Jump to content

Laan

Moderators +
 • Content Count

  4010
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  130

Laan last won the day on October 8

Laan had the most liked content!

Community Reputation

807 Toppertje

3 Followers

About Laan

 • Rank
  JF-TEAM
 • Birthday 06/04/1965
 • Age 54

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.be-insured.info / www.youngtimerpolis.nl
 • Age 54

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  apeldoorn
 • Hobbies
  Jaguar en natuurlijk Jaguarforum. Verder muziek en audio apparatuur.
 • Age 54

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Sinds 2006 Jaguar eigenaar. Ik had eerder een XJ6 serie II. Zwart met veeel chroom en donker glas. Best wel fout maar ook erg leuk. Daarna een XJ serie 3 gehad. Eindeloos hobby project. Veel geleerd.. Nu sinds 2009 een XK8.
  Voor het werk en dagelijks gebruik een XF. Verder enige Jaguars voor het plezier.
  Ik woon en werk in Apeldoorn.
 • Age 54

Recent Profile Visitors

3142 profile views
 1. Gebeurt wel vaker hoor. Mijn xk8 staat al 10 jaar een half jaar stil en dit jaar al helemaal sinds 31-10 2018. Tank vol is beter. Bamden hard en liefst af en toe iets verplaatsen. Accu eruit of aan de druppelaar. En lekker binnen zetten. Verder niet te druk over maken.
 2. Laan

  Inbreker gezocht

  Net mijn held van de anwb op visite gehad. Via het stroompunt onder de motorkap bleek de accu nog 1,8 volt te doen. Dus een 12 volt eraan gezet en waarempel deed de remote het weer Toen de kofferbak geopend en de accu met kabels verbonden om te starten. Lopen als een malle natuurlijk. Ook heeft hij het slot ingespoten met kruipolie zodat die weer soepeltjes werkt. In de kofferbak trof ik ook mijn startkabels en ctek weer aan, dus even aan de lader gelegd. Goede leer voor de volgende keer om die hulpmiddelen niet in de kofferbak op te slaan. Hoe stom kan je zijn... Maar ben erg blij dat er geen ruiten zijn gesneuveld of andere inbraakschade is ontstaan. Even een nieuwe accu bestellen en dan apk. Kan hij mee einde van de maand naar classicNL in de wtc expo Leeuwarden. Niet voor verkoop, maar als reclamebord
 3. Laan

  Inbreker gezocht

  Dank voor het meedenken heren! Mezelf kennende (het zal niet de eerste keer zijn dat er na een interventie door mijzelf nog veel meer stuk is) denk ik dat ik eerst zo'n anwb inbreker laat komen. Sinds ik jaguar rijdt ben ik lid met alles erop en eraan, dus ook hulp voor de deur.
 4. Laan

  Inbreker gezocht

  Ja er zit een pluspunt, dus ga wat Nico ook zegt ook eerst even proberen. Ik vrees alleen dat ook met volle accu de remote niet herkend wordt. En anders de anwb, als die een beetje leuk kunnen inbreken
 5. Laan

  Inbreker gezocht

  Een remote heeft nieuwe ingewanden gekregen, dus die is wel goed. Maar met lege accu houdt het op. Ik kan nog een andere acculader regelen en via de motorruimte te laden (motorkap is open, dat dan weer wel..) en hopen dat de remote nog herkend wordt. Anders een tegel door de ruit of een handige inbreker dus..
 6. Laan

  Inbreker gezocht

  De remote van mijn XK8 werkt niet goed, zeker niet als de accuspanning laag is. De druppellader ligt veilig opgeborgen in de kofferbak, die door een defect slot niet te openen is met de sleutel. Vandaag ontdekt dat ook het slot in het linkerpotier defect is, dus niet te openen met sleutel. De rechterdeur heeft geen sleutelgat. Ik zou natuurlijk een zijruit kunnen inslaan, maar wellicht zijn er opties die minder rommel geven? Met een haakje tussen de ruit en raamlikker of zo. Suggesties, of mij in contact brengen met een welwillende autokraker zijn welkom.
 7. Laan

