Jump to content

Laan

Moderators +
 • Content Count

  4167
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  144

Laan last won the day on November 22 2020

Laan had the most liked content!

Community Reputation

882 Toppertje

2 Followers

About Laan

 • Rank
  JF-TEAM
 • Birthday 06/04/1965
 • Age 55

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.be-insured.info / www.youngtimerpolis.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  apeldoorn
 • Hobbies
  Jaguar en natuurlijk Jaguarforum. Verder muziek en audio apparatuur.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Sinds 2006 Jaguar eigenaar. Ik had eerder een XJ6 serie II. Zwart met veeel chroom en donker glas. Best wel fout maar ook erg leuk. Daarna een XJ serie 3 gehad. Eindeloos hobby project. Veel geleerd.. Nu sinds 2009 een XK8.
  Voor het werk en dagelijks gebruik een XF. Verder enige Jaguars voor het plezier.
  Ik woon en werk in Apeldoorn.

Recent Profile Visitors

4060 profile views
 1. Voor de zekerheid: Kees is hier bekend als Keesh. Lid vanaf bijna het begin van JF, al jaren lang moderator en al jaren de man met de meeste berichten en positieve inbreng op het forum. Natuurlijk willen we heel graag dat Kees er weer snel bovenop komt en het zou leuk zijn hem een kaartje te sturen. Mocht je zijn adres niet hebben, stuur deze dan naar: Jaguarforum Linie 516 7325 DZ Apeldoorn We zorgen dan voor het doorsturen naar Kees. Alvast dank!
 2. Leuk om te lezen dat er wat interactie is. Uiteindelijk draait het allemaal om hetzelfde merk. En als we evenementen kunnen uitwisselen levert dat alleen maar meer keus op. Het zijn en blijven wel twee verschillende organisaties. Letterlijk verschillend, en daarom zal van samenvoegen geen sprake zijn. Met letterlijk verschillend bedoel ik niet elitair vs tokkie gehalte, dat beeld lijkt er soms een beetje ingebakken en bovendien zijn veel JF leden al lid van JDCH dus ook omgekeerd. Ik doel wel op een groot organisatorisch verschil en misschien juist daarom sluit e.e.a. In een samenwerking goed
 3. Deze rally gaat helaas niet door en zal verplaatst worden naar 2021. De indeling zal hetzelfde zijn, dus Wim, om toch je vraag te beantwoorden, alle onderdelen kan je naar wens wel of niet doen
 4. Even een kleine toelichting op de begrippen zoals we die hier bedoelen: Rally. Geen snelheids aspect. Niet offroad. Een route van ca 100 km langs mooie plekken en rustige weggetjes. Men rijdt apart. Onderweg moeten vragen beantwoord worden. Is inclusief lunch, prijsuitreiking en rallyschild. Er staat er een gepland op 29 augustus a.s. Toerrit. in collone een mooie route rijden. Ook geen snelheidsaspect. Meerdere stops onderweg. Een soort rijdende meeting. Mogelijk organiseert G&G er weer een. Leden kunnen dit zelf ook organiseren, ook hartsikke leuk.
 5. Ja, ik ben het ook vergeten. Dus: Dank aan Erik van Putten, redacteur van Auto Motor Klassiek, voor het maken van foto's!
 6. Afgelopen zaterdag reden er zo'n 20 auto's mee aan deze rit. De route ging langs diverse kasteeltjes op de noordwest Veluwe en eindigde op vliegveld Teuge. Tijdens de rit moesten er diverse vragen worden opgelost die uiteindelijk 3 prijswinnaars opleverde. Een gezellige en geslaagde dag! Binnenkort zal er weer een rit georganiseerd worden.
 7. Deze suggestie lijkt zeer begrijpelijk en heeft ook zeker de aandacht. In praktijk best lastig, want ze worden niet georganiseerd door de jdch of jf zelf, maar door leden of sponsors. Die hebben zelf ook weer een eigen agenda of planning waar wij geen invloed op hebben. Zie het ook zo: het zijn verschillende meetings met verschillende items op verschillende plaatsen in het land, dus er komen ook verschillende mensen op af. En als ik zo vrij mag zijn om een organisator te citeren die ik hierover heb gesproken : in de bioscoop draaien ze ook zes films tegelijk. Kies maar welke je wil zien en als
 8. Een premie uitrekenen op internet is vaak lastig, zeker met een bijzondere auto. Zodra het kenteken erop zit wordt het al een stuk makkelijker op basis van de waarde en bpm die rdw ingeeft. Je adviseur of verzekeraar zou hierin moeten bemiddelen als je er niet uitkomt. Daar zijn ze voor. En kunnen ze dat niet of doen ze dat niet, dan kan je beter elders navraag doen. Een F type van €110.000 of meer is best lastig te verzekeren. Mainstream aanbieders als promovendum ( voor hoger opgeleiden, daar begint het al..) zullen er niet happig op zijn. Die kopen graag met heel veel reclame en gesteund do
 9. Laan

  Inbraak

  Het gaan erom of er hier op het forum mensen zitten die bij de politie werken, ja dus, dat weet ik, of er gajes op het forum zit, ja weet ik ook, of mensen die bij de belastingdienst werken? Dat weet ik niet. Zou best kunnen, maar ik heb geen signalen waarmee ik dat kan bevestigen. Wat je bedoeling met bovenstaande opmerking is weet ik ook niet, maar leuk dat je weer terug bent op JF
 10. Laan

  Inbraak

  Of er bij de BD mensen werken weet ik niet Jaap.
 11. Laan

  Inbraak

  Er zitten diverse politiemensen op het forum die hun werk met kennis en toewijding doen. Net als er gajes op het forum zit of in elk geval gezellig kan meelezen en inspiratie op doen. Hou daar rekenening mee voordat je iets post Dat is niet persoonlijk bedoeld Johan, maar in algemene zin aan het adres van iedereen die hier iets post.
 12. Als je weinig rijdt zou ik er gewoon een ctek druppelaar aanhangen en dan een Varta van de accudinges nemen. Door veelvuldig plat gaan van de accu heb ik er zo nu en dan ook een nodig en die bestel ik dan bij Accudienst.nl Krijg er morgen weer een binnen omdat de geweldige Bosch accu in de XK na een wintertje stilstaan niet meer te laden is.
 13. We moeten het maar op een andere manier leuk maken. Gelukkig hebben we een forum En deze crisis deelt een gevoelige klap uit aan het stikstof spook. Ben benieuwd welke stategie de processie rups gaat kiezen..
 14. Helaas voelen we ons genoodzaakt de geplande evenemten te annuleren. De goed gevulde kalender zal dus wat betreft door JF georganiseerde evenementen wat ingekort worden. Als andere organisatoren zoals o.a. JDCH hetzelfde besluiten zullen we de kalender ook daar op aanpassen. Zodra de corona crisis voorbij is gaan we een nieuwe planning maken.
 15. Laan

  info over XF

  Het is wel van belang te weten welke serie je hebt. Welk bouwjaar?
×
×
 • Create New...