Jump to content

Leonneke

Members
 • Content Count

  2118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Leonneke last won the day on December 26 2019

Leonneke had the most liked content!

Community Reputation

180 Toppertje

About Leonneke

 • Rank
  Leonneke
 • Birthday 01/07/1964
 • Age 56

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.paramountfitness.nl
 • Age 56

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Waalre
 • Hobbies
  Sport * Muziek * Luidsprekerbouw * Audio * Auto's * honden * Old Type English Bulldog'. Detailing. Mensen !!!
 • Age 56

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Leon. Ik was de bezitter van een XJ40 uit 1993. Deze heb ik voor een heel groot deel in een hele mooie staat weten te brengen. Dik 2 jaar met heel veel plezier in gereden. Maar kon onvoldoende tijd reserveren om het project af te maken. De lol verdween. Auto geschorst. En uiteindelijk naar een fantastische nieuwe eigenaar gebracht. Mijn voorwaarde bij verkoop was dat iemand het project zou voltooien. Dat is helemaal goed gekomen. En inmiddels kan ik op 14 februari 2015 weer een Jaguar als ´de mijne´ bestempelen. Een XKR. Dit merk laat me niet meer los. Heerlijke auto´s !!!
 • Age 56

Recent Profile Visitors

1308 profile views
 1. Oeps. 😜 Héél benieuwd. Heb je het dan over 'uitsluitend' een ECU aanpassing of een ECU aanpassing na een aantal modificaties ? Groetjes Leonneke
 2. Hey Ray. Rond welke tijd worden we verwacht op deze prachtige dag ?
 3. Om over na te denken en met je mee te denken. Ook al zijn de bushes nog in goede staat, er kan altijd iets verkeerd zitten, verkeerd gemonteerd zijn, speling hebben enzovoorts. Als je het geluid, toen je in de kofferbak lag, heel duidelijk thuis kunt brengen dan moet het euvel daar in die hoek ook gewoon te vinden zijn. Soms maken we de fout om een bepaalde oorzaak 'uit te sluiten' terwijl die het dan toch blijkt te zijn. Moet toch op te lossen zijn dit lijkt me.
 4. Hihihi. Het klinkt voor mij gewoon als een normale Jaguar ! Succes. Leuk om op te lossen zoiets.
 5. Hij 'denkt' dat die nog verder moet schat ik zo. Dus niet correct aan het einde .............
 6. Zoals Wim al beschrijft. Demonteren. Kap eraf schroeven. Dan zie je wat tandwieltjes met getande nylon draad. Doorspoelen met WD 40 werkte bij mij ooit prima. Ofwel zéér grondig schoonmaken. Succes !
 7. Leonneke

  XK8 info

  Kleine aanvulling nog. Deze auto is in juli 2008 voor het eerst geregistreerd in Nederland. Zo te zien geïmporteerd uit Duitsland.
 8. Leonneke

  XK8 info

  Hoi Hoi Harrie. De XK8 heeft één serieus standaard probleem. Dat zijn namelijk de kettingspanners. Tik in de motor? Dan zijn de kettingspanners meteen hoofdverdachte. Mocht de kettingmodificatie al ooit uitgevoerd zijn, dus zijn de kettingspanners al vervangen, dan moet daar minimaal een factuur van te vinden zijn. Zijn ze nog niet vervangen, dan rekening houden met een modificatie die ergens richting 3.000 Euro gaat of meer. Laat je er niks aan doen dan kun je wachten tot het blok aan gort loopt. Voor wat betreft het plasje olie zul je de auto op de brug moeten zetten. Dan valt mogelijk vast te stellen waar de lekkage zit. Mocht je een aankoopkeuring willen doen, dan naar G&G afreizen in Heinkenszand. Ik zou 'm lekker laten staan. Een fatsoenlijke XK8 koop je niet voor een laag bedrag. Hoop dat je er iets mee kan.
 9. Hoi Rob. Je vraag is nog niet beantwoord zie ik. Het heeft zeker zin om deze dag te bezoeken. Je hebt een X350 en eigenlijk elk type Jaguar heeft wel z'n problemen. Je zult je eigen auto beter leren kennen en mocht je ooit een probleem krijgen, niet geheel vreemd bij een Jaguar, dan heb je een soort van voorkennis. Bovendien zijn de Technische Dagen in Heinkenszand eigenlijk altijd leerzaam, leuk, smaakvol en noem maar op. Altijd leuk om mensen 'live' te ontmoeten. Krijg je weer wat beeld bij het forum zelf. Greetzzzzzz
 10. Dat is dan SNG Barratt waarschijnlijk. Als je daar zoekt op "Fastener" dan kom je ze allemaal tegen. Klik hieronder. FASTENER
 11. Vraagje. Waarom zou je direct willen ombouwen dan? Als die met 4x4 prima rijdt ?
×
×
 • Create New...