Ga naar inhoud

Laan

Moderators +
 • Aantal items

  3,780
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  102

Alles dat geplaatst werd door Laan

 1. Laan

  Zeelandtour

  Oftewel, ik kom lekker met de V12
 2. Laan

  Zeelandtour

  Jetten zal blij met ons zijn als we al die zeeuwse windmolens langs walmen. Maar die van ons rijdt ook als het regent en zonder subsidie
 3. Laan

  Zeelandtour

  Het is niet de bedoeling twee accounts te hebben. Ik haal de oude even weg, dus aub de nieuwe gebruiken voortaan. En deelname aan de tourrit is niet afhankelijk van een account hier, dus je vader is van harte welkom (hij mag rustig een gratis account aanmaken hoor!) Graag wel even bevestigen als hij komt i.v.m. Het aantal auto's dat kan meedoen.
 4. Laan

  Zeelandtour

  19 mei?
 5. Laan

  foutmelding inloggen

  Probeer eens een niet zo gevarieerd wachtwoord. Ik weet niet of je het wachtwoord opslaat of telkens opnieuw ingeeft, maar als je die een paar keer fout invoert vanaf hetzelfde ip adres, dan blokkeert hij tijdelijk. Maandag gaan we ook weer updaten naar de nieuwste forum software versie, wellicht helpt dat ook. Misschien is het beter dat je anders via pb even contact met ons hebt hierover. Mag met mij, maar hansvh is een stuk slimmer Komt goed hoor!
 6. Laan

  foutmelding inloggen

  Laatst hadden we dit probleem ook met iemand. Ligt aan je browser of provider. Ook het antwoord op het bericht via het contactformulier is blijkbaar niet aangekomen omdat de vraag nogmaals gesteld is door uitblijven reactie. Het lijkt er dus op dat JF buiten de deur wordt gehouden en de reply mail wellicht als spam wordt gezien. Al in de ongewenst mailbox gekeken?
 7. Laan

  Organiseren Jaguar meeting

  Ik denk dat een meeting vooral is, en dat betekent het ook, om elkaar te ontmoeten. Mensen en auto's die je alleen van het forum kent eens in het echt te zien en te spreken en zo meer de verbinding met elkaar zoeken. JF biedt die gelegenheid met de jaarmeeting. Als er leden behoefte hebben aan meer meetings, bijvoorbeeld op een ander moment in het jaar of op een andere plek, prima. Wil je meer aspecten dan alleen het ontmoeten, of juist andere aspecten dan ontmoeten, dan is het geen meeting meer, maar al snel een evenement. En een evenement organiseren is van een heel ander gehalte. En niet in de laatste plaats door de orginaliteit die geboden wordt, of moet worden. Is die onvoldoende dan zapt men zo verder naar een ander evenement.
 8. Laan

  Organiseren Jaguar meeting

  Eerste pinksterdag is traditiegetrouw de JaguarForum jaarmeeting weer. Die zal op een centrale plek in het land gehouden worden. Binnenkort meer info daarover. Als forumleden zelf een meeting willen organiseren is dat natuurlijk erg leuk. Vooral in het zuiden zodat het ook bereikbaar is voor de Belgen onder ons, of in het noorden. Mocht er hulp nodig zijn, laat het gerust weten. Op eigen initiatief ook prima
 9. Laan

  aanschaf xj 1997 voor 1500 euro

  Maar wat als die particulier waarvan je koopt hem weer heeft gekocht van een handelaar? 😨
 10. Laan

  Advies voor een X350, XJR of niet?

  Een xjr kan sneller, maar is geen garantie voor minder storingen. Er staat een gewone xj op de jf marktplaats. Die is als ik me niet vergis afkomstig van G&G en die zijn doorgaans gewoon goed omdat G&G een hogere norm hanteert voor afleveren dan de meeste. Kans op verrassingen is daardoor kleiner.
 11. Laan

  Vragen of opmerkingen aan het JF Team

  Een account opheffen gaat niet. Ik kan wel de instellingen aanpassen zodat er vanuit het forum geen berichten meer worden gemaild. Dat kan je als lid ook zelf, maar ik zal dat even aanpassen.
 12. Laan

  tips over aankoop van XF

  Ik heb destijds een aanbod gehad voor een 163 pk die getuned zou worden naar ver boven de 200 pk. Dat was bij Blankenspoor, maar de kosten zaten in een totaal aanbod. Los iets van €600 geloof ik. Ik heb bij een andere dealer overigens een S versie genomen, die heeft standaard 200 pk wat voor mij meer dan genoeg is.
 13. Laan

