Ga naar inhoud

bernhardn

Forum Donateur
 • Aantal items

  181
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

bernhardn won de laatste dag op 27 november 2017

bernhardn had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

19 Goed

Over bernhardn

 • Verjaardag 05/20/1973
 • Leeftijd 44

Contact Methods

 • Website URL
  http://bnn.photography
 • Leeftijd 44

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Meppel
 • Leeftijd 44

Wie ben ik

 • Voorstellen
  een audio, fotografie en auto liefhebber uit het noorden.
 • Leeftijd 44
 1. Hij kan weer in de agenda! http://www.arden.de/classic/?utm_source=CleverReach&utm_medium=email&utm_campaign=15-03-2018+Arden+British+Day+2018+Save+the+Date_deutsch&utm_content=Mailing_12281090
 2. On line beurs...(Veiling)

  Dat gebeurt daar vaker en kan soms in je voordeel werken, zo heb ik een keer een versterker op de kop getikt voor een prikie die omschreven stond als een koptelefoon!!!
 3. Jaguar D-Type weer in (beperkte) productie

  maar als Nederlandse knieperts, als je zo'n wagen koopt is het niet eens een oldtimer en moet je gewoon de volle mep betalen!
 4. Motor slaat niet meer aan

  Doet hij het alweer?
 5. Motor slaat niet meer aan

  is er wel een vonk tussen bougie kabels en motor? komt er ook daadwerkelijk benzine in de injectoren?
 6. XK Motor swap 4.2 Series 3

  Lekker weer een foto topic! voor motor reinigen en koelsysteem moet je op youtube even zoeken naar Crisfix die heeft veel tips en tricks.
 7. Staat op Youtube wel een filmpje hoe je het glas los kan halen van de units, in een doos doen met verfbrander erop paar minuten laten staan dan wordt de kit zacht en kan je het glas eraf halen en je chroom schoonmaken. Er is er ook een van een XK en hij maakt het chroom zwart!
 8. Autoradio met DAB+

  ik heb de + maar alle muziek is daar bagger!
 9. Autoradio met DAB+

  ook de radios zijn niet best! heb het in mijn Renault Megane van '16 en heb vaker geen ontvangst dan wel en meer FM dan DAP!
 10. Jaguar Land Rover eigenaar pompt geld in Tesla concurrent https://www.autoblog.nl/nieuws/jaguar-land-rover-eigenaar-pompt-geld-in-tesla-concurrent-104094
 11. Steun het Jaguar Forum!

  Gedaan
 12. Wat? Jaguars uittrekken???
 13. Volgens mij is die foto gewoon een in PS uitgerekte F-Type!
 14. LAAT OP 14 OKTOBER UW MOBIEL ERFGOED ZIEN!

  Gaat iemand van hier er naar toe?
 15. MAAND VAN DE GESCHIEDENIS IN HET OPENLUCHT MUSEUM ARNHEM Grijp uw kans! Laat op 14 oktober uw mobiel erfgoed zien! Het Nederlands Openluchtmuseum Arnhem organiseert samen met de stichting Mobiele Collectie Nederland (MCN) en de FEHAC op zaterdag 14 oktober een evenement over het geluk van het autorijden! We zoomen in op de ‘sixties’, de tijd waarin de auto ook voor de gewone man bereikbaar werd. En daarmee de individuele vrijheid om eigen keuzes te maken. De FEHAC vraagt haar leden te helpen om dit evenement invulling te geven en tot een groot succes te maken. We willen het publiek ons rijdend erfgoed laten bewonderen. De werkgroep FEHAC Beurzen & Events vraagt dus ook uw medewerking voor dit evenement. Heeft u een ‘klassieker voor de gewone man’ uit de jaren ’50, ‘60 of ‘70? En vindt u het leuk en belangrijk om op zaterdag 14 oktober een dag uw voertuig in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem tentoon te stellen en het publiek te vertellen hoe belangrijk de auto was en voor het geluk van de gewone man? Dan bieden wij u hiervoor de kans! Deelnemer worden aan dit evenement U kunt zich opgeven vóór 5 oktober 2017 bij Arjen Ritsma via events@fehac.nl van de werkgroep FEHAC Beurzen & Events. Vermeld u bij uw opgave uw naam, adres en woonplaats, telefoonnummer en het merk, type en bouwjaar van uw voertuig. Wij zorgen er dan voor dat u aangemeld word voor dit evenement. Dit is uw kans om uw voertuig tentoon te stellen voor een breed publiek en dit publiek mee te nemen naar de revolutionaire jaren ’50, ‘60 en ’70. En kennis te laten maken met uw passie voor het rijden met het mobiel erfgoed uit die tijd. Meer Informatie; Informatie over achtergrond en inhoud van het evenement: zie bijlage De gewone man op weg naar geluk.pdf Informatie over de Maand van de Geschiedenis: www.maandvandegeschiedenis.nl Informatie over het evenement ‘Het geluk van het autorijden!’ tijdens de Maand van de Geschiedenis: www.maandvandegeschiedenis.nl/page/8864/geluk-van-autorijden
×