Jump to content

Leonneke

Members
 • Posts

  2,932
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

Leonneke last won the day on May 6

Leonneke had the most liked content!

Reputation

773 Toppertje

About Leonneke

 • Birthday 01/07/1964

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.paramountfitness.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Waalre
 • Hobbies
  Sport * Muziek * Luidsprekerbouw * Audio * Auto's * honden * Old Type English Bulldog'. Detailing. Mensen !!!

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Leon. Ik was de bezitter van een XJ40 uit 1993. Deze heb ik voor een heel groot deel in een hele mooie staat weten te brengen. Dik 2 jaar met heel veel plezier in gereden. Maar kon onvoldoende tijd reserveren om het project af te maken. De lol verdween. Auto geschorst. En uiteindelijk naar een fantastische nieuwe eigenaar gebracht. Mijn voorwaarde bij verkoop was dat iemand het project zou voltooien. Dat is helemaal goed gekomen. En inmiddels kan ik op 14 februari 2015 weer een Jaguar als ´de mijne´ bestempelen. Een XKR. Dit merk laat me niet meer los. Heerlijke auto´s !!!

Recent Profile Visitors

3,097 profile views
 1. Check eens bij onze forumsponsor G@G, forumlid @isabella ! Die is bezig met een V12 5.3 Targa. Als die klaar is kun je probleemloos vooruit in een redelijk zeldzaam exemplaar. VEETWAALF
 2. Ik zou niet afgaan op meningen maar op het advies van iemand met verstand van zaken. Vraag @isabella eventjes in een p.b. en je weet het.
 3. Of misschien moet je er toch echt eens een keertje mee gaan rijden ?
 4. Geweldig man ! Denk dat het VULLEN van de tank pas echt koppijn gaat opleveren !
 5. Ik probeer even creatief met je mee te denken. Mijn idee op dit moment: Open het andere portier ( achterste ) en demonteer daar alles wat demontabel is. Probeer te ontdekken hoe die kabel eventueel loopt, hoe de vergrendeling exact werkt. Mogelijk kun je zo vaststellen waar je eventueel aan moet trekken en hoe.
 6. Ja apart. Als er een ritje is klaagt iedereen over de afstand .... Wazige denkwijze.
 7. Wil je eens een foto posten van het bracket? Als je de uitsparing van de stoffering kunt uitlijnen moet het toch okay zijn eigenlijk.
 8. Ga ik morgen eventjes doen bij daglicht ! CORRECTIE. De Dinitrol man heeft een fotooke gemaakt. Hoppa !!!
 9. Dan kijk maar eens rond op de site van Adamesh. Top spulletje !!! ADAMESH-BRAKES
 10. Ik kan eventueel wat foto's maken hoe het bij mij gemonteerd zit ( XKR 2000 ).
 11. Kun je daar niet een stuk 'flexibele' slang tussen zetten ?
 12. Eventjes goed zoeken want meen dat er een bajonetsluiting op zit. Zijn meerdere topics te vinden (Fuel Filter replacement)
 13. Nou, ik heb dit overgelaten aan Jeffrey van G&G. Je moet jezelf namelijk ondersteboven onder het stuur en dashboard kreukelen. Een twee monteur gaat via de motorruimte met een lange sleutel 'naar binnen'. Is géén klusje voor mensen die wat ruimter in de spieren (of andere lichaamssamenstelling) zitten zeg maar. Remschakelaar moet ook ingeleerd worden. Echt Jaguar dingetje .....
×
×
 • Create New...