Jump to content

Laan

Moderators +
 • Posts

  4,464
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  153

Laan last won the day on May 28

Laan had the most liked content!

Reputation

1,101 Toppertje

2 Followers

About Laan

 • Birthday 06/04/1965

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.be-insured.info / www.youngtimerpolis.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  apeldoorn
 • Hobbies
  Jaguar en natuurlijk Jaguarforum. Verder muziek en audio apparatuur.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Sinds 2006 Jaguar eigenaar. Ik had eerder een XJ6 serie II. Zwart met veeel chroom en donker glas. Best wel fout maar ook erg leuk. Daarna een XJ serie 3 gehad. Eindeloos hobby project. Veel geleerd.. Sinds 2009 een XK8 convertible. In 2019 kwam er een XK 4.2 coupe bij en in 2021 een XJ super V8. Allebei zwart/zwart.
  Ik woon en werk in Apeldoorn.

Recent Profile Visitors

5,227 profile views
 1. Eemnes 24-9 staat gepland. Aan de poll te zien is er genoeg belangstelling, dus zal wel doorgaan.
 2. Zojuist terug van een erg geslaagde dag! Leuke mensen en goede sfeer. Daarbij gewoon top geregeld door Ko en zijn gezin/team en onze Erik (fasett) Een kleine impressie:
 3. Helaas is de belangstelling onvoldoende. Daarom is besloten dit evenement te annuleren. Degenen die zich hebben aangemeld worden apart op de hoogte gebracht en eventueel betaalde bedragen worden uiteraard teruggestort.
 4. Sterker nog, bijtelling kan over de getaxeerde waarde in het economisch verkeer. (Wev) Die kan echt lager liggen dan dagwaarde of wat zo’n auto doet op MP.
 5. Goor is hoe dan ook €850. Dus ook als er niemand komt. Een workshop bestaat uit uitleg en daarna zelf doen.
 6. Eemnes gaat sowieso door. Het programma wordt wat uitgerekt tov de normale formule en zal inclusief lunch worden aangeboden. Binnenkort wordt dat concreet en dan kunnen belangstellenden zich hier opgeven. Gemical guys in goor is een hele mooie workshop die dieper gaat dan bij meguiars. Daar geldt niet een deelname per persoon maar een vast tarief van €850. Zonder lunch en dergelijke versierselen. Dat betekent dat JF de kosten moet zien te verdelen over de deelnemers. Dat zie ik niet helemaal zitten
 7. Fijne dag en veel plezier allemaal!
 8. Deze dag komt steeds dichterbij en er zijn nog plekken over! De dag wordt georganiseerd door JDCH, maar is ook toegankelijk voor niet leden van de JDCH. Meer informatie en aanmelden: Info&aanmelden
 9. Uhm,…. De dag sluiten we af bij hofstede "De Middelburg". Het is misschien wat verwarrend, maar die locatie ligt in Voorst, tussen Apeldoorn en Zutphen… Niet in de zeeuwse stad Middelburg, tenzij je natuurlijk op doorreis gaat die kant op, dan is Goes een goed idee.
 10. Hij staat weer op de kalender! Op 5 juni kan je elkaar ontmoeten tijdens de jaarmeeting. De dag start rond half 11 bij ons nieuwe JF honk op bedrijventerrein Schumanpark in Apeldoorn. Rond 12 uur start de tourrit. We rijden niet strak achter elkaar, maar met kleine pauzes. Onderweg moeten een aantal vraagstukken worden opgelost die uiteindelijk 3 winnaars opleveren. De rit kent geen snelheidselement, dus je kan lekker rustig aan doen. Tegen 4 uur eindigt de rit en is er wederom voldoende tijd om onder het genot van een drankje bij te praten of elkaars bolide te bewonderen.
 11. Ja. Hij zit onder een zwarte afdekkap met een gat erin waar je vinger in past.
 12. Klopt. Er wordt echter wat meer tijd beschikbaar gesteld.
 13. zou kunnen Leon. De reseller waarmee wij contact hebben gaf een wat langer tijdspad door en ook dat men zelf kan proberen/ oefenen. Ik zal met alle plezier even navragen of zijn invulling mogelijk afwijkt van het gebruikelijke en zo ja, op welke punten.
×
×
 • Create New...