XJ te bezitten gerealiseerd.
  Het betreft een origineel Nederlandse series 3 4,2,automaat. Een van de allereerste, gekentekend in juli 1979. Via kolvenbach in boven leeuwen welke hem in consignatie had van de tweede eigenaar.
  Ik hoop dat het bezit, en het rijden me net zoveel plezier mag geven als het verlangen er naar, tot nu toe.
  De auto zal puur hobbymatig woedden gebruikt dus echt veel kilometers zullen er niet gemaakt worden, maar de ritjes die gemaakt worden zijn tot nu toe puur genieten.
  En via dit medium hoop zo gelijkgestemden te ontmoeten.
  Met vriendelijke groet,

  Michel.

Recent Profile Visitors

3082 profile views
 1. Is dit de meest economische keuze als daily? Zeker niet. maar leuk? Zeker wel. wil je het duurzaam vol houden is een goede anti roest behandeling een must.
 2. Weer een mooi project Marco. hoewel ik persoonlijk de AJ6 er in zou laten. zeker gezien dit best een zeldzaam exemplaar is.
 3. Mooie wagen hoor. en een fantastisch verhaal ook. super te zien dat deze fraaie coupe door de jaren heen gekoesterd is. ( en ik zou zeker de automaatbak proberen te achterhalen, dan is tie weer compleet)
 4. Fraai hoor. Ben benieuwd naar het vervolg.
 5. Ai da's niet zo fraai. beterschap ook vanuit het Groningse.
 6. Hallo Ronald. Volgens mij hoeft dat niet. Ook mijn series 3 XJ hoeft dat niet perse. ( maar wel aangeraden als de motor zwaar belast wordt) Dus lijkt me sterk dat jouw XJ40 met modernere AJ6 motor het nodig zou hebben. premium brandstof zou ik sowieso idd wel tanken.
 7. Fraai in deze kleur, complimenten Haddock. En hoewel ik erg van origineel ben is deze ombouw wel erg fraai geslaagd. Moet haast wel met gedegen kennis van zaken gedaan zijn. ( en net als jij dacht ik gelijk, jammer van het ielige automaatpookje dat vv is door de J-gate) Maar goed, enjoy...
 8. Mss bij de volgende wissel hier Toch es naar kijken. kan er eerst weer een paar jaar tegen. Met 4 verse Vredestein rubbers
 9. Heb al vanaf dat ik hem heb 215/70 net ff mooier dan de originele ( 205/70 geloof ik) qua vulling van de wielkuipen vind ik. was echt content met de nexens, maar eerlijk is eerlijk de huidige Vredestein ook niet verkeerd qua geluid, en grip.
 10. Mijn idee Arie. zijn alleen wat stiknaadjes los zo te zien. Dat is heel netjes te herstellen. was bij de bestuurdersstoel in mijn XJ ook het geval.
 11. Hoezen ben ik zelf om eerlijkt te zijn niet erg kapot van. condens blijft er al snel onder zitten waardoor ze meer slecht dan goed doen. nog los van het feit dat door wind er al snel krassen op de lak komen door het heen en weer schuren er van. heb zelf in de XJ gedurende de winterperiode altijd een vochtvreter in het interieur staan. want zelfs al is de wagen garage gestald wordt het interieur ietwat vochtig.
 12. de mijne heeft um ook. ( 1979 Series3 XJ)
 13. Heb juist Vredestein gekocht voor de mijne ivm Nexen niet vekrijgbaar. Heb gelijk maar twee extra gekocht zodat ik weer rondom de zelfde banden heb.
 14. Ik heb zo een in mijn XJ. Mooie hiervan is dat ie gewoon in de originele opening past. ( dus geen gezaag nodig ) https://www.car-products.nl/ford-mustang/5285-retrosound-laguna?utm_source=Google+Merchant+Center&utm_medium=referral&utm_term=5285&utm_content=Retrosound+LAGUNA&utm_campaign=easyads&gclid=EAIaIQobChMI8L-yrbWV7AIVcyB7Ch21FwcjEAQYASABEgITtPD_BwE
×
×
 • Create New...