Ga naar inhoud

Fasett

Club Donateur
 • Aantal items

  914
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  14

Fasett won de laatste dag op 5 maart

Fasett had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

87 Toppertje

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Gelderland
 • Hobbies
  Daimler en Jaguar, fotografie, audio, wandelen

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Jaguar staat voor mij voor uniek, onderscheidend, authentiek, sportief, kwaliteit en Daimler voor design, stijl en ultiem.
  In mijn zoektocht van een half jaar proefritten gemaakt in S-type, X-350, X-308, X-300, Serie III en XK8. Zowel 6 in line, V8 en V12. En heb sinds 2013 een Daimler double six X-300.
  JF en veel tips en adviezen van leden hebben mij daar erg in geholpen. En deel mijn ervaring weer graag met anderen. Dus stuur gerust een PB als jouw zoektocht nog gaande is en wie weet kan ik je vanuit mijn ervaring helpen. Bezoek de Techniek en Detailen Dag (TDD), een jaarlijkse bijeenkomst in Vorden, of schrijf je in op een Techniek Detailen Workshop (TDW) die ik met Classic en Ko graag voor het JF en leden met Ko organiseer. Zie de topics op dit forum.

Recente bezoekers van dit profiel

1,203 profielweergaven
 1. Ja inderdaad, taxatie is prima. De rapportage zou me op een concours niet bestaan. En makkelijk dat het op een TD in 1 keer door kan. Ik hoop het taxatierapport niet te behoeven gebruiken. Het zou betekenen dat ik niet meer zou kunnen rijden, ter ondersteuning van een verkoop. Of erger een schade van omvang. Nee, rustig verder rijden, wetende dat de dame ook goed verzekerd is.
 2. Alvast een paar foto's, de verbeelding van 'handen uit de mouwen steken'
 3. Het is vandaag vast veel te mooi weer om reacties te schrijven en zullen vast nog volgen. De TDD doen we juist om leden 'grensverleggend' verder te helpen, leuk om dat terug te lezen.
 4. Zo, dat was nog even flink wassen en poetsen om de auto weer taxatie klaar te hebben staan. Mocht jou dit niet gelukt zijn, dan is er een (wasstraat) alternatief. Nou kan een 'detailler' moeilijk een wasstraat aanbevelen doch als je het toch doet dan is de wasstraat van David, vlak voordat je bij Classic & Ko arriveert wel de beste optie na zelf wassen. Vanaf 8:00 uur open. Op zaterdag altijd druk, dus wel tijdig doen vooraf je afspraak met de taxateur.
 5. Er zijn geen Pb's ontvangen voor verzoeken X-300 klokjes repareren. Het programma: Ontvangst: vanaf 8:30 uur. Start programma 09:00 uur. Einde workshops 17:00 uur. Vervolgens de mogelijkheid voor een drankje en een hapje samen eten. Locatie: Classic en Ko Industrieweg 3 7251 JT Vorden We besteden daarom de tijd aan: Ochtend: demonstratie hoe je de hemel opnieuw kan bekleden Middag: demonstratie alarmkastje (X-308) vervangen en/of opnieuw inleren (zelf) leerverven (zelf) lak polijsten en krassen herstellen Leerverven en Polijsten/krassen worden twee maal gelijktijdig uitgevoerd. Als je de beschikking hebt over een polijstmachine (rotary of dab) (en verlengsnoer) deze meenemen! Let op: Eigen poetsmiddelen zijn niet toegestaan in de werkplaats zonder goedkeuring van Ko Het programma voorziet er dus in dat iedereen alles kan bijwonen en kan meedoen. Gelijktijdig zullen de auto's die aangemeld zijn getaxeerd worden: zelf vooraf een mailbericht sturen aan de taxateur: Wil je onder vermelding van Vorden 21 april je kenteken doorgeven? Graag aan joel@verstrate-taxaties.nl Er zijn nog plaatsen beschikbaar dus meldt je gerust aan. We vinden het fijn als je ook komt. Tevens vinden we het leuk als je na afloop meegaat voor een drankje, helemaal top als je ook mee doet aan het etentje. We gaan aftellen 10 9 8 ... Tot 21 april!!
 6. Reminder: bij aanmelding voor een taxatie dus ook een mail aan joel sturen. Neem een beschikbaar 'dossier' over je auto mee zodat originele documenten bij de taxatie kunnen worden ingezien.
 7. We proberen de onderdelen achter elkaar te plannen. Als onderdelen gelijktijdig plaatsvinden dan proberen we het 'dubbel' te plannen. Een en ander afhankelijk van het aantal deelnemers.
 8. Ja, als je een klokje wil renoveren stuur mij dan z.s.m. een Persoonlijk Bericht (Pb). Daar moeten we de onderdelen voor hebben. Hemel en kras zijn beide onderdelen die Ko demonstreert, dus dat zal in de planning wel goed komen Wim.
 9. In de vorige editie hebben we ons onder meer ‘vermaakt’ met klokjes repareren en de demo roestpreventie aan wielkasten. Van harte kan ik jullie namens Ko uitnodigen voor de TDD 2018 Het thema is ‘Hemels’ Datum TDD: zaterdag 21 april 2018 Ontvangst: vanaf 8:30 uur. Start programma 09:00 uur. Einde workshops 17:00 uur. Locatie: Classic en Ko Industrieweg 3 7251 JT Vorden Voorgenomen programma: Het programma is gebaseerd op jullie inbreng op eerdere uitvragen op ons forum: • demo hemel vervangen • demo alarmkastje vervangen en/of opnieuw inleren • demo kras verwijderen aan de hand van een zelf doen! • demo leerverven nu methode ‘spuitbus’ (i.p.v. tamponeren / leerlooier) • in de herhaling bij voldoende deelname: klokje X-300 repareren • voor het taxeren van je auto nodigen we de taxateur uit. Het is een ‘vol programma’ en we zullen mogelijk nog nader keuzes maken omtrent de onderwerpen en de tijdbesteding. Deelname en inschrijving: Zo spoedig mogelijk verschijnt ‘de link’ naar het aanmelding-formulier. Stuur mij z.s.m. een Pb als je je klokje wilt repareren, daarvoor bestellen we dan de onderdelen! Beschikbaar op volgorde van aanmelden en natuurlijk onder voorbehoud van de leveringen van de leveranciers Kosten: vooraf te voldoen • € 15,00 per deelnemer (koffie/thee, lunch, fris) Exclusief opties: • klokje X-300 repareren á € 30,- (indicatie) • auto taxeren door Joël Verstrate, prijs volgt (richtprijs €90 op basis van het voorgaande aanbod) • afsluiting onder genot van een hapje en drankje. We doen dit nabij en bijtijds (17:30 uur) zodat je toch weer bijtijds de reis naar huis kan aanvangen. We waarderen het zeer als je ook aan dit onderdeel deelneemt. Mis het niet, een leuke aanvulling en toch weer anders dan de contacten tijdens de TDD! Wij hebben er al weer zin in, jij toch ook! Ko & Erik
 10. Fasett

