Jump to content

exlid1

Members
 • Posts

  7,542
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  112

Everything posted by exlid1

 1. En als je hem van de automatische stand afhaalt?
 2. Ik heb er hele goede ervaringen mee, bestellen bij de RAC in Rotterdam en ze hebben het echt met 1 dag in huis vanuit het centrale Jaguar magazijn in Duitsland, diverse keren gedaan met diverse onderdelen, al jaren, maar pakkingen heb ik inderdaad nog nooit nodig gehad en dus zeker ook geen ervaringen met deze specifieke pakking nee, en al helemaal niet met pakkingen voor een antieke fiat via de Jaguar dealer uit het Jaguar magazijn nee... Dit is ook precies waarom Jaguar een centraal magazijn op het vasteland in Duitsland aanhoudt. Tijdswinst. Voor hun eigen netwerk. En dan heb je ook meteen originele Jaguar onderdelen. Ik zou zeggen, bel ze gewoon eens even, wat heb je te verliezen? Ook Stadhouder Automobielen in Den Haag haalt zijn onderdelen zo via de RAC binnen, ook met een dag, ook hele goede ervaringen mee. Misschien zit de crux erin dat je het via de officiële dealer doet, die hebben vaste lijnen en bezorgdiensten en -afspraken met het centrale magazijn, ik kan me voorstellen dat het niet zo snel werkt als je zelf rechtstreeks met Duitsland gaat lopen knoeien. Groetjes en een fijne Pinksteren nog verder.
 3. Ik denk gewoon bij de dealer voor weinig, die laten het dan met een dag vanuit het centrale magazijn in Duitsland komen.
 4. exlid1

  Trekhaak x308

  De originele Jaguar trekhaken komen van een zeer gerenommeerde trekhakenfabrikant uit Staphorst, lijkt me sterk dat die ze niet meer leveren. Misschien kunnen die je ook nog wel helpen aan het schema dat je zoekt.
 5. exlid1

  Trekhaak x308

  Heb je er nou verkorte steunen opgezet?
 6. Alleen de dood en de belastingen zijn zeker, verder helemaal niks.
 7. Everything will always be the end of everything as we know it, that's called evolution. Degeemotioneerdegeevolutioneerdezonderpuntjesomdatookdatevolutieisen altijdvoortschreidendzalzijn
 8. En welke heb jij dan, Nico?
 9. Mogelijk een solenoid in het brein van de versnellingsbak die nog niet/niet goed meer werkt bij te dikke koude olie. Dan heeft hij moeite met overschakelen. Wordt het erger, dan springt hij in de noodloop en doet hij na een paar honderd meter na een herstart weer normaal mee. Dat is mijn theorie in een ander topic, zal hem nog eens opzoeken, lijkt veel op dit verschijnsel. Deze: https://www.jaguarforum.nl/forum/topic/11404-koude-motor-trage-lockup/?hl=%2Btrage+%2Blockup
 10. exlid1

  Wimb's X308

  Straks heb je wel weer een auto en geen geld meer...kun je wéér niet op vakantie...
 11. exlid1

  Radio x300

  Ja, voor een mooie afwerking kun je er een zwart standaard lijstje omheen doen, kost ff 2 tientjes, vind je diverse topics over hier.
 12. Goed verhaal man, en zo herkenbaar! Ja, bij de ene garage doen ze het zo, bij de andere krijg je hem terug onder de smeer, op zeker dat de aftersale bij deze garage ook top zal zijn, geniet van het geheel!
 13. exlid1

  alarm

  Dan zou ik daar lekker even op wachten en niet gaan lopen klooien eerst.Zodra je de sleutel in het contact stopt stopt ook het geloei van het alarm. Kun je niet van die twee AB's een goeie maken? Even die drukknopjes overzetten? Die duw je er zo in...
 14. Wat mij verteld werd is Enschede maar ik ben nooit die kant op geweest, ik ging naar Breda.Ik denk dat die van jou een andere is. Des te beter, nog meer kansen.
 15. exlid1

  Tanken ?

  Bij mijn X300 V12 heeft 1 op de circa 4 keer BP 98 tanken en de andere keren een gewone goedkope/allergoedkoopste 95 exact hetzelfde effect als altijd 98. Heb alle combinaties geprobeerd. Ik denk dat hij gewoon voldoende mooi schoon blijft als je gewoon regelmatig de BP 98 er in gooit. Dat lijkt in ieder geval mijn ervaring. En dan af en toe een keertje gassen om echt helemaal schoon te branden kan dan ook echt helemaal geen kwaad zou ik zeggen. Langere tijd alleen maar 95 merk je wel echt goed, worden de prestaties toch echt gewoon weer minder van. Doekjes, gutsen en andere gekkigheid? Geen last van. Gewoon vast houden, en loopt hij vol, slaat hij af.
 16. Probeer anders deze jongens eens: http://aircoherstelservice.nl/ Ben daar in juni 2015 geweest, in hun dependance te Breda, erg goed geholpen, zeer vriendelijk ook. Wel van tevoren heel duidelijk aangeven wat je wilt, want de voorraad ligt in Enschede, ook daar kun je heen, is een grotere werkplaats. Een gereviseerde pomp voor mijn X300, inclusief montage, vullen en de hele rimram voor € 369,-. En de oude originele mocht ik nog houden ook, dus die gaat er t.z.t. weer gereviseerd terug in. Met wifi, koffie enz. en als je wilt brengen ze je nog even naar het centrum, zodat jij kunt winkelen of borrelen tijdens de werkzaamheden. Heb ik niet gedaan, ik blijf altijd liever meekijken. De baas is en spreekt Nederlands, de rest is en spreekt voornamelijk slechts Spaans, vandaar de lage prijzen. Kun je meteen je Spaans weer eens ophalen. Succes!
 17. Tsja, de overstap van een Ford naar een Jag is dan ook niet gering...zeg haar dat maar eens, als je durft...
 18. Bovendien zei ze dat helemaal niet, ze zei ouwel*llenauto.
 19. Waarom is lange tijd op recirculatie slecht, Shippy?
 20. Die 20-ers (en 30-'ers?) zijn geïnteresseerd omdat ze nu zo laag geprijsd en dus bereikbaar zijn.
×
×
 • Create New...