Jump to content

wildone

Members
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Goed

About wildone

 • Birthday 09/01/1955
 • Age 64

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Almelo
 • Hobbies
  Motorrijden en sleutelen aan motoren
 • Age 64

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Zojuist een S-Type V6 3.0 gekocht met autom. 6-bak.
 • Age 64

Recent Profile Visitors

259 profile views
 1. Heb inmiddles de gasklep schoon gemaakt met wasbenzine en een stevige kwast. Hopelijk weer een tijdje (100.000) goed werkend. Dank allen.
 2. Keesh ook met dank. Duidelijk zo.
 3. Hans je hebt gereageerd maar je bericht is niet meer aanwezig. Vreemd. Heb jij een download van deze service manual waarin die afbeelding staat van de throttle. Waar kan ik mijn STypeWorkshop2003on.pdf in het forum plaatsen, zodat iedereen deze kan gebruiken?
 4. Vanmorgen kon ik de mijn Jag weer ophalen na vernieuwen van de 6 bougies. Kreeg als opmerking mee: "Je moet wel de gasklep schoonmaken Zit nogal wat roet in." Daarbij vergat ik te vragen waar die dan zit. In mijn Workshop handboek (pdf) kon ik het ook niet vinden. Kan iemand mij opweg helpen en misschien met een tekening/foto aanduiden waar dan die gasklep zit. Zou me helpen.
 5. Als de pakking iets lekt zal ik toch moeten vervangen. Bedankt voor je reactie
 6. De Kleppendekselpakking is aan vervanging toe van mijn 3.0 V6 S-type. Heeft iemand dit al eens gedaan en zoja heb je speciaal gereedschap hiervoor nodig? Het motorgedeelte links heeft boven de kleppendeksel een inlaatspruitstuk. Maw even wat lastiger dan enkel een paar boutjes losdraaien. Misschien dat jij met je ervaring mij kunt vertellen of dit voor een DHZ-ver te doen is en of standaard gereedschap toereikend is. De nieuwe pakkingset lijkt me van rubber (zit ook opgevouwen in de verpakking). Tevens heb ik 2 spark plug seals ontvangen. Ik hoor graag van je.
 7. Ok dus daar zit die verborgen! Kan ik aan de slag. Met dank voor de tip.
 8. Ik wil het Interieurfilter vervangen van mijn S-Type 3Ltr V6 2003. Maar kan dat filter nergens vinden. In de manual staat het slechts aangegeven dat ik geen idee heb waar dat filter nu zit. Kan iemand mij op weg helpen, hoe dit Interieurfilter te vinden en te vervangen? Zou mooi zijn.
 9. Inmiddels heb ik via Jaguar in Hengelo kunnen achterhalen wat de oorzaak vd storing is. Onder het inlaatspruitstuk zit een leiding/onderdeel vd brandstofaanvoer. Heb ik helaas niet kunnen vinden in de spareparts pdf van www.sngbarratt.com Hier zit een lek in. Ze hebben het lek dmv het spuiten van schijfremreiniger kunnen achterhalen. Men kwam hierop omdat de storing zo typisch is en vaker voorkomt. Puur een kwestie van veroudering. Wordt volgende week woensdag gemaakt.
 10. S-Type 3ltr V6 2003: Gisteren kreeg ik de melding van een motorstoring. Vandaag de computer laten uitlezen en resetten. De meldingscode is: P1582. Deze melding blijft terugkomen ook na diverse keren resetten. Maar het waarschuwingslampje + dasboard info is nu wel weer uit. Ook blijkt de laadspanning nogal hoog: Na het starten blijft deze eerst een poos op 15Volt en vervolgens zakt die tot 13.95Volt gemiddeld. Iemand een idee wat de oorzaken zouden kunnen zijn adhv het bovenstaande? P1582 blijkt geen storing maar een informatie te zijn. Kun je negeren. Maar ja op het dashboard verscheen gisteren wel de tekst "beperkte motorprestaties" Aan de loop vd motor is niets vreemds te horen. Alles doet het prima. Starten, alles gaat zoals het hoort. Zie ook: http://www.jagrepair.com/images/TSB/TSB2/X-Type/303Engine/XT303-01%20DTC%20P1582%20Stored.pdf
 11. Waar is de olie C2S48887 te koop? Heb bij sngbarratt.com gekeken maar die vragen voor de olie 13,- + transport.11.00 !! Oliepeil is trouwens exact in het midden.
 12. Zojuist getest met motor uit. Dan is het geluid niet aanwezig.
 13. direct onder het stuur zit het geluid.
 14. Bedankt voor de olie suggestie. Maar waar moet ik de olie dan in doen? Kan de demontage van het stuurwiel ook niet vinden. En is demontage wel nodig? Olie tip dus uitstekend ga ik zeker doen, maar heb dan wel een leidraad nodig hoe en waar.
×
×
 • Create New...