Jump to content

Laan

Moderators +
 • Posts

  4,390
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  151

Everything posted by Laan

 1. De datum van dit evenement is om reden die de meesten bekend zal zijn verplaatst naar 22 januari 2022.
 2. Ik zou het niet durven te zeggen. Ik denk dat als Raymond dit bericht leest hij het je zo kan vertellen. Of stuur hem even een bericht, forumnaam isabella.
 3. Ja dat kan. Ik heb weleens de waarschuwing gehad dat er allerlei vreemde storingen ontstaan na een periode met losgekoppelde accu bij een x150, maar geen last van.
 4. Ik heb hetzelfde probleem met de xk8. Accu ontkoppelen helpt prima, klok staat stil en je moet even de radiocode bij de hand hebben.
 5. Tsja is een lastige.. Is het werkbaar met 60 mensen en anderhalve meter afstand? wat als er een paar boa’s langskomen die vinden dat er regels overtreden worden? wat als er een sanctie volgt? Wie is dan de sjaak? (Wij allemaal is mijn mening) hoeveel tijd is er om een definitief besluit te nemen? Met lunch voorbereiding kan je niet wachten op de persconferentie lijkt me. met comminicatie kan JF helpen voor zover het forumleden betreft.
 6. Geen idee. Ik wil best even kijken vanavond.
 7. Om de financiële positie van JF en daarmee de zin van doneren te visualiseren, gaan we dit maandelijks publiceren. Bovenstaand de stand vanaf 1-1 2021 tot 1-11 2021. Even een kleine toelichting: Het forum krijgt inkomsten van sponsoren. Die worden gebruikt om de overnamekosten van JF af te lossen. Op basis van de huidige sponsorinkomsten zal dat nog enkele jaren in beslag nemen. De verdere exploitatiekosten om JF draaiend te houden worden onder "uitgaven" weergegeven. Denk daarbij aan licentiekosten, hostingkosten, plugins, externe IT kosten enz. Deze exploitatiekosten zouden we graag willen afdekken met inkomsten van donateurs, winst die op webshop artikel zit enz. Zodra de inkomsten groter zijn dan de kosten zal de zwarte cirkel groen kleuren . We hebben dan weer middelen voor iets leuks of feestelijks. Heb je vragen? Stuur mij dan gerust een bericht.
 8. Ik heb hem gesproken. De 19” zijn verkocht. De 20” niet, maar die moeten gericht worden. Wie wil kan via een pb aan mij zijn telefoonnummer krijgen.
 9. Ik kan een poging wagen. Momentje aub..
 10. Hoe bepaal je de dagwaarde zonder een discussie met de fiscus te krijgen? Ga niet zelf een bedrag bedenken. Neem niet je aanschafprijs en zeker niet een taxatie op basis van vervangingswaarde obv BW 7:960. Laat een WEV taxatie doen op basis van koerslijsten. Is fiscusproof en ook afwaarderingen voor bijvoorbeeld een ingevoerde auto zijn toegestaan. Hierbij twee voorbeelden die ik onlangs onder ogen kreeg: 1. aanschafprijs €17000 Taxatie vervangingswaarde €23500 Taxatie wev €6500 2 aanschafprijs €16500 taxatie vervangingswaarde €19500 taxatie wev €5400 Alle drie zijn fiscusproof..
 11. Zou goed kunnen. Sindsdien is het best stil
 12. Er lijkt iets niet goed te zijn. We gaan even kijken hoe dit opgelost kan worden.
 13. Zaten toch goede maar bejaarde banden onder? Misschien zijn die vierkant geworden door lang stilstaan?
 14. Ik heb even gekeken, maar voorin zit zoiets niet voor zover ik zie. Wel een ingang voor telefonie. Dat zou ombouw/verkrijging wellicht makkelijker maken, maar weet niet of je audio over een dergelijke ingang kan laten werken.
 15. De wens is dat het heel spontaan moet plaatsvinden. Dat blijkt vaak lastig, iedereen heeft dan ineens iets. Kleine kleinschalige bijeenkomsten blijven wel een leuk item. Maar misschien dan toch volgens een kalender. Anders werkt het niet echt.
 16. Laan

  Stype 2002

  In je startpost geef je aan dat het eruit loopt. Dat is dan toch goed? Zodra het klotst als je de deur sluit maar wel alles mooi droog blijft zitten de afvoergaatjes denk ik dicht. Met de hoeveelheden regen van dit moment is het wel plausibel dat er wat meer water op de dorpel komt. Zolang het water buiten blijft is er weinig aan de hand.
 17. Laan

  Stype 2002

  Waar rubbers kunnen zitten: Langs het raam? Bovenaan, binnenzijde deur, in de sponning? Laat ons dat even weten ajb. Door deze foto impressie zit mijn haar helemaal in de war.
 18. Laan

  Stype 2002

  Het antwoord is: Ja. Ik heb even bij mij gekeken, weliswaar ander model en er zitten twee gaatjes onderin. Vooraan en achteraan. Welk rubber is er vervangen?
 19. Laan

  Stype 2002

  Er zal op het laagste punt een uitgang zijn voor afwatering. Kijk eens met een spiegel naar onderkant deur. Of je deurrubber dicht niet goed af. Dan loopt het via de sponning ook naar de dorpel.
 20. Laan

  Stype 2002

  Als er water in de deur komt, moet het er weer uit kunnen. Dus dat is wel goed. Als er veel water uitkomt, dan komt er ook veel water in. Ik zou eens goed kijken of de raamlikker wel goed aansluit op de ruit.
 21. is het een idee om hier meer vorm aan te geven? Regionale meetings die redelijk adhoc worden bedacht? Eventueel optrekken met cars and coffee van jdch? Zo ja maken we daar een vast item van. Dus roep maar !
 22. Dat adhoc is juist superleuk. En als er foto’s of een verslag van geplaatst worden is ook heel leuk. Dat houdt het JF ook een beetje in leven. Je kan het ook gewoon in de evenementen kalender alhier plaatsen. Bereik is dan ook groter. Kortom, gewoon lekker doen en gebruik JF waar het voor is bedoeld.
 23. Om lokaal kleine meetings te organiseren is een prima idee. Niks mis mee. Waarom JF wordt gebruikt om hiervoor externe appgroepen op te zetten zodat een en ander buiten beeld wordt geregeld snap ik iets minder. Er is hier immers een platform om dat te organiseren, JF. Kan iemand dat uitleggen?
×
×
 • Create New...