Jump to content

Daimler 4 ever

Members
 • Content Count

  516
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Daimler 4 ever last won the day on September 13 2018

Daimler 4 ever had the most liked content!

Community Reputation

103 Toppertje

About Daimler 4 ever

 • Birthday 05/26/1960
 • Age 60

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Zeeuws-Vlaanderen
 • Hobbies
  (behalve Jaguar/Daimler)
  Films,(-thuisbioscoop) , reizen, skisport, lezen, bergwandelen.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Goedendag, mede Jaguar- en Daimler liefhebbers.
  Blij dat ik dit forum heb mogen ontdekken!
  Ik ben Arend, begin vijftig en woon in Zeeuws-Vlaanderen.
  Zal voor het einde van dit jaar, 2012, een Daimler, liefst een V8 Supercharged, gebouwd tussen 2000en 2003 gaan kopen.
  Reed tot tien jaar geleden een XJ40 Daimler 3.6 uit 1990.
  Helaas in 2002 weg moeten doen door langer verblijf voor werk in een zeer ver buitenland.
  Werk momenteel deeltijds aan de Universiteit van Gent als docent communicatiewetenschappen. Wil in mijn nu veel meer voorhanden zijnde vrije tijd van mijn volgende ´´Dame´´ gaan genieten!!
  UPDATE. sinds oktober 2012 heb ik een zo goed als nieuwe Daimler SV8, gekocht in Duitsland, met een mooi verhaal erachter..(zie forum)
  Update 2 Nadat ik de SV8 aan een medeliefhebber om gezondheidsredenen moest verkopen, kocht ik in Januari 2015
  een Daimler Double Six. Een plaatje van een zoevert !!

Recent Profile Visitors

906 profile views
 1. Raymond en team/vrienden, fijn te lezen dat het weer een groot succes was. Told you so, ol'chap....!! Blijkt opnieuw dat mensen met hart voor de ''zaak'' en juist ook voor andere mensen, het succes verdienen dat hen toe komt. Ben in gedachten bij jullie, juist nu Love to you all, Jag en Dame - lovers AJ en de Mean Green Machine, die laatste nu in de winter-rust.
 2. Fijne dag allemaal vanuit de ziekenboeg-in-de-zon, op de Vlaamse grens , hou ze heel ..und: Guten Appetit !!!
 3. Dat staat ! Als ik ook weer sta. Maar desnoods komt Ray mij graag halen, denk ik zo !
 4. Een letterlijk pijnlijk bericht: IK moet helaas afzeggen: ben gisteren ongelukkig van mijn trap ten val gekomen (niets gebroken) maar heb nu wel een zeer pijnlijke geschaafde en gekneusde knie en verstuikte enkel, keurig verdeeld (...) over twee benen, kan dus niet rijden en/of lopen, wordt dan met ''Kleve'' wel een tikje lastig Kortom, ik zal er niet bij zijn. Forumlid Traas had mijn chauffeur kunnen en graag willen zijn (18 jaar en zelf reeds een Jag, zie de Zeeland-rondrit) maar ik kan verder niets zelf. Jammer dus, maar helaas. Alle anderen echter een ''ganz schoenen Tag'' gewen
 5. Hier dan de beloofde foto's .. !!! Het was geweldig.....en wat een coole hond zien jullie hieronder...
 6. Inderdaad..NEE Als regelmatig Duitsland-rijder (lees : ''gassssennn''!!) dit gevraagd ter plekke; de V12 uit 95 (!!) heeft die niet nodig. Dus zeker de jongere, nieuwere, ''milieuvriendelijke'' ook niet. Dus Keesh heeft, zoals altijd, weer gelijk. Enne ..die102 peut merk ik wel in de oude ''ruim bemeten'' Dame..iets ''feller'' lijkt het...maar ja , misschien placebo effectje ??
 7. Het was echt een topdag, heerlijk weer, leuke en tevreden mensen (van zuid Vlaanderen tot Noord Apeldoorn) en, op een Series III na, bijna alle bekende modellen ! Na een ontmoeting met iedereen rond 11.00 gingen we om 12 uur van start, na in de operatiezaal (geen ''garage'') een heerlijk bakkie, een toiletgang op het gemakkie en het ''gebruikelijke'' taart en aardbeien '' gebakkie te hebben genoten. --We zagen o.a. prachtig vlak land en ook heuvelland, bossen en duinen, bunkers en boten, een gezellig druk Domburg, een geasfalteerd strand (waar Ray's drone zijn werk deed- zie de post hie
 8. Dank aan jullie allen, ook en vooral namens de organisatie, denk ik zo...windstil nu. 16 Graden, worden er 20...en verder alleen maar zon..toh haar ondergang in de Zilte Zeeuwsche Zee.. Dus ik zeg zoals altijd, aan alle mensen die dit rijd- en vrrrrreetfestijn vandaag met een laatste lieve groet van de zomer, gaan mogen meemaken: ''Ladies and Gentlemen....''Start your engines''..!!!!!!!
 9. Ik ook...maar eerst morgen bij een graadje of 20 en een mooi Zeeuwsch Zonnetje van Pracht-katten, vis, vlees, en Vrienden genieten..!! Tot morgen bij Isabella, mede-toerders...!
 10. INFO Schaut ja gut aus, oder ! (<Duits voor ''onnie dan '') >>>Ziet er prima uit, enne...omdat ik dit zoals beloofd voor de Zeelandrit gedaan heb, kan ik ook hier niet achterblijven: IK NEEM MOOI WEER MEE !!
 11. Zei ik toch....Man van mijn woord. See you sunday dear car professor Enne...: de eerste stop is in VROUWENpolder , voor een visje...? Dacht al zoiets te ruiken...
 12. Zeer goed, waar zie je vandaag de dag nog zulke verstandige ouders !!!! Dat maakt toch niet uit...? gewoon trekhaak erop en sleurhut erachter hangen . Zijn er al zat van in Zeeland, val je niet mee op hoor...
 13. Kom desondanks, of juist daarom !!..: neem haar mee...leukste verjaarskadootje ever. ..! Zou wensen dat mijn jongen weer 10 was....
 14. Nou, ol chap , dan voor jou nr, ''501'' 0m 20.51 !!! Ja mooi rijtje zondag, en kijk es effies op Buienradar e.d.? Zonnetje 18-20 graadjes. I am a man of my word, ol'chap.
 15. Natuurlijk is mijn 500-ste ''jubileum'' post speciaal voor jullie, Joke en Ray, de organisatoren van deze mooiste rit: namelijk door een mooi Zeeland !! Ik zal er weer bij zijn en neem, zoals beloofd,.....dat lekkere weertje mee !! Vergeet die regen morgen en daarna, zodra wij allen ''meeten'', is het prima weer, deal ! Een fijne afsluiting van een goed seizoen, vwb de Nederlandse toerritten. Enne...ik hoorde en las iets van ''eten'' en ''drinken'' hierboven ???? IK KOM ER AL AAN !!!!!! Dank voor de organisatie en tot snel !!
×
×
 • Create New...