Jump to content

Laan

Moderators +
 • Content Count

  3952
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  122

Laan last won the day on August 17

Laan had the most liked content!

Community Reputation

779 Toppertje

3 Followers

About Laan

 • Rank
  JF-TEAM
 • Birthday 06/04/1965
 • Age 54

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.be-insured.info / www.youngtimerpolis.nl
 • Age 54

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  apeldoorn
 • Hobbies
  Jaguar en natuurlijk Jaguarforum. Verder muziek en audio apparatuur.
 • Age 54

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Sinds 2006 Jaguar eigenaar. Ik had eerder een XJ6 serie II. Zwart met veeel chroom en donker glas. Best wel fout maar ook erg leuk. Daarna een XJ serie 3 gehad. Eindeloos hobby project. Veel geleerd.. Nu sinds 2009 een XK8.
  Voor het werk en dagelijks gebruik een XF. Verder enige Jaguars voor het plezier.
  Ik woon en werk in Apeldoorn.
 • Age 54

Recent Profile Visitors

2988 profile views
 1. Jag42 WIXM Rombo319 Paddy vD wvdl LeapingXJR WimTR leonardvv Sander Jag3010 Carruthers gertw die-groene-is-van-mij Robbert O. Jagster JeroenDorrestein X350XJ8 Peterk P.J.M. Klash016 AANMELDEN KLIK HIER
 2. Laan

  Samenwerking JDCH

  Wat je schets is inderdaad zo ongeveer de bedoeling. We gaan een samenwerking aan voor in beginsel een kleine anderhalf jaar en in die tijd gaan we zien hoe we in goed overleg invulling kunnen geven aan een samenwerking. Als dat van toegevoegde waarde aan weerszijden blijkt te zijn dan gaan we daarna verder. Zo niet, dan stopt de samenwerking weer.
 3. Goed plan Peter! Het zijn relatief probleemloze auto's. Sinds 2 maanden heb ik er een uit 2006 met redelijk wat kilometers. Ik verbaas me steeds weer over de keurige staat en het fantastische rijgedrag. Een R hoeft van mij niet, zonder is hij al snel zat, maar dat blijft persoonlijk. Na aankoop heb ik een beurt laten uitvoeren door de plaatselijke specialist. De aandachtspunten bleven bij redelijk gladde achterbanden en redelijk versleten voorremmen, verder niks en kurkdroog van onderen. Een budget van 20k moet kunnen. Ik zou dan eerder kopen van een liefhebbende particulier met een duidelijk verhaal en die documentatie over onderhoudshistorie kan overleggen, dan bij een handelaar die van alles verkoopt en vaak ingevoerde exemplaren aanbiedt. Een forumlid die je op weg kan helpen in de regio zuidwest is Raymond van G&G in Heinkenszand. Succes!
 4. De aanmeldingen druppelen binnen Ook is er nog ruimte om een taxatie te laten uitvoeren, tijdens de meeting voor slechts €100. De volgende leden hebben zich reeds opgegeven: Jag42 WIXM Rombo319 Paddy vD wvdl LeapingXJR WimTR leonardvv Sander Jag3010 Carruthers gertw die-groene-is-van-mij Robbert O. Jagster JeroenDorrestein X350XJ8 Peterk Wie volgt? Aanmelden
 5. Deelnemers: Jag42 WIXM Rombo319 Paddy vD wvdl LeapingXJR WimTR leonardvv Carruthers gertw Aanmelden HIER
 6. Laan

  Samenwerking JDCH

  Daar kun je 100% op rekenen!
 7. Laan

  Samenwerking JDCH

  Het is inmiddels half juli en er is weer een gesprek geweest. De intentie voor samenwerking is er, maar over de "plussen" over en weer is nog geen overeenstemming. JDCH heeft wel haar wensen ten aanzien van JF op tafel gelegd, maar ik zie daar nog niet zoveel voor terug in omgekeerde richting. Ons forumlid Fasett, tevens jdch lid, gaat zien of we dat vlot kunnen trekken. Hij is daar erg goed in en maak daarom graag gebruik van zijn aanbod. Ik hou jullie op de hoogte hoor
 8. Deze leden hebben zich reeds aangemeld: Jag42 WIXM Rombo319 Paddy vD wvdl LeapingXJR WimTR leonardvv Er is nog ruimte zat, dus... Aanmelden HIER
 9. Het rijdt comfortabel. Meer dan met de Michelins die er op zaten hoewel dat geen 60 maar 55 hoog was. Dat scheelt natuurlijk ook wel iets. Weinig afrol geluid. En altijd een veilig gevoel hoewel de grens in de winter iets sneller zal worden bereikt dan met een echte winterband en 's zomers ook in vergelijk met een zomerband.
 10. 55 staat wat ieliger dan 60 die duidelijk wat dikker oogt. Ik heb de Vredestein quatrac 5 op de XJ 3.2 zitten in 225-60-16 en dat is een erg fijne allseason band.
 11. Dat zou kunnen als de levensduur is bereikt. Maar kan ook voorlopig goed gaan met 1 nieuwe bobine. En dan de keus, originele of afthermarket. Scheelt x 3 in prijs..
 12. Geen probleem Rene. Tot 7 september kan je de aanmelding nog wijzigen. Daarna graag even in overleg i.v.m. inkoop voor de bbq e.d.
×
×
 • Create New...