Jump to content

Stephan80

Members
 • Content Count

  336
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Stephan80 last won the day on August 7 2020

Stephan80 had the most liked content!

Community Reputation

93 Toppertje

1 Follower

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Stephan, en ik woon in de provincie Zeeland. Ik werk in de logistiek bij een chemie bedrijf. Ik rijd een xj12 series 2 uit 1977.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 'Helaas' zit ik op dat moment op een ander eiland..volgende keer dan maar
 2. heb je de aarding toevallig gecontroleerd of die op het chassis niet gecorrodeerd is? krijg je ook stroom overdacht probleempjes door
 3. Ik moet me helaas afmelden voor aankomende zondag...niet sjiek zo kort dag, maar ik kom qua verhuis planning perikelen in tijdnood en daarom is het niet anders vrees ik. Veel plezier aankomende zondag en tot de volgende!
 4. je komt er wel achter...al dan niet met professionele hulp
 5. heb je bijgehouden wanneer hij stilvalt? bij constante snelheid, gas loslaten, heuveltje af/op, diep accelereren, alleen in bochten.. Het verhaal van de gasklep is vooral gerelateerd aan gas loslaten bijvoorbeeld. Heb je een sleutelbos aan je contact hangen of alleen de jaguar sleutel...in bochten gaat een sleutelbos beetje slingeren wat effect kan hebben als je een versleten contactslot hebt bijvoorbeeld. Details details..
 6. Er staat me iets bij dat we die datum iets hebben, maar ik kan nergens vinden wat dan...dusss...wij zijn er die dag bij
 7. Ik zet die van ons ook graag naast wat anders moois en in dit geval was dat bij mijn werk, maar dat ging tijdje geleden toch mis en was ik ineens de dader. Deur floepte uit mijn handen en de deurvanger trok er nog aan maar dan de verkeerde kant op . Het was echt maar een klein tikje en dan toch zo'n 'mooi' vouwtje in die zwart glimmende deur van die (tot dat moment) superstrakke en mooie 911... Briefje op de voorruit gedaan en uiteindelijk netjes afgehandeld, maar kost wel weer aardig wat tijd en moeite.
 8. Stephan80

  Oliedop

  Mocht je je olie zelf vervangen dan heb je waarschijnlijk wel een oliefilter sleutel. indien dat een bandsleutel is (dus met een riempje) dan kun je die ook voor de oliedop gebruiken zonder iets te beschadigen. Heb je die niet zou ik een stukje hout in 1 vd inkepingen zetten en zo met de hamer ertegen lostikken. Dat is minder schadegevoelig dan een schroevendraaier oid. Deze met de auto van schoonmoeders ook nog zo gedaan aangezien ik (uiteraard) net de eerstgenoemde heb uitgeleend.
 9. Onze 308 staat ook buiten te glimmen, maar wel omdat er heftiger roestend spul binnen staat.
 10. bij mij was de slang doorgeschuurd door het slangetje wat je er bij jou ook over ziet lopen. probeer m vrij te leggen zou mijn tip zijn. Verder top dat je mhebt kunnen fixxen. Het is nl niet eentje van maar een paar tientjes.
 11. Stephan80

  X308 XJR

  voor heel eventjes mijn hart.....
 12. Stephan80

  X308 XJR

  Je hebt natuurlijk al een x308 gehad en kent de zwakke plekken, maar sinds je advies vraagt lepel ik toch nog ff mijn eigen ervaringen op: tja, als de 3e de enige is waaraan de roestproblemen netjes hersteld zijn en verder is dezelfde onderhoudsstaat verkeerd is het misschien zelfs wel de betere koop. Roesten doen ze allemaal op het enkele exemplaar na die om de paar jaar extra anti-roest behandeling heeft gehad. Ze roesten ook nog eens flink van binnenuit dus je ziet het niet makkelijk. Een roestblaas kan dus het topje van de ijsberg zijn. Verder zien ze er alle 3 wel goed uit. De k
 13. ik heb me laten influisteren dat kroon de olie bij shell inkoopt...geen bewijs voor.. ik kocht altijd Kroon en sinds ik de jag rijd ook Castrol en sinds ik bovenstaande hoorde ook shell, maar eigenlijk alleen omdat t goed voelt....beetje als Douwe Egberts
×
×
 • Create New...