Jump to content

wavn

Members
 • Content Count

  809
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

wavn last won the day on June 29 2015

wavn had the most liked content!

Community Reputation

49 Beter

About wavn

 • Birthday 12/19/1945
 • Age 74

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Achterhoek
 • Age 74

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Dag allemaal,
  Mijn naam is Willem, ben 65+, woon in Eibergen, ben getrouwd met Marjo en het 3e lid van ons gezin is Aoife, onze border collie.

  Ben nog motorrijder (vorig jaar met mijn vrouw achterop naar Schotland geweest), maar gezien onze leeftijd willen we meer cabrio gaan rijden.

  Bezit momenteel een Z3 maar daar kan Aoife helaas niet in mee en daarom overwegen we een grotere cabrio (Z3 houden we mogelijk ook).
  Deze grotere cabrio zou de XK(R) of de BMW6 moeten worden (niet nieuw).

  Tot nu zijn we nog in de beginfase van onze keuze en deze keuze zal mogelijk pas volgend jaar zijn (dit jaar gaan we met de Z3 naar Engeland en Aoife moet dan helaas in pension).

  Over de keuze van de cabrio wil ik graag een topic starten.

  Vriendelijke groet,

  Willem
 • Age 74

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ach ................... toch overleden: hoorde van hem tijdens de forumbijeenkomst in Beekbergen, dat het niet goed ging en dat hij ook niet beter zou worden, maar dat hij dan ook werkelijk zo snel overleden is, is een heel grote schok voor mij. Wij hebben elkaar bij de diverse forum bijeenkomsten steeds gesproken en ook deed hij mee aan de 2 "Achterhoekritten" die ik georganiseerd heb: dan ging het ook o.a. over de "goede oude tijd" met de Puch bromfietsen in Den Haag, zijn Fiat 500 etc, Maar ook spraken we per pm wel eens over de diverse kwaaltjes die we beide "genoten" hebben, maar ja: als je wat ouder bent, dan zijn nu eenmaal niet alle lichamelijke variabelen nog 100% maar veelal komt het toch wel weer een beetje goed (als je nog niet verschrikkelijk oud bent). Ik zal hem missen op de toekomstige Jag bijeenkomsten! Roelien: het was een "toffe gozer" zoals dat in het Haags dialect wordt uitgedrukt: ik wens je erg veel sterkte toe in de komende tijd. Willem
 2. Was dus tevens een APK testrit, Aico....
 3. Leuk is on zo'n rit te plannen; nog leuker om hem te rijden maar het meest aardig is, om zulke positieve terugkoppelingen te krijgen: bedankt allemaal namens ons drieën.
 4. Ik denk toch dat we geluk met het weer hebben / krijgen: buien trekken nu naar het oosten weg; hele dag verder droog; volgende charge pas vanavond (vanuit het westen).
 5. Nu al 22 graden hier, maar of we de rit "droog" kunnen rijden.............??
 6. Die tips van Mark werken inderdaad goed uit zeg; misschien te goed?............ Mark: "hoeveel zout moest er nu in de soep?: je zei toch 1 eetlepel?"
 7. Dat is heel erg afzien, zeker met die hete zaterdag dan ook nog naar Stuttgart..... niet te geloven: buienradar en wetteronline geven nu vooc die zaterdag 41 graden aan.........: records gaan aan diggelen.
 8. Is waar Kees: jij loopt natuurlijk niet zo snel een zonnesteek op!
 9. Ja, die Friesche taal: als de uitleg er bij wordt gegeven is het eigenlijk niet eens moeilijk!
 10. bedoelde: zelf je eigen pet niet vergeten..... hmmm..................zwart leder: denk het niet..............
 11. Guus, ik heb het afgelopen jaar relatief vaak een kwast in mijn handen gehad en heb ook redelijk veel een kruiwagen verplaatst...... maar terwijl ik dit antwoord geef, weet ik absoluut niet wat "nat groen at twelve" inhoud.......
 12. Is natuurlijk zo: Jaguar rijders zijn per definitie niet van het type "minder is meer"!
 13. De tuin zal zeker niet in de smaak vallen bij aanhangers van "minder is meer"!
×
×
 • Create New...