Jump to content

Leonneke

Members
 • Posts

  2,466
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39

Everything posted by Leonneke

 1. Nou, het is eigenlijk vooral géén carmeet. Het is vooral interessant als je Jaguar fan bent en van alles wilt leren. Techniek, hoe dingen werken, hoe ze er van binnen uitzien, waarom ze kapot gaan en hoe op te lossen enzovoorts. Het overgrote deel van de forumleden heeft weinig tot geen 'verstand' van Jaguars.
 2. Gewoon proberen ! Wat ik wèl weet is als je een Body Processor Module van een Engelse auto in een 'Nederlander' zet is dat je rechterraam opent op de bediening van het linkerknopje en de spiegels gaan zich ook in spiegelbeeld gedragen ...
 3. Ik durf het zeker niet aan. Niet zozeer vanwege allemaal mafketels. Ik heb in de loop der jaren toch wel enige zelfkennis op mogen doen. En ik weet compleet zeker dat ik 'm niet heel ga houden. Eerste rondje braaf. Tweede rondje lekker doorrijden. Derde rondje kijken of die net ietsje harder door een bochtje kan. Vierde rondje weet ik ineens zeker dat die veel harder door een bochtje kan. Vijfde rondje bleek toch nog wat harder te kunnen als vierde rondje en dan ineens sta ik achtersteboven ..............
 4. Leuk man. Waar heb je gereserveerd ? Zandvoort of Zolder ? Twee XKRetjes naast elkaar is supervet en erg gezellig ja. Maar ik ga je uit de droom helpen want het enige wat je zult zien is dit .... :
 5. Grappig. Ik ben nog niet geweest maar ik hoor tot nu toe 2 versies: 1) Typische Bond film 2) Niet echt een typische Bond film ............. Ik ga zelf komende week eens kijken.
 6. Ik lig effe dubbel hier.
 7. Oei Oei Oei ! En "oei" is nie goe nie...
 8. Volgens mij hebben meer ex-XJ40 bezitters daar last van ..... Een auto die vooral mooi is door z'n bescheiden lelijkheid. Eigenlijk wat te vierkant, maar eigenlijk ook weer niet. Er staat een bizar mooie op MP. Vraagprijs 15 k .....
 9. Dan maak ik mijn vraag specifieker. Ben je bij G & G geweest in Heinkenszand ?
 10. Hoi. Al diagnose laten stellen door iemand die dat ook daadwerkelijk kan? Disc Alignement al laten doen ?
 11. Mooier als nieuw. Dankbaar klusje! DTM verf is een 2 K lak ?
 12. Zeker! Leest en kijkt lekker weg.
 13. Eventjes laten bezinken. Vanavond filmpje kijken. Morgen opnieuw!
 14. Nou, Eerste wat in me opkwam toen ik je foto's zag is het volgende ....
 15. Ik zou het wel fijn vinden als mensen niet knoeien tijdens het vlaai eten en als ze dat toch doen de vloer meteen schoon poetsen !!!
 16. Jezelf vooral NIET af laten schepen. Het is NIET normaal dat die schokt en een automaatbak heeft geen 10.000 kilometer nodig om in te leren. Er is in den beginne iets NIET goed met de automaatbak. Dat weet die monteur ook en daarom schuift hij het probleem 10.000 kilometer op. Maak een afspraak in Heinkenszand, geef een paar centen uit aan een goed en gedegen onderzoek. Dan weet je wat er werkelijk aan de hand is en heb je wat extra stokken om mee te slaan. Of ga per direct op je strepen staan. Je wordt genaaid om het maar eventjes plat te stellen !
 17. Geventileerde schijven ? Of zitten die er al op ?
 18. Hoi Robert. Is het dan een probleem als die dummie as wat te lang is ( vraag ik me dan af ) ?
 19. Gaaf hoor ! Ik bedoelde laatst of je onderstaande hebt vervangen .... ??? En schoteltjes achterzijde :
 20. Dan weet ik ook weer hoe ik aan 'dat beeld' kom. Da's wel effe terug ja. Maar dan wordt het dus MOOI!
 21. Ik vind het prachtig! Als zo'n auto dan op de brug staat denkt iedereen : "Wóóóóóówwww". Trouwens, als die ondersteboven ligt op Zolder is ook gaaf om te zien.
×
×
 • Create New...