Ga naar inhoud

rover114

VIP
 • Aantal items

  5,550
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  75

rover114 won de laatste dag op 13 maart

rover114 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

585 Toppertje

Over rover114

 • Verjaardag 06/23/1976
 • Leeftijd 41

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Noordbroek
 • Hobbies
  Auto's
  Jaguar en in het bijzonder uiteraard mijn XJ.
  Zo af en toe thuis lekker Koken
  Tuinieren.
 • Leeftijd 41

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Goedemiddag,
  Mijn naam is Michel de jager, en ben woonachtig in Groningen.
  November 2012 heb ik mijn droom een XJ te bezitten gerealiseerd.
  Het betreft een origineel Nederlandse series 3 4,2,automaat. Een van de allereerste, gekentekend in juli 1979. Via kolvenbach in boven leeuwen welke hem in consignatie had van de tweede eigenaar.
  Ik hoop dat het bezit, en het rijden me net zoveel plezier mag geven als het verlangen er naar, tot nu toe.
  De auto zal puur hobbymatig woedden gebruikt dus echt veel kilometers zullen er niet gemaakt worden, maar de ritjes die gemaakt worden zijn tot nu toe puur genieten.
  En via dit medium hoop zo gelijkgestemden te ontmoeten.
  Met vriendelijke groet,

  Michel.
 • Leeftijd 41

Recente bezoekers van dit profiel

1,114 profielweergaven
 1. Ik hoop dit jaar weer aanwezig te zijn. Super leuk evenement.
 2. Aankooptips X-type

  Hier op het forum is een berg informatie te vinden aangaande de X-Type. Grootste verschil is dat de 2.5 en 3.0 altijd 4x4 hebben. (En meestal een mooiere uitrusting)
 3. Artikel over het design van de X350

  WoW . Gaaf Guus. Mooie evolutie van het XJ ontwerp.
 4. Wimb's X308

  Nog een geluk dat je het zo ontdekte idd..
 5. The Arden British Day 23-09-208

  Hoop dat we deze keer aanwezig kunnen zijn.
 6. Uitbreiding JF-Team: Hansvh

  Top Hans . Welcome to the team.
 7. Nieuwe Series III XJ (type XJ4)

  Is meer over gezegd al hier. op de wielen na imo heel gaaf. ( en yup, mag Iron Maiden wel horen ook)
 8. Die Eventer was idd heul gaaf. ( en , los van " heb het Ff niet liggen voor een extra automobiel" volgens mij netjes geprijsd trouwens)
 9. Aankooptips X-type

  Hey X-lau, heb zelf geen X-type, echter mijn vader heeft na een 2.0 V6 een 2.5 gekocht. ( beide nieuw) Zijn ervaring ( en de mijne in de keren die ik in beide heb gereden) Zoek een 2.5 ( of evt een 3.0) kan objectief en eerlijk zeggen dat in de praktijk de 2.5 qua verbruik niet of nauwelijks onder doet voor de 2.0. ( let wel , pa heeft en handbak, maar dat zal in verbruik in vergelijk geen verschik maken lijkt me) suc6 met de zoektocht.
 10. Net weer thuis. Leukt uitje, voor man en vrouw. Beide een leuk zomerjack gescoord. paar verse potjes Colman's mosterd, ( waarom AH dit niet meer verkoopt is mij een raadsel.) En voor in de "mancave" een paar leuke ex Roverdealer showroom posters gevonden. Kortom, dikke prima.
 11. Hebben hier nog geen regen gehad. planning is nu dat de XJ vrijdag gereed is bij Werkman. dus we duimen n.b. Goed 190 pk is zeker niet wild , maar echt fijn in zo'n wagen als de ZTT.
 12. Gaaf Arie zo'n ZT-T en wat een fijne wagen om te rijden. ( heel anders dan de Rover 75 waarop hij is gebaseerd) heb je het pre facelift type? ( vind ik het mooist) Ben in dubio waarmee we komen. Hangt ook af van de pekel. indien pekel wordt het Of de Renault ( daily) of toch de Rover 200 BRM... XJ ga ik niet de pekel mee door.
 13. Ben ook aan een taxatie toe geloof ik. ( al weer 2 jaar oud, destijds ook bij de meet in Vorden gedaan) kan er helaas niet bij zijn de 21e april.
 14. Wij gaan zaterdag. Wss met de daily driver, want net als Arie-Jag ben ik niet zo kapot van rijden met zout op de weg.
 15. Wij gaan hier eigenlijk elk jaar naar toe. erg leuk evenement. Niet alleen mooie bolides van Engelse makelij , maar ook tal van onderdelen, en uiteraard eea aan typisch Engelse etenswaren te verkrijgen..l
×