Jump to content

Leonneke

Members
 • Content Count

  2137
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Leonneke last won the day on February 2 2020

Leonneke had the most liked content!

Community Reputation

191 Toppertje

About Leonneke

 • Rank
  Leonneke
 • Birthday 01/07/1964
 • Age 57

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.paramountfitness.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Waalre
 • Hobbies
  Sport * Muziek * Luidsprekerbouw * Audio * Auto's * honden * Old Type English Bulldog'. Detailing. Mensen !!!

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Leon. Ik was de bezitter van een XJ40 uit 1993. Deze heb ik voor een heel groot deel in een hele mooie staat weten te brengen. Dik 2 jaar met heel veel plezier in gereden. Maar kon onvoldoende tijd reserveren om het project af te maken. De lol verdween. Auto geschorst. En uiteindelijk naar een fantastische nieuwe eigenaar gebracht. Mijn voorwaarde bij verkoop was dat iemand het project zou voltooien. Dat is helemaal goed gekomen. En inmiddels kan ik op 14 februari 2015 weer een Jaguar als ´de mijne´ bestempelen. Een XKR. Dit merk laat me niet meer los. Heerlijke auto´s !!!

Recent Profile Visitors

1780 profile views
 1. Fijn dat alles weer functioneert zoals het hoort ouwe Young Timer !!!
 2. Zit nu te genieten van de foto's en verslagen. Doe serieus een beetje pijn. Het jaar 2020 is niet helemaal mijn jaar tot op heden. We gaan voor de bbq Ray !!!! Lekker ouwehoeren en filosoferen! Iedereen bedankt voor de bijdrage hier.
 3. Hoi !!! Ik ga ook graag een stukje mee toeren !
 4. Ik zou dit juist omdraaien en dus als hoofdverdachte aanmerken.
 5. Nou, geheel onder voorbehoud. Weet nog niet wanneer de operatie is maar als die vooraan in de week zit dan knorren we alsnog op en neer met vlaaien. Dan maak ik er gewoon een wat korter dagje van. Hoef waarschijnlijk maar een dag in het ziekenhuis te blijven ............... Ga het in ieder geval proberen want voor mij ( en mijn maatje ) is dit echt een dagje uit.
 6. Had er super veel zin in en zou graag lopend komen zelfs. Ware niet het volgende: Gisterenavond eventjes, voor de lol, beetje touwtje springen. Ging prima. Totdat ik dacht dat ik met mijn hak op een baksteen sprong. Zo'n 220 volt scheut door mijn lijf. Raar geluidje. Kijk achterom, ik denk iemand trapt me overhoop. Wil gaan staan. En flikker dus gewoon tegen de grond. Volledige ruptuur van de achillespees. Komende week naar de garage. Gaan ze de V snaar weer met de juiste wieltjes verbinden ................... Denk dat ik 8 februari niet ga trekken ...........
 7. Hoi Avos. Heb je een bericht gestuurd maar geen idee of je die ontvangt, leest ??? Groetjes Leonneke
 8. Oeps. Héél benieuwd. Heb je het dan over 'uitsluitend' een ECU aanpassing of een ECU aanpassing na een aantal modificaties ? Groetjes Leonneke
 9. Hey Ray. Rond welke tijd worden we verwacht op deze prachtige dag ?
 10. Om over na te denken en met je mee te denken. Ook al zijn de bushes nog in goede staat, er kan altijd iets verkeerd zitten, verkeerd gemonteerd zijn, speling hebben enzovoorts. Als je het geluid, toen je in de kofferbak lag, heel duidelijk thuis kunt brengen dan moet het euvel daar in die hoek ook gewoon te vinden zijn. Soms maken we de fout om een bepaalde oorzaak 'uit te sluiten' terwijl die het dan toch blijkt te zijn. Moet toch op te lossen zijn dit lijkt me.
×
×
 • Create New...