Jump to content

Laan

Moderators +
 • Posts

  4,464
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  153

Everything posted by Laan

 1. Eemnes 24-9 staat gepland. Aan de poll te zien is er genoeg belangstelling, dus zal wel doorgaan.
 2. Zojuist terug van een erg geslaagde dag! Leuke mensen en goede sfeer. Daarbij gewoon top geregeld door Ko en zijn gezin/team en onze Erik (fasett) Een kleine impressie:
 3. Helaas is de belangstelling onvoldoende. Daarom is besloten dit evenement te annuleren. Degenen die zich hebben aangemeld worden apart op de hoogte gebracht en eventueel betaalde bedragen worden uiteraard teruggestort.
 4. Sterker nog, bijtelling kan over de getaxeerde waarde in het economisch verkeer. (Wev) Die kan echt lager liggen dan dagwaarde of wat zo’n auto doet op MP.
 5. Goor is hoe dan ook €850. Dus ook als er niemand komt. Een workshop bestaat uit uitleg en daarna zelf doen.
 6. Eemnes gaat sowieso door. Het programma wordt wat uitgerekt tov de normale formule en zal inclusief lunch worden aangeboden. Binnenkort wordt dat concreet en dan kunnen belangstellenden zich hier opgeven. Gemical guys in goor is een hele mooie workshop die dieper gaat dan bij meguiars. Daar geldt niet een deelname per persoon maar een vast tarief van €850. Zonder lunch en dergelijke versierselen. Dat betekent dat JF de kosten moet zien te verdelen over de deelnemers. Dat zie ik niet helemaal zitten
 7. Fijne dag en veel plezier allemaal!
 8. Deze dag komt steeds dichterbij en er zijn nog plekken over! De dag wordt georganiseerd door JDCH, maar is ook toegankelijk voor niet leden van de JDCH. Meer informatie en aanmelden: Info&aanmelden
 9. Uhm,…. De dag sluiten we af bij hofstede "De Middelburg". Het is misschien wat verwarrend, maar die locatie ligt in Voorst, tussen Apeldoorn en Zutphen… Niet in de zeeuwse stad Middelburg, tenzij je natuurlijk op doorreis gaat die kant op, dan is Goes een goed idee.
 10. Hij staat weer op de kalender! Op 5 juni kan je elkaar ontmoeten tijdens de jaarmeeting. De dag start rond half 11 bij ons nieuwe JF honk op bedrijventerrein Schumanpark in Apeldoorn. Rond 12 uur start de tourrit. We rijden niet strak achter elkaar, maar met kleine pauzes. Onderweg moeten een aantal vraagstukken worden opgelost die uiteindelijk 3 winnaars opleveren. De rit kent geen snelheidselement, dus je kan lekker rustig aan doen. Tegen 4 uur eindigt de rit en is er wederom voldoende tijd om onder het genot van een drankje bij te praten of elkaars bolide te bewonderen.
 11. Ja. Hij zit onder een zwarte afdekkap met een gat erin waar je vinger in past.
 12. Klopt. Er wordt echter wat meer tijd beschikbaar gesteld.
 13. zou kunnen Leon. De reseller waarmee wij contact hebben gaf een wat langer tijdspad door en ook dat men zelf kan proberen/ oefenen. Ik zal met alle plezier even navragen of zijn invulling mogelijk afwijkt van het gebruikelijke en zo ja, op welke punten.
 14. Dan moeten we wel wat gegadigden hebben bij GC. Bij meguiars kost het €15 pp excl. lunch inclusief koffie. En je krijgt 10% korting op producten die dag. Meguiars kan op 24 september en het is in Eemnes, zodat wimb nog iets minder ver hoeft te fietsen.. Er kunnen max ongeveer 45 personen meedoen.
 15. Ik denk dat we ongeveer 15 personen nodig hebben voor een detailing workshop. Dat moet wel lukken. Hilversum zal dus september worden en ik hoop dat we komende week iets concreet kunnen noemen qua datum, kosten enz. Dus ws kan je op de fiets Wim!
 16. https://wagenegaw.com/banden-velgen/jaguar/xj.html
 17. Dan heb je ook andere velgen nodig als je 18” wil. 19” op een x351 is niet extreem in de zin dat hij stoterig wordt of nerveus in het stuur lijkt me.
 18. Soms komen en gaan klachten zonder ingrijpen. Misschien was het waswater te koud? Kan grote gevolgen hebben..
 19. Dat klinkt idd tegenstrijdig/raar. Zelf zou ik de auto goed laten opdrogen en nogmaals proberen. Of kijken of het euvel met een andere accu verdwijnt.
 20. Even aanvullend, je verbind de externe accu met startkabels. De plus op het moertje dat het rood gekenmerkte kabeltje vasthoud op de zekering kast, de min met de moer die er vlakbij is verstopt onder een plastic dopje. Met dank aan Raymond voor deze suggestie.
 21. We kunnen behalve Goor tevens Hilversum doen op een andere datum. Helpt dat?
 22. Het makkelijkst is een accu aan te sluiten op de zekeringkast bij de veerpoot rechtsvoor.
×
×
 • Create New...