Ga naar inhoud

bernhardn

Members
 • Aantal items

  150
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

bernhardn won de laatste dag op 6 december 2016

bernhardn had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

13 Goed

Over bernhardn

 • Verjaardag 05/20/1973
 • Leeftijd 44

Contact Methods

 • Website URL
  http://bnn.photography
 • Leeftijd 44

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Meppel
 • Leeftijd 44

Wie ben ik

 • Voorstellen
  een audio, fotografie en auto liefhebber uit het noorden.
 • Leeftijd 44
 1. LAAT OP 14 OKTOBER UW MOBIEL ERFGOED ZIEN!

  Gaat iemand van hier er naar toe?
 2. MAAND VAN DE GESCHIEDENIS IN HET OPENLUCHT MUSEUM ARNHEM Grijp uw kans! Laat op 14 oktober uw mobiel erfgoed zien! Het Nederlands Openluchtmuseum Arnhem organiseert samen met de stichting Mobiele Collectie Nederland (MCN) en de FEHAC op zaterdag 14 oktober een evenement over het geluk van het autorijden! We zoomen in op de ‘sixties’, de tijd waarin de auto ook voor de gewone man bereikbaar werd. En daarmee de individuele vrijheid om eigen keuzes te maken. De FEHAC vraagt haar leden te helpen om dit evenement invulling te geven en tot een groot succes te maken. We willen het publiek ons rijdend erfgoed laten bewonderen. De werkgroep FEHAC Beurzen & Events vraagt dus ook uw medewerking voor dit evenement. Heeft u een ‘klassieker voor de gewone man’ uit de jaren ’50, ‘60 of ‘70? En vindt u het leuk en belangrijk om op zaterdag 14 oktober een dag uw voertuig in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem tentoon te stellen en het publiek te vertellen hoe belangrijk de auto was en voor het geluk van de gewone man? Dan bieden wij u hiervoor de kans! Deelnemer worden aan dit evenement U kunt zich opgeven vóór 5 oktober 2017 bij Arjen Ritsma via events@fehac.nl van de werkgroep FEHAC Beurzen & Events. Vermeld u bij uw opgave uw naam, adres en woonplaats, telefoonnummer en het merk, type en bouwjaar van uw voertuig. Wij zorgen er dan voor dat u aangemeld word voor dit evenement. Dit is uw kans om uw voertuig tentoon te stellen voor een breed publiek en dit publiek mee te nemen naar de revolutionaire jaren ’50, ‘60 en ’70. En kennis te laten maken met uw passie voor het rijden met het mobiel erfgoed uit die tijd. Meer Informatie; Informatie over achtergrond en inhoud van het evenement: zie bijlage De gewone man op weg naar geluk.pdf Informatie over de Maand van de Geschiedenis: www.maandvandegeschiedenis.nl Informatie over het evenement ‘Het geluk van het autorijden!’ tijdens de Maand van de Geschiedenis: www.maandvandegeschiedenis.nl/page/8864/geluk-van-autorijden
 3. Nieuw kentekenplaat met 2-tje????

  Net als (te) hard rijden!
 4. Nieuw kentekenplaat met 2-tje????

  O scheelt weer, dacht het eens bij blik op de weg voorbij zien komen.
 5. Nieuw kentekenplaat met 2-tje????

  Dat gaat je geld kosten! iets van 400,- dacht ik!
 6. Wimb's X308

  Welke is nou van jou? ziet er weer uit als een nieuwe!
 7. Voila, F-type officieel

  Bijna elk Supermerk met een Superauto heeft een hybride in het pakket, Jaguar zal daar ook gewoon aan meedoen. Een deelsof volledig electrisch aangedreven auto is nou eenmaal sneller dan een met brandstofmotor (Remak Concept one) Ik hoop dat hij erg veel op de CX75 gaat lijken!
 8. Kon het niet laten

  Mooi!!! En wel grappig die heb ik ook bekeken!
 9. Nieuw project XK140FHC

  ....het toeval wil dat het te koop komt!
 10. Nieuw project XK140FHC

  Wat een super project is dit en een super wagen, heb er een aantal gezien in Zelem afgelopen zondag. Moet eerst mijn huis verkopen als ik zo een wil aanschaffen!!!
 11. Zeker voor herhaling vatbaar en wat een geluk met het weer! Dan post ik maar de wat modernere wagens, met oa een bijzondere XJ L waar er maar 10 van zijn gemaakt en 2 in Duitsland rondrijden.
 12. XKR 4.0 tot leven wekken

  op youtube staan genoeg filmpjes hierover. En het is ook meer het gevoel denk ik.
 13. XKR 4.0 tot leven wekken

  nu nog even de in en uitlaat gedeeltes polijsten.
×