Jump to content

isabella

Members
 • Content Count

  3088
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  134

Everything posted by isabella

 1. Dan zou ik eerst een nieuwe plaatsen.. Ze gaan echt heel vaak defect...
 2. Was het een nieuwe module of een gebruikte? Ze gaan zeer regelmatig defect, vandaar de vraag.
 3. isabella

  probleem

  Laat er even naar kijken,, Het kan echt van alles zijn, het is duurkoop om gewoon van alles te vervangen wat het niet is. Een goede diagnose kan een hoop geld sparen.
 4. isabella

  probleem

  Ik kan ze gewoon uitlezen hoor.. Maar even serieus, bel me morgen vene , kijken of ik je verder kan helpen.. Kost niets om vragen te beantwoorden, weten we wel of ik je ermee kan helpen..
 5. isabella

  probleem

  Als de ANWB er verder niets mee kon zou ik eer eens naar de Inertiaswitch kijken, als dat niet helpt... laat er even goed naar kijken. Het komt veel vaker voor dat er echt wat mis is en je beter af bent door er goed naar te laten kijken zonder er verder mee te avonturen. Bij deze auto's is een zwaar elektrisch probleem of mechanische zaken van allerlei aard vaker aan de orde. We willen je zeker helpen, maar soms is het beter even ergens langs te gaan..
 6. Ik ben er 500 procent zeker van... We doen deze reparatie regelmatig...
 7. DMV is defect... Het zgn Dubbel Massa Vliegwiel is een drukgroep en vliegcombinatie waarvan op den duur de bevestiging defect raakt en de auto aan de voorzijde doet schudden. Dit kan alleen bij handgeschakelde auto, maar ik neem aan dat je die hebt.. Is een behoorlijke reparatie.. Zorg dat je bij de reparatie alleen de OEM onderdelen gebruikt anders is een 60k later alles weer defect. Zorg er ook voor dat de complete drukgroep en platen en DMV vervangen worden als set en geen losse onderdelen, alles is het beste.
 8. De specialist in Amsterdam kan dat binnen 2 weken allemaal wel.. Ze hebben zeer binnenkort daar de juiste computer voor... Over een week of 2.... max 3... (Heb ik uit betrouwbare bron)
 9. Wauw!, nog 1 gevonden!! Ik ga er binnenkort 1 geheel demonteren om te zien WAT er werkelijk scheelt, het is erg veel werk om ze te wisselen en het kan toch niet zo zijn dat de gehele motor vanwege een component niet meer te repareren is??? Wij kunnen zelfs al de beroemde defecte XJS ruitenwissers geheel reviseren en/of repareren.. Ik heb 2 van die auto's en baalde flink van de ruitenwisser motor die altijd maar een eigen leven leed, dat is nu klaar. Het moet vast wel mogelijk zijn de motoren van de XJ 350 ook te reviseren... Komt goed
 10. Dan beter even met de WDS kijken en een diagnose stellen.
 11. Er zijn 6 draden die de (beperkte data) tot stand brengen, verder is er in de auto een centraal uitleessysteem in het dasch met de juiste codes. zonder speciale apparatuur van Jaguar ga je niets uitlezen, wat je wel gaat doen is problemen veroorzaken, deze ECU's zijn niet slimmer als een commodore computer met Pacman, wat ze wel zijn is erg gevoelig, wanneer je een niet gezekerde, afgevlakte draad aan de OBD zet ga je stap voor stap de ECU defect maken. Maar het is uiteraard nooit te laat om te leren, mocht je het toch voor elkaar krijgen dan hoor ik het graag!
 12. Dan vind de auto dat er nog iets open staat, 5x op slot overbrugd dit altijd.
 13. Het hele systeem aanpakken is als het zo troebel is de beste oplossing, de Injectoren reinigen is een goede optie..
 14. Er kunne draden afgebroken zijn in de koffer, veel voorkomend... en de motorkapschakelaar kan defect zijn, maar de AB werkt wel als je er op drukt en de piep komt.. Als er niets echt veranderd moet je er even naar laten kijken..
 15. Dan is de AB defect of de securitymodule. Als er een piep komt als je de AB gebruikt dan zegt de auto dat er nog wat open staat, dit overrule je met de sleutel.. Staat de valetmodus aan? Doe dan de koffer met de sleutel open met een ZWARTE sleutel ne de VALID mode gaat er af..
 16. De piep zegt dat er een deur open staat, ook al is dat voor jou niet zo, de auto denkt dat er wat open staat en accepteert daarom de sluiting niet. Om dit op een juiste manier te controleren of dit echt zo is dan moet je 5x de auto op slot doen, (met de sleutel in het bestuurdersdeurslot) Niet op slot en weer open, maar echt gewoon 5x naar rechts , op slot.. dan negeert de auto voor 1 maal het probleem. Werkt dit dan is er een schakelaar of een slot defect en denkt de auto dat deze niet vergrendeld.
 17. De ruitenwissermotoren gaan ZEER vaak defect, dan doen ze exact dit wat je nu hebt... het probleem word steeds erger en helaas zijn alle gebruikte delen al op omdat ze heel vaak defect gaan. Het is een duur onderdeel, en het is veel werk om te wisselen. Maar bovenal, het meest vervelende is uiteraard het probleem zelf.. En als het tijdens de APK voorkomt ook nog een afkeur.. Maar het is een bekend probleem en de unit dient echt vervangen te worden om het het op te lossen.
 18. Ik al eerder gewaarschuwd voor echt goedkope uitleesapparaten, een goede kost niet meer dan 100 euro en kan geen kwaad... Al die andere wel.... Veroorzaken daadwerkelijk softwarefouten die soms heel lastig weer te verwijderen zijn. Maar even naar het begin... Als de motor niet goed loopt, dan kun je het beste ene diagnose stellen op WAT er scheelt en niet aannemen dat het aan de bougies ligt.. Soms is het een Injector en vaak is het zeker een Injector als het om een gasauto gaat, maar ook een bobine, een LMM, een draadje, een knocksen
 19. Doet de automaat ook raar dan? Laat er even naar kijken.. Kost niets.. Weet je alles..
 20. De cruise doet precies waar hij voor dient, irritant ingrijpen... (grapje) Na "bestuurder overnemen" kun je gewoonde cruise weer activeren, werkt dat niet dan is er een software fout. Ze gaan heel vaak defect, ze werken samen met verschillende ander systemen die ook hun bijdrage leveren. Software is vrij simpel te interpreteren met de SDD en ook aan te passen als er en fout of conflict is. En inderdaad, de zgn "clockspring" in het stuur kan een oorzaak zijn voor niet activeren, maar dan zou hij altijd bij activeren een probleem moeten vormen.
 21. Ze zijn gelijk, de aansturing doet er niet toe, de ECU regelt het verder.. DE weerstand bevind zich net voor de blower onder het daschkastje. Je met er 1 hebben met een groene weerstand extern en een kunststof aansluiting. Ik heb ze liggen morgen kan ik even voor je kijken wat het nummer is. De blowers verschillen wel in bouwjaar.
 22. Beter op het vaste nummer
×
×
 • Create New...