Jump to content

exlid1

Members
 • Posts

  7,542
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  112

exlid1 last won the day on January 13 2018

exlid1 had the most liked content!

Reputation

6 Goed

About exlid1

 • Birthday January 1

Profile Information

 • Geslacht
  Niet bekend

Recent Profile Visitors

3,920 profile views
 1. En als je hem van de automatische stand afhaalt?
 2. Ik heb er hele goede ervaringen mee, bestellen bij de RAC in Rotterdam en ze hebben het echt met 1 dag in huis vanuit het centrale Jaguar magazijn in Duitsland, diverse keren gedaan met diverse onderdelen, al jaren, maar pakkingen heb ik inderdaad nog nooit nodig gehad en dus zeker ook geen ervaringen met deze specifieke pakking nee, en al helemaal niet met pakkingen voor een antieke fiat via de Jaguar dealer uit het Jaguar magazijn nee... Dit is ook precies waarom Jaguar een centraal magazijn op het vasteland in Duitsland aanhoudt. Tijdswinst. Voor hun eigen netwerk. En dan heb je ook meteen originele Jaguar onderdelen. Ik zou zeggen, bel ze gewoon eens even, wat heb je te verliezen? Ook Stadhouder Automobielen in Den Haag haalt zijn onderdelen zo via de RAC binnen, ook met een dag, ook hele goede ervaringen mee. Misschien zit de crux erin dat je het via de officiële dealer doet, die hebben vaste lijnen en bezorgdiensten en -afspraken met het centrale magazijn, ik kan me voorstellen dat het niet zo snel werkt als je zelf rechtstreeks met Duitsland gaat lopen knoeien. Groetjes en een fijne Pinksteren nog verder.
 3. Ik denk gewoon bij de dealer voor weinig, die laten het dan met een dag vanuit het centrale magazijn in Duitsland komen.
 4. exlid1

  Trekhaak x308

  De originele Jaguar trekhaken komen van een zeer gerenommeerde trekhakenfabrikant uit Staphorst, lijkt me sterk dat die ze niet meer leveren. Misschien kunnen die je ook nog wel helpen aan het schema dat je zoekt.
 5. exlid1

  Trekhaak x308

  Heb je er nou verkorte steunen opgezet?
 6. Alleen de dood en de belastingen zijn zeker, verder helemaal niks.
 7. Everything will always be the end of everything as we know it, that's called evolution. Degeemotioneerdegeevolutioneerdezonderpuntjesomdatookdatevolutieisen altijdvoortschreidendzalzijn
 8. En welke heb jij dan, Nico?
 9. Mogelijk een solenoid in het brein van de versnellingsbak die nog niet/niet goed meer werkt bij te dikke koude olie. Dan heeft hij moeite met overschakelen. Wordt het erger, dan springt hij in de noodloop en doet hij na een paar honderd meter na een herstart weer normaal mee. Dat is mijn theorie in een ander topic, zal hem nog eens opzoeken, lijkt veel op dit verschijnsel. Deze: https://www.jaguarforum.nl/forum/topic/11404-koude-motor-trage-lockup/?hl=%2Btrage+%2Blockup
 10. exlid1

  Wimb's X308

  Straks heb je wel weer een auto en geen geld meer...kun je wéér niet op vakantie...
 11. exlid1

  Radio x300

  Ja, voor een mooie afwerking kun je er een zwart standaard lijstje omheen doen, kost ff 2 tientjes, vind je diverse topics over hier.
×
×
 • Create New...