  tips over aankoop van XF

  Jazeker doen ze dat.
 14. Laan

  De dader is gevlogen

  Enkele gewaardeerde forumleden hebben via PB aan mij hun bezorgdheid getoond over wat ik hierboven het gepost. Voor de goede orde even iets meer over mijn kijk (als forumlid, niet als verzekering intermediair) op zo'n vervelende situatie die de TS heeft gepost. Zou de S type WA-casco verzekerd zijn geweest, dan wijst het WBF een claim af. Want die valt onder de dekking van de eigen verzekering. Als je dit dan claimt bij je verzekeraar dan zal ten eerste een eigenrisico in mindering worden gebracht. Vervolgens heeft deze schade invloed op de positie die men heeft op de bonus/malus ladder. Dat kan een forse invloed hebben op de B/M korting en de premie die je de komende jaren gaat betalen. Per geval kan je zo een rekensom maken of claimen zinvol is, of een sigaar uit eigen doos vragen aan je verzekeraar. Hierom worden schades zoals deze vaak niet geclaimd, maar zelf betaald, ondanks dat men heeft gekozen voor een goede "allrisk" verzekering. Heb je gekozen voor een WA of WA+ verzekering dan is een claim niet mogelijk. Dien je de claim toch in dan zal de verzekeraar deze schriftelijk afwijzen. Met deze afwijzing kan je dan naar het WBF. Daarmee ontstaat dan de kans dat je toch een vergoeding van de schade krijgt. In feite ben je dan met je goedkopere, kleinere verzekering, vaak beter af dan iemand die een allrisk dekking heeft gekozen. Vind ik best bijzonder. Maar goed, het WBF wil wel een getuige verklaring. Dus als dit gebeurt zonder een medereiziger en op een afgelegen plek waar de aanwezigheid van getuigen die hebben gezien dat je auto zonder schade is achtergelaten niet aannemelijk is, dan heb je al snel meer pech. Alsof het voorval dan minder erg is of zo? Of ben je dan minder gedupeerd? In geval van TS begrijp ik dat dit is gebeurd op een grote parkeerplaats op het werk. Het lijkt me dan zeer aannemelijk dat er collega's zijn die de auto hebben opgemerkt zonder schade. Zo'n collega wijs je dan aan als getuige. Dat is wat anders dan een willekeurige collega aanwijzen of omkopen en die wat laten verklaren. Dat kan ik niet propageren, hoewel de procedure rond een claim bij het WBF dit wel uitlokt. Naar mijn bescheiden mening is de WBF regeling wat onnozel samengesteld, maar moet het in dit geval van TS wel mogelijkheden bieden.
 15. Laan

  De dader is gevlogen

  Juist op dat stukje tot de parkeerplek kan je zelf iets geraakt hebben. Je kan beter bijvoorbeeld even een collega aanwijzen als getuige voor het wbf.
 16. Zaterdag 17 november vindt de zesde editie van de Technische dag bij G&G autoservice Heinkenszand plaats. Dit belooft weer een leerzaam en gezellig evenement te worden! Inloop vanaf 9:00 uur Start programma vanaf 10:00 uur Einde ca. 17:30 uur Noordland 10 4451 RP Heinkenszand 0113-769033 website G&G Het voorlopige programma bevat populaire, maar ook nieuwe items: Techniek. * Automaatrevisie * Uitlijnen * Disc aligning * Reparatie afstandbediening, gratis deze dag! * Aircoservice en de nieuwe regelgeving * Uitleg motormanagement * Demo en primeur van de nieuwste Powerclean machine van Forté. Optische aspecten * Roestbehandeling en spuiten * Uitdeuken zonder spuiten * Detailing (poetsen) Taxatie/verzekeren van de Jaguar * Er zal bij voldoende belangstelling een taxateur aanwezig zijn. Wil je de auto laten taxeren, stuur mij dan even een bericht. Catering * Gedurende de dag is er koffie, thee en frisdrank. Het nuttigen van alcohol is niet toegestaan. * De lunch wordt verzorgd door een hamburger bakker! Opgeven en kosten * Je kan jezelf en eventuele introducees aanmelden via dit topic. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 10 november 2018. Het maximale aantal deelnemers inclusief de organisatie is 90. We houden in dit topic een lijst van deelnemers bij. * Voor deelname en gebruik van catering wordt een bijdrage in de kosten gevraagd van slechts €15 per persoon. Dit kan je ter plaatse in cash afrekenen bij Joke. Wij en het team van G&G zien je graag op 17 november!
 17. Laan

  Daimler double six in top conditie brengen

  Nou, als je bepaalde goede organen wil ruilen, let me know. Motorkap ofzo? Sorry als ik nu een lijkenpikker lijk hoor
 18. Voor nu rijd ik nog even rond met een extra fles koelvloeistof. Weldra gaat de DD6 de winterslaap in en dan zien we volgend jaar weer verder
 19. Mooi om te lezen dat iedereen weer genoten heeft en wat super dat dit soort initiatieven bestaan. Dat maakt een forum stukken leuker. Ik hoop dat er nog vele edities zullen volgen van deze traditie en van de zeeuwse toerritjes. Ray en Joke, mijn dank! Helaas was ik zelf de grote sjaak afhaak gisteren. Op het laatste moment besloten deze best lange rit niet voort te zetten. De kans dat ik met hulp van Kuzee in Zeeland zou aankomen was me helaas iets te groot. Balen, maar het is wat het is: een V12 Jaguar.
 20. Weer ruim een halve liter koelvloeistof weg na 100 km... ik durf het eigenlijk niet aan, vandaag, 460 km..
 21. Tuurlijk. Verheug me zeer op een dagje uitgebreid met mijn zorgenkind samen op pad.
 22. Ik ben net als Harry geen ochtendmens. Daarbij nog even alles checken zoals bandenspanning, koelvloeistof en de bp aandoen voor grote hoeveelheden ron98. Kortom, ik zal ietsje later aansluiten, het is tenslotte dik 2,5 uur rijden
 23. Klik HIER voor programma technische dag Deelnemers: 1. Paperboy62 2 personen 2. Arie-jag 3. Thierryp 2 personen 4. Snhel5 5. jeroendorrestein 6. FreddyJag 2 personen 7. LeapingXJR 8. EricS-TR 9. wimb 10. Blue devil 2 personen 11. Rover827SI 12. laan 13. jeepee 14. Rotjeknor 15. HarVo 2 personen 16. toca 2 personen 17. jagster 18. Lowrider 2 personen 19. Sander70 20. Leonneke 21. Rob Vermeulen 22. Keesh 23. Feike 24. Hansvh
 24. Laan

  Jaguar&Daimler onderdelendag

  Ik ga wel even kijken daar. Leuk ritje om de V12 weer eens warm te stoken
×