Jump to content

Leonneke

Members
 • Posts

  2,647
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

Leonneke last won the day on January 8

Leonneke had the most liked content!

Reputation

551 Toppertje

About Leonneke

 • Birthday 01/07/1964
 • Age 58

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.paramountfitness.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Waalre
 • Hobbies
  Sport * Muziek * Luidsprekerbouw * Audio * Auto's * honden * Old Type English Bulldog'. Detailing. Mensen !!!

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Leon. Ik was de bezitter van een XJ40 uit 1993. Deze heb ik voor een heel groot deel in een hele mooie staat weten te brengen. Dik 2 jaar met heel veel plezier in gereden. Maar kon onvoldoende tijd reserveren om het project af te maken. De lol verdween. Auto geschorst. En uiteindelijk naar een fantastische nieuwe eigenaar gebracht. Mijn voorwaarde bij verkoop was dat iemand het project zou voltooien. Dat is helemaal goed gekomen. En inmiddels kan ik op 14 februari 2015 weer een Jaguar als ´de mijne´ bestempelen. Een XKR. Dit merk laat me niet meer los. Heerlijke auto´s !!!

Recent Profile Visitors

2,788 profile views
 1. Ik heb destijds mijn Cupra voorzien van een geheel nieuw in- en uitlaat traject en toen moest de software echt aangepast worden door een pro. Pas daarna kwam het extra vermogen. ( die had ik ook niet weg moeten doen maar já )
 2. Nou, ik ook niet. Maar heb een tijdje gereden met een 'open' vanaf de middendempers. Dus holle pijpen (Adamesh). Maakte behoorlijk wat herrie (echt te veel) maar hij leek echt minder goed te trekken.
 3. Eventjes serieuze vraag tussendoor. Verlies je vermogen als de uitlaat 'open' staat?
 4. Is dit het geluid van je camper ? Of slechte koptelefoon ?
 5. Vervangen voor 'race' katalysatoren ben ik wel bekend mee maar als je die dingen er compleet uithaalt krijg je volgens mij allerlei probleempjes. Kijk eens op de site van ADAMESH Bedrijf waar Eric is geweest kun je 'kiezen' voor het geluid wat je zoekt. Ik heb zelf een set via Adamesh naar Nederland laten komen. Was weer net wat TE veel van het goede en heb toen kleine dempers er tussen laten lassen. Een specialist moet dit toch echt voor elkaar kunnen krijgen. Kwestie van de juiste dempers weghalen / vervangen enzovoorts.
 6. Katalysatoren verwijderd ?
 7. Moet eerlijk bekennen dat ik die fase ook enkele malen heb bereikt. Had een uurtje of 3 onder het dashboard doorgebracht. Enorm veel vloeken, handen kapot van het 'blik'. Blowers eruit. Blowers gerepareerd. Met nog meer gevloek die dingen weer terug gepropt. Blowers werkten perfect. En na een maandje of 3 hield er ééntje weer op met blowen. Werd ik wel eventjes compleet chagrijnig van. Bij mij moesten de stoelen er ook uit want ik kreeg mijn vierkante lijf niet onder dat dashboard gefrommeld. En zo had ik nog wel een paar momentjes dat ik er compleet geen zin meer in had. Klusjes waarvan je denkt dat ze binnen een uurtje gedaan zijn die dan ineens 3 dagen in beslag nemen werd ik ook niet helemaal vrolijk van. Later leerde ik mijn verwachtingen beter te managen ....
 8. Je hebt me weer aangestoken man. Ja leuk, alles uit elkaar trekken. Ik zit net mijn oude topiz zelf te lezen. WD-40 !!! Krijg je alles mee aan de praat.
 9. Yes. Gevonden. Voor Roman: XJ40.COM Niet zo heel actief meer maar daar is echt enorm veel te vinden. ( contacten met onderdelen via U.K. )
 10. Op de foto zie je de 'bekende' plek erg goed. Vocht en vuil blijft daar hangen. Je ziet dan meestal een klein plekje in de hoeken bij de voorruit. Forumlid @hagstrum heeft overigens ook een uitgebreid verslag op dit forum gezet. Hij heeft o.a. gewerkt bij Arrow Classic Service in België en weet erg veel van de XJ-40. Verslag / draadje hieronder. RESTAURATIE-XJ40 Verder is / was er nog een Engels XJ-40 forum waar bakken met info te vinden is. Forum is beetje gestorven meenik. Ik krijg het helaas niet meer gevonden. Zag het hier laatst nog voorbij komen met wat handige contactpersonen. Effe zoeken! Krijg zin om er ook weer ééntje te gaan scoren. RESTAURATIE-XJ40
 11. Wat heb je hier gepoogd te doen ? Extra koeling voor de achterremmen ?
 12. Krijg steeds meer het vermoeden dat je echt een juweeltje op de kop getikt hebt voor bizar weinig geld. Leuk project!
×
×
 • Create New...