Jump to content

Leonneke

Members
 • Content Count

  2272
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Everything posted by Leonneke

 1. Dan heeft die hem netjes verkocht! En nog steeds een prima koop als het een goed exemplaar is voor 3.700 denk ik.
 2. Ze (XK) gingen een tijdje vrij 'fors' omhoog. Bij Exco vragen ze absurde prijzen. (daarom staan ze er ook zo lang). XJS-C blijft volgens mij in waarde stijgen.
 3. Dat is me gelukt in 2015 !!! Had 'm bijna verkocht maar óóóóóh zo blijf dat ik 'm gehouden heb. En als die het drievoudige waard is doe ik 'm nog steeds niet weg.
 4. Misschien in de U.K. ? Ik heb recent de taxatie laten doen voor de verzekering en die viel 3.000 lager uit dan 2 jaar geleden. De taxateur maakt gebruik van een database waar hij de in- en verkoopbedragen ziet van de afgelopen 2 jaren. Volgens hem zijn de waarden / marktprijzen dramatisch gezakt. De andere modellen Jaguar die onder de Young Timer regeling vallen doen het schijnbaar nog slechter. In Nederland is de markt op dit moment kennelijk 'slecht'.
 5. En als dan één of andere gast met 200 km/u geflitst wordt? Dan krijgen alle 4 de kentekenbezitters een prent?
 6. Wees gerust. Ik ga het zelf absoluut niet doen maar kwam dit toevallig tegen. Dat gooit Google allemaal op je bordje zeg maar.
 7. Of hier 'stinkt' iets. Dit is wel héél vreemd. Tenaamstelling op dezelfde dag?
 8. Het was al enkele jaren een serieuze doorn in mijn oog. Een gebroken lens in de koplampunit van de XKR. Hij was me in eerste instantie totaal niet opgevallen. Totdat ik mijn auto, ergens in 2016, door een professional liet coaten. Over het algemeen zijn professionele detailers autisten pur sang en die maken er een serieuze sport van om elk gebrek aan je auto te vinden en te benoemen. Links de gebroken lens. Dus besloot ik op zoek te gaan naar een vervangend koplampunit. Tja, daar word je serieus niet vrolijk van. Nieuw rond de 1.000 Euro en tweedehands vragen ze ook al
 9. Wat een gruwelijk mooie auto zeg !
 10. Aah kijk. Dan een stapje verder zoeken. ALLES uit en auto op contact. En dan daarna 1 voor 1 inschakelen (of om en om) wat normaal ingeschakeld staat. Denk dat HansvH aardig in de buurt zit.
 11. Die worden uiteraard toegelaten !!! Dus prima deal!
 12. Is dat geluid hoorbaar als je de motor nog niet gestart hebt ? Of is het geluid hoorbaar vanaf het moment dat de motor gaat lopen ? Als je de auto uitsluitend 'op contact' zet, hoor je het dan ook ?
 13. Of gewoon de dikke Porsche meenemen. Rijd ik wel het rondje eilanden en mag jij in mijn XKR sturen
 14. Die ga ik komende vrijdag verzorgen. Montage en een BEFORE and AFTER party.
 15. Dan ben je toch gewoon hartstikke STUPIDO als je, nota bene in de regen, je XKR als een soort van Senna op het asfalt probeert te houden?
 16. Toch hééél zuur als je je XKR zo effe in de vangrail duwt ......... Bochtje van niks en je auto gehalveerd.
 17. Ik denk dat de auto daar binnen een halve ronde echt compleet aan gort is.
 18. Morgen heb ik mijn H&R spacers binnen. Dan gaat die komende week of volgende week naar Heinkenszand. Hij zal sowieso uitgelijnd moeten worden na montage van de spoorverbreders. Eens kijken of de 'afwijking' verergert of minder wordt ....
 19. Front & Rear ......... Ik heb altijd een 'kleine' afwijking bij het uitlijnen rechtsachter ........... Daar valt in ieder geval niks handmatig aan te verstellen weet ik inmiddels. Maar wist niet dat er 'shims' zaten. Wie weet krijgen we 'm daar uiteindelijk 'recht' mee .......
 20. Kan echt niet hè met een VOL houten stuur ....
 21. Shims alleen aan de voorzijde van de auto te vinden ?
 22. Gave sturen !!!!!! Ook een bijpassend pookje dan neem ik aan ?
 23. Leg me eens uit wat dit wil zeggen als je wilt ? Bepaal je met afzonderlijke shims het caster ?
×
×
 • Create New...