  PaulusP overleden

  (Forum)leden als Paul zijn om een voorbeeld aan te nemen. Het forum leeft op leden als Paul (en Arend Jan). De passie en behulpzaam. Serieus en tegelijk de humor. Consequent 'aanwezig' doch nooit opdringerig. Kunnen luisteren en kunnen spreken. En dat 'alleen als lid' op een forum kennende. Moeilijk voor te stellen hoe hij als familielid en naaste vriend was. Of eigenlijk ook weer niet ... Condoleance en sterkte voor zijn familie en vrienden. PaulusP met de P van Prachtig
 11. Bij het aanmaken van een topic wordt gevraagd het topic te labelen met het type. Dat (kleur)label verschijnt ook als je de JF zoekfunctie gebruikt en helpt om sneller bij de juiste topics uit te komen. Laten we topics dus (ook) goed labelen!
 12. Fasett

  Wintervelgen en -banden

  linkje naar topic over all season banden.
 13. Fasett

  230.000km veel voor een 6.0 V12 ?

  'Slechts een aanvullende casus', mijn V12 gekocht met 180.000 en doorgereden naar nu bijna 250.000. Bij aanschaf wel een goede revisie gedaan. Dus ja, heerlijk glijden met dit blok. Heerlijk omdat een goed blok alleen 'resoneert' als de motoren in een cruiseschip. Wees dus gerust, enige onregelmatig bemerk je vast direct als de V12 en chauffeur samen met regelmaat 'lopen' en stilstaat voor (regulier) onderhoud.
 14. Fasett

  Een korte of een lange?

  Gelukkig zijn de meningen weer verdeeld, het is dus aan jou om rij ervaring zelf te ervaren en jouw smaak omtrent wat mooi is. Een andere insteek is misschien nog 'zeldzaamheid'. Van de S1 weet ik het niet of SWB of LWB 'zeldzamer' is. Maar ook jij bepaalt alleen zelf of dat een issue is.
 15. Heb je een goede werkplek, de kennis en de middelen, ga aan de slag! Heb je het niet, dan zijn er twee opties. a. je besteedt het uit aan een vakspecialist als Ko. b. je stuurt me een Pb en maakt je interesse in een volgende workshop kenbaar. Zodra er drie deelnemers zijn plannen we met hen een datum op een zaterdag dat iedereen kan. Leuk, leerzaam en met wielkast - roestpreventie zoals op deze foto.
×