Jump to content

Stephan80

Members
 • Content Count

  288
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Stephan80 last won the day on August 1 2019

Stephan80 had the most liked content!

Community Reputation

65 Toppertje

1 Follower

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Stephan, en ik woon in de provincie Zeeland. Ik werk in de logistiek bij een chemie bedrijf. Ik rijd een xj12 series 2 uit 1977.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dus nu dan de linkse kant onder het mes (haakse lijpert) te beginnen met het scherm achter: Daarna doorgeschoven naar linksvoor: Alles doorgelast, rx5, carrosseriekit, rx10=geconserveerd. Alles weer in elkaar en rijden. Strakzetten en spuiten buitendorpel volgt later als de temperatuur beter is en wellicht laat ik het een ander wel doen. Vervolgens de deurvanger gefixed wat al een half jaar een dikke irritatie was. De deurvanger zelf was ook kapot, maar heb ik opgelast ipv vervangen. Voor kapotte plaatwerk van de deur heb plaatjes gebruikt, zoals anderen ook hebben gedaan. Deurpaneel lag er toch af dus nieuwe Kickers speaker gemonteerd. Rechtsvoor is de speaker ook naar de los ballos dus die volgt snel. Dat was m wel weer even...hoop ik.
 2. jammer dat je xj avontuur zo moet eindigen, maarre we zien je ooit nog wel terug...:)πŸ‘
 3. grote impact dit soort zaken. Hoorde hetzelfde over een mede dertiger 2 maandjes geleden. Leven is onvoorspelbaar dus beter van elke dag genieten (ook van toepassing op Keesh zijn schrijven over abrupte ziekte in een ander draadje) Sterkte voor je zus.
 4. hij heeft de auto 2 weken geleden verkocht volgens de rdw. Niet lang van genoten dus.
 5. Met goede benzine ben je wel al goed op weg denk. Verder..tja..een stabilizer moet ervoor zorgen dat de benzine zich niet deelt in zwaardere en lichtere lagen en ook de vluchtigere componenten in de brandstof vasthoudt. Dan praat je over meer dan alleen ethanol. Dat gezegd hebbende ben ik geen expert in dit onderwerp, maar de investering is dusdanig laag en het vertrouwen van velen hoog, marketing is iets wonderlijks...en een slecht lopend blok veroorzaakt schuldgevoel..
 6. Ik heb een mooi evenement gemist, zoveel is duidelijk. Top dat het geslaagd was!
 7. Balen en Beterschap Raymond! Verstandig besluit om de tijd te nemen voor je herstel. Leuk idee Kees!
 8. met kindjes in de auto is dit dan juist weer wel een fijne optie. ik snap je punt uiteraard wel...
 9. Zoals Laan zegt + zet een halve bar (ongeveer) meer luchtdruk in de banden, want daardoor krijg je minder snel een platte kant op de band. Regelmatig stukje verduwen kan ook natuurlijk. Verder volzetten met 98 en flesje fuel stabilizer erbij.
 10. Is het een optie om er in 1x een 3 of 4 mm dikke plaat op te lassen wellicht? dan is het geen vocht verzamelpunt meer en het is net zo sterk als origineel. Ik ga dit deel bij die van mij ook controleren..
 11. met de muziek aan (hard) heb ik al snel 20 pk meer....minimaal...
 12. misschien dat t veertje iets slapper is geworden over de jaren? iig top dat je het eivel hebt gevonden πŸ‘
 13. Stephan80

  Leaper op XJS

  heerlijk deze 'discussie'. ik zou m van onze 308 afhalen, maar wordt tegen gehouden door mijn wederhelft. Als verdediging (tegenover jullie) dat ik m er dan maar op laat zitten is dat ik het gat ook niet hoef te dichten. Dus zelfs in 1 huis verschillende meningen πŸ™ƒ.
 14. Ik denk wel dat t kan om m als daily te gebruiken. Je kan ervoor kiezen om m te behandelen tegen roest en geld in pompen om m als nieuw te krijgen, maar (even vloeken in de kerk) je kan ook eentje kopen die qua onderhoud op orde lijkt en een paar jaar dagelijks genieten waarbij je dat onderdeel aanpakt waar het faalt. Daarna koop je weer n andere (of iets anders). Ik dacht een paar jaar geleden optie 2 te kiezen (woon-werk) met 'n xj s2 afgewisseld met motorrijden. Ik kan het nu toch niet over mijn hart verkrijgen om m nog buiten te laten staan in de regen...maar dat is waarschijnlijk door besmettingsgevaar (liefhebberij) waar ik niet voor was gewaarschuwd. Ben benieuwd naar je uiteindelijke keuze.
 15. ik had een paar maanden geleden. iets wat hier op leek. bleek dat ik bij (de)montage van de accu een stangetje van mn gas'kabel' uitgeklikt had van de left bank. Hij reed nog, maar echt gas geven ging niet meer.
Γ—
Γ—
 • Create New...