Jump to content

Laan

Moderators +
 • Content Count

  3886
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  116

Laan last won the day on June 22

Laan had the most liked content!

Community Reputation

735 Toppertje

3 Followers

About Laan

 • Rank
  JF-TEAM
 • Birthday 06/04/1965
 • Age 54

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.be-insured.info / www.youngtimerpolis.nl
 • Age 54

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  apeldoorn
 • Hobbies
  Jaguar en natuurlijk Jaguarforum. Verder muziek en audio apparatuur.
 • Age 54

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Sinds 2006 Jaguar eigenaar. Ik had eerder een XJ6 serie II. Zwart met veeel chroom en donker glas. Best wel fout maar ook erg leuk. Daarna een XJ serie 3 gehad. Eindeloos hobby project. Veel geleerd.. Nu sinds 2009 een XK8.
  Voor het werk en dagelijks gebruik een XF. Verder enige Jaguars voor het plezier.
  Ik woon en werk in Apeldoorn.
 • Age 54

Recent Profile Visitors

2869 profile views
 1. Vanaf heden heeft keesh zich weer bereid verklaard om deel te nemen aan het JF team. Wij zijn erg blij met dit besluit en verwachten dat het forum er nog leuker op wordt! Welkom terug Kees !!
 2. De uitnodiging is onderweg naar alle forumleden Aanmelden Flyer meeting 2019.pdf
 3. Het was weer een leuke middag, wel snoeiheet. Verder een beetje als voorgaande jaren op het Lidoterrein, goed dat ze hier weer terug zijn. Wij waren er na de middag, dus weinig jf leden getroffen. Wel even kunnen kletsen met hansvh en keesh en samen met patrick (paddy66) een ronde over het terrein gemaakt.
 4. Ik ben er tussen 12.30 en 13.00. Hoop jullie nog te treffen!
 5. Ik kom vermoedelijk even langs in waalwijk. Leuk ritje met de XK Zal wel rond de middag zijn op het Lido terrein.
 6. Fijn dat je toch kan Sjuul! Er waren eerdere jaren mensen die niet op zondagen konden en er zullen mensen zijn die niet op zaterdagen kunnen. Dat blijft. Maar als je iets kan schuiven in de agenda is dat mooi en een eer voor de organisatie en JF
 7. Eindelijk duidelijkheid. De JF jaarmeeting wordt gehouden op 21 september a.s. Bij "Soap" op het voormalige Zwitsal complex aan de Vlijtseweg Apeldoorn. Ja, die van de babyzeep enzo. Alle details volgen nog, zo ook de uitnodiging aan alle forumleden. Ditmaal dus geen locatie in een bos bij een statig landhuis maar informeler bij een strandtent op de Veluwe. De bekende ingredienten zullen weer aanwezig zijn, zoals gezellig meeten, mogelijkheid voor lunch en bbq en een puzzelrit.
 8. Laan

  Samenwerking JDCH

  Inmiddels is het idee ook in bredere kring binnen de JDCH besproken en enthousiast onthaald. Aldus het bericht dat ik er vanochtend over kreeg. We gaan begin juli weer wat verder op deze mogelijke samenwerking in. Dus wordt vervolgd.
 9. Wat heerlijk zo'n dag met oude en nieuwe bekenden
 10. Hoelaat is de ontvangst en de start? Dit met oog op het benodigde opwarmrondje van 230 km
 11. Goed idee! En als we moeten helpen met het organiseren laat gerust weten.
 12. Raymond zet altijd wat extra veegwagens in die worden verdeeld over de optocht. Denk nu ook weer. Verder zijn er ook meestal wat deelnemers die zich niet via hier aanmelden. Het is immers een initiatief van Raymond van G&G, aka Isabella, waar wij als forumleden ook aan mee mogen doen. Dus grote kans dat er gewoon 40 of meer Jaguars meedoen :).
 13. Laan

  Samenwerking JDCH

  Ik zie het ook wel zo Peter Hoe meer reacties op het idee, des te beter, dus aarzel niet je mening te posten. JDCH is ook bezig om het bestuur (db en ab) te polsen en heeft 25 mei een samenkomst met de registerbeheerders die optreden namens een model serie. Daarna zal over en weer duidelijk worden of en hoe we een vervolgstap kunnen doen.
 14. De nieuwe tussenstand voor de Zeelandtour op zondag 19 mei: Zojuist even 7 pagina's nagezocht op mee-eters, hetgeen tot onderstaand overzicht leidt. Mocht je dus willen mee-eten en nog niet op de lijst staan, laat het dan even tijdig doch uitelijk woensdag 15 mei 2019 weten. Deelnemer Eet mee met aantal isabella Ja, grote kans LeapingXJR robertvl Ja 3 personen Henk S-type-1999 johanvdpluijm harryxk8 EricS-TR Twijfelt. jeroendorrestein Jagster Leonneke Paddy66 Ja, 2 personen toca Rover827SI Olrik Laan keesh Hans Dahlkamp HarVo paperboy62 Ja, 4 personen deepee Rotjeknor JimJag Richard johnny xj6? Pim Ja X350XJ8 Ja, 2 personen MakelaarErik Ja, 2 personen BvdB. Ja, 2 personen
×
×
 • Create New...