Jump to content

Laan

Moderators +
 • Posts

  4,339
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  150

Laan last won the day on July 21

Laan had the most liked content!

Reputation

996 Toppertje

2 Followers

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.be-insured.info / www.youngtimerpolis.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  apeldoorn
 • Hobbies
  Jaguar en natuurlijk Jaguarforum. Verder muziek en audio apparatuur.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Sinds 2006 Jaguar eigenaar. Ik had eerder een XJ6 serie II. Zwart met veeel chroom en donker glas. Best wel fout maar ook erg leuk. Daarna een XJ serie 3 gehad. Eindeloos hobby project. Veel geleerd.. Sinds 2009 een XK8 convertible. In 2019 kwam er een XK 4.2 coupe bij en in 2021 een XJ super V8. Allebei zwart/zwart.
  Ik woon en werk in Apeldoorn.

Recent Profile Visitors

4,685 profile views
 1. Zou goed kunnen. Sindsdien is het best stil
 2. Er lijkt iets niet goed te zijn. We gaan even kijken hoe dit opgelost kan worden.
 3. Zaten toch goede maar bejaarde banden onder? Misschien zijn die vierkant geworden door lang stilstaan?
 4. Ik heb even gekeken, maar voorin zit zoiets niet voor zover ik zie. Wel een ingang voor telefonie. Dat zou ombouw/verkrijging wellicht makkelijker maken, maar weet niet of je audio over een dergelijke ingang kan laten werken.
 5. De wens is dat het heel spontaan moet plaatsvinden. Dat blijkt vaak lastig, iedereen heeft dan ineens iets. Kleine kleinschalige bijeenkomsten blijven wel een leuk item. Maar misschien dan toch volgens een kalender. Anders werkt het niet echt.
 6. Laan

  Stype 2002

  In je startpost geef je aan dat het eruit loopt. Dat is dan toch goed? Zodra het klotst als je de deur sluit maar wel alles mooi droog blijft zitten de afvoergaatjes denk ik dicht. Met de hoeveelheden regen van dit moment is het wel plausibel dat er wat meer water op de dorpel komt. Zolang het water buiten blijft is er weinig aan de hand.
 7. Laan

  Stype 2002

  Waar rubbers kunnen zitten: Langs het raam? Bovenaan, binnenzijde deur, in de sponning? Laat ons dat even weten ajb. Door deze foto impressie zit mijn haar helemaal in de war.
 8. Laan

  Stype 2002

  Het antwoord is: Ja. Ik heb even bij mij gekeken, weliswaar ander model en er zitten twee gaatjes onderin. Vooraan en achteraan. Welk rubber is er vervangen?
 9. Laan

  Stype 2002

  Er zal op het laagste punt een uitgang zijn voor afwatering. Kijk eens met een spiegel naar onderkant deur. Of je deurrubber dicht niet goed af. Dan loopt het via de sponning ook naar de dorpel.
 10. Laan

  Stype 2002

  Als er water in de deur komt, moet het er weer uit kunnen. Dus dat is wel goed. Als er veel water uitkomt, dan komt er ook veel water in. Ik zou eens goed kijken of de raamlikker wel goed aansluit op de ruit.
 11. is het een idee om hier meer vorm aan te geven? Regionale meetings die redelijk adhoc worden bedacht? Eventueel optrekken met cars and coffee van jdch? Zo ja maken we daar een vast item van. Dus roep maar !
 12. Dat adhoc is juist superleuk. En als er foto’s of een verslag van geplaatst worden is ook heel leuk. Dat houdt het JF ook een beetje in leven. Je kan het ook gewoon in de evenementen kalender alhier plaatsen. Bereik is dan ook groter. Kortom, gewoon lekker doen en gebruik JF waar het voor is bedoeld.
 13. Om lokaal kleine meetings te organiseren is een prima idee. Niks mis mee. Waarom JF wordt gebruikt om hiervoor externe appgroepen op te zetten zodat een en ander buiten beeld wordt geregeld snap ik iets minder. Er is hier immers een platform om dat te organiseren, JF. Kan iemand dat uitleggen?
 14. Ja, tenzij de constructie montage onmogelijk maakte. Hoe dan ook, functioneel is het zeker, retro ook Of het geheel er mooier op wordt is vooral smaak he?
 15. Erg praktisch hoor. Verder denk ik dat het niet zo snel een nieuwe trend wordt. Kuch.
×
×
 • Create New...