Jump to content

Laan

Moderators +
 • Posts

  4,526
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  153

Laan last won the day on May 28 2022

Laan had the most liked content!

Reputation

1,127 Toppertje

2 Followers

About Laan

 • Birthday 06/04/1965

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.be-insured.info / www.youngtimerpolis.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  apeldoorn
 • Hobbies
  Jaguar en natuurlijk Jaguarforum. Verder muziek en audio apparatuur.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Sinds 2006 Jaguar eigenaar. Ik had eerder een XJ6 serie II. Zwart met veeel chroom en donker glas. Best wel fout maar ook erg leuk. Daarna een XJ serie 3 gehad. Eindeloos hobby project. Veel geleerd.. Sinds 2009 een XK8 convertible. In 2019 kwam er een XK 4.2 coupe bij en in 2021 een XJ super V8. Allebei zwart/zwart.
  Ik woon en werk in Apeldoorn.

Recent Profile Visitors

5,674 profile views
 1. Samenwerking met de JDCH krijgt (eindelijk) wat vorm! Zo staat er tegenwoordig een vaste banner op onze homepage waarmee je in een klik doorzoeft naar de site van JDCH. Ook gaan we de evenementen van de JDCH plaatsen op JF. Deze evenementen zijn voor alsnog voorbehouden aan leden van de JDCH maar dat zijn veel forumleden ook. Ook zullen er evenementen volgen die voor niet leden toegankelijk zijn. Een leuke gelegenheid om te overwegen alsnog lid te worden van JDCH? Probeer het gerust eens. In de toekomst zullen er meer uitingen komen over en weer. Denk bijvoorbeeld aan onze JF marktplaats en Vraag en Aanbod van JDCH, of de clubwinkel. Het is goed dat we samen met de JDCH het totaalplaatje rond Jaguar aan meer liefhebbers kunnen presenteren en bovendien ieder op onze eigen manier. Zo kan een ieder kiezen wat hij leuk vind. Alleen forumlid? Alleen JDCH lid? Geen probleem. Alles mag, niks moet. Nog even een korte samenvatting van het menu: JaguarForum Gratis lidmaatschap van het forum JaguarForum Club Forumleden die €30 of meer per jaar doneren krijgen toegang tot het clubgedeelte. Daar is erg veel extra info te vinden. Jaguar Daimler Club Holland Lidmaatschap kost €60 per jaar. Hiervoor ontvang je 6x per jaar de Gazette. Een prachtig magazine voor, door en over de JDCH. Er worden talloze evenementen georganiseerd. De club betaalt mee aan de deelnamekosten, altijd fijn 😉. Op naar een mooi zomerseizoen! Ik ben er klaar voor 😃
 2. Vreselijk dit. Geen woorden voor..
 3. Ik heb eerst alles grondig laten drogen. Toen stukje gereden, moest wel om uit te lezen. Onderweg trok alles weer in een positie zoals ik die graag zie. Er stonden wel 83 foutmeldingen in die grotendeels aan storing door vocht kwamen. Het is nu zaak de oorzaak aan te pakken: een lekkende schuifdak cassette. Dank voor het meedenken Ray!
 4. Dank! Ik ga dat proberen. Heb wel de min eraf gehad, maar dat helpt niet. Wellicht werkt deze Belgische reset wel. Als alleen rechtsvoor was ingezakt zou ik een kapotte balg vermoeden. Maar waarom linksachter dan helemaal om hoog staat vanaf hetzelfde moment? Module of kleppenblok? Er is wel een vochtprobleempje aan vooraf gegaan.. En geen foutmelding meer over defecte luchtvering..
 5. Als het kouder wordt doet de compressor er wat langer over om de boel op druk te krijgen. Die traagheid wordt bestraft met een melding defect luchtvering. Als je hem stilzet en gelijk weer start, is de melding vaak weg.
 6. Het was op een rechte weg. Waarom zou een brein de compressor opdracht geven om rechtsvoor te laten leeglopen en linksachter op te pompen. Zomaar. Kreeg wel gelijk de melding “luchtvering defect”. Die melding is nu weg. De positie wordt stoicijns gehandhaafd. Vrees dat het een gevolg is van een vochtprobleempje van onlangs. Anyway, tijd om er iemand met een computer bij te halen. Wellicht is calibratie van het veersysteem een leuk idee.
 7. Wat duidelijk is, is dat er iets in de war is. Leek net of de landing werd ingezet met een bocht naar rechts.. Niet meer rijdbaar iig.
 8. ik vraag me af hoe ik aan deze gewaarwording kom, opgedaan tijdens het rijden: het rechter voorwiel wordt ingetrokken en het linker achterwiel doet tegelijkertijd zoiets in tegengestelde richting. Geloof me, deze modus rijdt niet het fijnst.. En hij blijft zo staan, of het de gewoonste zaak van de wereld is.
 9. Heb nog wel wat JF snuisterijen als dat leuk is…?
 10. Afgeschoten? Die workshop kost bij voorbaat een paar duizend euro. Ongeacht het aantal deelnemers. Wat als ik een week van tevoren zie dat er 5 aanmeldingen zijn?
 11. Dat zou een keus kunnen zijn en is ook weleens overwogen. We houden vast aan het principe dat het forum gratis is, met de kanttekening dat het natuurlijk niet niks kost. Het is dan aan de gebruiker om te besluiten te doneren. Als dat uitblijft is het gevaar dat behalve het organiseren van leuke dingen dan stopt, ook het forum uiteindelijk stopt.
 12. Eigen initiatieven zijn altijd welkom en wij promoten het graag. Als wij als JFteam iets doen zit daar een kostenplaatje aan. Aangezien we een gratis forum zijn dat moet draaien op de gunst van enkele zeer gewaardeerde adverteerders en zeer gewaarde donateurs krijg je dit soort dingen. Dus stoppen we met organiseren en blijft het gewoon bij een forum. Ook prima. Zouden meer regelmatige gebruikers een paar tientjes per jaar doneren kunnen we meer doen en dan voor niks of een klein(er) bedrag. Ik wil niet als een bedelaar overkomen, maar het is wat het is.
 13. Uiteraard krijgen degene die zich hebben aangemeld en hebben betaald hun geld terug.
 14. Om dit evenement door te laten gaan hebben we wel meer aanmeldingen nodig. Dus ben je van plan te komen maar nog niet aangemeld... AANMELDEN
×
×
 • Create New...