  Samenwerking JDCH

  Binnenkort zal JDCH een iets prominentere plek op ons forum krijgen dan alleen de banner zoals nu. Ook hun evenementen kalender zal consequent geplaatst worden. Grotendeels doen we dat nu ook al. Zodra technisch mogelijk komt er ook een button van JF op de JDCH site zodat leden vanaf daar direct op ons forum landen. Ook de evenementen die wij houden worden daar geplaatst.
 8. Alsnog de beker Guy! En complimenten voor je prachtige Jag. Ook de kleur staat er geweldig op
 9. Dat is natuurlijk ook heel leuk Kees! Enniewee: volgende keer geen bbq bij een of andere tent. Wij hebben dit nu 6x gedaan en alleen de eerste keer was in orde. Tijd voor iets anders. (Het probleem van genoeg en goed personeel in de horeca neemt toe, helaas)
 10. De,rommel is weer opgeruimd, de letters langs de puzzelrit zijn vandaag weer weggehaald. Misschien was het minder schadelijk geweest voor het milieu ze te laten hangen ipv van met de Jag het rondje nogmaals te maken, maar goed. Over die letters gesproken, het was tenslotte een puzzelrit, er waren deelnemers die niet wisten dat ze letters moesten zoeken op de route. Een koppel besloot toen ze hoorden dat dit toch echt de bedoeling was, om de rit nog een keer te rijden. Uiteindelijk werden ze tweede! Een beetje geholpen doordat onze racebelg Guy G even weg was en zo ook forumlid " die groene is van mij ". Die groene was al weg dus.. Helaas geen prijs voor deze twee. Al met al een heerlijke dag, de bediening bij soap was ruk, net als de bbq. Laat ik het maar gewoon zeggen he? Maar door de fijne sfeer kon dat de pret niet drukken. Op naar de volgende keer. Weer ergens anders en volgend jaar in elk geval vaker leuke gezamelijke dingen is het plan Dank aan de ruim 50 bezoekers/Jaguar en daimlers. Een mooie opkomst en daar zijn we heel blij mee!!
 11. Wat een mooie opkomst, wat een belachelijk lekker weertje, wat een leuke en vrolijke mensen! Ik heb er van genoten en ben voldaan huiswaarts gekeerd. (3 km ) We gaan zeker meer leuke dingen doen en ook wat vaker.
 12. Voor alle duidelijkheid nog even de tijden en adresgegevens: Aanvang meeting 11.00 uur; Aanvang puzzelrit 12.00; Prijsuitreiking 16.00; BBQ vanaf 16.30; Einde 19.00 Stadsstrand SOAP Vlijtseweg 100 (ingang zuid zwitsalterrein) 7317 AK Apeldoorn Voor degene die meedoen aan de puzzelrit enkele tips: Ga niet alleen rijden, het is niet handig om te rijden én te navigeren tegelijk. Dus een bijrijder is een aanrader. De rit is samengesteld op het bol/pijl principe. Tussen ieder punt wordt de afstand vermeld. Er zijn handige apps om die afstand in de gaten te houden. Voor IOS is dat bijvoorbeeld de gratis tripmaster gps app. Voor android GPS tripmeter. We zitten nu op 55 deelnemers waarvan er 38 aan de rit meedoen. Het belooft een mooie dag te worden . Graag tot morgen! Vanaf 11.00 in Apeldoorn, Vlijtseweg 100 (ingang zuid) Jag42 WIXM Rombo319 Paddy vD wvdl LeapingXJR WimTR leonardvv Sander Jag3010 Carruthers gertw die-groene-is-van-mij Robbert O. Jagster JeroenDorrestein X350XJ8 Peterk P.J.M. Klash016 Sonsan Keesh Laan Jagster Andre Snhel5 Fasett 02NHKD deepfreeze Hebbit Hasimera Kees59 Jozik Gogol1959 John P Sander Waagenaar Marcel Willemsen Tim98 harmderks bauhaus Max B Guy G Matrix-Mark Marconi JimJag X308frans Henk Mijnten Rob P Rene Duijvelshoff TimothyJ Pimham Coen Sinke RoderikR Patrick Gorter Marisca
 13. Een kleine update: De BBQ vindt plaats op de begane grond. De ruimte boven is groot en gezien het aantal van rond 25 dat meedoet aan de BBQ dan wat ongezellig. Dus voor degene die geen trappen kunnen lopen of kleine kinderen hebben, dit obstakel is er niet meer! En het wordt echt BBQ weer zaterdag! De aanmelding staat in elk geval nog open tot en met morgen, donderdag 19 september. AANMELDEN HIER De bekers voor de puzzelrit zijn binnen op JF headoffice!
 14. Even een kleine update: Er zijn weer enkele taxatie plekken beschikbaar nav enkele annuleringen. Ook de sluitingstermijn voor aanmelden deelname verlengen we tot donderdag. De locatie en wij ook, hadden op iets meer animo voor de bbq gerekend, dus daar zit ook nog voldoende ruimte in. En voor de twijfelaars, je kan bij SOAP ook prima a la carte lunchen of dineren
×
×
 • Create New...