Ga naar inhoud

Leonneke

Members
 • Aantal items

  2,077
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  21

Leonneke won de laatste dag op 21 november 2015

Leonneke had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

170 Toppertje

Over Leonneke

 • Titel
  Leonneke
 • Verjaardag 01/07/1964
 • Leeftijd 54

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.paramountfitness.nl
 • Leeftijd 54

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Waalre
 • Hobbies
  Sport * Muziek * Luidsprekerbouw * Audio * Auto's * honden * Old Type English Bulldog'. Detailing. Mensen !!!
 • Leeftijd 54

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Leon. Ik was de bezitter van een XJ40 uit 1993. Deze heb ik voor een heel groot deel in een hele mooie staat weten te brengen. Dik 2 jaar met heel veel plezier in gereden. Maar kon onvoldoende tijd reserveren om het project af te maken. De lol verdween. Auto geschorst. En uiteindelijk naar een fantastische nieuwe eigenaar gebracht. Mijn voorwaarde bij verkoop was dat iemand het project zou voltooien. Dat is helemaal goed gekomen. En inmiddels kan ik op 14 februari 2015 weer een Jaguar als ´de mijne´ bestempelen. Een XKR. Dit merk laat me niet meer los. Heerlijke auto´s !!!
 • Leeftijd 54

Recente bezoekers van dit profiel

844 profielweergaven
 1. Leonneke

  Raambediening werkt vice versa achterstevoren

  Dankjewel Hans. We gaan eens kijken of we er uit kunnen komen met wat 'uitlezen' .............. Mogelijk 'ziet' de auto zichzelf ineens als een Engelse versie ????? Sta uiteraard nergens van te kijken want dit merk blijft je verrassen. Ik zal verslag doen als we er uit komen. Groetjes Leonneke !!!
 2. Hoi allemaal; Lang geleden. Welkom terug. Maar nu het probleempje: Een half jaar geleden kwam ik tot de ontdekking dat mijn raambediening, aan de bestuurderszijde, vreemd ofwel verkeerd reageerde. De knop voor het raam aan de bestuurderszijde opende het raam aan passagierszijde. De knop voor het raam aan de passagierszijde opende het raam aan bestuurderszijde. De spiegels reageerden identiek. De knop voor de spiegel aan de bestuurderszijde bleek ineens de spiegel aan de passagierszijde te bedienen. Vice versa identiek. Ik heb netjes een nieuwe bediening aangeschaft. Gemonteerd. Helaas !!! Hetzelfde euvel. Iemand dit eerder ervaren ? Waar ligt de oorzaak en vooral, hoe is dit op te lossen ? Groetjes Leonneke
 3. Leonneke

  Rondrit Zeeland 6 mei 2018

  Leonneke !!! Géén hond.
 4. Heerlijke dag. Wat een fantastisch weer. Met volle teugen van alles genoten. Thanks you all !!!!!!
 5. Hoi allemaal; Héél licht onder voorbehoud. Maar bij deze geef ik mezelf op voor één persoon, namelijk mezelf, Leonneke !!! See you Sunday !!!
 6. Leonneke

  XKR uitlaat

  Adamesh in Engeland. Daar kun je prima terecht. Ik heb alles vervangen vanaf het middenstuk. Maar dat was echt TE luidruchting. De achterste stukken vervangen is voldoende voor een lekkere brom. http://www.adamesh.co.uk/jaguar-xk8--xkr-sports-exhaust-system-880-p.asp
 7. Interesse zeker. Kan op dit moment nog geen definitieve toezegging doen maar doe m'n best deze dag vrij te houden.
 8. Leonneke

  automaatrevisie zaterdag 8 APRIL

  Ik ga het eventjes in overweging nemen. Erg leuk initiatief in ieder geval.
 9. Leonneke

  spiegels

  Hoi Adriaantje; De buitenspiegels van ??? Sterling s700 ?
 10. Leonneke

  Rubbers deurklinken XK8 - XKR / door gasket

  Correctie. Totaal 46 Euro inclusief verzending. Géén overige kosten. ( Flat envelope ). Heb ze al enige tijd binnen.
 11. Morgenvroeg om 07:30 uur komen ze DAMPEND uit de ovens van Brabants Roem. Ik zal onderweg alvast testen of ze goed gelukt zijn ..............
 12. Leonneke

  Rubbers deurklinken XK8 - XKR / door gasket

  Verzendkosten 43,90 US dollars.
 13. Leonneke

  Rubbers deurklinken XK8 - XKR / door gasket

  Hoi allemaal; Een set is 2 stuks. Dus een rechter exemplaar en een linker exemplaar. Voor zover ik het goed begrepen heb zijn de voor- en achterdeuren bij de X300 dezelfde kit. Voor een X300 heb je dus 2 kits nodig. Ik heb de verkoper op eBay al benaderd. Bij Jag Bits vragen ze bijna 100 dollar. De kit op eBay staat voor 26 dollar. Nogal een fors prijsverschilletje. Voorlopig heb ik één p.m. ontvangen voor een extra set. Heb je interesse, stuur een p.m. !!!
 14. Hallo allemaal; Bij de XK8 en XKR modellen drogen de rubbers uit welke de deurklinken van buitenaf gezien sealen. Deze rubbers gaan hierdoor scheuren en uiteindelijk vallen er stukken van af. Deze rubbers of seals blijken als set te koop te zijn. Ik ga een dergelijke set bestellen. Mogelijk zijn er meer mensen die deze set nodig hebben. Stuur me in dat geval eventjes een p.m. dan bestel ik meerdere kits. Deze kits zullen passen op: Jaguar 1995-1997 XJ6, 1998-2003 XJ8, 1997-2006 XK8 Het typenummer is JLM12035-GASKET De sets worden met name verkocht vanuit de U.S. Prijzen gemiddeld 50 - 100 dollar voor een set. ( vele malen goedkoper dan een set zoals bij Jaguar zelf, inclusief deurklinken ) Het gaat om de kit zoals hieronder afgebeeld. Laat me weten of je een dergelijke set nodig hebt.
×