Jump to content

Fasett

Club Donateur
 • Content Count

  1089
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

Fasett last won the day on October 11 2020

Fasett had the most liked content!

Community Reputation

211 Toppertje

Contact Methods

 • Website URL
  www.peilon.nl en www.plusvalu.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Gelderland
 • Hobbies
  Daimler en Jaguar, audio, wandelen

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Jaguar staat voor mij voor uniek, onderscheidend, authentiek, sportief, kwaliteit en Daimler voor design, stijl en ultiem.
  In mijn zoektocht proefritten gemaakt in S-type, X-350, X-308, X-300, Serie III en XK8. Zowel 6 in line, V8 Super V8 en V12. Sinds 2013 een Daimler double six X-300. Sinds 2018 een Jaguar Sovereign SWB V8.
  JF en veel tips en adviezen van leden hebben mij daar erg in geholpen. Ik deel mijn ervaring weer graag met anderen. Inmiddels goed thuis in het detailen (lakbehandeling en interieurverzorging). Dus stuur gerust een PB als jouw zoektocht nog gaande is en wie weet kan ik je vanuit mijn ervaring helpen.

Recent Profile Visitors

2403 profile views
 1. Ergens in oktober, nader te bepalen met de deelnemers. Het wordt een 'virtuele bijeenkomst' waarschijnlijk op een avond. Dus even zelf je koffie zetten ;-)
 2. Dank voor de reacties op het artikel. We kunnen er over doorpraten: Doe je mee?! Wilt u eens met mij van gedachten wisselen over de samenwerking tussen JDCH en JF? Stuur dan een berichtje naar erik@plusvalu.nl. Ik nodig u dan uit voor deelname aan een 'live-video-cast' waarin ik met u en andere deelnemers in gesprek ga over resultaatgericht samenwerken.
 3. In de samenwerking zijn overeenkomsten en verschillen tussen JDCH en JF benoemd. Leeftijd van zowel leden als auto's is een verschil. Als lid (van beiden) weet ik dat de JDCH bewust inzet op 'verjonging', zowel van leden als aandacht voor youngtimers en de allernieuwste types. Ik zie dat ook terug in de artikelen in de Gazettes met artikelen over de XJ-S3, XJ-S, XJ-R, X-type en F-types, XF, XJ50. De jongere XK' s zal ik als suggestie doorgeven.
 4. Een nieuw column over samenwerken tref je hier aan Daarbij de uitnodiging om met elkaar in gesprek te gaan over de samenwerking JDCH - JF: Leuk als je meedoet! Wilt u eens met mij van gedachten wisselen over de samenwerking tussen JDCH en JF? Stuur dan een berichtje naar erik@plusvalu.nl of een Pb. Ik nodig u dan uit voor deelname aan een 'live-video-cast' waarin ik met u en andere deelnemers in gesprek ga over resultaatgericht samenwerken.
 5. Zij die lid zijn van JDCH hebben dit weekend de Jaguar Gazette ontvangen. Met artikelen over old-timers (Mk V), Young-timers (XJ-S HE) en New-timers (F-type). Voor ieder wat wils. Ook mijn derde Column, zowel voor JDCH als JF. Doe je mee?! Wilt u eens met mij van gedachten wisselen over de samenwerking tussen JDCH en JF? Stuur dan een berichtje naar erik@plusvalu.nl. Ik nodig u dan uit voor deelname aan een 'live-video-cast' waarin ik met u en andere deelnemers in gesprek ga over resultaatgericht samenwerken. Column 3 Samenwerken is als een topsport z
 6. Juist verschillen maken de toegevoegde waarde. Was de JDCH en JF 'precies' hetzelfde dan was die extra waarde nul. Verschillen leiden tot zelfreflectie, positief kritisch denken, goede gesprekken, meer mogelijkheden, vernieuwing, ... . Zonder verschillen is het 'meer van hetzelfde' en kom je niet verder. Het verschil is de motor naar de toekomst. Hoe die eruit ziet weet ik niet, wel dat het anders is dan nu. Als je daar niet op acteert is 'achteruitgang' voorspelbaar en dat is wat JF en JDCH dus niet doen.
 7. Er zijn inderdaad heel veel evenementen afgelast. Maar we merken ook dat een zeker deel van de leden zelf terughoudend is als een evenement wel wordt aangeboden. De evenementen die doorgaan tref je aan op de websites van JF en JDCH. Beiden hebben een 'agenda'. Voor de 'spontane' activiteiten op korte termijn volg je de posts op JF en JDCH werkt daarvoor met een nieuwsbrief. Inmiddels zijn JF en JDCH de eerste voorbereidingen begonnen voor het plannen van de activiteiten in 2021. JF en JDCH zullen ook voor dit jaar de activiteiten, voor zover nu bekend, di
 8. Fasett

