Jump to content

Leonneke

Members
 • Posts

  3,161
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  65

Leonneke last won the day on January 20

Leonneke had the most liked content!

Reputation

985 Toppertje

About Leonneke

 • Birthday 01/07/1964

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.paramountfitness.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Waalre
 • Hobbies
  Sport * Muziek * Luidsprekerbouw * Audio * Auto's * honden * Old Type English Bulldog'. Detailing. Mensen !!!

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Leon. Ik was de bezitter van een XJ40 uit 1993. Deze heb ik voor een heel groot deel in een hele mooie staat weten te brengen. Dik 2 jaar met heel veel plezier in gereden. Maar kon onvoldoende tijd reserveren om het project af te maken. De lol verdween. Auto geschorst. En uiteindelijk naar een fantastische nieuwe eigenaar gebracht. Mijn voorwaarde bij verkoop was dat iemand het project zou voltooien. Dat is helemaal goed gekomen. En inmiddels kan ik op 14 februari 2015 weer een Jaguar als ´de mijne´ bestempelen. Een XKR. Dit merk laat me niet meer los. Heerlijke auto´s !!!

Recent Profile Visitors

3,831 profile views
 1. Hoe kom je bij die 1:11 ? Ik denk dat je 'm dan vast moet zetten op cruise-control op 90 km/u. 😁
 2. Je had 'm comfortabeler verwacht schrijf je. Is die 'stug'? Het is ook een serieus kanon dus kan me voorstellen dat die sportief is afgeveerd. Weet trouwens niet of die verschillende standen heeft wat betreft comfort. PS. Dit is een auto die je mag plaatsen in de categorie RS6 en M5.
 3. Dat lijkt me eerder een gevalletje niet weten waar het knopje zit om door het menu te navigeren. Gegarandeerd dat je tal van andere data kunt zien. Ook actuele verbruik.
 4. Beterschap jongen ! Hoop uiteraard heel hard met je mee dat het niet terugkomt. En we gaan elkaar gewoon lekker blijven ontmoeten !!!
 5. Wat is er verder aan onderhoud gedaan? En hoe is er mee gereden? Een 5.0 liter kan aardig wat kilometers draaien. Een automaat die 2 ton op de top van z'n kunnen heeft moeten werken zal redelijk gaar zijn. Of er komt een juweeltje deze kant op of er komt een compleet afgejakkerde bak deze kant op. Kun je iets van onderhoud achterhalen? Zo te zien sinds 2015 in Nederland en hier 165.000 km gereden door dezelfde eigenaar ?????
 6. VET !!!!!!! Da's een fantastisch kanon ! De pijnpunten zijn vooral het loslatende leder op het dashboard. En de distributieketting is volgens mij een serieus en prijzig euvel ..... Heb ooit bedragen tussen 4 en 5 k gehoord. Dus je lijkt goed te zitten. Oh, hij vreet banden ! Maar denk dat @isabella dat eventueel kan toelichten.
 7. Mogelijk schakelen ze pas in als je de auto in DRIVE zet ???
 8. Of misschien auto geweest van Lill Kleintje ... ???
 9. Héy Lana. Het lijkt alsof de portieren er wat 'verwrongen' in staan? Heeft die een tik gehad aan de passagierszijde?
 10. @romanbronze Weet niet of 'taggen' helpt maar zo te zien sinds 25 oktober niet meer online geweest.
 11. Hij zit hier als sponsor op het forum en staat bekend als een prima specialist.
 12. Welkom Rene, XF 4.2 klinkt goed. De normale of de Supercharged uitvoering? Een specialist in de buurt van Assen zou Werkman kunnen zijn ( in de gemeente Kolham ).
 13. Leonneke

  V6 controle

  Dat las ik ook in het 'voorstel' blokje. Maar dan vallen die 3.0 / 2.5 L / 2.0 enzovoorts allemaal al af. Dan hoef je eigenlijk alleen maar tot 8 te kunnen tellen toch?
×
×
 • Create New...