Ga naar inhoud

Laan

Moderators +
 • Aantal items

  3,420
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  80

Laan won de laatste dag op 21 oktober

Laan had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

518 Toppertje

1 Volger

Over Laan

 • Titel
  JF-TEAM
 • Verjaardag 06/04/1965
 • Leeftijd 52

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.be-insured.info / www.youngtimerpolis.nl
 • Leeftijd 52

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  apeldoorn
 • Hobbies
  Jaguar en natuurlijk Jaguarforum. Verder muziek en audio apparatuur.
 • Leeftijd 52

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Sinds 2006 Jaguar eigenaar. Ik had eerder een XJ6 serie II. Zwart met veeel chroom en donker glas. Best wel fout maar ook erg leuk. Daarna een XJ serie 3 gehad. Eindeloos hobby project. Veel geleerd.. Nu sinds 2009 een XK8.
  Voor het werk en dagelijks gebruik een XF en als tweede auto een XJ 3.2 X300.
  Ik woon en werk in Apeldoorn.
 • Leeftijd 52

Recente bezoekers van dit profiel

1,435 profielweergaven
 1. Technische dag Heinkenszand

  Tot nu toe zijn te verwachten op de TD: robertvl 2 personen jagster camprr 2 personen fredwinger 2 personen iksjeezesel wimb bijna zeker ericS-TR misschien
 2. Volgens mij hebben we dan tot nu: Fasett wvdl wimb heel misschien jagster laan sonsan
 3. Er zijn nog tenminste 10 plekken vrij voor deze altijd gezellige en informatieve dag. En voor de taxatie, slechts €90, nog 5.
 4. Aanmelden kan vanaf nu. Zie meer onder "evenementen".
 5. Kon het niet laten

  En? Staat hij al voor de deur?
 6. Joel Verstrate is bereid de taxaties uit te voeren. Het actietarief is inderdaad scherp: €90. Op de TD van oktober 2015 zijn diverse "klassiekers voor dagelijks gebruik" getaxeerd. Die rapporten verlopen na twee jaar. Dus voor diegene een leuke en voordelige mogelijkheid om deze TD te combineren met een hertaxatie.
 7. Rem vermogen serie 3

  Ja, British parts dus. I vergeten, sorry.. deze engelse firma wordt forumsponsor met dank aan Ray die er zelf ook inkoopt. Wat handig is op hun site, is dat ze aangeven of het een Jaguar onderdeel betreft of een ander merk.
 8. Rem vermogen serie 3

  Als de achterblokken nog goed zijn... Best zonde. SNG Barrat is niks mis mee. Binnenkort hebben we hier op JF ook British Parts. Het is altijd wel even verstandig om te kijken of de gevonden onderdelen OEM of afthermarkets zijn. Dat scheelt best veel in prijs, maar ook mogelijk in kwaliteit en levensduur. Ik betaal zelf liever wat meer voor origineel, vooral als het gaat om remmen.
 9. Geen leer meer in een nieuwe Jag?

  Volgens mij worden runderen niet primair gefokt voor de huid, in tegenstelling tot bijvoorbeeld nertsen. Wat mij betreft een leuke marketing truc waarmee de rijken hun egoistische imago kunnen oppoetsen met groene stemmingmakerij. Je bent natuurlijk pas echt een grote jongen als je 5k stopt in milieu vriendelijke bekleding van gemalen petflessen.. Weer een extra stap in zelfverwezenlijking.
 10. X300 en roest

  Ok, roest is wel een belangrijk en blijvend punt van aandacht. Maar loop daarom niet voorbij aan een x300, ze zijn zo leuk
 11. X300 en roest

  Ik heb geen bijzondere roestproblemen ervaren. Mogelijk mede door een dinitrol behandeling bij aflevering in 1997. Voorzijde dorpel rot uiteindelijk altijd door. Hoe die er aan toe zijn kan je vrij eenvoudig zien op een brug. Even de wielkuipen eraf en je weet het. Gaatjes? Geen punt, is normaal. Even lassen en goed beschermen. Kraters waar een vuist of hoofd door kan? Oppassen. Mogelijk te ver en maatgevend voor de algehele staat. Ook is het tapijt tegen de wielkasten dan vaak nat tenzij de auto al lang heeft stilgestaan en ruikt muf. Er is ook jaarlijks een x300 preventie workshop bij Classic & Ko waar de zwakke punten worden nagelopen en aangepakt. Leuk en niet duur. Dus volgens mij valt het allemaal best mee en is minder een issue dan bij de series.
 12. Jaguar XF 2.7d probleem met start stop

  Lijkt wel op een storinkje. Mijn start-stop knop maakt nooit bijgeluiden. Hooguit het start-stop systeem werkt soms niet bij een wat lage accuspanning.
 13. GROOT onderhoud jaguarforum

  Het lijkt een beetje overdadig, maar er komen meerdere berichten binnen dat er foutmeldingen ontstaan bij het posten. Dus: Het forum draait nu op zwaar verouderde software die zorgt voor foutmeldingen. Tijdens de conversie naar de nieuwe versie kunnen ook problemen ontstaan of zijn berichten (tijdelijk) weg. Het advies is om even geen hele moeilijke postst of foto albums te plaatsen. Als de conversie klaar is wordt dat ook weer hier gemeld. Dank voor jullie begrip en geduld.
 14. GROOT onderhoud jaguarforum

  Ja heb je helemaal gelijk in. Edoch, de overstap naar V4 zorgt dat het hier allemaal lekker gangbaar blijft. En misschien dat V3 nog even doorstrompelt, maar als de boel vastloopt is er geen support meer. En geen forum misschien Gelukkig is deze stap betaalbaar met dank aan donateurs en sponsors. En door DvL zodat we geen dure nerd moeten inhuren.
 15. GROOT onderhoud jaguarforum

  Vooral achter(de)schermen. Maar als jullie straks graag een ander achtergrond kleurtje willen, geen probleem. Eerlijk gezegd weet ik niet of het zichtbaar wordt. We zullen zien wat forum dokter DvL, tevens de schepper van JF, ons gaat brengen.
×