  Inbraak

  Goed te lezen dat jullie je persoonlijke veiligheid, vrijheid en gezondheid voorop stellen. Hoe belangrijk ook de bedrijfsveiligheid is. Jullie willen preventie en techniek inzetten om criminelen nog minder kans te bieden en niet jezelf als het vergrijp zich voordoet. Het verder te laten bij Politie en Justitie, met acceptatie van de beperkingen. Dat vind ik indrukwekkend en toont jullie klasse. Hoop dat dit snel achter de rug is. Niet dat jullie het ooit zal vergeten maar laat je het plezier door wie dan ook niet afnemen!
 9. Wat levert een samenwerking op?! De samenwerking tussen JF en JDCH is ingezet op een meerwaarde. Nu we elkaar niet fysiek kunnen ontmoeten laat bijvoorbeeld het forum nog eens voor iedereen zijn waarde zien als heel veel fysiek niet maar online wel kan. Het is ook voor JDCH en JF een bijzondere tijd waarbij de geplande activiteiten geen doorgang vinden Zo is het lastiger om het voordeel van de samenwerken (fysiek) te kunnen beleven. Samenwerken vraagt inspanningen, investeren in elkaar, voor een zeker rendement. Daartoe zijn inmiddels de
 10. Samenwerking JF JDCH Column 2 - Vrijwillig maar niet vrijblijvend Zij die lid zijn van JDCH hebben dit weekend de Jaguar Gazette ontvangen. Met artikelen over old-timers (Mk V), Young-timers (XJ-S HE) en New-timers (F-type). Voor ieder wat wils. Ook mijn tweede Column, zowel voor JDCH als JF: Column Vrijwillig, maar niet vrijblijvend …is een titel in een serie over beleid in de sport. Ik verkreeg het als nieuw bestuurslid van een zwemvereniging. Het boekje gaat over het maken van afspraken met vrijwilligers. Maar ja, met wie?! Toen zelf in de der
 11. Column 1 - Gelukkig deel je mijn mening niet Samen komen is een begin… U kunt toch wel tegen een citaat van Henri Ford? Of roept FORD meteen iets op als Jaguar versus Ford? Die overname van Jaguar door Ford Motor Company doet u nog een beetje pijn? De mislukte restyle van ‘de echte’ S-Type uit 1963 of de X-type die eigenlijk geen Jaguar is. Dan Tata Motors, dat was pas echt de doodsteek aan de zo herkenbare XJ’s, met de zo gekoesterde grill en ronde koplampen, toch? Voelt u hierbij nog de emoties? Zelf had ik geen emotie bij autorijden. Tot 2011 was een a
 12. JF en JDCH zijn vorig jaar een samenwerking aangegaan. Mij is gevraagd het proces daarin te begeleiden. Mijn rol is onafhankelijk en onpartijdig. Mij is ook gevraagd daar af en toe iets over te schrijven. Ik doe dit aan de hand van een column. In een column mag je een mening lezen, een anekdote en/of een speciale kijk op een onderwerp. Mogelijk is die anders dan die van jou, maar dat is dan ook net de bedoeling van een column Ik wens je het (lees)plezier.
 13. Een samenwerking tussen JDCH en JF doe je primair voor de meerwaarde van leden. Eerste resultaten: de JDCH leden welkom op de JF jaarmeeting 2019 één levend forum voor iedereen, JDCH linkt door naar JF een gratis JDCH Gazette voor JF leden JF leden welkom op de JDCH TD We zijn nu in gesprek over de jaaragenda's 2020. Want de activiteiten staan natuurlijk centraal in het samen beleven van de hobby. Het belooft weer een mooi activiteitenjaar te worden, voor ieder wat wils.
 14. Goed bezochte TD met het maximaal aantal van 60 deelnemers. Daaronder 38 JDCH leden waarvan 12 JF lid en drie gast-deelnemers van JF. Het samen optrekken tussen JDCH en JF geeft positieve reacties. Volgens de aanwezigen kan een TD overal in Nederland georganiseerd worden, de afstand maakt voor de helft van de aanwezigen weinig uit. Zoals iemand zei: we zijn een autoclub, we rijden wel! Ook is er voor deze deelnemers geen beletsel te komen als een TD in een andere maand dan in november wordt georganiseerd. Bij meerdere T-dagen in een seizoen willen deze deelnemers
 15. Ook een JDCH lid die op de TD zegt: ik ga ook sponsor worden van JF
×
×
 • Create New...