Jump to content

Laan

Moderators +
 • Posts

  4,391
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  151

Laan last won the day on October 24 2021

Laan had the most liked content!

Reputation

1,034 Toppertje

2 Followers

About Laan

 • Birthday 06/04/1965
 • Age 56

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.be-insured.info / www.youngtimerpolis.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  apeldoorn
 • Hobbies
  Jaguar en natuurlijk Jaguarforum. Verder muziek en audio apparatuur.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Sinds 2006 Jaguar eigenaar. Ik had eerder een XJ6 serie II. Zwart met veeel chroom en donker glas. Best wel fout maar ook erg leuk. Daarna een XJ serie 3 gehad. Eindeloos hobby project. Veel geleerd.. Sinds 2009 een XK8 convertible. In 2019 kwam er een XK 4.2 coupe bij en in 2021 een XJ super V8. Allebei zwart/zwart.
  Ik woon en werk in Apeldoorn.

Recent Profile Visitors

4,955 profile views
 1. De datum van dit evenement is om reden die de meesten bekend zal zijn verplaatst naar 22 januari 2022.
 2. Ik zou het niet durven te zeggen. Ik denk dat als Raymond dit bericht leest hij het je zo kan vertellen. Of stuur hem even een bericht, forumnaam isabella.
 3. Ja dat kan. Ik heb weleens de waarschuwing gehad dat er allerlei vreemde storingen ontstaan na een periode met losgekoppelde accu bij een x150, maar geen last van.
 4. Ik heb hetzelfde probleem met de xk8. Accu ontkoppelen helpt prima, klok staat stil en je moet even de radiocode bij de hand hebben.
 5. Tsja is een lastige.. Is het werkbaar met 60 mensen en anderhalve meter afstand? wat als er een paar boa’s langskomen die vinden dat er regels overtreden worden? wat als er een sanctie volgt? Wie is dan de sjaak? (Wij allemaal is mijn mening) hoeveel tijd is er om een definitief besluit te nemen? Met lunch voorbereiding kan je niet wachten op de persconferentie lijkt me. met comminicatie kan JF helpen voor zover het forumleden betreft.
 6. Geen idee. Ik wil best even kijken vanavond.
 7. Om de financiële positie van JF en daarmee de zin van doneren te visualiseren, gaan we dit maandelijks publiceren. Bovenstaand de stand vanaf 1-1 2021 tot 1-11 2021. Even een kleine toelichting: Het forum krijgt inkomsten van sponsoren. Die worden gebruikt om de overnamekosten van JF af te lossen. Op basis van de huidige sponsorinkomsten zal dat nog enkele jaren in beslag nemen. De verdere exploitatiekosten om JF draaiend te houden worden onder "uitgaven" weergegeven. Denk daarbij aan licentiekosten, hostingkosten, plugins, externe IT kosten enz. Deze exploitatiekosten zouden we graag willen afdekken met inkomsten van donateurs, winst die op webshop artikel zit enz. Zodra de inkomsten groter zijn dan de kosten zal de zwarte cirkel groen kleuren . We hebben dan weer middelen voor iets leuks of feestelijks. Heb je vragen? Stuur mij dan gerust een bericht.
 8. Ik heb hem gesproken. De 19” zijn verkocht. De 20” niet, maar die moeten gericht worden. Wie wil kan via een pb aan mij zijn telefoonnummer krijgen.
 9. Ik kan een poging wagen. Momentje aub..
 10. Hoe bepaal je de dagwaarde zonder een discussie met de fiscus te krijgen? Ga niet zelf een bedrag bedenken. Neem niet je aanschafprijs en zeker niet een taxatie op basis van vervangingswaarde obv BW 7:960. Laat een WEV taxatie doen op basis van koerslijsten. Is fiscusproof en ook afwaarderingen voor bijvoorbeeld een ingevoerde auto zijn toegestaan. Hierbij twee voorbeelden die ik onlangs onder ogen kreeg: 1. aanschafprijs €17000 Taxatie vervangingswaarde €23500 Taxatie wev €6500 2 aanschafprijs €16500 taxatie vervangingswaarde €19500 taxatie wev €5400 Alle drie zijn fiscusproof..
 11. Zou goed kunnen. Sindsdien is het best stil
 12. Er lijkt iets niet goed te zijn. We gaan even kijken hoe dit opgelost kan worden.
×
×
 • Create New...