Jump to content

Leonneke

Members
 • Posts

  2,319
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Leonneke last won the day on April 18

Leonneke had the most liked content!

Reputation

319 Toppertje

About Leonneke

 • Birthday 01/07/1964
 • Age 57

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.paramountfitness.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Waalre
 • Hobbies
  Sport * Muziek * Luidsprekerbouw * Audio * Auto's * honden * Old Type English Bulldog'. Detailing. Mensen !!!

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Leon. Ik was de bezitter van een XJ40 uit 1993. Deze heb ik voor een heel groot deel in een hele mooie staat weten te brengen. Dik 2 jaar met heel veel plezier in gereden. Maar kon onvoldoende tijd reserveren om het project af te maken. De lol verdween. Auto geschorst. En uiteindelijk naar een fantastische nieuwe eigenaar gebracht. Mijn voorwaarde bij verkoop was dat iemand het project zou voltooien. Dat is helemaal goed gekomen. En inmiddels kan ik op 14 februari 2015 weer een Jaguar als ´de mijne´ bestempelen. Een XKR. Dit merk laat me niet meer los. Heerlijke auto´s !!!

Recent Profile Visitors

2,159 profile views
 1. Waar het aan ligt, geen idee, maar zie (of zie juist niet) steeds vaker het volgende:
 2. Dan werkt de helft van de uitleg minimaal ....
 3. Ze behoren hier inmiddels ook tot de categorie zeldzaam .......... Abrikozen variant maakt de bakker alleen nog voor ons. ( zaak en forum ) Echt tof !!!! Ik houd er mijn klanten mee op gewicht zeg maar .......... ????
 4. Sluit ik me graag bij aan. Loopt echt 'smooth' allemaal. Iedereen gedraagt zich echt super relaxed tijdens het rijden. Alles lijkt helemaal vanzelfsprekend te zijn. Dit jaar nog een leuke Technische Meeting erachteraan en dan is het compleet.
 5. Áááh ........... Dus géén reuzen-kievit of macro-kip die dubbel gelegd heeft?
 6. Fantastische dag. Dankjewel Raymond, Joke en Max ! Het voelde als een dagje vakantie. Hard nodig ! Kan iemand uit Zeeland mij dan nog vertellen wat dit hieronder moet voorstellen ? ???? ???? Dat kwam ik onderweg tegen.
 7. Vandaag knoephard klassieke muziek erbij ...... ???? Een Praagse Wals als ik het goed onthouden heb .. waltz.mp4
 8. Altijd leuk om te lezen hoe wij onze hobby gerelateerde uitgaven transformeren naar verdienmodellen. Mijn vrouw vroeg laatst wat ik uitgegeven had om mijn koplampunit te fixen. Ik heb haar uitgelegd dat ik véééél minder heb betaald dan een compleet nieuwe en dat ik daardoor minimaal 600 Euro had verdiend. Werkt goed !!!
 9. Ik had nog wat foto's beloofd van vóór en na montage van de wheel spacers. Eventjes voor de volledigheid. De XKR zakte enige jaren geleden 20 - 25 millimeter door het monteren van verlagingsveren ( Adamesh ). Dit gaf al een behoorlijk andere look. De handling van de auto werd er zonder meer beter op. Een stuk minder waggelig en zwabberig. Mezelf eerst goed georiënteerd voordat ik überhaupt wheel spacers ging monteren. Ik kreeg eigenlijk overal een beetje hetzelfde antwoord. Neem uitsluitend spacers van H&R of Eibach. Ga tot maximaal 15 millimeter zodat je binnen de veilige marges blijft. Monteer 'rondom' dezelfde maat. Verschillende maten voor en achter schijnen de handling negatief te beïnvloeden. Foto's vóór montage: De volgende spacers werden gemonteerd, 5 x 120,65 - Naaf 73,8mm en 15 mm breedte per spacer / 30 mm op de as Foto's na montage hieronder
 10. Da's best gaaf ! Hoe ziet het er 'origineel' uit dan ? Zitten er dan knoppen enz of ook een touch screen ? Zoals op de foto ?
 11. Wat 'styling' betreft slaan ze de plank soms echt volledig mis naar mijn mening. ????
 12. Dan heeft die hem netjes verkocht! En nog steeds een prima koop als het een goed exemplaar is voor 3.700 denk ik.
×
×
 • Create New...