Jump to content

Laan

Moderators +
 • Posts

  4,295
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  150

Laan last won the day on July 21

Laan had the most liked content!

Reputation

971 Toppertje

2 Followers

About Laan

 • Birthday 06/04/1965
 • Age 56

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.be-insured.info / www.youngtimerpolis.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  apeldoorn
 • Hobbies
  Jaguar en natuurlijk Jaguarforum. Verder muziek en audio apparatuur.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Sinds 2006 Jaguar eigenaar. Ik had eerder een XJ6 serie II. Zwart met veeel chroom en donker glas. Best wel fout maar ook erg leuk. Daarna een XJ serie 3 gehad. Eindeloos hobby project. Veel geleerd.. Sinds 2009 een XK8 convertible. In 2019 kwam er een XK 4.2 coupe bij en in 2021 een XJ super V8. Allebei zwart/zwart.
  Ik woon en werk in Apeldoorn.

Recent Profile Visitors

4,478 profile views
 1. is het een idee om hier meer vorm aan te geven? Regionale meetings die redelijk adhoc worden bedacht? Eventueel optrekken met cars and coffee van jdch? Zo ja maken we daar een vast item van. Dus roep maar !
 2. Dat adhoc is juist superleuk. En als er foto’s of een verslag van geplaatst worden is ook heel leuk. Dat houdt het JF ook een beetje in leven. Je kan het ook gewoon in de evenementen kalender alhier plaatsen. Bereik is dan ook groter. Kortom, gewoon lekker doen en gebruik JF waar het voor is bedoeld.
 3. Om lokaal kleine meetings te organiseren is een prima idee. Niks mis mee. Waarom JF wordt gebruikt om hiervoor externe appgroepen op te zetten zodat een en ander buiten beeld wordt geregeld snap ik iets minder. Er is hier immers een platform om dat te organiseren, JF. Kan iemand dat uitleggen?
 4. Ja, tenzij de constructie montage onmogelijk maakte. Hoe dan ook, functioneel is het zeker, retro ook Of het geheel er mooier op wordt is vooral smaak he?
 5. Erg praktisch hoor. Verder denk ik dat het niet zo snel een nieuwe trend wordt. Kuch.
 6. Tapatalk is eraf gehaald. Sommige plugins beinvloeden de werking van andere na een update. Vaak kan dat opgelost worden door ook van die plugin een nieuwere versie aan te schaffen. Als er behoefte is aan tapatalk gaan we daar iets aan doen. Er liggen nog wat issues bij IP support, de leverancier van de software. Als dat is opgelost pakken we deze op.
 7. Ik denk dat het niks met de update te maken heeft. Misschien met de inhoud?
 8. Na de update is er van alles weg, dus verbaast me niet dat tapatalk niet werkt. Achter de schermen wordt hard gewerkt om alles weer in orde te krijgen, ik zal deze ook even meenemen.
 9. JF meeting 23 mei gaat niet door. Helaas hebben ze die datum wel in de Gazette laten staan. De dag in oktober bij classic&ko klopt.die zal hier ook vanzelf op de kalender verschijnen. Ko is zelf ook adverteerder bij de jdch, dus dat het op de kalender daar staat is wel verklaarbaar.
 10. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • FOR SALE
  • Gebruikt

  Onderstaand verzoek ontving ik per mail. Voor wie iets zoekt wellicht interessant! Voor vragen graag per mail contact opnemen via onderstaand mailadres: Op 24 feb. 2021 om 12:57 heeft anja.mart@kpnmail.nl het volgende geschreven: Geachte heer, Ik zou u willen vragen of leden van uw forum zijn geïnteresseerd in het kopen van Jaguar onderdelen van een XK 150. Ik heb er nogal wat over van een restauratie Het betreft het volgende: Ik heb nogal wat nieuwe en gebruikte, werkende onderdelen liggen van een Jaguar XK 150. Dat varieert van nieuw plaatwerk voor de voorkant en zijspatborden een geheel nieuwe set voor het interieur, kleur zwart Twee gereviseerde dashborden met de leren bekleding, een originele toerenteller. Houten panelen voor de achterklep, onder het dashboard, deurpanelen Nieuw chroomwerk, oud chroomwerk in goede staat Gereviseerde originele remmen met ronde blokken. Elektronische toerenteller, een nieuw gaspedaal. En nog een heleboel andere onderdelen van een 150 Daarnaast heb ik ook originele onderdelen van een 120 Het betreft werkende originele dynamo en startmotor Spruitsukken En een boel kleine onderdelen zoals: interieurspiegels, zonwering met de originele ophangbeugels, oud chroom, van lampen tot interieurbenodigdheden. Het is tegen een redelijke vergoeding te verkrijgen. Geen over de topprijzen. Ik hoop dat je het wilt overwegen te publiceren of mij adressen te kunnen verschaffen van mensen die wel geïnteresseerd zijn In ieder geval dank voor alle moeite M.v.g Mart van Gool

  NO VALUE SPECIFIED

 11. Soms moeten dingen gewoon maar zo zijn. Zegt genoeg. Toch wel eikels om zo met belangstelling om te gaan.
 12. Niks meer gehoord over die x351’s?
 13. Laan

  DONEREN

  De afgelopen maanden is de nieuwste forumsoftware ingevoerd en voorzien van de nieuwste plugins zodat ook alle leuke snufjes op dit forum weer naar behoren werken. Vervolgens is het forum verhuisd naar een nieuwe hosting partij om nog beter te borgen dat het forum altijd betrouwbaar en goed functioneert. De groep van donateurs is ook even geactualiseerd. Dank aan de huidige en eerdere donateurs! Mocht je een bijdrage willen geven aan ons forum, graag! Er zijn twee mogelijkheden om donateur te worden: Donateur Donaties van € 5 tot € 30. per jaar. De vermelding “Forum Donateur” onder je forumnaam. Club Donateur Donaties vanaf € 30 per jaar. Verschillende kortingsmogelijkheden op producten en/of diensten. De vermelding “Club Donateur” onder je forumnaam. Toegang tot heel veel documentatie DONEREN: Klik op de rode knop "doneer nu" op de HOOFDPAGINA Overmaken per bank kan ook. Het IBAN is: NL10RABO0192371924 tnv. Jaguarforumclub. Graag ovv: Donatie van {forumnaam} Je donatie is voor 12 maanden. Alvast hartelijk dank! JF Team
 14. Op onze JF markt kunnen forumleden gratis Jaguars of onderdelen aanbieden. Maar heb je al eens gekeken wat leden van JDCH aanbieden? Kijk rustig rond op de online vraag en aanbod rubriek van JDCH via deze link: Vraag en aanbod JDCH
 15. Vanaf heden is het voor forumleden mogelijk om deel te nemen aan evenementen die door de JDCH worden georganiseerd, zonder dat er een lidmaatschap van de JDCH vereist is. Doordat de JDCH bijdraagt aan de kosten voor een evenement, is het tarief voor niet JDCH leden wel iets hoger, €7,50 per deelnemer. Wil je eens kennismaken met de JDCH of eens vrijblijvend meedoen aan een evenement? Neem dan gerust een kijkje via deze link: JDCH events Voor sommige evenementen is de inschrijving al geopend, voor sommige volgt dat nog zodra de doorgang definitief is.
×
×
 • Create New...