Jump to content

sasja0705

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Goed

About sasja0705

 • Birthday 05/07/1971
 • Age 48

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Gelderland
 • Age 48

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Trotse eigenaresse van een Sovereign 4.0 uit 1995, bijna 260.000 op de teller maar knort nog als een klein katertje. Wij wonen in Gelderland en een "oude" Jaguar was altijd mijn droom die toevallig uitkwam :-)
 • Age 48
 1. @ Harro, dankje voor de tip met de spiegel... heb me al suff gezocht... maar in Baarn kost die mij nu 110,- en wordt dan ook samen met de gordels vervangen.... met het voordeel dat ik niet aan het sleutelen moet en gevaar loop mijn voorruit te vernielen @ Dave : dankje voor de felicitatie Maaar nu nog ff n vraagje in de ronde... zitten eigenlijk alleen maar mannen achter het stuur van een Jag en hier op het forum ? Ik heb er tot nu toe ( behalve mij dan ) nog geen vrouwtje kunnen on tdekken hier
 2. @ Harro : Dankjewel !!! BTW ik heb jou tip opgevolgd ( uit een ander topic... de cassette adapter ) en hiep hiep... werkt als n trein !!!
 3. Nog eens hartelijk dank voor jullie reacties, het is inmiddels zo goed als opgelost, ik ga alles laten doen bij British Car Centre in Baarn - de garage waar ik tot nu toe met mijn kater was moest per direct wegens gezondheidsredenen stoppen... anders was ik daar natuurlijk naar toe gegaan.. Iemand ervaring met hun ?
 4. Hoi allemaal, trotse eigenaresse ( jaaaa, er zijn ook meiden die gek zijn op op :Jag ) van een Sovereign 4.0 uit 1995 nu moet de kater binnenkort voor de keuring, Hij heeft een grote beurt gehad, zover alles super maaaar : om door de keuring te komen moeten er voor beide gordels vervangen worden ( gaatjes) en de binnenspiegel - deze was zelfdimmend en is "uitgelopen " dus ik heb nu een halve lichte maan op donkere grond. Ik heb al hier op het forum gekeken en ben ook al de problematiek tegen gekomen, alleen nu mijn vraag : de plaatselijke garagehouder zei, ik zou gewoon een plak-spiegeltje overheen kunnen plakken omdat het bij de keuring om alleen een egale lichte kleur gaat.... Op zich voor de keuring wel een idee, maar ik wil mijn Jag toch het liefst origineel houden. Dus graag hoor ik tips waar ik betaalbaar spiegel en gordels vandaan krijg ( en voor later : airco-pomp en schuifdak motor - die doen het namelijk ook niet , maar zoals gezegd : dat wordt het volgende project )
 5. Hoi allemaal, in mijn katertje is er ook een staker en speaker voor autotelefoon..nu heb ik gelukkig alle documentatie van mijn Jag ( 1995 Sovereign 4.0) alleen die van de tel ontbreekt ... heeft iemand n idee hoe ik dat kan zien? dan zou ik namelijk met een juiste adapter mijn Htc op kunnen aansluiten.... of zal ik het laten rusten en gewoon zoals door Harro beschreven een Belkin in de casetten-speler zetten ?
×
×
 • Create New...