Jump to content

Brouwer

Members
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Brouwer last won the day on May 26

Brouwer had the most liked content!

Community Reputation

26 Beter

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Kamperland

Wie ben ik

 • Voorstellen
  update december 2018: Eindelijk een Jag gekocht! Een X350 Super v8 uit 2003. Net binnen, moet nog wat aan gedaan worden, hopelijk binnenkort rijden. Origineel Nederlandse auto, 105.000 km, ben er blij mee.


  Anton Brouwer uit Kamperland. Ik heb een eigen bedrijf in commerciële trainingen. Altijd al geïnteresseerd geweest in auto's (van R4 bestel met slippende koppeling tot Matra Bagheera met special paint). Heb de laatste jaren geen tijd meer gehad om zelf te sleutelen, maar kriebelt wel. Heb wel wat met de mooie vormgeving van Jaguar, vandaar interesse in dit forum. Altijd gek geweest van de Mk X (420G) bijvoorbeeld. Maar nog nooit een jag gehad... Rijd nu zakelijk in een PT-cruiser Cabrio. Privé een Chrysler Pacifica (kinderen met lange benen, vandaar)en nog een heeeeel oude Opel Astra voor het sleuren van aanhangers enzo.

Recent Profile Visitors

109 profile views
 1. Zo, dat ziet er prima uit! Complimenten, vakwerk. Ik moet ook nog een paar plekjes doen. Motiveert wel om er eens aan te beginnen als ik dit resultaat zie.
 2. Mooie velgen (ik ben een visuele), maar toch weer 20 inch begrijp ik (heb de pdf ook geopend ;-)). Waarom wil je naast je 19 inch nog een set 20 inch? Grote velgen voor de zomerbanden? Je zou ook gewoon zomer/winterbandjes kunnen wisselen op de 19 inch toch? Ps: ik hoop dat je dit vanaf je boot zit te typen.... Ik ben een straatje aan het leggen en daar is het redelijk warm voor kan ik je zeggen. Begon met 1 scheve tegel....
 3. Wel laatst in Belgie van iemand gehoord dat er een klein verschil is in naafgat tussen de verschillende 5x108 Jaguar-velgen. Hij had velgen gekocht en moest een klein randje uitdraaien om de velg passend te krijgen. Reed een X308 volgens mij, maar weet niet van welk type die velgen kwamen
 4. Ha René, balen zeg. Ik wil ook nog een paar velgen laten coaten, nooit over nagedacht dat dat gevolgen kan hebben voor de 'rondheid'. Maar logisch eigenlijk nu je het zo zegt (warmte/geheugen). Ik zou in eerste instantie eens teruggaan naar die coater? Misschien kan die ook wel richten. En wellicht wat coulance... Succes! Zijn bijzondere velgen, dus ik zou ze iig laten repareren.
 5. Jammer dat ik er niet bij kon zijn! Zit in het buitenland deze week. Maar mooi om de foto's te zien van die stoet Jaguars door de provincie. Volgende keer rijd ik graag mee!
 6. Op het internationale forum heb ik ooit gelezen dat Ben Wilcox de radarunit uit elkaar heeft gehaald en opnieuw gesoldeerd. Bleken wat kwetsbare contactjes in te zitten die kapotgaan na verloop van tijd. Ging om een X350, maar zou hetzelfde kunnen zijn op een XKR. Zie: https://sites.google.com/willcoxonline.com/jaguar-acc-repair. Wel een pittige operatie zo te zien. Maar los van veel werk wel een 'gratis' fix als je handig bent. Geen idee of je hier wat aan hebt, maar moest eraan denken toen ik je vraag las
 7. Time Left: 6 days and 9 hours

  • Ruilen
  • Gebruikt

  Ik heb een extra set Prestige wielen gekocht voor onder mijn Super V8. Bedoeling is om de oorspronkelijke wielen 1 tint donkerder te laten poedercoaten. Lijkt me mooier bij mijn kleur auto. In de tussentijd dan deze tweede set erop en die later wellicht voor de winterbanden. Nu kwam die set wielen met naafkappen, maar 1 daarvan is een Daimler kap. Zie foto. Is er iemand die die wil ruilen voor een Jaguar kap? Zou het wel leuk vinden als ik ook voor de tweede velgenset een compleet setje doppen heb. Zeker als ik de bestaande doppen, net als de velgen, een tint donkerder laat spuiten. Hoor het graag als er iemand iets wil ruilen.

  NO VALUE SPECIFIED

 8. Time Left: 1 day and 14 hours

  • Te Koop
  • Gebruikt

  Complete headunit uit een XJ X350 van 2006. Alles werkt, code erbij

  300.00 EUR

 9. Dat klepje aan de onderkant ook inmiddels los. Kan geen kwaad om daar ook even schoon te maken
 10. En hier dus die witte roest:
 11. Die kap is eraf. Even doorgedrukt, gelukkig niks kapot. Voor de volgende die dit wil doen alvast een foto:
 12. Heb ooit een Youtube film gezien van iemand die dat fixte. Meeste troep zat vanonder. Dat metaal van het scharnier geeft van dat witte poeder af en daardoor gaat alles vastzitten blijkbaar. Kan dat filmpje even niet meer vinden, maar hij haalde dat kapje met dat lampje eraf. Dat zit onder dat scharnierpunt
 13. Ik begreep knijpen en trekken, maar voelt eng....
 14. Vraag maar niet verder...
×
×
 • Create New...