Jump to content

FreddyJag

Members
 • Posts

  62
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by FreddyJag

 1. Erg genoten van de mooie rit en het mooie Zeeland, het was topweer. Onze dank gaat uit aan allen die geholpen hebben deze dag mogelijk te maken. Wij blijven nog een nachtje op de camping in Wemeldinge nog ff nagenieten. Gr Fred & Bianca
 2. Wij, Fred en Bianca, rijden graag mee maar nog even onder voorbehoud. 2 personen en mee eten.
 3. Respect, we wachten geduldig op een beter tijdstip. Excuses zijn hiervoor niet nodig Raymond.
 4. Voor mij is de mondkap een no go(schijnveiligheid) , QR heb ik geen probleem mee dan heb je de "vrijheid". Ik heb begrip dat je als bedrijf de regels die er zijn moet volgen en het blijft een lastige tijd met dilemmas. Wat er de komende week besloten wordt omtrent de technische dag wacht ik af, ieder besluit zal ik respecteren en zal hier mijn eigen beslissing in nemen om wel of niet deel te nemen.
 5. Jammer dat we niet mee kunnen, valt midden in onze vakantie rondje Frankrijk met onze 6 pitter op 2 wielen. Zal ongetwijfeld weer een mooie rit worden door Zeeland, we hopen de volgende keer weer aan te kunnen haken. We wensen alle deelnemers een mooie zonnige dag.
 6. Ook weer thuis van een leerzame kennisdag en een vol weekend Zeeland/Goes. Weer een hoop opgestoken. Het hele team van G en G weer bedankt en Raymond, fijne verjaardag morgen. Geniet van jullie vrije dag het is gegund! Gr Fred & Bianca.
 7. Leon, beterschap. Wordt weer een interessante en leerzame dag zin in.
 8. Even een "slag om de arm" eten onder voorbehoud.
 9. Nog een voorbeeldje: https://nl.aliexpress.com/item/32956284411.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.2bdb76b8rXpY7v&algo_pvid=1e63d448-e802-4fdd-a8ef-eeaba0049441&algo_expid=1e63d448-e802-4fdd-a8ef-eeaba0049441-0&btsid=96ee8dfd-f53e-4244-bafa-df2384fa771e&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_7,searchweb201603_53 Zoek en gij zult vinden????
 10. Wij komen met 2, en gaan graag mee eten.
 11. Goedemorgen, goed om te horen dat er vooruitging in je gezondheid is. Ik sluit me hier bij aan, lijkt me leerzaam. Februari is een optie. Gr Fred
 12. Wijs besluit Raymond, eerst maar herstellen. Gezondheid gaat in deze voor, een voorspoedig herstel gewenst. Gr Fred & Bianca
 13. Keuzes en nog eens keuzes, dat is ook een luxe "probleem"" . Dit jaar zijn we er niet bij daar ik dat weekend ons jaarlijks motorweekend met de collega's heb. 3 dagen rondknorren in de Eifel, ook dat is niet vervelend. We hopen er volgend jaar weer bij te zijn, zal een indrukwekkende stoet zijn????, ik zie de "afterparty" wel in de vorm van foto's. We wensen iedereen, net als vorig jaar, een zonnige en plezierige dag????
 14. Wij willen dolgraag weer meerijden, in het weekend van 18/19 mei kan ik helaas niet dan hebben wij ons jaarlijkse motorweekendje in Duitsland met mijn collega's.
 15. Hmm, bedenkelijk waarom marktplaats vol staat met I-Pace's die te koop aangeboden worden. ????
 16. FreddyJag

  XK8 Onderdelen

  Wellicht proberen bij Jag Parts & Cars in Gorinchem?
 17. Wil bij mijn aanmelding nog 1 persoon toevoegen, Ben komt ook mee voor de 2e keer inmiddels. (potentiele Jaguar rijder??) hij zweert nog steeds bij 4 ringen???? Gr Fred
 18. Zal toch niet de week van de .........worden? En dit is 2, zonde VIDEO: Jaguar verlaat A28 en rijdt in volle vaart garage binnen #omroepgelderland https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2325297/VIDEO-Jaguar-verlaat-A28-en-rijdt-in-volle-vaart-garage-binnen WEZEP - De bestuurder van een Jaguar heeft zijn wagen maandagavond op miraculeuze wijze in de garage van een woonhuis geboord. De bestuurder raakte daarbij lichtgewond. Het ongeval gebeurde rond kwart over negen op de Zuiderzeestraatweg in Wezep. De bestuurder van de Jaguar reed de afrit van de A28 bij Wezep af en verloor de macht over het stuur, waardoor hij rechtdoor over de kruising ging. De auto werd gelanceerd door een vluchtheuvel en kwam aan de andere kant van de weg op het erf van een woning terecht. Daar reed de auto eerst een grote biels omver, om vervolgens tegen de garage te knallen.
 19. Het ritje met de Twingo weer "overleeft"? Nog bedankt voor de lift naar het station in Goes. Hoop dat je STR weer goed is, suc6????
×
×
 • Create New...