Jump to content

hagstrum

Members
 • Content Count

  484
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

hagstrum last won the day on January 28 2018

hagstrum had the most liked content!

Community Reputation

24 Goed

About hagstrum

 • Birthday 04/17/1965
 • Age 54

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Limburg Belgium
 • Hobbies
  Jaguar XJ40,xjs, film, Beatles, Ducati...
 • Age 54

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Eddy from Belgium. Ik was tewerkgesteld bij ARROW service in Sint Truiden maar ben nu technieker bij Skoda Bilzen. Mijn hobby's zijn voornamelijk, knutselen aan mijn XJ40, xjc en XJ-S, muziek en ducati rijden.

  De huisdokter die tijdens mijn jeugd op visite kwam was in het bezit van een grote, lange, dikke jag. Ik was er als kleine puber dus danig van onder de indruk zodat ik het beeld nog steeds voor mijn ogen zie. Bij elk huisbezoek stond ik dan ook vol bewondering te staren naar dit wonderbaarlijke voertuig. Vandaar mijn interesse voor dit geweldig auto merk.
 • Age 54

Recent Profile Visitors

993 profile views
 1. Blijven verzorgen is de boodschap! Goed bezig!!!
 2. Amaai, sterk bezig! Deze XJ40 mag blij zijn...
 3. Amaai, top! Waar lag bij jouw het probleem? Als het lukt dan begin ik er aan één van de volgende weken. In elk geval hartelijk denk voor de info!!!
 4. Prachtige informatie, Hans. Hier kan ik zeker wat mee. Binnen enkele weken ga ik hiermee aan de slag. Ik houd je op de hoogte en HARTELIJK dank voor de info!
 5. Ok. Bedankt aan ieder om mee te denken! Bij mij doen de blowers niets (of ik moet ze voeding 12v geven aan de stekker van de blower) en heb besloten om dit ff zo te laten. Heb er dagen, weken aan spendeert. Het lukt mij (voorlopig) niet om het werkend te maken. Dus de middenconsole monteren en nadien, dit wil zeggen na de autokeuring (APK), inschrijving (RDW), nog een poging ondernemen om de boel werkend te krijgen. Dat zal met grote waarschijnlijkheid tijdens de wintermaanden zijn. Drie jaar ben ik ondertussen bezig met restauratie van deze XJc. het word tijd dat ze de baan op gaat!
 6. Met stand vier bedoel ik 'defrost'.
 7. Als ik het goed begrijp moet op stand vier (rts) de vent. blower steeds werken ongeacht de temp. van het koelwater en/of de instelling van de temperatuur met de linker schakelaar.
 8. Hallo, neen! Geen beweging in te krijgen. Als ik ze 12v voeding geef aan de stekker doen ze het wel. Dus de vent. zelf is ok. Op stand vier aan draaiknop rts zou de vent. moeten werken ongeacht koelwatertemp. Met andere woorden, ik heb het opgegeven! Vele uren aan besteed met alle elek. schema's en foto's bij de hand. Het lukt mij niet. Jammer genoeg moet ik dit toegeven. Ik laat de blowers voorlopig voor wat het is en monteer de binnentrim verder af. Ben momenteel bezig met nieuwe tapijten en deurpanelen. Ik hoop op een later tijdstip (na autokeuring oldtimer en inschrijven voertuig in België) dit alsnog in orde te krijgen. Tips zijn altijd welkom. Of als er iemand een goede kennis heeft van dat hele blower en verwarming systeem waar ook in de BeNeLux, hij of zij mag er zich over ontfermen.
 9. Bedoel je 'hornbach' Jaap?
 10. hagstrum

  op zoek...

  Hallo beste jag fanaten, Wie kan mij helpen om volgend onderdeel te vinden:j aguar Star Washer, In XJ6 Gas Cap Assy - JA-AEU1468 Op de afbeelding nr. 10 Bij SNG zijn ze al geruime tijd niet in voorraad en dat kan nog wel even zo blijven. Misschien weet iemand een verkoper in België of Nederland. zie foto
 11. ok, Bedankt voor de tip!
 12. Het volgende item wat ik onderhanden heb genomen zijn de zetels. Het zwarte leder heeft toch wel geleden tijdens de jaren. Leder van 40 jaar oud. Wat wil je! Het opnieuw overtrekken met nieuw materiaal was een optie. Maar dat vind ik dan iets te duur en ook niet echt mooi. Bedoel hierbij dat je ook niet mag over restaureren. Dus gaan we het verven met HG lederverf. Eerst het leder een beetje opschuren met niet te grof schuurpapier. Goed ontvetten met aceton, grondlaag aanbrengen, laten drogen gedurende één nacht. Kleur aanbrengen met de bijgeleverde rol en indien nodig de dag erna een tweede laag leerverf. Mooi!!! Ziet er goed uit. De vraag is natuurlijk of de kleur zo blijft en hoe de krakelen in het leder terug de kop op steken. Al bij al een goed doenbaar proces.
×
×
 • Create New...