Jump to content

Laan

Moderators +
 • Posts

  4,507
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  153

Everything posted by Laan

 1. Dank! Ik ga dat proberen. Heb wel de min eraf gehad, maar dat helpt niet. Wellicht werkt deze Belgische reset wel. Als alleen rechtsvoor was ingezakt zou ik een kapotte balg vermoeden. Maar waarom linksachter dan helemaal om hoog staat vanaf hetzelfde moment? Module of kleppenblok? Er is wel een vochtprobleempje aan vooraf gegaan.. En geen foutmelding meer over defecte luchtvering..
 2. Als het kouder wordt doet de compressor er wat langer over om de boel op druk te krijgen. Die traagheid wordt bestraft met een melding defect luchtvering. Als je hem stilzet en gelijk weer start, is de melding vaak weg.
 3. Het was op een rechte weg. Waarom zou een brein de compressor opdracht geven om rechtsvoor te laten leeglopen en linksachter op te pompen. Zomaar. Kreeg wel gelijk de melding “luchtvering defect”. Die melding is nu weg. De positie wordt stoicijns gehandhaafd. Vrees dat het een gevolg is van een vochtprobleempje van onlangs. Anyway, tijd om er iemand met een computer bij te halen. Wellicht is calibratie van het veersysteem een leuk idee.
 4. Wat duidelijk is, is dat er iets in de war is. Leek net of de landing werd ingezet met een bocht naar rechts.. Niet meer rijdbaar iig.
 5. ik vraag me af hoe ik aan deze gewaarwording kom, opgedaan tijdens het rijden: het rechter voorwiel wordt ingetrokken en het linker achterwiel doet tegelijkertijd zoiets in tegengestelde richting. Geloof me, deze modus rijdt niet het fijnst.. En hij blijft zo staan, of het de gewoonste zaak van de wereld is.
 6. Heb nog wel wat JF snuisterijen als dat leuk is…?
 7. Afgeschoten? Die workshop kost bij voorbaat een paar duizend euro. Ongeacht het aantal deelnemers. Wat als ik een week van tevoren zie dat er 5 aanmeldingen zijn?
 8. Dat zou een keus kunnen zijn en is ook weleens overwogen. We houden vast aan het principe dat het forum gratis is, met de kanttekening dat het natuurlijk niet niks kost. Het is dan aan de gebruiker om te besluiten te doneren. Als dat uitblijft is het gevaar dat behalve het organiseren van leuke dingen dan stopt, ook het forum uiteindelijk stopt.
 9. Eigen initiatieven zijn altijd welkom en wij promoten het graag. Als wij als JFteam iets doen zit daar een kostenplaatje aan. Aangezien we een gratis forum zijn dat moet draaien op de gunst van enkele zeer gewaardeerde adverteerders en zeer gewaarde donateurs krijg je dit soort dingen. Dus stoppen we met organiseren en blijft het gewoon bij een forum. Ook prima. Zouden meer regelmatige gebruikers een paar tientjes per jaar doneren kunnen we meer doen en dan voor niks of een klein(er) bedrag. Ik wil niet als een bedelaar overkomen, maar het is wat het is.
 10. Uiteraard krijgen degene die zich hebben aangemeld en hebben betaald hun geld terug.
 11. Om dit evenement door te laten gaan hebben we wel meer aanmeldingen nodig. Dus ben je van plan te komen maar nog niet aangemeld... AANMELDEN
 12. Laan

  Bak spoelen Y / N?

  Het is echt de moeite waard
 13. Laan

  Bak spoelen Y / N?

  Nog geen gevallen van kapotte bakken na spoelen gehoord hier. Wel dat de klacht niet weg gaat. Slijtage spoel je nu eenmaal niet weg. Verversen heeft geen zin. Meeste vieze olie blijft toch in bak. Zo ook vastzittende meuk die mogelijk na wat verse olie losweekt.
 14. Als je wil komen kan je nu aanmelden. Je deelname is dan definitief: Aanmelden
 15. Geen probleem Aart. we proberen volgende week het aanmeldformulier te plaatsen zodat belangstellenden zich definitief kunnen opgeven.
 16. Eemnes 24-9 staat gepland. Aan de poll te zien is er genoeg belangstelling, dus zal wel doorgaan.
 17. Zojuist terug van een erg geslaagde dag! Leuke mensen en goede sfeer. Daarbij gewoon top geregeld door Ko en zijn gezin/team en onze Erik (fasett) Een kleine impressie:
 18. Helaas is de belangstelling onvoldoende. Daarom is besloten dit evenement te annuleren. Degenen die zich hebben aangemeld worden apart op de hoogte gebracht en eventueel betaalde bedragen worden uiteraard teruggestort.
 19. Sterker nog, bijtelling kan over de getaxeerde waarde in het economisch verkeer. (Wev) Die kan echt lager liggen dan dagwaarde of wat zo’n auto doet op MP.
 20. Goor is hoe dan ook €850. Dus ook als er niemand komt. Een workshop bestaat uit uitleg en daarna zelf doen.
 21. Eemnes gaat sowieso door. Het programma wordt wat uitgerekt tov de normale formule en zal inclusief lunch worden aangeboden. Binnenkort wordt dat concreet en dan kunnen belangstellenden zich hier opgeven. Gemical guys in goor is een hele mooie workshop die dieper gaat dan bij meguiars. Daar geldt niet een deelname per persoon maar een vast tarief van €850. Zonder lunch en dergelijke versierselen. Dat betekent dat JF de kosten moet zien te verdelen over de deelnemers. Dat zie ik niet helemaal zitten
 22. Fijne dag en veel plezier allemaal!
×
×
 • Create New...