Jump to content

Pauluspp

Members
 • Posts

  4,074
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

Pauluspp last won the day on June 15 2017

Pauluspp had the most liked content!

Reputation

289 Toppertje

About Pauluspp

 • Birthday 12/16/1949

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Sinds dec 2010 eigenaar van 98-er XJ308. Gekocht met 88.000 km van vriend. In zeer goede staat.
  Ik ben 67 jaar, was zelfstandig ondernemer en gebruik deze Jag als hobby auto. Heb als hobby ook een Mx5 erbij, 27 jaar geleden nieuw gekocht en nooit meer weggedaan.

Recent Profile Visitors

2,746 profile views
 1. Fijne dag gehad gisteren. Organisatie heel veel dank! Net wakker geworden in een mooi hotel in Goes, rustig ontbijtje voordat we de terugreis aanvaarden. Groet, Roelien en Paul.
 2. Door omstandigheden pas vanmiddag beslissing genomen het erop te wagen. Voor vrijdag en zaterdag overnachting geregeld, dus maandag rustig naar huis. Mijn vrouw, Roelien, komt mee. Zaterdag rekenen we 'zwart' af.
 3. Pauluspp

  Wimb's X308

  Valtie onderhand niet in een hoger belastingtarief?
 4. Pauluspp

  Wimb's X308

  Vaklui! Puur handwerk
 5. Pauluspp

  Wimb's X308

  Volledig met je eens!!
 6. Een vakkundig bedrijf weet wat wel en niet kan, neem ik aan. De binnenkant van de deuren zijn bij mijn auto wel gedaan. Tot nu toe werkt alles nog prima.
 7. Mijn 308 heeft een Dinitrol behandeling​ gekregen (2012) waarbij alle wielkappen en binnenbekleding​ los is geweest. Geen roest te vinden. Is wel vanaf nieuw binnenslaper! Na stomen en drogen volledig het binnenwerk en bodem behandeld. Bij hoge buitentemperatuur loopt er af en toe wat tectyl uit. Ik ben er blij mee.
 8. Het was weer een mooie relaxte dag. Opvallend veel nieuwe gezichten maar ook inmiddels voor mij bekende "ouwe" rotten. Ik heb ze niet allemaal kunnen spreken, helaas. Sorry aan de mensen die ik niet persoonlijk gedag heb kunnen zeggen bij mijn vertrek. Momenteel is mijn energieniveau niet zo hoog en dan is zo'n laatste rondje net even teveel. Dank aan Xag en Raymond voor de foto's van mij.
 9. INFO AANMELDEN DEELNEMERS Indien mogelijk kom ik even langs. Leuk om weer eens bekenden en nieuwe leden te ontmoeten maar dat "even" is afhankelijk van mijn conditie op dat moment. Uiteraard betaal ik, net als vorig jaar, mijn € 10 bijdrage ter plekke.
 10. Geen gel"l, top spul!
 11. Ik zou de waterpomp meenemen in de reparatie. Hoe is de staat van de olie?
 12. Supermooie auto en dito kleur! Veel veilige en fijne kilometers......
 13. INFO AANMELDEN DEELNEMERS ...nog ééntje dan
×
×
 • Create New...