Jump to content

dreamboat

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Goed
 1. Jullie snappen er niets van. Een camionette is een kleine camion, duss voorr vrachtvervoer. Een busje is een kleine buus, voor personenvervoer. Jullie lijnbus is dus een buus en een een kleine bus is dan een busje. Nederlanders schermen graag met de franse taal, maar je maintiendrai kwam bij de overzeese provincies toch niet lekker aan. Nu vlug wat zalf smeren, over het algemeen vallen jullie nog wel mee. Leuk en fijn pinksterweekend, Eric..
 2. Je bent nooit te oud om te leren, dhc staat voor drophead coup
 3. Fijn een reaktie, ze zijn wakker geschud en dan nog met die leuke smilies, waarschijnlijk hebben we jonge kerel aan de lijn. Zelf ben ik al vanaf '69 met Jagjes bezig en ken het klappen van de zweep wel een beetje. Wegens beginstadium Alzheimer ben ik dringend aan het afbouwen, rest nog onderdelen 420G/mkX en XK 150, alsook de wagen 3.4S DHC. Manuals, originele brochures diverse Jags. Zie xk Data ,838241DN En Antwerpen is bijlange niet meer als vroeger. Groet, Eric..
 4. Mannekes, mannekes, mannekes. Ik vindt dat jullie veel kunnen zagen, jullie hebben van alles nodig en ALS je dan eens een koopje kunt doen is alles teveel. Hier ligt een halve auto voor
 5. Dringend alles weg nieuw en gebruikt, zeer goedkoop. In
 6. Jaguar 420G, links gestuurd, geheel gerestaureerd. BRG en bisquit interieur. SS uitlaten. Alle facturen ter inzage.
×
×
 • Create New...