Jump to content

Stephan80

Members
 • Content Count

  263
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Stephan80 last won the day on August 1

Stephan80 had the most liked content!

Community Reputation

57 Toppertje

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Stephan, en ik woon in de provincie Zeeland. Ik werk in de logistiek bij een chemie bedrijf. Ik rijd een xj12 series 2 uit 1977.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Is het een optie om er in 1x een 3 of 4 mm dikke plaat op te lassen wellicht? dan is het geen vocht verzamelpunt meer en het is net zo sterk als origineel. Ik ga dit deel bij die van mij ook controleren..
 2. Gedachten/ideeen/meningen/problemen/realistische inzichten en oplossingen delen waarbij iedereen elkaar waardeert en in zijn/haar waarde laat maakt dat ook ik dit forum enorm waardeer. Als het jdch daaraan positief kan bijdragen dan heb je mij wel mee hoor...
 3. met de muziek aan (hard) heb ik al snel 20 pk meer....minimaal...
 4. misschien dat t veertje iets slapper is geworden over de jaren? iig top dat je het eivel hebt gevonden 👍
 5. Stephan80

  Leaper op XJS

  heerlijk deze 'discussie'. ik zou m van onze 308 afhalen, maar wordt tegen gehouden door mijn wederhelft. Als verdediging (tegenover jullie) dat ik m er dan maar op laat zitten is dat ik het gat ook niet hoef te dichten. Dus zelfs in 1 huis verschillende meningen 🙃.
 6. Ik denk wel dat t kan om m als daily te gebruiken. Je kan ervoor kiezen om m te behandelen tegen roest en geld in pompen om m als nieuw te krijgen, maar (even vloeken in de kerk) je kan ook eentje kopen die qua onderhoud op orde lijkt en een paar jaar dagelijks genieten waarbij je dat onderdeel aanpakt waar het faalt. Daarna koop je weer n andere (of iets anders). Ik dacht een paar jaar geleden optie 2 te kiezen (woon-werk) met 'n xj s2 afgewisseld met motorrijden. Ik kan het nu toch niet over mijn hart verkrijgen om m nog buiten te laten staan in de regen...maar dat is waarschijnlijk door besmettingsgevaar (liefhebberij) waar ik niet voor was gewaarschuwd. Ben benieuwd naar je uiteindelijke keuze.
 7. ik had een paar maanden geleden. iets wat hier op leek. bleek dat ik bij (de)montage van de accu een stangetje van mn gas'kabel' uitgeklikt had van de left bank. Hij reed nog, maar echt gas geven ging niet meer.
 8. Ik ben er niet bij. Veel plezier allemaal aankomende zondag!
 9. das wel zuur idd. Een v12 wankelmotor 😏. Als ik erbij ben dan zal t ook met de v12 zijn.. suc6 met de prep
 10. Ja, dat is wel een mooi ritje Raymond! Dat wordt een mooi gezicht zo'n engels lint door de provincie.. Ik kom er nog op terug of ik (met ons 4en) erbij ben.
 11. Mijn ervaring is dat voor mijn s2 de koudestart injectoren ook s winters niet nodig zijn.
 12. thanks. ff gekeken waarom ik dit zelf niet kon vinden. 'uk' achter mijn zoekopdracht zetten maakte het verschil tussen niets vinden en keuze hebben!
 13. Netjes! geen gepiel of schades met dit spul. Al in meerdere autos gehad zelf. Vanwege de boys op de achterbank was ik ook op zoek naar dit gaas voor mn x308, maar is niet standaard geproduceerd (alleen vr de x350). waar heb jij t besteld?
 14. dat dashboard idd....je zou ervan weigeren uit te stappen op bestemming
×
×
 • Create New...