Jump to content

molenbaan

Members
 • Posts

  212
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

molenbaan last won the day on June 16 2015

molenbaan had the most liked content!

Reputation

8 Goed

About molenbaan

 • Birthday 12/11/1962

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Sprundel

Wie ben ik

 • Voorstellen
  is bekend, alleen update gedaan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. molenbaan

  Cats

  Zou graag het cats systeem willen uitschakelen van de xkr. Kan dat?
 2. Ik kan mijn stuur op en neer bewegen in iedere stand, volgens mij hoort dit niet. Iemand advies?
 3. Heren Is de moterkap van een xkr bj 1999 van alu?
 4. En nog een foto van t reservoir
 5. Jazeker beetje moeilijk te zien.
 6. Ok, sorry. Van de stuurbekrachtiging, is dus groene olie. Er loopt vanaf reservoir een slang naar de voorkant van de cilinderkop. Hiertussen zit nog iets van kunststof. De slang lekte dus daar bij die aansluiting
 7. Zat een slangklem los. Vastgezet en alles goed schoon gemaakt. Tot nu toe is hét lek weg....
 8. Nee dat is het niet want de airco is leeg momenteel Ga vanavond kijken waar het lek vandaan komt. Na het schoonmaken moet ik kunnen zien als de motor draaid waar het lek vandaan komt. Zal het nog posten... Groet Jos
 9. Ok, dan gaan we die eens controleren. Maar eerst eens goed schoonmaken, want alles is vettig geworden onder de kap aan de voorzijde
 10. Ja rechtsvoor. Mijn auto is jonger, heeft een ander reservoir. Ik dacht trouwens dat de stuurbekrachtiging olie altijd rood was net als van de automaat.
 11. Nee niveau kv staat goed in reservoir. Het is echt iets vettigs Er zit rechtscoor een reservoir met deze vloeistof/olie. Waar dient dit voor?
 12. Sinds vanavond ligt er een grote groene plas olie aan de voorzijde onder mijn xj 40 1992. Waar dient deze olie voor en kun je dit bijvullen met de olie van citroen?
 13. Op de reflector zit niets, wel op het gedeelte daaronder. Maar als ik het goed begrijp moet je daar dus afblijven. Zoals ik al zei, hier zitten de opgedroogde druppels op en die wil ik er af hebben.
 14. Oud topic nog eens boven gehaald. Heb geen vocht meer in de lampen, maar wel opgedroogde druppels op het chroom. Wil hiervoor dus de units gaan uitbouwen en dat brengt me bij de volgende vragen; heeft iemand daar een filmpje van, dan wel een goede beschrijving? En hoe haal je de opgedroogde druppels van het chroom af zonder te beschadigen?
×
×
 • Create New...