Jump to content

Curt Roth

Members
 • Content Count

  1296
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Curt Roth last won the day on July 11 2014

Curt Roth had the most liked content!

Community Reputation

25 Beter

About Curt Roth

 • Birthday 06/10/1970
 • Age 50

Contact Methods

 • Website URL
  http://jaguar-sovereign.blogspot.com/

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Arkel
 • Hobbies
  Product ontwerp (Solid Works, Silo3d, Rhinoceros 3d, Sculptris), vliegen (Cessna), auto's

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Curt Roth, ik woon in Arkel, ik heb een Jaguar Sovereign 5.3 HE uit 1983

  Naast mijn Jag heb ik ook een Fiat 500f uit 1966

Recent Profile Visitors

1027 profile views
 1. Hoi John, Aaahh, ja dat is ook zo, heerlijk weer! dat kunnen we wel gebruiken in deze tijden... Ja klopt, de XJ is weg.. wel naar een goed huis! De reden is dat ik de Z3 kon terug kopen die mijn vader in 1996 kocht voor mijn moeder, die auto stond voor een heel gelukkige tijd in onze familie, en het is een momentum aan mijn vader die ik helaas moet missen. De XKR is met vlag en wimpel door de keuring gekomen, geen aandachtspunten dus dat is geweldig! Mijn moeder kan weer lekker op pad ( en af en toe ik ook ) misschien koop ik hem wel van haar want ik h
 2. Blast from the past, maar ben er nog hoor zelf wel zonder Jag, maar hier nu met mijn moeders ( inmiddels 77 jaar en nog steeds going strong ) Jaguar XKR. Morgen gaat hij voor de APK, maar er was een probleem met vocht in de rechter koplamp. dus dat moest even opgelost worden. Groeten, Curt.
 3. Mooi verslag, en goed gevonden!
 4. Foto's van mijn Jaguar XJ Sovereign 5.3 H.E. V12 1983
 5. Klopt Ko, Ergens in het OFF TOPIC gedeelte mooie was dat het chassis toen geheel onbeschadigd is gebleven, al leek de schade toch behoorlijk. Hij is weer helemaal in nieuwstaat! Ik denk dat als mijn moeder tachtig is ze hem nog rijd ik hoop dat in ieder geval wel heel erg, ik hoop dat ze minstens honderd wordt Ik plaats hier nog wel wat foto's van de schade van toen.
 6. Dat heb ik, en ze is ook de 70 gepasseerd
 7. En Glibbo, JA ik wil hem wel kopen... maar ja mijn vrouw zegt NEEE ben je gek.. niet NOG een auto! we hebben er al vier.... Maar hij is wel helemaal beyond geweldig!!!
 8. Ah, dus het hoeft niets te zijn. Ik zal haar even vragen of er nog een andere boodschap in het display verschijnt. Dank je Hans!!
 9. Hoi Paul, Nee (even) na starten gaat het lampje wel uit.
 10. Vrienden, net was mijn moeder hier even op de zaak en er brande even een rood lampje op haar dashboard in de snelheidsmeter. en ik dacht ik vraag het even aan de experts, hier een fotootje:
 11. Altijd leuk oververhitte reacties Kom op man, beetje brede rug hebben, er zijn zat mensen die het leuk vinden wat je doet, en ook mensen die ( misschien ongezouten ) kritiek geven, maar wel met een een positief uitgangspunt. Dus.. gewoon lekker blijven posten, en als het kan lekker met foto's. En hoe dan ook, met of zonder geld, het is altijd leuk om iemand aan zijn Jag te zien klussen, oud of nieuw gaar of in top conditie
×
×
 • Create New...