Jump to content

hasimera

Club Donateur
 • Content Count

  373
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Goed

About hasimera

 • Rank
  Bronzen donateur
 • Birthday 10/27/1966
 • Age 52

Contact Methods

 • MSN
  xj40@live.nl
 • Age 52

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Neede
 • Hobbies
  Jaguar, motor en muziek.
 • Age 52

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hans van der Ende.
  Operator bij Vredestein.
  Vierde Jaguar XJ40.
 • Age 52

Recent Profile Visitors

383 profile views
 1. Heb ik vanmiddag ook gedaan. Ik ga morgen vrolijk verder. p.s. Keesh, Kan jij het XJ40 in de titel veranderen in X300?
 2. Vandaag maar eens een Chinees uitleesapparaat aan de Jaguar gehangen. Code 1621 was het resultaat. ECU los gehaald, stekker paar keer heen en weer en terug geplaatst. Zag er netjes en schoon uit. Alle stekkertjes onder de motorkap los gehaald en heen en weer gehaald. Weer uitlezen; opgelost! Piepjes weg.......Hoera!. Alles weer op z'n plaats. Starten en auto weer terug op z'n plaats. Contact uit en.............piepen weer......pffff.....
 3. De auto heb ik 5 uur geleden stil gezet, maar piept nog steeds. Is dat wel normaal?????
 4. Airco is maand geleden gevuld (geen melding). Antenne komt niet helemaal uit (ook geen melding), maar daar ga ik mee aan de slag. Bedankt!
 5. Iemand enig idee waarom ik deze piepjes hoor? Gaat uit als het contact aan gaat en weer aan als het contact uit is. Het gaat om een XJ 4.0 Souvereign uit 1995. 20190806_161246.mp4
 6. Mooi! Zomaar een datum dat ik gewoon kan......... Staat genoteerd!
 7. Schitterend model van de Jaguar XJR XJ40.
 8. In die hoek heb ik indrxaad ook gezocht. Vanmorgen de verdelerkap los gehad en schoon gemaakt en het lijkt erger te worden. Nu nog een nieuwe scoren. Het wordt toch tijd voor een beurt, dus ga ik de heleboel maar eens vernieuwen. Meld me later weer. Tot zover bedankt voor het meedenken.
 9. Mijn XJ40 3.2 Souvereign uit 1993 houdt in bij het nemen van een bocht. Begon eerst met alleen rechter bochten, maar sinds vandaag ook met linker bochten. Slaat soms af als ik bijna stil sta. Motor pikt weer op zodra de auto weer recht staat. Benzine toevoer lijkt mij niet, omdat dat simpelweg niet zo snel kan reageren. Iemand enig idee?????
 10. Heb ik ook bij Laan gedaan......
 11. AANMELDEN AANMELDINGEN TOT NU TOE Ik ben eigenlijk 49 minuten te laat.......... maar ik kom lekker toch...
 12. Gevonden!!!! Een dag na de eerste melding heb ik de accu weer aangesloten. Niks aan de hand. Ga dan maar eens zoeken. 's Avonds vloog de auto bijna in de fik. Contact eraf, lichtschakelaar om, maar de stadslichten bleven aan, de radio bleef spelen en de blowers bleven blazen. Weer de accu losgekoppeld. Vandaag mooi weer, dus mooi eens de auto ingedoken. Zoeken, zoeken, zoeken en ja hoor........gevonden! Dikke draadbundel afgefikt.
 13. Zondagmiddag accu dood. En met dood bedoel ik ook dood. Helemaal niets meer. De oplader erop, maar deze gaf 6V en helemaal vol aan(??????). Gelukkig aardig weer, dus met de motor naar het werk. Dinsdag nieuwe accu erin, starten en lopen. Dacht onderweg een vage verbrande plastic lucht te ruiken. Terug thuis zet ik de auto naast het huis, geen bijzonderheden te bespeuren. Kwartier later loop ik naar buiten langs de auto en hoor een zoemend geluid van onder de motorkap. Motorkap open en daar lijkt het geluid van onder het abs ventiel te komen. kom met mijn vingers onder de bol en verbrand bijna mijn vingers aan het pompje. Gloeiend heet. Omdat ik nog moest werken en geen tijd had om het verder uit te zoeken, heb ik de accu losgekoppeld. Vandaag de pomp losgekoppeld. Abs lampje blijft nu branden uiteraard en knippert soms. Raar dat de pomp draait zonder dat het contact aan staat. Wat geeft het motortje het commando om te gaan draaien? Iemand raad?
 14. Dat was nog een hele klus. Om bij de achterste servo te komen moest de airbag eruit, maar ook de plaat waarop de airbag is geschroefd. Om daar weer bij te komen moest ook het dashboard los. Heel de middag bezig geweest, maar hij doet het weer.
 15. Goed lezen Hansie.........pfff. Ik heb 4 schroeven eruit gedraaid, maar die combinatie van 3 bouten en 1 moer ben ik ook tegen gekomen. De vier bouten wijzen naar boven, de 3-1 combinatie zitten aan de zijkant. Helder!!
×
×
 • Create New...