Jump to content

Peperbus

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Arie Verdurmen, ik woon en werk in Zwolle. De laatste 21 jaar de diverse body off restauraties gedaan, waaronder Mercedes 170 en Fiat 500 Giardinera. momenteel begonnen met een S-type uit 63. Geen matchende motor erbij, maar een 3.8 uit 66. Ik heb hem net afgelopen week in een eigenbouw spit gezet, dus ik kan nu met de onderkant beginnen, ziet er goed uit.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hartstikke bedankt voor de reactie Kees, ik ga hem gelijk maar vervangen. mvg Arie Zwolle
 2. Noodloop bij P0355 Ignition coil Primary Primary secondary circuit, na tweemaal opnieuw straten geen probleem meer, maar wat is de oorzaak en kan dit zo maar weer terugkomen en wat dan te doen? Het gaat om een V8 308 uit 2001 3.2 Door moderator verplaatst naar juiste subforum.
 3. Hallo mooi relaas over de vervanging van de distributie. Hoe heb je de special tools gemaakt ? En heb je daar misschien foto's van? Ik ga de 28e december de distributie vervangen en ben op zoek naar de tools voor het vervangen van de complete disttributie. mvg Arie Peperbus Zwolle
 4. Zijn er ook nog meer mensen die zelf aan hun Jaguar sleutelen en al special tools hebben aangeschaft? Ik heb zelf na de kerst een poelietrekker nodig voor de krukaspoelie van mijn Xj 308 v8
 5. Wie heeft er wel eens achterbumper van een XJ 308 gedemonteerd? Bij mij draaien de twee bouten (boven de uitlaten) door. Hoe krijg ik hem er af?
×
×
 • Create New...